Seminare gratuite la LINK Academy – Îmbunătățiți-vă abilitățile personale și profesionale

Dacă vreți să fiți la curent cu toate tendințele din afaceri, atunci seminarele sunt un mod extraordinar de a afla ce este nou în diferite domenii de afaceri.

Nu ratați nicio ocazie de vă dezvolta complet gratuit abilitățile practice și de a dobândi altele noi alături de profesori cu experiență, totul cu scopul de a desfășura cu succes munca care vă place, pe poziția care vă va asigura progres în carieră și un câștig excelent.

La LINK Academy, în cadrul organizației Centrul LINK pentru dezvoltarea carierei, au loc seminare gratuite la care participă profesori, toți profesioniști în domeniul lor (afaceri, IT, abilități personale și profesionale).

Ei vă vor arăta cum funcționează de fapt lucrurile, prin exemple interesante și concrete care vă vor ajuta să vă descurcați mai bine în lumea afacerilor și să progresați în carieră.

Fiecare seminar gratuit parcurs vă va deschide noi orizonturi și vă va direcționa spre alte căi de dezvoltare și progres.

Ce aveți de câștigat venind la seminare?

Prezența la seminarele de IT, precum și la toate seminare de afaceri (seminare marketing, seminare resurse umane), și comunicarea cu profesioniști din domenii diferite, vă oferă posibilitatea de a obține cunoștințe practice. Succesul pe care acești profesori l-au obținut deja pe plan profesional reprezintă o garanție că fiecare seminar va fi foarte util și bazat pe exemple practice.

Prezența la seminare vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, dar și cunoștințele dobândite anterior. Profitați de oportunitatea de a vă îmbunătăți și CV-ul, deoarece dacă abia vă începeți să vă căutați un loc de muncă, aceste seminare pot fi un mod excelent de a vă completa acea secțiune din CV, unde se notează prezența voastră la diferite seminare, cursuri, conferințe etc.

De asemenea, seminarele și workshopurile gratuite vă asigură și posibilitatea de a intra în contact cu oameni interesați de lucruri similare și astfel, de a vă extinde contactele de afaceri.

Cine sunt profesorii?

Profesorii care susțin seminarele gratuite sunt profesioniști cu multă experiență în domeniul lor, experți care vă vor sfătui cu sinceritate la ce trebuie să fiți atenți ca să aveți succes cât mai mare în jobul pe care îl efectuați.

Cum se desfășoară seminarele?

Seminarele se desfășoară după-amiaza la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, Sector 1), ca să poată participa și persoanele angajate care lucrează în cursul dimineții. Pentru a nu rata niciun seminar care vă interesează, sunteți invitați să verificați cu regularitate această pagină pe care se publică datele noilor seminare.  Atenție însă, numărul de locuri este limitat și de aceea vă rugăm să vă înscrieți din timp la seminarul dorit.

Seminare gratuite:

Seminar Gratuit - Powershell pentru Azure și Microsoft 365

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema „Powershell pentru Azure și Microsoft 365”. Te așteptăm marți, 12 iulie 2022, începând cu ora 18:00, în sala C2, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Powershell pentru Azure și Microsoft 365

Seminar Gratuit - Learning from experience - why we should discuss about our failure

Seminarii Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Learning from experience - why we should discuss about our failure”. Te așteptăm marți, 26 iulie 2022, începând cu ora 18:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Learning from experience - why we should discuss about our failure

Seminar Gratuit - ABC-ul educației financiare pentru antreprenori și PFA-uri

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „ABC-ul educației financiare pentru antreprenori și PFA-uri”. Te așteptăm joi, 30 iunie 2022, începând cu ora 17:30, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului ABC-ul educației financiare pentru antreprenori și PFA-uri

Seminar Gratuit - Optimizarea programelor din perspectiva obiectuală

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Optimizarea programelor din perspectiva obiectuală. Te așteptăm sâmbătă, 18 iunie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Optimizarea programelor din perspectiva obiectuală

Workshop Gratuit - Public Speaking

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit „Public Speaking”. Te așteptăm sâmbătă, 4 iunie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Public Speaking

