100% un drum sigur spre o carieră de succes

Astăzi, în condițiile concurenței globale, a exploziei informaționale, a dezvoltării dinamice a științei și tehnologiei, cunoștințele sunt ceea ce despart oamenii de succes de cei fără succes. Acest lucru este exprimat în special când este vorba de cariera în domeniul IT.  

Pe lângă cunoștințe tehnice la LINK Academy, veți dobândi și celelalte abilități care sunt necesare dacă doriți un job bun sau să vă înființați propria afacere.

Certificatele obținute după școlarizarea în cadrul LINK Academy vor însemna pentru voi o poziție de start mai bună comparativ cu rivalii care vin din alte instituții.

Cum vă pregătește LINK Academy pentru o carieră de succes în domeniul IT?

Școlarizarea la unul dintre programele la LINK Academy vă va aduce cele mai căutate cunoștințe practice în mai puțin de un an de zile și care vă vor oferi o carieră de succes în orice domeniu IT. Prin muncă cu pedagogi cu experiență și cu experți acreditați, cu predări avansate și o practică bogată cu sprijin din partea Centrului pentru dezvoltarea carierei, veți deveni un expert căutat care va putea să aleagă cariera în diferite domenii IT profitabile. 

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy sunt experți acreditați în domeniile lor cu multe proiecte de succes, dar sunt și pedagogi dedicați care vă vor ajuta ca școlarizarea să fie cât mai eficientă. Munca profesorilor noștri este caracterizată prin faptul că profesorul răspunde la fiecare întrebare adresată în termen de 24h, ține consultațiile cu regularitate și vă ajută la o asimilare cât mai ușoară a materiei. La LINK Academy aveți șansa de a învăța direct de la experți acreditați care vă poartă prin diferite proiecte reale, ca vă împărtășesc cunoștințele și experiența practică și care vă vor ajuta să începeți cu succes cariera personală în domeniul IT.  

Cursuri avansate

Cursurile la LINK Academy sunt concepute în așa fel încât să vă ofere toate cunoștințele practice și aplicative de care veți avea nevoie pentru îndeplinirea activităților concrete în domeniul IT. Cursanții noștri sunt martori că tot ce se învață în timpul școlarizării la LINK Academy au avut ocazia de a le aplica ulterior în mediul real. Cursurile sunt sprijinite de tehnologia modernă, de ultimele versiuni de software și oferă cursanților cele mai noi cunoștințe adaptându-se astfel la nevoile pieței IT, care se dezvoltă rapid. O metodă unică de asimilare rapidă a cunoștințelor, Arhitectura cunoștințelor, vă oferă posibilitatea ca în mai puțin de un an de zile să asimilați abilitățile și cunoștințele pentru care înainte era nevoie de patru ani de studiu.

De asemenea, Platforma Distance Learning vă oferă posibilitatea de a urmări cursurile în timp real oriunde v-ați afla, prin conexiune la internet, să parcurgeți cursurile online, să rezolvați testele și taskurile, să participați la consultările cu profesorii și să vedeți cursurile ulterior, ori de câte ori doriți.

carieră IT

Lucrul la proiecte reale și practică de specialitate

Nimic nu poate pregăti cursanții pentru o carieră IT de succes ca munca într-un mediu real. De aceea, cursurile la LINK Academy se bazează pe proiecte reale și o practică bogată. Cursanții au șansa de a se perfecționa prin muncă cu experți de succes în cadrul companiilor IT cunoscute și de succes. De asemenea, lucrul în cadrul LINKAcademy Design Studio vă oferă posibilitatea de a vă aplica cunoștințele la proiecte interesante și provocatoare, îmbogățindu-vă astfel CV-ul. Astfel, după finalizarea școlarizării, cursanții noștri sunt pregătiți pentru a lucra într-o companie adevărată și nu au probleme cu acomodarea.

Centru pentru dezvoltarea carierei

De la începutul școlarizării și chiar și după absolvire, LINK Academy are grijă de cursanții ei în realizarea unei cariere de succes în domeniul IT. În Centrul pentru dezvoltarea carierei primiți sfaturi valoroase legate de carieră, primiți informații legate de concursuri pentru job, vă pregătiți pentru interviuri și aveți posibilitatea de a vă prezenta personal angajatorilor.

Certificate recunoscute

Datorită parteneriatului exclusiv cu cele mai mari instituții și companii internaționale în domeniul IT, precum Cambridge, Apple, Microsoft, Google etc., LINK Academy permite cursanților săi dobândirea certificatelor globale recunoscute pe plan internațional. Adobe, Microsoft, Oracle, Cambridge și alte certificate pe care le puteți dobândi prin școlarizare la LINK Academy reprezintă cea mai înaltă dovadă a cunoștințelor dobândite și vă oferă posibilitatea de a realiza o carieră profitabilă în domeniul IT în țară și în străinătate.

Cunoștințe și abilități care vă vor oferi o carieră în orice domeniu IT

În cadrul a șase domenii, cursanții dobândesc cunoștințe importante din programare, dezvoltarea aplicațiilor, design grafic și web, administrare de sistem și business IT. Aceste cunoștințe vă oferă posibilitatea de a avea o carieră în diferite domenii IT precum programatori, CAD și designeri web, administratori, dezvoltatori, manageri în IT… De asemenea, datorită practicii bogate și a cursurilor avansate, cursanții noștri dobândesc abilități transversale importante cu care sunt imediat pregătiți pentru a lucra într-o companie și sunt în avantaj față de alți candidați.  

De ce IT duce spre o carieră de succes?

Astăzi, aproape întreaga școlarizare se desfășoară în sferă digitală. Cererea de experți în domeniul IT există în toate sectoarele: bancar, marketing, sănătate sau educație. Indiferent de tipul și dimensiunea companiei, toți sunt în căutarea de experți IT care să-și desfășoare cu succes activitatea în era digitală.

IT este un domeniu dinamic, care se dezvoltă rapid și în care puteți realiza o mulțime de activități profitabile. Dezvoltarea rapidă garantează că întotdeauna vor fi cereri mari pentru experți în domeniul IT și suficiente locuri de muncă, iar numărul mare de ocupații în domeniul IT permite fiecăruia ca, în funcție de sensibilitatea personală, să găsească tot ce îi corespunde. De asemenea, cunoștințe necesare ca să lucrați în domeniul IT, se dobândesc relativ repede și ușor, iar salariile sunt și de câteva ori mai mari decât cele medii.

Datorită acestor lucruri, IT este cel mai rapid și mai ușor drum către cariera voastră de succes!

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te