Certificarea Oracle Java

Recunoscută pe plan global, certificarea Oracle demonstrează competențele necesare în domeniul tehnologiilor informației. Certificarea Oracle vă oferă posibilitatea de a vă valida cunoștințele și abilitățile, să deveniți mai calificați și diferiți de concurența de pe piață.

Programul certificat Oracle pentru Java Programming și tehnologie este certificarea de prestigiu recunoscută pe plan internațional, care se focusează pe roluri importante în dezvoltarea software-ului de aplicație și proiectarea sistemelor de afaceri. Având în vedere că aceste certificate sunt focusate pe tehnologie, cunoștințele și abilitățile pe care le confirmă această certificare sunt transmisibile dintr-o companie în alta, oriunde în lume.

Pentru profesioniști și manageri IT, certificarea Oracle Java reprezintă unitatea de măsură privind experiența și expertiza foarte apreciate în industria IT.

Certificarea Java: certificate SE

Această certificare este dovada că persoana deține cunoștințe atotcuprinzătoare despre limbajul de programare Java și platforma Java Standard Edition (Java SE). Certificarea Java SE este recunoscută pe plan global și este destinată programatorilor care vor să dezvolte aplicații desktop și server cu o interfață bogată cu utilizatorul, cu performanțele de top și cu un grad ridicat de securitate, cum solicită mediul IT contemporan.

Certificate Java SE disponibile:

  • Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer
  • Oracle Certified Professional, Java SE 11 Developer
  • Oracle Certified Professional, Java SE 17 Developer

Mai multe detalii despre certificarea Java SE puteți afla pe site-ul oficial Oracle.

Certificarea Java: certificate EE

Această certificare este destinată dezvoltatorilor care vor să dea dovadă de cunoștințe profesionale privind folosirea limbajului de programare Java și a platformei avansate Java Enterprise Edition (Java EE), care permite crearea eficientă a noii generații de aplicații web destinate companiilor și organizațiilor. Dezvoltatorii Java EE certificați sunt foarte căutați pe piața IT.

Certificate Java EE disponibile:

  • Oracle Certified Professional, Java EE 7 Application Developer

Mai multe detalii despre certificarea Java EE puteți afla pe site-ul oficial Oracle.

Certificarea Oracle MySQL

MySQL este cel mai popular sistem open source pentru administrarea bazelor de date, care este folosit de cele mai mari companii IT, precum Facebook, Google și Adobe. Certificatul Oracle MySQL este dovada pregătirii privind utilizarea instrumentelor MySql disponibile și crearea aplicațiilor care folosesc MySQL.

Certificate Oracle MySQL disponibile sunt:

  • Oracle Certified Professional, MySQL 8.0 Database Developer
  • Oracle Certified Professional, MySQL 8.0 Database Administrator

Mai multe detalii despre certificarea MySQL puteți afla pe site-ul oficial Oracle.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te