Seminar Gratuit - Data Science Project

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Data Science Project de la A la Z - aplicație practică în Python”. Te așteptăm sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu ora 10:00, în sala C3, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Data Science Project de la A la Z - aplicație practică în Python

Workshop Gratuit - Public Speaking

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit de Public Speaking. Te așteptăm sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu ora 09:30, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Workshop Gratuit - Public Speaking

Seminar Gratuit - Data Oriented Design - Prelucrarea declarativă a datelor structurate în contextul DOD

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Data Oriented Design - Prelucrarea declarativă a datelor structurate în contextul DOD. Te așteptăm joi, 31 martie 2022, începând cu ora 17:30, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Data Oriented Design - Prelucrarea declarativă a datelor structurate în contextul DOD

Seminar Gratuit - Interviu vs. întâlnire de vânzări - cum să te "vinzi" pe un salariu cât mai bun

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Interviu vs. întâlnire de vânzări - cum să te "vinzi" pe un salariu cât mai bun. Te așteptăm sâmbătă, 26 martie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Interviu vs. întâlnire de vânzări - cum să te"vinzi" pe un salariu cât mai bun

Workshop Gratuit: Cum să îți construiești un profil de LinkedIn în 10 pași

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit cu tema Cum să îți construiești un profil de LinkedIn în 10 pași. Te așteptăm sâmbătă, 12 martie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Cum să îți construiești un profil de LinkedIn în 10 pași

Seminar Gratuit: Primii pași în antreprenoriat - de la vis la realitate

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Primii pași în antreprenoriat - de la vis la realitate. Te așteptăm sâmbătă, 29 ianuarie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Primii pași în antreprenoriat - de la vis la realitate

Seminar Gratuit: Care este mentalitatea omului de succes în 2022?

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Primii pași în antreprenoriat - de la vis la realitate. Te așteptăm sâmbătă, 29 ianuarie 2022, începând cu ora 10:00, în sala C2, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Care este mentalitatea omului de succes în 2022?

Seminar Gratuit: Eu îmi aleg cariera

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Eu îmi aleg cariera”, sâmbătă, 2 octombrie 2021, începând cu ora 10:30, la sediul LINK group Education Services din Chișinău.

Consultați detaliile seminarului Eu îmi aleg cariera

Seminar Gratuit: Cum ne apărăm împotriva infractorilor cibernetici

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Cum ne apărăm împotriva infractorilor cibernetici”, sâmbătă, 22 mai 2021, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Cum ne apărăm împotriva infractorilor cibernetici

Seminar Gratuit: Cum să devii un Nomad Digital

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Cum să devii un Nomad Digital”, sâmbătă, 24 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Cum să devii un Nomad Digital

Webinar Gratuit: Cum să transformi frica în putere personală

SeminariiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul gratuit „Cum să transformi frica în putere personală”, vineri, 9 aprilie 2021, începând cu ora 17:00.

Consultați detaliile webinarului Cum să transformi frica în putere personală

Seminar Gratuit: Comunicarea în mass-media

Seminarii -  Managementul stresuluiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Comunicarea în mass-media”, sâmbătă, 3 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Comunicarea în mass-media

Seminar Gratuit: Managementul stresului

Seminarii -  Managementul stresuluiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Managementul stresului”, vineri, 20 martie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Managementul stresului

Seminar Gratuit: Business Model Canvas

Seminarii -  Business Model CanvasCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshop-ul gratuit „Business Model Canvas”, vineri, 12 martie 2021, începând cu ora 17:30, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Introducere în Business Model Canvas

Seminar gratuit: Introducere în Machine Learning - de la date la informații

Seminarii -  Introducere în Machine Learning - de la date la informațiiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Introducere în Machine Learning - de la date la informații”, vineri, 12 februarie 2021, începând cu ora 17:30, în sala C3, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Introducere în Machine Learning - de la date la informații

