Seminare gratuite la LINK Academy – Îmbunătățiți-vă abilitățile personale și profesionale

Dacă vreți să fiți la curent cu toate tendințele din afaceri, atunci seminarele sunt un mod extraordinar de a afla ce este nou în diferite domenii de afaceri.

Nu ratați nicio ocazie de vă dezvolta complet gratuit abilitățile practice și de a dobândi altele noi alături de profesori cu experiență, totul cu scopul de a desfășura cu succes munca care vă place, pe poziția care vă va asigura progres în carieră și un câștig excelent.

La LINK Academy, în cadrul organizației Centrul LINK pentru dezvoltarea carierei, au loc seminare gratuite la care participă profesori, toți profesioniști în domeniul lor (afaceri, IT, abilități personale și profesionale).

Ei vă vor arăta cum funcționează de fapt lucrurile, prin exemple interesante și concrete care vă vor ajuta să vă descurcați mai bine în lumea afacerilor și să progresați în carieră.

Fiecare seminar gratuit parcurs vă va deschide noi orizonturi și vă va direcționa spre alte căi de dezvoltare și progres.

Ce aveți de câștigat venind la seminare?

Prezența la seminarele de IT, precum și la toate seminare de afaceri (seminare marketing, seminare resurse umane), și comunicarea cu profesioniști din domenii diferite, vă oferă posibilitatea de a obține cunoștințe practice. Succesul pe care acești profesori l-au obținut deja pe plan profesional reprezintă o garanție că fiecare seminar va fi foarte util și bazat pe exemple practice.

Prezența la seminare vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, dar și cunoștințele dobândite anterior. Profitați de oportunitatea de a vă îmbunătăți și CV-ul, deoarece dacă abia vă începeți să vă căutați un loc de muncă, aceste seminare pot fi un mod excelent de a vă completa acea secțiune din CV, unde se notează prezența voastră la diferite seminare, cursuri, conferințe etc.

De asemenea, seminarele și workshopurile gratuite vă asigură și posibilitatea de a intra în contact cu oameni interesați de lucruri similare și astfel, de a vă extinde contactele de afaceri.

Cine sunt profesorii?

Profesorii care susțin seminarele gratuite sunt profesioniști cu multă experiență în domeniul lor, experți care vă vor sfătui cu sinceritate la ce trebuie să fiți atenți ca să aveți succes cât mai mare în jobul pe care îl efectuați.

Cum se desfășoară seminarele?

Seminarele se desfășoară după-amiaza la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei nr. 39-41, etaj 2, Sector 1), ca să poată participa și persoanele angajate care lucrează în cursul dimineții. Pentru a nu rata niciun seminar care vă interesează, sunteți invitați să verificați cu regularitate această pagină pe care se publică datele noilor seminare.  Atenție însă, numărul de locuri este limitat și de aceea vă rugăm să vă înscrieți din timp la seminarul dorit.

Seminare gratuite:

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te