Marketing modern în mediul online. Afacerile din lumea IT.

E-Business & Internet Marketing – Un program nou pentru o eră nouă

Internet Marketing
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
239
Diplome și Certificări:
Cambridge International A&AS Level Business
LINK Academy Certified E-Business and Internet Marketing Manager
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Studiind în cadrul programului E-business&Internet Marketing veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru utilizarea avansată a calculatoarelor, în scopul obţinerii profitului pentru companie. În ultimii ani, acest domeniu a modificat imaginea tuturor segmentelor de afaceri.

Fie că doriţi să conduceţi, prin intermediul Internetului, ieşirea pe piaţa globală a dvs. sau a companiei pentru care lucraţi, fie că doriţi să acceleraţi procesele dvs. de afaceri prin simplificarea comunicării cu partenerii de afaceri sau prin centralizarea controlului fluxului de afaceri, programul E-business&Internet Marketing de la LINK Academy este alegerea ideală pentru dvs.

Dezvoltarea din ultimii ani a e-business-ului are ca rezultat un salt brusc în competitivitatea companiilor, prin accelerarea comunicării, reducerea timpului necesar pentru efectuarea proceselor, extinderea pieţei şi prin reducerea numărului de resurse umane necesare.

Concepeţi şi conduceţi ieşirea companiei pe piaţa globală

Pe parcursul acestui program, veţi dobândi cunoştinţe din domeniul e-business, cu un accent puternic pe aplicarea practică a cunoştinţelor dobândite. Veţi stăpâni procesele şi sistemele care se utilizează în e-banking şi astfel veţi avea oportunitatea să vă angajaţi în aproape orice companie. Prin intermediul cursurilor care au ca subiect marketingul, veţi învăţa de asemenea şi principiile generale ale marketingului tradiţional şi Online şi veţi şti să le aplicaţi în practică.

Deveniţi manager de E-business de succes

Un manager de e-business uneşte şi iniţiază diferite procese de afaceri în companie. Aceşti manageri se găsesc pe poziţii cheie de dezvoltare şi adoptare a produselor şi a serviciilor noi. Aceste persoane sunt cele care stimulează schimbările. Programa E-business&Internet Marketing vă înlesnește dobândirea unor abilităţi avansate de vânzare şi comunicare, abilităţi în ceea ce priveşte planificarea dezvoltării software-urilor pentru managementul relaţiilor cu clienţii (CRM – Customer Relationship Management), precum şi instrumente importante, necesare pentru un business de succes.

Inițiați-vă propriul business

În cadrul acestei programe, veţi dobândi cunoştinţele necesare pentru a putea să vă faceţi intrarea în domeniul antreprenoriatului, utilizând abilităţi noi şi dezvoltate pentru înfiinţarea şi conducerea propriului business, cu ajutorul unui număr mare de instrumente şi posibilităţi pe care le aduce tehnologia şi serviciile e-business. Vă veţi însuşi toate abilităţile necesare pentru înfiinţarea unei afaceri pe Internet sau pentru conducerea unei echipe de programatori care se ocupă de dezvoltarea serviciilor de Internet pentru suport în procesele de afaceri. 

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la E-Business & Internet Marketing Program.

E-Business & Internet Marketing – planul şi programa

I HALF

No. Code Class No. of classes
1 MBO Management and Business Organisation 20
2 DM Digital Marketing 12
3 MPRF Marketing & PR Fundamentals 13
4 AI AI in E-Business & Digital Marketing 
10
5 PMF Project Management Fundamentals & MS Project 16
6 BF Business Fundamentals 16
7 FM Financial Management 20
8 ITB IT in Business 9
9 EL1/GL1 English Language 1 / German Language 1* online

II HALF

No. Code Class No. of classes
10 TWD Theory of Web Design 12
11 EBANK E-Banking 9
12 EB E-Business 9
13 ECOPM E-commerce & Online Payment Methods  9
14 SMOPR Social Media & Online PR 12
15 IIT Information and Internet Technology 24
16 BRAND Branding 6
17 WA Web Analytics  8
18 BT Blockchain Technologies 6
19 EL2/GL2 English Language 2 / German Language 2* online
20 FCE FCE/BEC Vantage** online

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile pregătitoare pentru susţinerea examenelor FCE sau BEC Vantage pot fi parcurse doar de către cursanţii care au absolvit English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Internet Marketing: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul Internet Marketing primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Acest program cuprinde 20 materii

1. Management and Business Organisation

Vă veţi familiariza cu: premisele fundamentale ale teoriei managementului, organizarea şi lucrul în echipă, principiile şi metodele managementului de proiect şi al informaţiilor.