Seminar gratuit: Primii pași în antreprenoriat

Seminarii -  Primii pași în antreprenoriatCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema Primii pași în antreprenoriat, miercuri, pe 3 februarie 2021, începând cu ora 17:30, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Primii pași în antreprenoriat

Seminar gratuit: Brand identity - crearea logourilor în Illustrator

Seminarii -  Brand identity - crearea logourilor în IllustratorCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Brand identity - crearea logourilor în Illustrator”, sâmbătă, 16 ianuarie 2021, începând cu ora 10:00, în sala C5, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Brand identity - crearea logourilor în Illustrator

Seminar gratuit: Cum ne alegem cariera și cum ne reinventăm dacă nu ne (mai) place ceea ce facem

Seminarii -  Cum ne alegem cariera și cum ne reinventăm dacă nu ne (mai) place ceea ce facemCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit „Cum ne alegem cariera și cum ne reinventăm dacă nu ne (mai) place ceea ce facem”, vineri, 15 ianuarie 2021, începând cu ora 17:30, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, sector 1).

Consultați detaliile seminarului Cum ne alegem cariera și cum ne reinventăm dacă nu ne (mai) place ceea ce facem

Webinar gratuit: Instrumente practice pentru descoperirea vocației

Seminarii -  Instrumente practice pentru descoperirea vocațieiCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit cu tema “Instrumente practice pentru descoperirea vocației”, sâmbătă, 28 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00, în sala C4, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile webinarului Instrumente practice pentru descoperirea vocației

Seminar gratuit: Negociere pe înțelesul tuturor

Seminarii - Negociere pe înțelesul tuturorCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit workshopul gratuit cu tema Negocierea pe înțelesul tuturor, sâmbătă, pe 14 noiembrie 2020, începând cu ora 10:00, la sediul LINK group Education Services din București.

Consultați detaliile seminarului Negociere pe înțelesul tuturor

Seminar gratuit: Cum să te prezinți la interviu

Seminarii - Webinar gratuitCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Cum să te prezinți la interviu. Te așteptăm miercuri, 30 septembrie 2020, începând cu ora 18:00, în sala C4, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Cum să te prezinți la interviu

Webinar gratuit: Change the job that you don’t love and improve your Personal Brand

Seminarii - Webinar gratuitCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul „Jobs - How to Rule LinkedIn”, disponibil exclusiv online din 1 septembrie 2020, ora 17:30.

Consultați detaliile webinarului Change the job that you don’t love and improve your Personal Brand

Webinar gratuit: Jobs - How to Rule LinkedIn

Seminarii - Webinar gratuitCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul „Change the job that you don’t love and improve your Personal Brand”, disponibil exclusiv online din 22 octombrie 2020, ora 18:00.

Consultați detaliile webinarului Jobs - How to Rule LinkedIn

Webinar gratuit: Arta de a scrie cu scopul de a vinde

Seminarii - Webinar gratuitCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul „Arta de a scrie cu scopul de a vinde”, disponibil exclusiv online din 4 august 2020, ora 17:30.

Consultați detaliile webinarului Arta de a scrie cu scopul de a vinde

Webinar gratuit: Spring JPA Integration

Seminarii - Webinar gratuitCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul Spring JPA Integration, disponibil exclusiv online din 1 august 2020, ora 09:00.

Consultați detaliile webinarului Spring JPA Integration

Webinar gratuit: Cum să te faci remarcat de angajatorul din industria IT

Seminarii - Webinar gratuitCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit webinarul Cum să te faci remarcat de angajatorul din industria IT, disponibil exclusiv online din 29 iulie 2020, ora 18:00.

Consultați detaliile webinarului Cum să te faci remarcat de angajatorul din industria IT

Seminar gratuit: Responsive Design - Mobile First Approach

Responsive designCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Responsive Design - Mobile First Approach, din 10 iulie 2020, ora 18:00, în sala C3, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 39-41, etaj 2, Sector 1).

Consultați detaliile seminarului Responsive Design - Mobile First Approach.

Seminar gratuit: Introducere în limbajul de programare Python

PythonCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Introducere în limbajul de programare Python, disponibil exclusiv online din 27 iunie 2020, ora 10:00!

