Creaţi tot ce vă imaginaţi cu ajutorul instrumentelor Autodesk

3D Design & CAD Department

3D Design & CAD

CURSURI
la distanță
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
Computer Aided Design Program
Interior Design Program
Architectural Design Program
Product Design Program
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Autodesk Certification (AutoCAD, 3ds Max, Revit Architecture, Revit Structure and Inventor Certified User/Professional)
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

În urma şcolarizării în cadrul departamentului 3D Design & CAD, veți dobândi cele mai căutate abilităţi în domeniul designului, desenului şi proiectării cu ajutorul calculatorului şi, totodată, un certificat Autodesk recunoscut pe plan internaţional.

Acesta este un program avansat, de un an de zile, unde veți învăţa de la profesori cu experienţă care dețin certificate Autodesk Certified Instructor. Aceasta vă garantează că veţi asimila repede şi performant cunoştinţe pentru operarea cu cele mai populare programe ale acestei companii: AutoCAD, 3ds Max şi Autodesk Revit.

Cu ajutorul programului AutoCAD, veți învăţa să desenaţi tot ce vă puteţi imagina – de la modele atractive 3D de produse, obiecte şi expresii faciale, la efecte speciale şi animaţii, până la proiecte de arhitectură, design de interior şi de spaţiu… Veţi învăţa proiectarea 2D şi 3D. Veți şti să proiectaţi, să desenaţi, să modelaţi şi să vizualizaţi forme spaţiale, le veţi adăuga o a treia dimensiune şi le veţi pune în spaţiul virtual.

Fie că sunteţi începător în acest domeniu, student sau un inginer cu diplomă, fie inginer sau tehnician, în cadrul acestui departament, cu siguranţă veţi învăţa tehnici avansate de utilizare a programelor de calcul pentru design şi proiectare 3D. 

Şcolarizarea în cadrul departamentului 3D Design & CAD se face în patru programe:

Computer Aided Design

În cadrul acestui program, veți învăţa tehnici avansate de utilizare a programului AutoCAD pentru desen şi proiectare. Pe lângă aceasta, vă veți specializa şi în vizualizarea şi modelarea obiectelor în Autodesk 3ds Max. Se înțelege de la sine că oamenii cu astfel de competenţe au salarii mari.

Computer Aided Design este un program avansat pentru persoanele care vor să devină experţi în desen digital şi în crearea proiectelor de clădiri, in mediu urban, în crearea modelelor atractive 3D şi, în plus, să aibă acces la o gamă largă de servicii posibile. Este ideal pentru începătorii care vor să păşească în lumea designului 3D, deoarece oferă posibilitatea de a vă specializa ulterior în toate celelalte domenii din acest departament.

Interior Design

Interior Design este un program atât pentru designeri de interior, cât şi pentru persoanele care doresc o specializare în acest domeniu sau vor să se ocupe cu decorarea spaţiului. Cu o bază de cunoştinţe privind utilizarea programelor Autodesk 3ds Max şi AutoCAD, veţi învăţa în cadrul acestui curs toate secretele proiectării avansate şi ale designului pe calculator.

Realizarea modelului 3D este baza designului fiecărui interior. 3ds Max este cel mai puternic program de pe piaţă care vă permite să proiectaţi şi să decoraţi în mod eficient diferite spaţii interioare, fiind de neînlocuit când e vorba de prezentări (demonstrații) ale designului la clienţi. Până acum, acest proces era extrem de costisitor şi de cronofag, dar astăzi puteţi să dobândiţi cu ușurință abilităţile care vă garantează profesionalismul şi o carieră de succes în acest domeniu profitabil.

Architectural Design

Acesta este programul pentru cei care vor să se ocupe cu designul arhitectural, dar şi pentru cei care studiază deja arhitectura şi vor să-şi perfecţioneze abilităţile pentru lucru în cele mai moderne programe Autodesk.

