Descoperiţi cum puteţi plăti doar o parte din şcolarizare până când vă angajaţi

O parte din şcolarizare o plătim noi până cand vă angajaţi.

Taxa întreagă de şcolarizare pe un an la LINK Academy este de numai 2500 de euro în perioada de înscriere din octombrie. Acesta a fost preţul pe care l-au plătit şi generaţiile anterioare de cursanţi. Cu toate acestea, dumneavoastră puteţi plăti mai puţin, până nu vă angajaţi.

Şi anume, toţi cursanţii anteriori care au obţinut certificate Cambridge, Microsoft sau Adobe au găsit un loc de muncă de calitate sau au avansat în firmele lor şi pe poziţie şi ca salariu.

Concret, unii au devenit conducătorii echipelor de proiectare numai după 3 luni de la absolvire. Unii au avansat pe poziţii mai bune în interiorul firmelor lor. Unii şi-au deschis propriile firme şi azi trăiesc viaţa pe care acum căţiva ani nici nu şi-au putut-o închipui. Alţii au găsit locuri de muncă în companii de renume, chiar dacă au concurat cu candidaţi cu mai mulţi ani de şcolarizare. Alţii s-au angajat în firme străine, în străinătate şi azi lucrează înconjuraţi de oameni din diferite părţi ale lumii. Şi se bucură de această diversitate.

Ne-am gândit la următorul lucru.

Pentru mulţi din studenţii noştri, şcolarizarea după programa Cambridge şi obţinerea certificării Cambridge sunt cea mai bună decizie din viaţa lor. Totodată, este o hotătâre care s-a luat foarte uşor.

 

Cum să plătiţi numai o parte din taxele de studiu.

De aceea am hotărât ca generaţiei dumneavoastră să-i uşurăm procedurile şi mai mult.

Valoarea şcolarizării Cambridge şi a certificatului pe care îl obţineţi la sfârşitul anului, o vom demonstra în cel mai curajos mod – prin preluarea unei părţi din taxele de şcolarizare, până când vă veţi angaja.

Suntem atât de siguri de abilităţile dumneavoastră, de cunoştinţele şi siguranţa pe care le veţi dobândi într-un an de studiu, încât cu uşurinţă putem să vă oferim plata a 80% din taxă de şcolarizare în mai multe rate.

Restul de 20% o să începeţi să plătiţi după ce vă veţi angaja. Dar nici atunci nu va trebui să plătiţi în întregime, ci în rate lunare. În acest mod, dorim să vă premiem pentru efortul şi timpul pe care l-aţi acordat şcolarizării.

 

4 condiţii pe care trebuie să le îndepliniţi ca să obţineţi aceste beneficii deosebite în legătură cu plata taxelor:

  • să aveţi absolvit o şcoală medie sau o facultate
  • să nu fiţi angajaţi
  • să aveţi nivelul minim de cunoştinţe de lucru pe calculator
  • să semnaţi Contractul pentru plata unei părţi din taxa de şcolarizare după angajare (contractul îl veţi primi de la noi)

 

Încă nu v-aţi angajat la 12 luni după ce ați absolvit LINK Academy? IMPOSIBIL!

Suntem siguri de cunoştinţele oferite şi posiblităţile pe care le oferă acestea.

Dacă după 12 luni de la absolvirea şcolarizării la LINK Academy nu aţi reuşit să vă găsiţi un loc de muncă, suntem pregătiţi să vă oferim oricare din cursurile online rămase.

Astfel vă puteţi continua perfecţionarea în domeniul care doriți să vă găsiți un loc de muncă.

Abilităţile dobândite la LINK Academy au asigurat unor mii de cursanţi mulţumiţi o carieră de succes sau i-au ajutat să-şi înceapă o afacere profitabilă, suntem sigur că va fi la fel şi pentru dvs.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te