2. Digital Marketing 

Cursul include domeniile Digital marketing, strategia Digital marketingului și cercetarea pe Internet. În special, se subliniază diferența între Offline și Online marketing, importanța imaginii și a identității pe Internet, caracteristiciile demografice, profilurile, categoriile și activitățile utilizatorilor pe Internet. Se va studia cyber spaţiul autohton și furnizarea, relația educației și Internetului, marketingul direct și vânzările pe Internet, precum și produsele și servicii adecvate pentru vânzarea pe Internet, cu referire la principiile construirii web site-ului care vinde și activitățile după vânzare.

3. Marketing & PR Fundamentals 

Programul Marketing & PR Fundamentals oferă o înțelegere aprofundată a principiilor de bază ale marketingului și relațiilor publice. Cursanții vor învăța să creeze strategii de marketing eficiente, să cerceteze publicul-țintă și să dezvolte abilități de comunicare media. Prin exemple practice, programul stimulează dezvoltarea abilităților cheie necesare pentru a construi o carieră de succes în marketing și PR. Cu accent pe marketing digital, analiză și branding, participanții dobândesc cunoștințe complete pentru a reuși în lumea dinamică a marketingului.

4. AI in E-Business & Digital Marketing

Programul AI in E-Business & Digital Marketing se focusează pe integrarea inteligenței artificiale în strategiile de afaceri, în special în domeniul marketingului digital. Cursanții vor cerceta modul în care AI poate îmbunătăți segmentarea publicului-țintă, poate personaliza campaniile de marketing și poate îmbunătăți analiza datelor. Prin studii de caz practice, programul oferă o înțelegere detaliată a modului în care să folosiți instrumentele și tehnologiile AI pentru a optimiza performanța în e-business și marketing digital. Participanții vor obține cunoștințele necesare pentru aplicarea cu succes a AI-ului în afacerile moderne.

5. Project Management Fundamentals & MS Project

Scopul acestui curs este dobândirea cunoştinţelor şi a tehnicilor de bază în ceea ce priveşte managementul de proiect. Veţi învăţa: să stabiliţi o legătură între obiectivele proiectului şi nevoile exprimate ale Stakeholder-ilor, să creaţi structura sarcinilor proiectului (Work Breakdown Structures), să stabiliţi obiective reale, măsurabile şi să obţineţi rezultate pozitive, să evaluaţi costurile proiectului utilizând tehnici simple şi dovedite, să stabiliţi o modalitate calitativă de control şi monitorizare a proiectului şi, nu în ultimul rând, veţi cunoaşte funcţiile generale ale programului MS Project.

6. Business Fundamentals

În cadrul acestui curs, vă veţi familiariza cu toate elementele necesare pentru a înţelege conducerea unei afaceri din toate punctele de vedere. Prin parcurgerea acestui curs veţi fi capabili să recunoaşteţi fazele şi nevoile prin care trece afacerea dvs. nu doar teorietic, ci veţi fi capabili să transformaţi în realitate ideile dvs. de afaceri, idei create pe baze legislative, planificate, documentate şi concepute pentru a avea succes.

7. Financial Management 

Veţi dobândi cunoştinţe din domeniul finanţelor şi al contabilităţii, ca premise esenţiale pentru studierea aplicării în întreprinderi a tehnologiilor informaţionale şi de comunicare (şi de programare) din domeniul finanţelor şi al contabilităţii. Veţi înţelege importanţa studierii finanţelor şi a contabililităţii pentru afacerile firmei şi veţi înţelege principiile de finanţare şi managementul afacerilor în general. 

8. IT in Business
În cadrul cursului se vor studia elementele aplicării tehnologiilor informaţionale (IT) în afaceri: dispozitive și infrastructură, activităţi utilizate pentru desfăşurarea eficientă a afacerilor, pachete de software și programe care se utilizează zilnic în diferite scopuri. Învățați cum să folosiți cel mai bine potențialul Internetului și al serviciilor oferite, tehnologiile informaţionale în general și cum să le implementați cu succes în afacerile Dvs, și în același timp coordonați investițiile și beneficiile prin scăderea și mărirea eficacității afacerii.

9. English Language 1 / German Language 1
La cursul English Language 1, respectiv German Language 1, veți face un test de evaluare a cunoștințelor de limbă engleză și germană, iar pe baza rezultatului obținut vi se va aloca nivelul corespunzător de pregătire pentru limba engleză (Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate sau Upper-Intermediate), respectiv nivelul corespunzător pentru limba germană (German Language A1, German Language A2, German Language B1, German Language B2, German Language C1).

