Ce obţineţi prin şcolarizarea la LINK Academy

La LINK Academy, obţineţi cunoştinţe de specialitate pentru lucrul pe calculator, pe care le puteţi aplica şi valorifica imediat.

În această privinţă, există 17 motive pentru care educaţia la LINK Academy este o alegere excelentă pentru o persoană care se află în poziţia dumneavoastră.

1. Dobândirea unor cunoştinţe pe care le veţi putea valorifica rapid

Companii în colaborare cu LINK Academy
Specialiştii LINK Academy de la care preluaţi cunoştinţe au peste zeci de mii de ore de lucru pe proiecte de dezvoltare software şi de design. Când am început să calculăm numărul total de linii de cod pe care le-au scris, am ajuns la peste 5 milioane. Apoi ne-am oprit din numărat. Vă menţionăm acest lucru, deoarece educaţia la LINK Academy se bazează pe utilizarea profitabilă a abilităţilor IT.

Mai mult »

Printre companiile şi instituţiile care au profitat de soluţiile de dezvoltare şi de serviciile echipelor care lucrează pentru LINK Academy sunt: Banca Comercială, Volksbank, Beocity, DDOR Novi Sad, Casa de asigurări Dunav, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Milos, Futuraplus, inclusiv majoritatea Facultăţilor locale (dintre care menţionăm: Facultatea de Economie, de Arhitectură, de Medicină, de Drept, de Agricultură), întreprinderea Galenika, patru instituţii guvernamentale, patru ministere, Telenor, Interspeed, Lukoil, L'Oreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Samsung şi multe altele.

Din aceste motive, prin educaţia la LINK Academy veţi avea posibilitatea să exploraţi şi să învăţaţi cum să stăpâniţi tehnici reale de programare şi design, de dezvoltare şi utilizare software, precum şi instrumente de proiectare. Profesorii, consultanţii şi experţii noştri le-au folosit personal, iar cunoştinţele lor le vor împărtăşi cu dumneavoastra în fiecare zi.

2. Obţinerea titlurilor oficiale de specialist, pentru o carieră stabilă

Ce obţineţi prin şcolarizarea la LINK Academy

Una dintre companiile IT regionale de foarte mare succes utilizează în timpul verificării programatorilor cinci etape de testare. Un candidat care a absolvit oricare dintre facultăţile regionale disponibile nu va fi acceptat pe baza cunoştinţelor dobândite printr-o astfel de educaţie. Pur şi simplu nu este suficient de pregătit pentru a promova toate cele cinci etape. De aceea programul LINK Academy este oficial autorizat de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge University și de programele certificate IT de top la nivel global.

Mai mult »

Titlurile de experţi, pe care le obţineţi la LINK Academy, garantează că aveţi abilităţi de gestionare a proiectelor în oricare dintre cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară. Singura condiţie este dorinţa dumneavoastră de a accepta provocarea.

Concret, pe lângă titlurile asigurate de Cambridge University, în funcție de departament, după susținerea examenului puteți obține și titluri profesionale industriale din partea companiilor cunoscute la nivel global și a asociațiilor IT specializate: Microsoft, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute, IQN. Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate.

Succesele participanţilor anteriori au confirmat că aceste titluri IT industriale oferă mai multă libertate în alegerea unui job. Un mic exemplu: atunci când un manager de resurse umane al Direcţiei regionale Philip Morris a aflat că un candidat a absolvit LINK Academy, i-a oferit imediat poziţia de team leader al echipei regionale de programatori de baze de date.

3. Condiţii tehnice pentru studiul în clasă sau de la distanţă (mail, chat online, discuţii pe forum etc.), în conformitate cu standardul grupului celor cinci universităţi de vârf pe plan mondial

LinkAcademy Apple 
monitoare

La LINK Academy vă puteţi şcolariza în mod tradiţional sau la distanţă. Dacă alegeţi învăţământul la distanţă, participaţi la cursuri de la domiciliu sau de la locul de muncă, iar noi vă garantăm menţinerea unui nivel înalt de calitate a educaţiei.

