Curs Tradițional și Online de programare JAVA. Învață Java de la nivel de începător. În doar 1 an te poti angaja ca programator.

Programare Java – Curs de programare orientata pe obiecte. Introducere si notiuni avansate de Java.

Cursuri Programare Java Acreditate | LINK Academy - Bucuresti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Craiova, Constanţa, Brasov, Oradea
Tip de studiu:
Online sau Tradițional
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
316
Diplome și certificări:
Oracle Certified Associate:
Java SE 8 Programmer
Oracle Certified Professional:
Java SE 11 Developer
Java EE 7 Application Developer
MySQL 5.6 Database Administrator
MySQL 5.6 Developer
Oracle Certified Master:
Java EE 6 Enterprise Architect
Cambridge International A&AS Level Computer Science
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Java este un limbaj de programare care se utilizează pentru producerea şi dezvoltarea unui număr mare de aplicaţii software şi pentru implementarea acestora în cele mai diferite medii multiplatformă. Platformele Java au o utilizare largă în programare şi în soluţiile software aplicate, începând de la cele mai simple dispozitive digitale - mp3 playere, telefoane mobile - şi ajungând până la servere Web complexe şi aplicaţii corporative complexe.

Conform datelor companiei TIOBE Coding Standard, care se ocupă de cercetarea indexului popularităţii limbajelor de programare, începând de la apariţia lor până în ziua de azi, limbajul de programare Java este de două ori mai popular decât Visual Basic şi chiar de patru ori mai popular decât Delphi.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii legate de: ce înseamnă Java, ce salariu are un programator Java sau unde te poți angaja ca programator Java, urmăriți link-urile. 


De aceea, limbajul de programare Java este o alegere excelentă pentru intrarea în lumea profesionistă a programatorilor.

Creaţi o aplicaţie calitativă şi bine plătită

După finalizarea acestui program, vă veţi însuşi următoarele: dezvoltarea aplicaţiilor JEE, întreţinerea stării clientului folosind mecanismul Session, utilizarea Java Bean, crearea şi folosirea bibliotecii de tag-uri Java. Veţi stăpâni principiile de securitate, veţi fi capabili să aplicaţi filtrele Design Pattern.

Un an de studiu – trei tipuri de programe Java

În doar un an de zile puteţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi corespunzătoare, necesare pentru dezvoltarea celor trei tipuri de programe Java: aplicaţii pe calculator, servlet pe serverul Web şi aplicaţii Java Web Start, care se execută în cadrul browserului Web, cunoscute ca Java Applets. Având o descriere clară, multe exemple dinamice şi practice, precum şi tehnici profesioniste, acest program o să vă ajute să creaţi aplicaţii mai bune într-un timp mai scurt. Creaţi aplicaţiile ca un adevărat profesionist.

Pentru un salariu cuprins între 600 şi 2400 de euro

Salariul unui programator Java de la noi din ţară este între 600 şi 2400 de euro. În străinătate această sumă de bani este mult mai mare. Conform datelor preluate de pe site-ul www.indeed.com, în New York, în anul 2008, salariul unui programator Java era cu 15% mai mare decât salariul unui programator Perl sau VB şi ajungea la suma de 116000 de dolari pe an.

O gamă largă de locuri de muncă

Un programator Java poate efectua diferite joburi. Orice companie mai mare, care beneficează de servicii IT, are nevoie de o persoană care să întreţină aplicaţiile existente sau care să creeze aplicaţii noi. În primul rând, acestea sunt băncile, agenţiile de asigurări, companiile de investiţii, întreprinderile din domeniul telecomuncaţiilor etc.

