Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Center for Career Development

Resurse pentru o carieră de succes – Centrul pentru dezvoltarea carierei LINK Academy

Finalizarea perioadei de şcolarizare este primul şi cel mai importat pas spre dezvoltarea competenţelor profesionale. Însă, noi nu dorim să vă punem la dispoziţie doar competenţe. Obiectivul nostru este să vă ajutăm să profitați de pe urma noilor cunoştinţe dobândite. Doar în acest mod veți aplica cunoştinţele dobândite cu deosebită plăcere şi satisfacţie. Dacă vă decideţi asupra formei de şcolarizare oferite de LINK Academy, veţi primi acces gratuit la toate resursele noastre profesionale de dezvoltare a carierei.

Începem cu un training permanent legat de competenţele de prezentare, negociere şi leadership, continuăm cu lucrul la proiecte concrete pentru a obţine referinţe şi încheiem cu utilizarea propriilor noastre canale comerciale pentru a vă facilita contactul cu companiile ale căror angajați veți fi în viitor. Având toate acestea la dispoziţie, veţi fi pregătiţi să vă continuați cariera.

Acesta este doar unul dintre motivele cheie pentru care şcolarizarea la LINK Academy este atât de practică.

În cadrul academiei noastre nu dobândiţi doar competenţe, abilităţi şi diplome, ci şi mijloacele prin care să puteți prezenta cu convingere ceea ce ştiţi şi puteţi să realizați. Ar fi păcat să fie altfel şi ca cineva, cu mai puţine cunoştinţe şi capacități, să se bucure de un succes mai mare decât al dumneavoastră, numai fiindcă a știut să se „vândă” mai bine.

De asemenea, prin intermediul Centrului Pentru Dezvoltarea Carierei, vă veţi contura o imagine de ansamblu asupra evenimentelor şi a situaţiei de pe piaţa muncii. În plus, veţi intra în legătură cu cei mai importanţi angajatori. Toate acestea sunt posibile datorită suportului oferit de specialişti din diverse domenii şi datorită informaţiilor publicate pe site-ul Centrului.

Există 5 motive esenţiale pentru care şcolarizarea în cadrul LINK Academy nu vă oferă doar oportunitatea de a dobândi niște cunoştinţe şi abilităţi noi, în vederea unei cariere de succes în afaceri, ci vă asigură şi resursele unei permanente dezvoltări a acestei cariere de succes. Motivele sunt următoarele:

1. Veți progresa atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal.

Experiența noastră cu angajatorii ne-a arătat că, pentru succesul în afaceri şi dezvoltare personală, sunt necesare abilități și competențe suplimentare, cum ar fi: abilitatea de a vorbi în public, abilităţile de prezentare, leadership, self-marketing, utilizarea creativităţii, comunicare non-verbală și online, capacitatea de memorare, monitorizarea tendințelor în diferite domenii și altele asemenea.

Tocmai din acest motiv, toţi cursanţii LINK Academy primesc 50 de vouchere pentru seminare de specialitate, organizate de Centrul pentru Dezvoltarea Carierei, pe care le puteţi folosi oricând doriţi.

Aceste seminare se organizează în zilele de sâmbătă, pentru a vă da posibilitatea să participaţi, indiferent de orarul pe care îl aveţi la celelalte cursuri și indiferent de angajamentele pe care le aveţi la locul de muncă. În plus, dacă nu puteţi participa la seminarele care au loc la sediul LINK Academy, le puteți urmări în direct, din faţa calculatorului dumneavoastră sau utilizând telefonul mobil sau tableta.

Acest pachet unic de vouchere vă va ajuta în perfecţionarea calificărilor profesionale şi vă va consolida încrederea de sine privind dezvoltarea carierei, indiferent ce domeniu aţi ales la LINK Academy. Temele sunt variate, conţinutul bogat, iar sfaturile primite vă vor fi extrem de utile. Alegeţi-le cu atenţie pe cele care vă interesează, fiindcă aveţi timp mai mult decât suficient pentru a “valorifica” aceste vouchere. Profitaţi de orice şansă pentru a vă perfecţiona, fiindcă este unul dintre lucrurile pe care angajatorii pun astăzi un foarte mare preţ.

În plus, pauzele din timpul seminarelor sunt ocazii ideale pentru networking şi împărtăşirea ideilor cu oamenii interesaţi de acelaşi domeniu ca şi dumneavoastră. Aceste prietenii se pot transforma uşor în relaţii de afaceri importante.

Mai mult, organizăm un şir de evenimente pentru dezvoltarea competitivităţii cursanţilor noştri pe piaţa muncii, precum AdIT sau TEDx, participarea la târguri de locuri de muncă sau workshopuri, care fac din dumneavoastră candidatul ideal pentru angajatori.

Considerăm că, alături de cursurile pe care le parcurgeţi în cadrul specializării principale, toate acestea alcătuiesc un program complet pentru o carieră îndelungată şi de succes. Cunoştinţele pe care le veţi dobândi aici vă vor ajuta indiferent ce departament alegeţi la LINK Academy.

2. Împreună alegem profesia care corespunde intereselor dumneavoastră

Alegerea corectă a locului de muncă este la fel de importantă ca şi munca pe care o depuneţi în studiu. O alegere greşită vă poate costa. De aceea am format echipa şi metodologia care să vă susţină în luarea deciziilor bune privind cariera şi alegerea ocupaţiei corespunzătoare. Aveţi la dispoziţie resurse şi suport în luarea deciziilor de afaceri corecte, evaluarea profesională a personalităţii, abilităţilor, intereselor, aşteptărilor şi motivelor, care sunt în conformitate cu orientarea profesională.