Mai mult »

Vă este disponibilă tehnologia e-learning care îndeplineşte standardele de educaţie ale grupului celor cinci universităţi de vârf. Prin urmare, cu ajutorul Internetului, ascultaţi orice prelegere, citiţi materiale, efectuaţi teste şi sarcini, se lucrează cu profesori şi consultanţi, ca şi când aţi fi prezent fizic în clasă.

Interacţiunea cu profesorii şi cu colegii are loc prin toate canalele moderne de comunicare: mesaje e-mail, consultaţii chat programate periodic, opţiuni pentru trimiterea sugestiilor şi a observaţiilor şi, nu în ultimul rând, discuţii pe forum în funcţie de temele stabilite.

Mulţi cursanţi din Serbia şi din ţările vecine, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Macedonia, au terminat şcolarizarea la LINK Academy în varianta online. Cursanţii din America, Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, China, Polonia, Africa de Sud de asemenea.

Prima impresie pozitivă a cursanţilor care frecventează cursurile în mod tradiţional este dotarea tehnică a sălilor din cadrul LINK Academy.

Fiecare student are acces individual la software licenţiat. Valoarea software-ului utilizat la LINK Academy pentru fiecare student este de peste 7.000 de euro.

Bineînţeles, fiecare loc din sală are un laptop rezervat. Pentru prelegeri sunt utilizate proiectoare şi instrumente moderne pentru desfăşurarea predării. Sălile sunt proiectate după standardul Universităţii din Cambridge, cu scopul de a crea o atmosferă pentru o învăţare cât mai uşoară.

Avem grijă la detalii. De exemplu, există pachete de software pe care le primim cu trei luni înainte de scoaterea pe piaţă. Apoi, dacă este util pentru studenţi, oferim testarea versiunii beta. Prin astfel de cercetări, obţineţi abilităţi de acceptare a modificărilor constante din tehnologia IT.

4. Aveţi acces la resursele necesare pentru dezvoltarea carierei

coordonatorul cu participanții

Nu dorim doar să vă predăm abilităţi. Scopul nostru este să vă ajutăm să vă puneţi în valoare cunoştinţele dumnevoastră noi. Aceasta este singura modalitate de a vă bucura de utilizarea lor. Plăcerea de a scrie o linie bună de cod, de a selecta nuanţa corespunzătoare de culoare, de a oferi un sfat corect persoanelor cu care lucraţi - este şi mai mare atunci când aveţi certitudinea că veţi putea repeta ceea ce vă place şi mâine, şi în fiecare zi de acum înainte.

Mai mult »

Mai exact, atunci când aveţi control asupra cât şi cum lucraţi, cât şi cum câştigaţi.

Pentru a vă ajuta în acest sens, educaţia la LINK Academy vă oferă acces la resursele noastre profesionale.

De la formarea continuă în abilităţile de prezentare, negociere şi de conducere, prin lucrul la proiecte reale cu scopul de a obţine recomandări, până la utilizarea canalelor noastre economice pentru a ajunge la societăţile în care aţi dori să lucraţi, toate acestea vă vor pregăti pentru continuarea carierei dumneavoastră.

De fapt, acesta este unul din principalele motive pentru care şcolarizarea la LINK Academy este atât de practică. Nu obţineţi doar abilităţi şi cunoştinţe, ci şi instrumente pentru prezentarea convingătoare a ceea ce ştiţi şi a ceea ce puteţi face. Este păcat să fie altfel, şi ca cineva cu abilităţi şi cunoştinţe mai puţine decât dumneavoastră să aibă mai mult succes, doar pentru că este mai „descurcăreţ”.

5. Credem că ne punem întrebarea corectă

coordonatoare cu participanții

Avem o întrebare pe care o utilizăm de fiecare dată când alegem profesorii, când întocmim planurile şi programele, când obţinem parteneriate cu organizaţiile IT de specialitate. Această întrebare este: "Ce este necesar să facem pentru ca studenţii noştri să obţină cel mai mare beneficiu profesional în urma şcolarizării la LINK Academy?“ Am observat că această întrebare simplă elimină diverse nelămuriri şi dileme. De asemenea, influenţează asupra modului de expunere a prelegerilor şi a modului de lucru cu studenţii.