Java Development - planul şi programa

No. Code Class No. of classes
1 CJP Java Core Programming 36
2 AJP Advanced Java Programming 28
3 SQL MySQL Programming and Administration 32
4 GUI Java GUI Programming 32
5 CSS Introduction to HTML and CSS 24
6 EL1/GL1 English Language 1 / German Language A1* online
7 CJS Core JavaScript Programming 12
No. Code Class No. of classes
8 JWP Java Web Programming & Spring Framework 28
9 JWS Java Web Services and XML 20
10 JDA Java Data Access and Object Related Mapping 28
11 SWE Software Engineering 12
12 BT Blockchain Technologies 4
13 EL2/GL2 English Language 2 / German Language A2* online
14 FCE FCE/BEC Vantage*** online
No. Code Class No. of classes
1 CJP Java Core Programming 36
2 SQL MySQL Programming and Administration 32
3 AJP Advanced Java Programming 28
4 EL1/GL1 English Language 1 / German Language A1* online
No. Code Class No. of classes
5 JSW Java GUI Programming - Swing 32
6 HJC Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 24
7 ORH Object/relational mapping/Hibernate 28
8 JWP Java Web Programming 20
9 JWS Java Web Services and XML 20
10 SWE Software Engineering 12
11 JFX Java GUI 2 - FX 20
12 BT Blockchain Technologies 4
13 SPF Spring Framework Live stream
14 CCS Cambridge Computer Science** online
15 EL2/GL2 English Language 2 / German Language A2* online
16 PRJ Project /
17 FCE FCE/BEC Vantage** online

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Materie opţională 
*** Cursurile pregătitoare pentru susţinerea examenelor FCE sau BEC Vantage pot fi parcurse doar de către cursanţii care au absolvit English Upper Intermediate Level.

Acest program cuprinde 14 materii

1. JAVA Core Programming
Prin intermediul limbajului de programare Java vă veţi familiariza cu conceptele generale ale programării, precum şi cu conceptul orientat pe obiect. Acest obiect subînţelege bazele programării în mediul Java, precum şi introducerea în programarea orientată pe obiect.

2. Advanced JAVA Programming
Cursul explică conceptele avansate ale programării în mediul Java, precum şi utilizarea bibliotecilor Java specifice. Veţi fi capabili să utilizaţi Java în mod practic, pentru implementarea soluţiilor concrete, precum şi pentru crearea claselor complexe şi a proceselor multi-threaded.

3. MySQL Programming and Administration
În cadrul acestui curs veţi studia MySQL în detaliu şi bazele de date în general. Veţi fi capabili să manipulaţi singuri baze de date MySQL, să programaţi baze de date MySQL cu ajutorul limbajului de interogare SQL și să administraţi servere SQL.

4. Java GUI Programming
În acest curs veţi asimila tehnicile care vă vor permite să creaţi interfaţa grafică de utilizator, mai exact GUI, cu ajutorul limbajului de programare Java şi al bibliotecilor SWING.

5. Introduction to HTML and CSS
Cursanţii se vor familiariza cu elementele limbajului HTML. După finalizarea cursului, cursanţii sunt complet instruiţi în realizarea propriilor pagini Web statice. De asemenea, după finalizarea acestui curs, cursanţii dobândesc condiţiile pentru începerea învăţării limbajelor de server şi client, precum şi învăţarea tehnologiilor care subînţeleg implementarea în HTML (PHP, ASP, JSP, JavaScript).

6. English Language 1 / German Language A1
În cadrul acestui curs, cursanţii vor studia după una din următoarele programe:

 • Pre-Intermediate/curs intermediar pentru începători care facilitează cursanţilor dobândirea unei game variate de funcţii ale limbii engleze. Cu acest nivel de cunoştinţe veţi fi capabili să utilizaţi singuri limba engleză, în forma sa orală sau scrisă, la nivelul de utilizare a limbii engleze ca limbă străină.
 • Intermediate/curs intermediar care facilitează cursanţilor dobândirea unei game variate de funcţii ale limbii engleze, în forma sa orală şi scrisă, precum şi capacitatea de a înţelege şi de a participa la conversaţii cu vorbitori nativi ai limbii engleze.

Cursanții pot alege, de asemenea, cursul Limba germană A1, care este un curs de limbă germană la nivel de începători, care își propune să facă față și să trateze situații simple de comunicare din viața de zi cu zi.

6. Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
Cursul abordează tehnologiile HTML5, CSS3 şi JavaScript, care sunt esenţiale pentru dezvoltarea aplicaţiilor. Astfel, cursanţii vor învăţa cum să implementeze şi cum să manipuleze structura unui document HTML şi obiectele sale. Cursul arată şi cum se poate folosi limbajul CSS pentru selectarea şi stilizarea elementelor, dar şi pentru crearea interfeţei utilizator animate şi adaptabile. La final, cursul abordează bazele limbajului JavaScript şi utilizarea sa pentru manipularea structurii şi a datelor din documentul HTML.

