Teste pentru angajare: Verificaţi dacă deţineţi competenţele căutate de cei mai buni angajatori

Dacă sunteţi şomer sau căutaţi un loc de muncă și vreţi să vă verificaţi cunoştinţele şi competențele şi să vă pregătiţi pentru procesul de angajare, vă aflaţi la locul potrivit.

Astăzi este perfect normal ca, atunci când selectează angajaţii pentru un loc de muncă, angajatorii să verifice cunoştinţele şi competenţele necesare pentru poziţia pentru care s-a deschis concursul. Ţinând cont de acest trend, în funcţie de poziţia pentru care concurați, vă puteţi aştepta ca testarea pentru job să includă câteva dintre următoarele teste:

  • Test de inteligenţă (test IQ)
  • Test de personalitate
  • Teste logice
  • Test de limbă engleză
  • Test psiho
  • Test de cunoştinţe de Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access etc.)
  • Diferite teste IT
  • Teste de informare generală şi teste de cultură generală
  • etc.


Ca să vă pregătiţi cât mai uşor pentru un eventual test, v-am pregătit câteva teste online selectate din mai multe domenii de actualitate.

Dacă, pe baza rezultatelor, observaţi o lipsă semnificativă de cunoştinţe într-un anumit domeniu, dar doriţi să concuraţi pentru un job care necesită aceste cunoştinţe, vă recomandăm să începeţi cât mai repede să investiţi în propria persoană şi să vă îmbunătăţiţi toate competenţele necesare. Doar în acest fel veți putea ţine pasul cu afacerile moderne de astăzi şi cu cerințele în continuă schimbare.

De asemenea, este foarte important ca la testul pentru job să fiţi sinceri şi realiști, deoarece angajatorii pot verifica foarte uşor nivelul vostru de cunoştinţe.

În continuare, găsiți teste cu care vă puteţi verifica gratuit nivelul de cunoştinţe în domeniile selectate, după care veţi primi rezultatele acestora. Majoritatea răspunsurilor la întrebări sunt însoțite de o explicaţie, aşadar poate veți învăţaţi și ceva nou. Cu siguranţă, această combinaţie este cel mai bun mod de a vă pregăti pentru verificarea cunoştinţelor de către potenţialul angajator.

CUNOŞTINŢE DE OPERARE CALCULATOR

Pentru toate poziţiile inferioare este suficient să posedați cunoştinţe de bază de operare calculator. Astăzi, acest lucru face parte din „alfabetizare” şi este subînțeles pentru fiecare angajat. O formă obişnuită a textului folosit la concurs este „Cunoştinţe necesare de operare calculator”.

Dacă v-ați pregătit în acest sens sau ați urmat un curs de calculatoare, ar fi de preferat să accentuaţi acest lucru în interviul de angajare.

Titlul testului online Nr. de întrebări Timpul acordat Pornire
Windows 10 20 30 de minute Începe testul
Bazele utilizării calculatorului 20 30 de minute Începe testul
Bazele utilizării internetului 20 30 de minute Începe testul

APLICAŢII OFFICE

Astăzi este aproape de neimaginat să fii angajat într-o companie modernă şi să nu cunoşti măcar aplicaţiile Office de bază. Mai mult decât sigur, una dintre condiţiile de angajare este cunoaşterea acestor programe, de cele mai multe ori sub forma „Cunoştinţe necesare de MS Office”.

Din acest motiv v-am pregătit un test Excel, iar testele pentru PowerPoint şi Word sunt în curs de pregătire. Şi pentru cei al căror loc de muncă necesită editarea imaginilor am pregătit un test de cunoştinţe și din acest domeniu.

Dacă nu aveţi cunoştinţe din Word, PowerPoint şi Excel, vă sfătuim să începeţi să le asimilați, deoarece acesta este minimul cerut la selecţia candidaţilor.