Mai mult »

De exemplu, nici măcar cel mai bun program nu va fi bine acceptat, dacă profesorul este plictisitor. Din acest motiv, profesorii de la LINK Academy, pe lângă experienţa de succes pe care o au în domeniile lor de specialitate, mai folosesc şi metode moderne de predare şi de lucru cu studenţii. Suntem conştienţi că este greu de acumulat cunoştinţe, atunci când învăţarea nu este distractivă şi interesantă.

Din punct de vedere al planului şi al programei de studiu, prioritatea pe baza căreia stabilim obiectele de studiu pe care un cursant trebuie să le stăpânească este ca acestea să fie utilizabile practic şi să poată fi valorificate. Tehnologia informaţională se îmbunătăţeşte constant; se publică software-uri noi, funcţionalităţi noi, se descoperă tehnici noi. Noi reacţionăm la toate acestea.

Ca un mic exemplu, suntem prima instituţie de învăţământ de pe piaţa regională care a oferit cursanţilor săi posibilitatea de instruire profesională pentru platforma Windows Server, în conformitate cu programa de formare oficială Microsoft, silabus, incluzând şi examenul pentru obţinerea unei serii de certificate Microsoft noi. 

Toate aceste lucruri nu ar fi posibile dacă nu ne-am întreba permanent: "Ce este necesar să facem pentru ca studenţii noştri să obţină cel mai mare beneficiu profesional în urma şcolarizării la LINK Academy?“

6. Abilităţi de patru ani care se obţin în 12 luni sau mai puţin

Arhitectura cunoștintelor

Programa LINK Academy este intensivă. Timp de două semestre, veţi dobândi mai multe abilităţi şi tehnici IT, decât în patru ani petrecuţi în cadrul unei facultăţi de tehnologie a calculatoarelor. Datorită acestui mod de prelucrare a cunoştinţelor de specialitate, şcolarizarea este posibilă atât pentru studenţii care nu au nicio experienţă, cât şi pentru cei care s-au dovedit deja ca fiind profesionişti.

Mai mult »

Cum este posibil ca învăţarea să fie accelerată atât de mult?

Există o explicaţie: pentru stăpânirea de noi competenţe utilizăm procesul "arhitectura cunoştinţelor", care utilizează în mod corespunzător toate mediile moderne pentru transferul de cunoştinţe. Rezultatul este o preluare mai rapidă a informaţiilor noi. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să învăţaţi, ci că este posibil ca în termen de 12 luni să obţineţi competenţe pentru care în mod normal ar fi necesari trei-patru ani.

7. Lectori, experţi şi consultanţi cu succes real în domeniile lor de specialitate, pregătiţi să-şi împartă cunoştinţele cu dumneavoastră

curs la LINK Academy

Echipa noastră se laudă cu zeci de mii de ore de lucru la dezvoltarea proiectelor software și de design. Printre profesorii de la care veți învăța se numără doctori şi specialişti în ştiinţele informaţionale. Avem un număr mare de lucrări de specialitate publicate în reviste IT și în edițiile oficiale ale asociațiilor de IT. Precum și frecvente participări la simpozioane, forumuri și conferințe IT.

Mai mult »

Rezultatul este o experienţă dovedită şi profitabilă pe care o împărtăşim cu dumneavoastră. Dacă vă uitaţi la începutul carierei multor profesionişti de succes, veţi vedea că majoritatea au avut privilegiul de a lucra cu oameni de succes în domeniul respectiv. 

Un număr mare de companii şi instituţii, inclusiv universităţi, ministere şi institute, au beneficiat de serviciile oamenilor noştri. De la Siemens, Pepsi, L'Oreal, Porsche, până la Facultăţile de Economie, de Arhitectură, de Medicină, de Drept, de Agricultură şi până la unele dintre cele mai cunoscute companii regionale. 

Folosiţi posibilitatea de a învăţa cât mai multe de la astfel de oameni.