7. Core JavaScript Programming
Cursanţii se vor familiariza cu bazele JavaScript şi cu bazele programării în general. După finalizarea cursului, cursanţii vor fi capabili să manipuleze singuri implementările JavaScript în paginile HTML, vor fi capabili să controleze evenimentele şi astfel vor putea să creeze pagini Web cu dinamică de client generală. Pe lângă toate acestea, cursanţii vor fi introduşi în sintaxa tuturor limbajelor de programare care au la bază limbajul de programare C.

8. Java Web Programming & Spring Framework
În cadrul acestui curs veţi fi capabili să creaţi în mod independent aplicaţii web Java. Vă veţi familiariza de asemenea şi cu conceptele Web avansate, cu securitatea şi cu eficienţa aplicaţiilor Web.

9. Java Web services şi XML
În cadrul acestui obiect se învaţă conceptele XML generale şi avansate. Pe lângă XML, cursul mai conţine şi anumite concepte mai cunoscute de servicii Web, precum şi tehnologiile pentru crearea acestora. Cu sprijinul limbajului de programare Java veţi fi capabili să citiţi, să scrieţi şi să procesaţi documente XML şi, de asemenea, veţi fi capabili să creaţi şi să utilizaţi diferite tipuri de servicii Web cu ajutorul tehnologiei Java.

10. Java Data Access and Object Related Mapping
Cursul cuprinde maparea obiectual-relaţională în mediul Java, precum şi Hibernate ORM Framework. Se abordează bazele modelului orientat pe obiecte, instrumentele pentru maparea obiectual-relaţională şi Hibernate Framework, ca unul dintre cele mai populare instrumente pentru maparea obiectual-relaţională.

11. Software Engineering
Acest curs cuprinde designul, dezvoltarea, administrarea şi documentarea software-ului, aplicând tehnologia ştiinţei informatice, tehnicile managementului de proiect, ingineria, designul şi alte discipline. Veţi fi familiarizaţi cu dezvoltarea, administrarea şi întreţinerea unui software într-un mod sistematic şi controlat, cu o metodologie şi cu planuri clar definite.

12. Blockchain Technologies
La acest curs, participanții dobândesc cunoștințe de bază din domeniul Blockchain Technologies, se familiarizează cu noțiunea și cu tipurile de criptovalute, cu rolul și semnificația acestui concept în economia modernă și cu perspectivele și tendințele ei de dezvoltare. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a se familiariza cu Blockchain Security, Blockchain Arhitecture și cu posibilitatea de aplicare a acestei tehnologii în proprietatea proiectului start-up.

13. English Language 2 / German Language A2
În cadrul cursului English Language 2, cursanţii vor studia după una dintre următoarele programe:

 • Intermediate/curs intermediar care facilitează cursanţilor dobândirea unei game variate de funcţii ale limbii engleze, în forma sa orală şi scrisă, precum şi capacitatea de a înţelege şi de a participa la conversaţii cu vorbitori nativi ai limbii engleze.
 • Upper-Intermediate/curs intermediar avansat care permite cursanţilor o comunicare de succes (înţelegere şi exprimare orală) în limba engleză, precum şi auto-iniţiativă în conversaţii cu vorbitori nativi ai limbii engleze. Limba scrisă primeşte o formă apropiată unui vorbitor de limbă engleză ca limbă maternă.

Cursul Limba germană A2 este conceput pentru a acumula cunoștințele de gramatică necesare pentru această fază de învățare a limbii germane, pentru a vă îmbogăți vocabularul necesar pentru comunicarea de zi cu zi și pentru a vă putea exprima opinia cu privire la subiectele sociale cotidiene.

14. Cambridge First Certificate in English (FCE) / Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)

Cursurile pregătitoare pentru susţinerea examenelor FCE sau BEC Vantage nu sunt incluse în programa obișnuită. Cursanţii aleg pe care dintre certificatele menţionate vor să-l obţină şi pe baza aceasta parcurg unul din aceste două cursuri.

