SUPER PREŢURI PENTRU OFERTA LAST MINUTE!

Certificarea Oracle Java

Recunoscută de către industria din întreaga lume, certificarea Oracle demonstrează competenţele asimilate în acest domeniu extrem de competitiv al tehnologiilor informaţionale. Certificarea Oracle vă oferă posibilitatea de a vă confirma cunoştinţele şi abilităţile, de a fi calificaţi şi superiori faţă de concurenţa de pe piaţa muncii.

Programul de certificare Oracle pentru Java programming este o certificare de prestigiu, recunoscută pe plan internaţional, care se axează pe rolurile importante din dezvoltarea aplicaţiilor software şi proiectarea sistemelor de afaceri. Pentru că aceste certificate sunt axate pe tehnologie, cunoştinţele şi abilităţile confirmate de această certificare sunt transmisibile dintr-o companie în alta, oriunde în lume.

Pentru profesioniştii şi managerii IT, certificarea Oracle Java reprezintă măsura experienţei şi a profesionalismului în industria IT.

Certificarea Java SE

Java certification | LINK Academy

Oracle Certified Associate, Java SE 5/SE 6

Această certificare reprezintă o introducere ideală în programarea sau proiectarea aplicaţiilor software, folosind tehnologiile Java. Acest certificat, recunoscut în întreaga lume, reprezintă dovada că persoana respectivă posedă cunoştinţe atotcuprinzătoare privind conceptul programării orientate pe obiect, limbajul de programare Java şi platforma Java. Potenţialii candidaţi pentru acest certificat sunt: tineri programatori Java, studenţii care vor să devină programatori Java, precum şi managerii de proiect care folosesc tehnologiile Java în dezvoltarea software-ului.

Pentru a obţine această certificare, candidaţii trebuie să susţină examenul Java SE 5 and 6, Certified Associate 1Z0-850.

Oracle Certified Associate, Java SE 7 Programmer

Această certificare este destinată programatorilor care vor să-şi înceapă cariera folosind limbajul de programare Java. Cu certificatul Java SE 7 Programmer aveţi dovada că sunteţi familiarizaţi cu conceptul object-oriented al limbajului de programare Java, cu tehnologiile de programare standard şi cu lucrul pe platforma Java Standard Edition 7.

Pentru a obţine această certificare, candidaţii trebuie să susţină examenul Java SE 7 Programmer I 1Z0-803.

Oracle Certified Associate, Java SE 8 Programmer

Această certificare este destinată programatorilor care vor să dovedească cunoştinţe profesionale în utilizarea limbajului de programare Java. Prin dobândirea acestui certificat, daţi dovadă de profesionalism în lucrul cu principalele concepte de programare Java, în cadrul platformei Standard Edition 8. Acest certificat relevă faptul că posedaţi abilităţile necesare pentru utilizarea practică a limbajului Java în realizarea soluţiilor concrete.

Pentru a obţine această certificare, candidaţii trebuie să susţină examenul Java SE 8 Programmer I 1Z0-808.

Certificarea Java EE

Cursuri Oracle | Bucuresti, Timisoara, Iasa, Cluj

Oracle Certified Master, Java EE 6 Enterprise Architect

Pentru a avansa în carieră ca și dezvoltator Java, aveți nevoie de credibilitatea pe care doar certificările Java avansate le pot oferi. Cea mai prestigioasă acreditare Java - „Oracle Certified Master, Java EE 6 Entreprise Architect” - dovedește faptul că dețineți competențele și cunoștințele necesare pentru a realiza dezvoltarea aplicațiilor Java la nivel enterprise.

Certificarea Java Enterprise Architect Master vă distinge față de colegii voștri. Aceasta dovedește nu doar că aveți un set de competențe extinse ca și dezvoltator Java, ci și că ați obținut cunoștințe suficient de ample și de profunde pentru executarea eficientă, la nivel enterprise de dezvoltare a aplicațiilor Java.

Ca și parte a procesului de certificare, arhitecții certificați Java Enterprise e necesar să demonstreze o gamă largă de competențe, care se extind dincolo de fundamentele de programare Java.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.