8. Un supliment important la certificatul LINK Academy - toate competenţele dumneavoastră într-un singur loc

înmânarea diplomei

Alături de certificatul LINK Academy, pe care îl obţineţi după finalizarea cu succes a şcolarizării, veţi obţine şi un document suplimentar care menţionează în detaliu toate cursurile finalizate la LINK Academy. Dacă doriţi, alături de acest document, puteţi obţine şi procentul pe care l-aţi realizat la fiecare materie.

Mai mult »

Acest document important reprezintă dovada tuturor cunoştinţelor şi a abilităţilor asimilate în timpul şcolarizării, fiind extrem de util pentru potenţialii angajatori care astfel vor descoperi cu uşurinţă ce anume ştiţi să faceţi.

Aşadar, dacă aţi excelat în domeniul graficii vectoriale şi al celei raster, viitorul dumneavoastră angajator va şti imediat că veţi avea soluţii creative nemaipomenite. De asemenea, dacă aveţi rezultate foarte bune la obiectul de studiu Java, angajatorului îi va fi clar că vreţi crea aplicaţii mobile excelente.

Cu acest supliment, veţi deţine confirmarea clară că într-adevăr sunteţi calificat/ă pentru locul de muncă la care concuraţi, iar potenţialul angajator va vedea imediat la ce vă pricepeţi cel mai bine şi care sunt atribuţiile pe care vi le poate încredinţa. Pe scurt, acesta îi va oferi viitorului dumneavoastră angajator răspunsul la întrebarea: De ce ar trebui să vă angajeze şi de ce sunteţi tocmai dumneavoastrăi persoana potrivită pentru acel post?

9. Cursuri opționale de limbă engleză și germană – pentru o carieră fără frontiere

germană și engleză

Astăzi, pentru multe profesii, cunoașterea unei limbi străine este o necesitate. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de programatori, designeri, manageri IT și administratori.

Mai mult »

De aceea, pe lângă cea mai completă pregătire în asimilarea celor mai căutate abilități IT, aveți și posibilitatea de a vă perfecționa gratuit abilitățile de limbă engleză și germană la LINK Academy.

Limba engleză se poate învăța până la nivelul C1, iar la cursurile de limbă germană puteți învăța nivelurile A1, A2, B1 și B2 ceea ce este suficient dacă doriți să vă angajați ca programator în Germania. După completarea cu succes a acestor cursuri, vă puteți înscrie și pentru emiterea certificatului LINK pentru limba engleză sau germană, în condiții autorizate.

10. 50 de vouchere la seminare de specialitate pentru a deveni cel mai bun candidat pe piaţa muncii

Center for Career Development by Linkgroup

În cadrul LINK Academy, există Centrul pentru Dezvoltarea Carierei, care vă ajută să luaţi cele mai bune şi mai profitabile decizii privind cariera dumneavoastră. Acesta vă oferă posibilitatea de a intra în contact cu cei mai buni angajatori, de a vă îmbunătăţi CV-ul şi de a vă perfecţiona. Serviciile Centrului sunt gratuite pentru cursanţi şi includ resurse, programe speciale, seminare şi sfaturi individuale pe tema dezvoltării carierei, precum şi asistenţa privind asigurarea practicii de specialitate şi angajarea.

Mai mult »

De câteva ori pe lună, CCD organizează în zilele de sâmbătă seminare susţinute de cei mai buni profesionişti din domeniul îmbunătăţirii abilităţilor personale şi profesionale. Prin exemple interesante din practică, aceştia vă vor transmite cunoştinţele care vă vor ajuta în mediul de afaceri şi vă vor oferi sfaturi pentru succesul în carieră. Alături de şcolarizarea la LINK Academy, obţineţi şi pachetul cu vouchere pentru 50 de seminare CCD, pe care le puteţi folosi de câte ori doriţi, în următorii 5 ani de la începutul şcolarizării.

Dacă deja ştiţi unde aţi vrea să lucraţi şi cu ce companie să colaboraţi, CCD deţine o mare reţea de parteneri cu care vă poate face legătura. Una dintre modalităţile de a intra în contact direct cu cei mai doriţi angajatori sunt şi numeroasele târguri de locuri de muncă din regiune, la care participăm.