Cambridge First Certificate in English (FCE) este un curs pregătitor pentru susţinerea examenului FCE pe baza căruia obţineţi un certificat recunoscut de mii de companii, instituţii academice, universităţi şi scoli superioare, organe profesionale, ministere şi organe gunernamentale din întreaga lume. FCE este recunoscut pe plan internațional în economie şi industrie, ceea ce vă oferă un avantaj semnificativ dacă intenţionaţi să aplicaţii pentru posturi care implică lucrul cu publicul, munca de birou în bănci, în industria aeriană, catering… Acest certificat este recunoscut şi de multe universităţi, şcoli superioare şi alte instituţii, aşadar reprezintă o „rampă de lansare” pentru educaţia dvs. viitoare şi îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză.

Business English Certificate Vantage (BEC Vantage) este de asemenea un curs pregătitor pentru dobândirea certificatului BEC Vantage, unul dintre cele mai apreciate certificate Cambridge din lumea afacerilor. După cum îi spune şi numele, acest certificat vă oferă un avantaj semnificativ în fața potenţialilor angajatori şi parteneri de afaceri, deoarece confirmă cunoştinţele dvs. de limbă engleză de afaceri şi posibilitatea de a comunica în lumea de afaceri la un nivel avansat. Este recunoscut de către toate companii mondiale, instituţiile academice şi de afaceri și reprezintă un document unic care dovedește abilităţile dvs. avansate de înţelegere, scriere și vorbire a limbii engleze.

Aflați mai multe dacă vă interesează ce face un programator.

Cum arată cursurile?

Cursurile în cadrul acestui program sunt focusate pe competențe practice pe care le puteți asimila prin intermediul cursurilor tradiționale în cele mai moderne săli de clasă din cadrul LINK Academy din București. De asemenea, lecția se poate urmări și prin intermediul platformei e-Learning alăturându-vă astfel numeroșilor cursanți online din Timișoara, Craiova, Iași, Cluj, Constanța, Galați, Brașov, Ploiești, Brăila și alte zone din România, precum și celor din Chișinău sau din alte zone ale Republicii Moldova care, de asemenea, se școlarizează prin intermediul internetului.

Pe lângă cunoștințe proactive și simularea proiectelor reale, pe perioada școlarizării vă veți întâlni și cu o teorie minimală din acest domeniu, de care veți avea nevoie pentru perfecționarea în continuare. Parcurgând diferite lecții vă veți crește treptat nivelul de cunoștințe până la punctul care vă va garanta găsirea unui loc de muncă foarte bine plătit.

Obţineţi certificate recunoscute pe plan internaţional:

Absolvenții cursurilor de programare JAVA s-au bucurat de foarte mare apreciere și căutare în rândul angajatorilor. Este cel mai performant limbaj de programare, iar certificările obținute în acest domeniu vă vor da satisfacția și siguranța unui job bine plătit.

După finalizarea cursurilor din cadrul acestui departament, veţi putea obţine un certificat, prin susţinerea unui examen din domeniul programării Java. Examinarea are loc în centrului de testare VUE şi în urma acesteia veţi obţine următoarele titluri profesionale:

 • Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer
 • Oracle Certified Professional, Java SE 11 Developer
 • Oracle Certified Professional, Java EE 7 Application Developer
 • Oracle Certified Master, Java EE 6 Enterprise Architect
 • Oracle Certified Professional, MySQL 5.6 Database Administrator
 • Oracle Certified Professional, MySQL 5.6 Developer

Certificate Cambridge 

Cursanţii programului Java Development au posibilitatea să susţină examenul pentru dobândirea certificatului Cambridge International de cel mai înalt nivel de expert, care reprezintă o garanţie recunoscută pe plan internaţional a cunoştinţelor relevante în domeniul tehnologiei informației:

 • Cambridge International A&AS Level Computer Science

De asemenea, după finalizarea programului Java Development la LINK Academy, puteţi obţine şi unul dintre următoarele două certificate:

 • Certificatul care atestă FRECVENTAREA programului LINK Academy
 • Certificatul care atestă ABSOLVIREA programului LINK Academy

 

Mai există locuri disponibile pentru programa Java Development? Verificaţi! Înscrierea este în curs:

ÎNSCRIEREPentru a afla totul despre înscriere, click aici.
Numărul de contact: +40 (314) 326 162.