Frecventarea acestor cursuri la un anumit nivel vă va ajuta să vă perfecționați cunoștințele, să asimilați un spectru nou de funcții ale limbii alese în formă scrisă și orală și să vă îmbunătățiți înțelegerea și utilizarea limbii.

10. Theory of Web Design
Cursul se referă la elementele teoretice ale web designului, principiile şi regulile care ar trebui să fie respectate atunci când se face un site web. Aranjarea elementelor pe site, crearea wireframe-ului şi teoria culorilor de pe web sunt domenii care vor fi elaborate în detalii.

11. E-Banking
Banking-ul electronic explică noile concepte în banking-ul modern și modalitățile de comunicare dintre bănci și clienți. Se vor preda modul de funcționare a tranzacțiilor cu plăți electronice, a tranzacțiilor internaționale cu plăți electronice, tranzacțiile cu carduri de plată, cecurile electronice și plata prin Internet. Scopul cursului este ca la final cursantul să stăpânească cunoștințele necesare pentru utilizarea cu succes a serviciilor bancare electronice și planificarea proceselor de lucru prin care se pot folosi cel mai bine avantajele pe care le aduce e-banking-ul lumii de afaceri moderne.

12. E-Business
În cadrul cursului, veţi studia noţiunile de bază ale e-business-ului şi diferenţa dintre e-business şi e-commerce. De asemenea, veţi mai studia şi noţiunile de EDI, EAN şi CRM, dar şi modul în care se aplică e-business-ul în sectorul bancar şi în administraţia de stat.

13. E-commerce & Online Payment Methods 
Cursul E-commerce & Online Payment Methods se focusează pe studiul aspectelor cheie ale comerțului electronic și ale metodelor de plată online. Scopul este de a oferi cursanților o înțelegere aprofundată a procesului de comerț electronic, inclusiv strategiile de vânzare, securitatea tranzacțiilor și o experiență optimă pentru utilizator. Prin lecții practice, participanții vor explora diferite metode de plată online, vor înțelege beneficiile și provocările lor și vor învăța să le implementeze în lumea e-businessului. Cursanții vor afla tot ce este necesar pentru a conduce cu succes un comerț electronic și pentru a optimiza plățile online.

14. Social Media & Online PR

Cursul Social Media & Online PR se focusează pe dezvoltarea expertizei în managementul social media și relațiile publice prin intermediul platformelor online. Participanții vor învăța cum să creeze campanii eficiente în rețelele sociale, să dezvolte prezența brandului și să implice publicul-țintă. Cursul explorează cele mai recente tendințe în comunicarea digitală și oferă instrumente pentru măsurarea succesului activităților de PR online. La final, cursanții vor dobândi cunoștințe cuprinzătoare despre cum să folosească puterea rețelelor sociale și a PR-ului online pentru a promova și a construi o imagine pozitivă a mărcii.

15. Information and Internet Technology 

Veţi dobândi cunoştinţe generale din domeniul IT, ca premisă esenţială pentru studierea tehnologiilor informaţionale şi de comunicare şi pentru studierea programării în general. Veţi înţelege importanţa influenţei IT asupra societăţii, precum şi principiile tehnologiilor mobile şi wireless. 

16. Branding

Brand-ul e ideea pe care o creem la utilizator. El e cel mai puternic mijloc în învingerea competiției. În cadrul cursului se studiază principiile de bază ale branding-ului care se vor aplica pe un proiect de cercetare real.

17. Web Analytics 

Analiza web constă în informații statistice grupate după diferite criterii, astfel încât să ofere date utile despre (in)succesul anumitor acțiuni sau afaceri. Unele dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul cursului de Web Analytics privesc diferite tipuri de web analytics, apoi importanța web analytics în contextul marketingului, dar și importanța analytics în contextul definirii KPI-urilor unei afaceri. Vom vorbi despre unele dintre definițiile de bază ale analizei web, apoi despre istoria și tendințele de dezvoltare ale analizei web în prezent. Datorită acestui curs, veți avea posibilitatea să învățați despre termenul RACE, respectiv cadrul de utilizare a analizei în marketingul digital.

18. Blockchain Technologies
La acest curs, participanții dobândesc cunoștințe de bază din domeniul Blockchain Technologies, se familiarizează cu noțiunea și cu tipurile de criptovalute, cu rolul și semnificația acestui concept în economia modernă și cu perspectivele și tendințele ei de dezvoltare. De asemenea, participanții vor avea ocazia ca prin analiza unui studiu de caz să se familiarizeze cu aplicările blokchain în industrii diferite, precum și cu posibilitatea de aplicare a acestei tehnologii în proprietatea proiectului start-up.