3. Un CV conform standardului Institutului de Certificare a Managerilor HR

Atunci când companiile anunţă un concurs pentru un nou loc de muncă, la adresa unei singure companii ajung în jur de 250 CV-uri, iar în vremuri de criză, precum cele pe care le trăim astăzi, chiar şi mai multe. Pentru a citi aproximativ 50% dintre aceste CV-uri, experţii din domeniul resurselor umane nu-și alocă mai mult de 60 de secunde pentru fiecare CV în parte. Noi ştim care sunt punctele cheie ale unui CV, puncte care vor asigura interesul unui manager de resurse umane. Le cunoaștem, deoarece lucrăm conform metodologiei Institutului de Certificare a Managerilor HR din statul Virginia, SUA. Centrul pentru dezvoltarea carierei vă oferă sprijin în redactarea unui CV şi vă asigură că va atrage atenţia angajatorului şi că veți fi chemat la următoarea rundă de selecţie. 

4. Obţineţi acces la sectoarele HR a peste 100 de companii de top 

Prin parteneriate cu companii naţionale şi din străinătate, vă facilităm angajarea sau avansarea la locul de muncă. Câteva dintre companiile cu care colaborăm sunt: Adobe, Continental, Siemens, Atos, Hella, Wipro sau Omron. Procesul este unul simplu, veţi fi primii anunţaţi atunci când apar noi oportunităţi de angajare în marile companii, având astfel prioritate faţă de ceilalţi candidaţi.

Datorită echipei noastre ambiţioase, numărul companiilor cu care colaborăm este în continuă creştere.

5. Resursele unei cariere stabile, disponibile şi în anii care urmează finalizării perioadei de şcolarizare

Noi susținem ideea unei educații continue. Această idee este susținută, de altfel, de întreaga lume dezvoltată. Obiectivul nostru este să vă oferim resurse de calitate care să vă asigure un progres continuu, urmat de o carieră de succes. De aceea, după finalizarea perioadei de şcolarizare, fiecare cursant absolvent poate folosi gratuit serviciile Centrului pentru dezvoltarea carierei.

 

Partenerii Centrului pentru Dezvoltarea Carierei

ADOBE  Ubisoft   IBM
Omron Siemens Zitec
Kilpatrick Stefanini SAGUARO TECHNOLOGY
CONTINENTAL Alten opew
BeeNear xl family AG prime
Cegeka Infoworld Softellingence
TNS Atos CVU
Mind Integrisoft Advantage Software Factory
Net Match Netop

Visma

Euro testing Danson Calss IT
ITC Fan Courier Hella
berg Vomputers bls DirectVision
Capgeming APT Brainspotting
Roveremobili BETBRAIN SOFTWARE bee
sl sl marquardt
top business online sistec ceragon
OCE Sales Consulting setrio
snt wise wipro
valoris cargus route66
softcon sunwave osf
vauban infobest brick hr
clarisoft abs eos
codesphere heg kepler-rominfo
e-spres-oh AIESEC easy
seomaxim prosoft otto
gameloft crescendo Intelligence
evozon ipsos mebedo
EEU H Group Innobyte
inotec GTS camline
Infinit windsoft key2success
human direct around 25 Mellon
Capitolina Talent Center Passion for People veo
wolters klower Inspire veo
IT Jobs Liste Locuri de Munca Consulta Click

creadiv

Fluid Web Design

MISYS financial software

Bitdefender logo

 A&M West Jobs logo

aqua soft

 xer

 GoPrint logo

 Cora logo

 SparkWare technologies

 Colors in projects logo

 Infrasoft

 UPC logo

Wolf Code

 Vodafone logo

 IT Smart Systems

 Strategy deep

 Psihoselect logo

 IAS & D Cont Expert logo

 Luxoft logo

Gecob training

 Studentie logo

AXA QY logo

Job Academy Recruiting & Consulting

Good Afternoon logo

Imprezzio global

Avi Tech logo

Georgia Management

ROMSYS new frontier group

Sien

Soft Dreams logo

Voxility logo

OC Prod HR Consulting

Avira

 Creative online

National instruments logo

Essensys Software Solutions logo

 Metro logo

Outsourcing sevices logo

Oceania logo

 Fortech

Banca Transilvania logo

Moldtelecom

 Telcor communications

Optaros logo

SIGMA automotive

 Betfair Romania Development logo

Incremental Community

Impact Business Performing

 Halo Tech Studio logo

Freelancer IT

ADvent group logo

 CBR Marketing Solutions logo

Ui Path Robotic Process Automation

Buchurest Technology Week logo

 Eestec LC Bucharest

ASCIG
ADOBE 

Iată câteva sfaturi cum să obţineţi un job bun în IT sau design:

Ce este un CV
Scopul CV-ului
Părţile CV-ului
Citirea CV-ului printre rânduri
Scrisoarea însoţitoare şi scrisoarea de intenţie
Interviu pentru angajare
Întrebări generale
Întrebări despre educaţie şi scopuri
Întrebări despre experienţa de muncă
Întrebări necorespunzătoare
A doua etapă de interviu pentru angajare
Cum vă pregătiți pentru un interviu?
Cum să scrieți un CV în engleză și germană?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te