Titlul testului online Nr. de întrebări Timpul acordat Pornire
Microsoft Word 20 30 de minute Începe testul
Microsoft Excel 20 30 de minute Începe testul
Microsoft PowerPoint 20 30 de minute În curs de desfășurare
Prelucrarea imaginii 20 30 de minute Începe testul

PROGRAMARE

Programatorii sunt la mare căutare în zilele noastre şi pur şi simplu este imposibil să găseşti un programator șomer. Pe lângă faptul că sunt plătiți bine, au și posibilitatea să lucreze ca freelanceri şi în felul acesta să obțină un venit suplimentar, bucurându-se în același timp şi de beneficiile angajării în companii moderne. Program de lucru flexibil, lucru de acasă, mese gratuite şi team buildinguri în străinătate sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de către companiile moderne angajaţilor lor. Sună tentant, nu?

Dar pentru ca aceste beneficii să fie justificate și rentabile, companiile caută programatori de calitate. Indiferent dacă v-aţi înscris pentru poziţia de programator senior sau începător, sau concuranţi pentru Java, PHP, Python, C, Ruby sau un alt limbaj de programare, cu siguranţă va trebui să treceți testul pentru programatori.

Titlul testului online Nr. de întrebări Timpul acordat Pornire
Core Java Programming 20 30 de minute Începe testul
Core JavaScript Programming 20 30 de minute Începe testul
Elementele de bază ale programării 20 30 de minute Începe testul
Core PHP Programming 20 30 de minute Începe testul
Introduction to Programming in C# 20 30 de minute Începe testul
Programare și administrare SQL 20 30 de minute Începe testul
Introduction to Android Application Development 20 30 de minute Începe testul

LIMBA ENGLEZĂ

Mulţi dintre noi suntem siguri de cunoştinţele noastre de limbă engleză, dar să fie chiar aşa? Aceste cunoştinţe se bazează pe engleza învățată la şcoală sau au fost îmbunătăţite pe parcurs?

Majoritatea joburilor foarte bine plătite de pe piaţa naţională pur şi simplu solicită cunoaşterea foarte bună a acestei limbi globale, fără să mai menţionăm dacă doriţi să concuraţi pentru companii şi joburi internaţionale.

Cu ajutorul acestui test online gratuit de limbă engleză aveţi posibilitatea să vă verificaţi cunoştinţele şi eventual să umpleţi golurile descoperite. Acestea sunt împărțite pe şase niveluri şi fiecare conţinând câte 20 de întrebări.

Titlul testului online Nr. de întrebări Timpul acordat Pornire
English - Starter 20 30 de minute Începe testul
English - Elementary 20 30 de minute Începe testul
English - Intermediate 20 30 de minute Începe testul
English - Pre-intermediate 20 30 de minute Începe testul
English - Upperintermediate 20 30 de minute Începe testul

MARKETING ŞI MANAGEMENT

Cu toţii ştim cât este de greu să găsim persoana potrivită pentru job şi pentru echipa care există deja. În special dacă este vorba de poziţii de manager sau din departamentul de marketing, poziții care trebuie să îmbunătăţească permanent activităţile de promovare şi vânzare. Din acest motive, dacă concuraţi pentru o astfel de poziţie, vă puteţi aştepta la sarcini mai grele în timpul procesului de angajare şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru ele. Rezultatele bune vă pot aduce un nou job, un viitor mai bun şi un salariu mai mare.

Titlul testului online Nr. de întrebări Timpul acordat Pornire
Bazele relațiilor publice 20 30 de minute Începe testul
Managementul eficient al ședințelor 20 30 de minute Începe testul
Bazele marketinguluie 20 30 de minute Începe testul
Dezvoltarea personală a managerului 20 30 de minute Începe testul
Managementul şi organizaţia de afaceri 20 30 de minute Începe testul
Iniţierea unei afaceri 20 30 de minute Începe testul
Vânzarea prin telefon 20 30 de minute Începe testul

Ca să vă ajutăm în procesul de angajare şi să vă distingeți  de alţii, v-am pregătit o serie de teste care abordează temele legate de angajare. Le puteţi găsi pe pagina aceasta și prin intermediul lor vă puteţi înscrie şi la un curs CV online GRATUIT.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te