Pe lângă toate acestea, aveţi la dispoziţie şi servicii de orientare profesională, precum şi un şir de workshop-uri interactive pentru căutarea unui loc de muncă, care vă vor ajuta să scrieţi un CV foarte bun, să vă pregătiţi pentru interviu, să reduceţi emoţiile şi să vă prezentaţi cu încredere. 

11. Pachet de abilități pentru cariera voastră perfectă - Personal Development Program

Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, în afară de cunoștințele de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP). Printre altele, aici intră motivația, munca în echipă, analiza, comunicarea, încrederea în sine, focusul, selectarea priorităților etc. Acestea sunt așa-numitele abilități transversale sau suplimentare.

Mai mult »

Pentru a vă ajuta să aveți succes în muncă și în cariera la care visați, am inițiat Personal Development Program (PDP). Programul durează ca și școlarizarea voastră, unde veți asimila tocmai aceste abilități suplimentare, transmisibile. Pe durata programului veți lucra cu cei mai mari experți pentru dezvoltarea carierei și cu cei mai de succes oameni de afaceri, la dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților, care vă vor aduce un avantaj competitiv pe piața muncii.

Programul reprezintă un mod foarte bun de îmbunătățire a cunoștințelor și abilităților dobândite în timpul școlarizării și vă oferă posibilitatea de a ocupa o poziție superioară pe piață.

În cadrul Personal Development Program veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, și anume cu un pachet de cursuri din domenii diferite de dezvoltare personală și profesională. La sfârșitul programului puteți obține și o recunoaștere oficială care să ateste programul absolvit și cunoștințele dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de consultanță în dezvoltarea carierei.

12. Perfecţionare prin proiecte de top la LINK Academy DesignStudio

Ce obţineţi prin şcolarizarea la LINK Academy

Calitatea de cursanţi la departamentul Design & Multimedia vă oferă posibilitatea să vă perfecţionaţi la LINK Academy DesignStudio şi să dobândiţi o experienţă valoroasă de lucru cu clienţi de renume. 

Mai mult »

Veţi lucra la numeroase proiecte şi veţi participa la elaborarea unor soluţii de design de top, cu ajutor constant din partea mentorilor şi coordonatorilor LINK Academy. Pas cu pas, veţi înţelege cum să puneți în practică competenţele învăţate, precum şi cum să comunicați cu clienţii şi cum să răspundeți cel mai bine la cerințele acestora.

Veţi primi recomandări de la companii de renume şi veţi crea o relație cu clienţi cu care veţi colabora şi în viitor. Astfel, veţi învăţa cum se construieşte o carieră de succes şi cum să deveniți un designer apreciat şi căutat.

13. Experiența necesară pentru construirea unei cariere de programator de succes

Ce obţineţi prin şcolarizarea la LINK Academy

Pe lângă abilitățile pe care le dețineți, angajatorilor le este foarte importantă și experiența, care reprezintă cea mai mare problemă pentru programatorii începători. De aceea, am decis să începem programul special ProgrammingFactory, care vă oferă posibilitatea ca, imediat după finalizarea școlarizării, să dobândiți experiență de muncă lucrând la proiecte reale și cu sprijinul programatorilor cu experiență, senori în domeniile lor.

Mai mult »

În cadrul programului ProrammingFactory veți transforma în practică tot ceea ce ați învățat la LINK Academy, vă veți completa CV-ul și veți experimenta specificităție lucrului pentru clienți specifici. Veți lucra la multe proiecte, în diferite orașe din regiune, veți participa la implementarea de soluții IT specifice și veți fi membru egal al echipelor de programatori cu experiență care lucrează la acestea.

14. Ghid practic de dezvoltarea carierei

Ce obţineţi prin şcolarizarea la LINK Academy

Mai primiți și un ghid foarte util cu instrucțiuni despre cum să urcați scara succesului până la cariera pe care ați dorit-o dintotdeauna. Ghid practic de dezvoltarea carierei.