Consultați detaliile seminarului Introducere în limbajul de programare Python.

Seminar gratuit: Java Networking Essentials

Java NetworkingCentrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul Java Networking Essentials, disponibil exclusiv online din 6 iunie 2020, ora 10:00!

Consultați detaliile seminarului Java Networking Essentials.

Seminar gratuit: „Business Finance"

comunicare nonverbalaSeminarul gratuit Business Finance va avea loc în data de 06.03.2020 de la ora 18:00, unde participanții vor învăța mai multe despre rapoartele financiare și utilizarea lor.

Consultați detaliile seminarului Business Finance.

Seminar gratuit: „Comunicare nonverbală, comportament simulat și informații în mediul de afaceri"

comunicare nonverbala Seminarul gratuit Comunicarea nonverbală a avut loc în 21.02.2020, unde participanții au avut posibilitatea de a învăța ce este comunicarea nonverbală, cum să o recunoască și cum să o folosească.

Consultați detaliile seminarului Comunicare nonverbală.

Seminar gratuit: „Comunicarea în media"

comunicarea in mediaSeminarul gratuit Comunicarea în media a avut loc pe 28 ianuarie 2020, la ora 18:00, unde participanții au învățat cum să creeze campanii de marketing, cum să ajungă la public și multe altele.

Consultați detaliile seminarului Comunicarea în media.

Seminar gratuit - „De la angajat la statutul de „propriul angajat”"

avansarea în carierăSeminarul gratuit De la angajat la statutul de „propriul angajat” a avut loc pe 14 decembrie 2019, la ora 10:00, unde participanții au aflat cum pot depăși frica de eșec și cum își pot construi propria afacere.

Consultați detaliile seminarului De la angajat la statutul de „propriul angajat”.

Seminar gratuit - „Power Speaking"

power speakingSeminarul gratuit Power Speaking a avut loc în 23.11.2019. Participanții au învățat cum să comunice cu succes în mediul de afaceri, dar și cum să ajungă la ascultătorii lor.

Vezi detalii despre seminarul Power Speaking.

Seminar gratuit - „The Game Changer"

the game changerSeminarul gratuit The Game Changer a avut loc în data de 16.11.2019. Participanții au învățat de ce este importantă conștiința în muncă și cum va îmbunătăți eficacitatea în muncă.

Vezi detalii despre seminarul The Game Changer.

Seminar gratuit - „Meaningful Communication (în project management și nu numai)"

meaningful communicationSeminarul gratuit Meaningful Communication (în project management și nu numai) a avut loc în data de 21.10.2019. Participanții au învățat cât este de importantă comunicarea în managementul proiectelor și cum se obține eficiența în afaceri.

Vezi detalii despre seminarul Meaningful Communication (în project management și nu numai).

Seminar gratuit - „Why do projects fail?"

why do projects failSeminarul gratuit Why do projects fail a avut loc în data de 18.10.2019. Participanții au învățat motivele din cauza cărora un proiect poate eșua, dar și cum să nu se ajungă la astfel de momente.

Vezi detalii despre seminarul Why do projects fail.

Seminar gratuit - „Comunicarea de criză bine făcută te salvează"

comunicarea de crizaSeminarul gratuit Comunicarea de criză bine făcută te salvează a avut loc în data de 15.10.2019. Participanții au învățat ce este comunicarea de criză și cum se aplică.

Vezi detalii despre seminarul Comunicarea de criză bine făcută te salvează.

Seminar gratuit - „Cum să obții un job în IT - ASAP"

seminar gratuit get a new job

Seminarul gratuit Cum să obții un job în IT - ASAP a avut loc în 23.08.2018. Participații au învățat cum să își scoată în evidență cele mai bune abilități la un interviu și cum să își facă remarcat CV-ul când aplică pentru un job în IT.

Aflați mai multe despre seminar „Cum să obții un job în IT - ASAP".

