Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Certificarea Information Technology Specialist

Programul de certificare Information Technology Specialist le permite experților din diferite domenii IT să-și completeze cunoștințele și abilitățile cu documentul foarte apreciat emis de lideri mondiali printre centrele de testare - Certiport și Pearson VUE.

În cadrul departamentului AI & Python Development de la LINK Academy, vă veți pregăti pentru obținerea certificatului IT Specialist Python.

Information Technology Specialist

Acest certificat recunoscut la nivel global este foarte apreciat de către angajatori, dar va reprezenta și dovada spectrului larg al abilităților voastre - de la recunoașterea și scrierea codului Python, până la remedierea erorilor.

Information Technology Specialist - Certiport IT Specialist PythonPe lângă fapul că aceasta va fi garanția voastră că sunteți pregătiți pentru muncă individuală, va accelera și procesul vostru de a găsi un job foarte bine plătit în acest domeniu. Și nu doar asta, cu certificatul Information Technology Specialist veți deveni și mândrul proprietar al unei insigne digitale, care va fi credibilitatea voastră personală și care vă va oferi posibilitatea de a vă prezenta angajatorilor din lumea online.

Bonusul suplimentar al acestui badge este că va conține toate informațiile confidențiale și importante pentru angajatori, care vorbesc despre munca voastră, cine a confirmat-o și de ce este importantă.

De altfel, acest certificat este o dovadă foarte bună a abilităților voastre tehnice care sunt foarte căutate în rândul angajatorilor. Astfel, veți crea posibilități mai vaste de angajare în industria tehnică și în lumea IT în general.

Ceea ce face deosebit modul de dobândire a certificatului IT Specialist, este susținerea examenului online, așadar, aveți nevoie doar de o conexiune la internet și, desigur, o pregătire bună pe care o veți primi în timpul școlarizării la LINK Academy. Mai multe detalii despre susținerea examenului pentru acest certificat puteți afla accesând acest link, iar în continuare vedeți cele mai importante domenii pe care le acoperă examenul pentru această certificare de prestigiu:

1. Operations using Data Types and Operators
2. Flow Control with Decisions and Loops
3. Input and Output Operations
4. Code Documentation and Structure
5. Troubleshooting and Error Handling
6. Operations using Modules and Tools

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te