Află cum poți obține certificatele Adobe și cum te pot ajuta acestea în cariera ta

Certificate Adobe

După finalizarea cu succes a şcolarizării la LINK Academy puteţi să susţineţi examenul pentru dobândirea certificatelor Adobe.

Certificatul Adobe este unul dintre cei mai prestigioşi indicatori în ceea ce priveşte abilitatea dvs. în design, web şi video. Este recunoscut în întreaga lume, dar este foarte apreciat şi în România. Adobe Certificate nu va fi doar o altă diplomă menționată în CV-ul dvs., ci biletul de intrare în lumea locurilor de muncă bine plătite.

De aceea, pe tot parcursul anului şcolar vă pregătim în continuu pentru dobândirea certificării Adobe, vă transmitem cunoştinţe esenţiale pentru un expert Adobe şi, la final, vă oferim posibilitatea de a susţine gratuit un examen în cadrul certificării Adobe.

După şcolarizare puteţi susţine examenul pentru titlurile de:

ACE (Adobe Certified Expert):

 • ACE Dreamweaver
 • ACE InDesign
 • ACE Illustrator
 • ACE Photoshop
 • ACE Acrobat
 • ACE Premier Pro
 • ACE After Effect

ACA (Adobe Certified Associate):

Dacă posedați mai multe certificate Adobe Certified expert, aveţi posibilitatea de a dobândi şi următoarele titluri:

ADOBE SPECIALIST (2 certificate obligatorii +1 certificat ACE la alegere):

 • Adobe Web Specialist
 • Adobe Design Specialist
 • Adobe Video Specialist

ADOBE MASTER ( 4 sau 5 certificate obligatorii ACE):

 • Adobe Web Master
 • Adobe Design Master
 • Adobe Video Master

Pentru a deveni ACE (Adobe Certified Expert) în ceea ce priveşte utilizarea unui produs Adobe (de exemplu, Photoshop), trebuie să susţineţi examenul prevăzut pentru acest instrument Adobe. Lista examenelor pe care le puteţi susţine pentru a dobândi certificatul Adobe o puteţi vedea aici.

Titlul de specialist îl obţineţi atunci când deveniţi expert în utilizarea mai multor produse Adobe (2 obligatorii + 1 la alegere), respectiv într-unul din domeniile: design, web sau video. De exemplu, pentru a deveni Design Adobe Specialist, mai întâi trebuie să deveniţi ACE pentru Adobe InDesign, Adobe Acrobat, precum şi ACE pentru Adobe Illustrator sau Adobe Photoshop.

Cel mai înalt nivel este titlul master, care se atribuie tot pentru trei domenii: design, web sau video. De exemplu, pentru a deveni Adobe Design Master, mai întâi trebuie să deveniţi ACE pentru Adobe InDesign, Adobe Acrobat, Adobe Illustrator şi Adobe Photoshop.

De asemenea, Adobe Certified Associate este confirmarea oficială a utilizării avansate a instrumentului Adobe în cadrul programului selectat, dar oferă şi posibilitatea de a dobândi mai uşor certificatul recunoscut pe plan internaţional. Un test mai scurt şi mai puţin cuprinzător se poate trece cu uşurinţă cu cunoştinţele dobândite în perioada şcolarizării la LINK Academy ceea ce vă oferă posibilitatea de a deveni imediat expert garantat în unul sau mai multe domenii principale din design.

Ce obții de la LINK Academy?

În calitate de cursant la LINK Academy veţi dobândi cunoştinţe avansate în domeniul designului, videoului şi web-ului folosind cele mai noi produse Adobe software. Pe lângă pregătirea practică pentru a lucra în aceste programe, veţi dobândi şi cunoştinţele necesare pentru a obţine certificatul Adobe.

Oferim educație și pregătire pentru următoarele programe Adobe:

Web design
Graphic design
Video design
New Media design

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.