Seminar gratuit - „Biochimia Relaționării Autentice – shortcut-ul de la durere la plăcere"

seminar gratuit Biochimia Relaționării Autentice

Seminarul gratuit Biochimia relaționării autentice – shortcut-ul de la durere la plăcere a avut  loc în 06.08.2018. Profesorul Ciprian Homm v-a împărtășit din experiența sa legată de cum definește percepția umană realitatea zilnică.

Aflați mai multe despre seminar „Biochimia Relaționării Autentice".

Seminar gratuit – „Vorbirea publică (Public Speaking)"

Seminar gratuit: Vorbirea publicăSeminarul gratuit Vorbitul în public (Public Speaking) a avut loc în 04.08.2018. Participanții la seminar au avut ocazia să afle cum se construiește un discurs public convingător și cum se depășește frica de a vorbi în public.

Aflați mai multe despre seminar „Vorbirea publică (Public Speaking)".

Seminar gratuit - „Cum să fii prieten cu banii tăi"

Seminar gratuit: Cum să fii prieten cu banii tăi

Seminarul gratuit Cum să fii prieten cu banii tăi a avut loc în 17.11.2017. Profesorul Oana Ghimpău v-a împărtășit din experiența sa de revizor și controlor financiar și i-a inspirat pe toți cei interesați să-și crească veniturile și să fie independenți financiar.

Aflați mai multe despre seminar „Cum să fii prieten cu banii tăi”.

Seminar gratuit - „Time management și Productivitate"

seminar gratuit time management și productivitate Seminarul gratuit Time management și productivitate a avut loc în 25.10.2017. Profesorul Mihail Oancea a împărtășit cu cei prezenți din experiența sa legată de economisirea timpului, evitarea amânărilor și creșterea productivității în muncă.

Aflați mai multe despre seminar „Time management și Productivitate”.

Seminar gratuit – „Ce poate învăța un om de Marketing din muzică?"

seminar gratuit marketing

Seminarul gratuit Ce poate învăța un om de marketing din muzică a avut loc în 30.09.2017. Profesorul Doru Oraselu a explicat celor prezenți legătura dintre muzică și comunicare și le-a arătat cum poate muzica să ne ajute să înțelegem comunicarea în afaceri.

Aflați mai multe despre seminar „Ce poate învăța un om de Marketing din muzică?”.

Seminar gratuit - „Ești investitor începător? Află cum să îți evaluezi acțiunile!"

seminar gratuit investitor

Seminarul gratuit Ești investitor începător? Află cum să îți evaluezi acțiunile! a avut loc în 29.09.2017. Participanții la seminar au fost informați despre importanța și bazele funcționării pieței financiare.

Aflați mai multe despre seminar „Ești investitor începător? Află cum să îți evaluezi acțiunile!”.

Seminar gratuit – „Cum alegi promoţia adecvată afacerii tale?"

seminar gratuit Cum alegi promoţia adecvată afacerii tale

Seminarul gratuit Cum alegi promoţia adecvată afacerii tale? a avut loc în 25.09.2017. Participanții la seminar au aflat care sunt cel mai frecvent folosite tipuri de promoții în diferite domenii de afaceri și cum să aleagă cel mai bun tip de promoție în funcție de obiectivul pe care vor să-l realizeze.

Aflați mai multe despre seminar „Cum alegi promoţia adecvată afacerii tale?”.

Seminar gratuit – „Tipurile de advertising"

seminar gratuit Tipurile de advertising

Seminarul gratuit Tipuri de advertising a avut loc în 22.09.2017. Dacă v-ați gândiți să începeți în viitorul apropiat o afacere, atunci doar la acest seminar ați putut afla despre diferitele tipuri de publicitate care există.

Aflați mai multe despre seminar„Tipurile de advertising”.

Seminar gratuit – „Educație financiară de bun simț"

seminar gratuit Educație financiară de bun simț

Seminarul gratuit Educația financiară de bun simț a avut loc în 19.09.2017. Profesorul Mihai Constantinescu a împărtășit celor prezenți din cunoștințele sale legate de educația financiară și modalitățile de aplicare.

Aflați mai multe despre seminar „Educație financiară de bun simț”.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.