Cui sunt destinate certificatele Cambridge

Calificările Cambridge International A&AS Level sunt recunoscute de 450 de universități din Statele Unite ale Americii, precum și de toate universitățile din renumita Ivy League datorită calității înalte a programelor care dezvoltă capacitatea de gândire independentă și inovatoare a studenților. Faptul că Cambridge International A&AS Level este recunoscut pe plan mondial ca un bilet spre o carieră de succes și ca o continuare a educației îl spun și statisticile conform cărora în fiecare an la acest program participă peste 175 000 de cursanți.

Începând cu anul 2005, compania LINK group, pe baza colaborării cu Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge, a obținut statutul de Cambridge International School autorizată. LINK group LINK Academy, după finalizarea școlarizării de un an de zile și îndeplinirea condițiilor pentru obținerea certificatului LINK Academy, oferă cursanților săi posibilitatea de a susține examenul pentru obținerea certificatelor Cambridge International A&AS Level Computer Science și Cambridge International A&AS Level Business.

Certificatele Cambridge International A&AS Level Computer Science

Cambridge International A&AS Level Computer Science vă califică pentru a efectua singuri sarcini complexe din spectrul larg al joburilor IT. Vă înlesnește asimilarea principiilor de bază ale analizei de sistem, ale metodei de formulare a problemelor și planificare a soluțiilor folosind tehnologia informației. De asemenea, această diplomă garantează înțelegerea caracteristicilor de bază ale sistemelor de calculator (hardware, software și comunicare), a diferitelor forme de organizare și prelucrare a datelor, precum și a tehnicilor corespunzătoare pentru implementarea acestor soluții.

Dacă doriți să aflați mai multe despre certificatul Cambridge International A&AS Level Computer Science, vizionați prezentarea care vorbește despre certificatul în sine, valoarea sa, cui îi este destinat, ce opțiuni oferă, precum și ce beneficii puteți obține cu acest certificat.

Descărcați prezentarea (pdf)

Certificatele Cambridge International A&AS Level Business

Certificarea Cambridge International A&AS Level Business este destinată tuturor celor care vor să-și dovedească și să-și îmbunătățească competențele din domeniul managementului și al afacerilor, indiferent dacă pun accent pe procesele de afaceri în general sau pe îmbunătățirea abilităților de afaceri. Business Studies le oferă posibilitatea de a cunoaște managementul din diferite tipuri de organizații și companii, posibilitatea de a analiza conceptele de leadership, motivație, organizare, motivare, precum și procesul de luare a deciziilor.

Descărcați prezentarea (pdf)

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te