Aici veţi învăţa conceptele fundamentale ale proiectării și ale designului arhitectural. Veţi dobândi abilităţile de a crea pe calculator o casă şi exteriorul ei (astfel încât obiectele şi clădirile existente să dobândească un nou aspect) sau să planificaţi aspectul obiectului care trebuie construit. În zilele noastre, designul arhitectural este o combinaţie ideală între artă şi tehnologie, care vă permite să vă exprimaţi la maxim creativitatea, ţinând cont în acelaşi timp de cererile tehnice şi funcţionale ale mediului.

Product Design

În cadrul acestui program, veţi asimila abilităţile căutate pentru design, desen şi proiectarea produselor industriale. De asemenea, vă veţi specializa şi pentru vizualizarea şi modelarea obiectelor necesare cu ajutorul programelor Autodesk 3ds Max şi AutoCAD.

Acesta este un program avansat pentru persoanele care vor să devină experţi în desenarea şi proiectarea obiectelor utilizate zi de zi: automobile, telefoane, televizoare, electrocasnice, mobilă industrială etc. Veţi putea să realizaţi proiecte virtuale pentru diferite pieţe, inclusiv pentru cea naţională şi să deveniți astfel un expert apreciat şi foarte bine plătit pentru modelarea tridimensională pe calculator în domeniul designului industrial.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la 3D Design & CAD Department.

Ce veţi învăţa

Abilităţile pe care le veţi avea după finalizarea acestui program sunt:

  • proiectarea formelor tridimensionale, 
  • desen tehnic şi proiectare pe calculator, 
  • pregătirea documentaţiei tehnice a proiectelor, 
  • modelare 3D, 
  • bazele animaţiei, 
  • vizualizarea (randarea) obiectelor digitale, 
  • realizarea prototipurilor digitale, 
  • utilizarea elementelor de arhitectură şi de construcţie, 
  • concepte de design avansate.

Cum arată cursurile?

Cursurile pot fi urmate în două modalități: tradițional și online. Modul tradițional de frecventare a cursului presupune participarea la cursuri la sediul LINK Academy. Pentru toți cei care din cauza obligațiilor sau a distanței fizice nu pot frecventa cursul tradițional, modul de studiu online este alegerea perfectă.

Cursurile sunt dinamice, interactive și adaptate cunoștințelor cursanților. Au fost concepute astfel încât, pe lângă cunoștințe practice privind folosirea pachetului software al companiei Autodesk, să dobândească și toate cunoștințele teoretice necesare de design, vizualizare și modelare digitală, precum și să creeze o percepție rafinată pentru spațiu și mediu.

La LINK Academy puteți dobândi certificate prestigioase Autodesk în domeniul designului și al proiectării.

Cursanții noștri se școlarizează pe baza programului care este conform cu principiile Autodesk oficiale de pregătire, folosind cele mai noi pachete software ale acestei companii.

Obțineți experiență la LINK Academy DesignStudio

În calitate de cursanți în departamentul Design 3D & CAD, veți avea șansa de a vă perfecționa la LINK Academy DesignStudio și de a obține experiență necesară de lucru independent cu clienți de renume.

În cadrul DesignStudio veți lucra la numeroase proiecte și veți participa la elaborarea soluțiilor de design de top, cu ajutor constant din partea mentorilor și coordonatorilor LINK Academy. Astfel veți învăța și cum se construiește o carieră, și cum se devine un designer 3D și CAD căutat și apreciat. Aflați mai multe despre LINK Academy DesignStudio »

Unde veți putea lucra?  

Absolvind cursul la Departamentul 3D Design & CAD, veţi avea posibilitatea de a lucra într-o gamă largă de servicii interesante, creative şi căutate.

Serviciile din domeniul designului tridimensional sau 3D sunt foarte bine plătite în zilele noastre. Când absolviţi unul dintre programele din cadrul acestui departament, veţi deveni expert în aplicarea programelor pentru proiectarea caselor, clădirilor, interioarelor, a obiectelor utile, maşini şi automobile, în designul pentru industria de jocuri, designul de iluminat, proiectare, creare şi desenare, cu care deveniţi un candidat ideal pentru lucrul în design, la companii care se ocupă cu designul şi cu proiectarea, dar şi independent, muncă freelance cu clienţi din întreaga lume.

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare. 

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te