19. English Language 2 / German Language 2
Pe baza programului frecventat la cursul English Language 1 sau German Language 1, la cursul English Language 2, respectiv German Language 2, puteți frecventa și unele dintre următoarele cursuri. Pentru limba engleză: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate sau Upper-Intermediate, iar pentru limba germană: German Language A2, German Language B1, German Language B2, German Language C1 sau IT German.

Mai mult, dacă nivelul vostru de cunoștințe la testarea din limba engleză este peste nivelul Upper-Intermediate, aveți posibilitatea să primiți la alegere cursul Business English, First Certificate in English (FCE) sau Business English Certificate Vantage (BEC Vantage).

20. Cambridge First Certificate in English (FCE) / Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)
Cursurile pregătitoare pentru susţinerea examenelor FCE sau BEC Vantage nu sunt incluse în programa obișnuită. Cursanţii aleg pe care dintre certificatele menţionate vor să-l obţină şi pe baza aceasta parcurg unul din aceste două cursuri.

Cambridge First Certificate in English (FCE) este un curs pregătitor pentru susţinerea examenului FCE pe baza căruia obţineţi un certificat recunoscut de mii de companii, instituţii academice, universităţi şi scoli superioare, organe profesionale, ministere şi organe gunernamentale din întreaga lume. FCE este recunoscut pe plan internațional în economie şi industrie, ceea ce vă oferă un avantaj semnificativ dacă intenţionaţi să aplicaţii pentru posturi care implică lucrul cu publicul, munca de birou în bănci, în industria aeriană, catering… Acest certificat este recunoscut şi de multe universităţi, şcoli superioare şi alte instituţii, aşadar reprezintă o „rampă de lansare” pentru educaţia dvs. viitoare şi îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză.

Business English Certificate Vantage (BEC Vantage) este de asemenea un curs pregătitor pentru dobândirea certificatului BEC Vantage, unul dintre cele mai apreciate certificate Cambridge din lumea afacerilor. După cum îi spune şi numele, acest certificat vă oferă un avantaj semnificativ în fața potenţialilor angajatori şi parteneri de afaceri, deoarece confirmă cunoştinţele dvs. de limbă engleză de afaceri şi posibilitatea de a comunica în lumea de afaceri la un nivel avansat. Este recunoscut de către toate companii mondiale, instituţiile academice şi de afaceri și reprezintă un document unic care dovedește abilităţile dvs. avansate de înţelegere, scriere și vorbire a limbii engleze.

Cum arată cursurile?

În cadrul școlarizării la acest program veți avea posibilitatea de a obține o imagine completă despre cum arată să lucrezi la proiecte IT reale. Cunoștințele practice le puteți asimila prin studiu online ca și cursant din Iași, București, Cluj, Constanța, Ploiești, Brăila, Craiova, Galați, Brașov, Timișoara, Chișinău etc.

Cursurile sunt dinamice și create în așa fel încât, chiar dacă sunteți începător, veți putea învăța toate cele necesare pentru ca la concurs să obțineți jobul dorit, pentru a vă distinge de concurență datorită calității.

Obţineţi certificate recunoscute pe plan internaţional

După completarea programei E-business&Internet Marketing veţi dobândi competenţe şi posibilitatea de a susţine examenul pentru următoarea certificare internaţională: Cambridge International A&AS Level Business.

Universitatea Cambridge este una dintre cele mai importante şi una dintre cele mai recunoscute universităţi pe plan mondial. Certificatul Cambridge International A&AS Level Business este recunoscut de multe universităţi şi colegii din întreaga lume. LINK Academy este Centru Internaţional Cambridge autorizat, ceea ce permite studenţilor să obţină una dintre cele mai recunoscute certificări internaţionale.

Cambridge International A&AS Level Business reprezintă o certificare de calificare profesională, concepută pentru cei care doresc să avanseze în carieră sau să-şi îmbunătăţească nivelul de educaţie. Posesia unei astfel de certificări reprezintă pentru angajator o garanţie că respectivul candidat are cel mai înalt nivel de competenţe profesionale şi astfel candidatul are un avantaj considerabil în momentul angajării.

Cambridge International A&AS Level Business oferă cel mai bun cadru pentru dezvoltarea personală şi profesională, oferind în acelaşi timp recunoaşterea oficială a competenţelor dobândite, prin intermediul unei certificări emise de una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume - Cambridge. 

După finalizarea programului se pot obține următoarele certificate internaționale: 

  • Cambridge International A&AS Level Business

De asemenea, după finalizarea programului E-Business & Internet Marketing la LINK Academy, puteţi obţine şi unul dintre următoarele două certificate:

  • Certificatul care atestă FRECVENTAREA programului LINK Academy
  • Certificatul LINK Academy Certified E-Business and Internet Marketing Manager

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te