Mai mult »

În acest ghid veți găsi sfaturi despre cum să vă evaluați și să vă îmbunătățiți abilitățile, cum să stabiliți ce vă place și cu ce vreți să vă ocupați, să vă pregătiți pentru jobul care vă place, să deveniți cel mai bun candidat pentru poziția respectivă, precum și cum să vă îndepliniți ulterior cât mai bine sarcinile primite sau să vă planificați schimbarea jobului atunci când acesta nu vă mai satisface. Pe scurt – cum să vă construiți o carieră de succes. O carieră bună este formată dintr-un șir de decizii strategice care se iau cu atenție, nu din schimbarea unui loc de muncă cu altul.

Prin exemple interesante din practică veți descoperi cum au ajuns în vârf câțiva dintre cei mai de succes oameni din zilele noastre, inclusiv directori ai celor mai mari companii și oameni care și-au lăsat amprenta în marketing, management, relații publice și alte domenii de afaceri. Și cel mai important, veți descoperi cum să deveniți unul dintre ei.

15. Ajutor în studiu, oricând aveţi nevoie

Ajutor în studiu, oricând aveţi nevoie

Şcolarizarea nu este întotdeauna simplă, iar asimilarea competenţelor IT avansate necesită o abordare corectă a învăţării şi o organizare excelentă a timpului. Dacă pe parcursul perfecţionării la LINK Academy veţi întâmpina probleme privind asimilarea materiei, vă puteţi adresa în orice moment Consilierului pentru ajutor în studiu.

Mai mult »

Consilierul pentru ajutor în studiu lucrează cu toţi cursanţii care întâmpină probleme în timpul şcolarizării, dar şi cu cei care doresc să-şi îmbunătăţească strategiile de învăţare. În acest fel veţi avea parte de suport deplin pe perioada şcolarizării la LINK Academy astfel încât, cu puţin efort şi timp, să obţineţi rezultate excelente şi să asimilaţi cunoştinţe avansate, care vă vor ajuta în carieră.

16. Îndrumare online „unu la unu”

Coordonatorul îi explică cursantei

Pentru a asimila și a înțelege cât mai bine materia, la LINK Academy, datorită platformei specializate pentru studiu la distanță, veți avea suport constant din partea mentorului, expert în domeniul pe care îl studiați. Astfel, veți avea posibilitatea de a obține de la instructor direcțiuni clare și motivație suplimentară în studiu în orice moment, precum și să urmăriți munca și progresul personal. Indiferent de cursul frecventat, fiecare mentor LINK Academy este la fel de profesionist, experimentat și realizat în domeniul său.

Mai mult »

Pe lângă faptul că veți primi răspunsuri în cel mai scurt timp la toate întrebările, mentorul vostru este aici și să vă rezolve problemele și nelămuririle cu care vă confruntați în rezolvarea taskurilor și a proiectelor. Așadar, pe întreaga durată de școlarizare, veți fi în contact permanent cu instructorul vostru pentru un anumit curs și veți primi de la el feedbackuri legate de fiecare task, pentru a dobândi cunoștințe de calitate în cel mai practic mod posibil.

Credem că fiecare profesionist este calificat pentru îmbunătățirea carierei IT, prin asimilarea de noi abilități și nu doar prin obținerea de note bune. De fapt, voi nu primiți note. În loc de asta, mentorii LINK Academy se străduiesc să aveți cunoștințe de calitate pentru fiecare concept și task care v-a fost alocat, înainte de a trece la lecția următoare.

17. Aplicaţie mobilă unică LINK Academy pentru învăţare la distanţă

Aplicații mobile

Cursanţii LINK Academy au ocazia de a experimenta ceva complet revoluţionar şi unic în ţară în domeniul educaţiei – învățarea şi urmărirea cursurilor cu ajutorul aplicaţiilor Android şi iOS LINK Academy.

Mai mult »

Aplicaţia mobilă gratuită LINK Academy vă oferă accesul la platforma e-Learning unică pentru studiu la distanţă, prin telefon sau tabletă.

Cu ajutorul aplicaţiei LINK Academy puteţi urmări prelegeri live, gestiona materiale pentru studiu, rezolva teste, comunica cu profesorii şi organiza sarcinile cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei. Oriunde v-aţi afla – într-un mijloc de transport, cafenea, parc sau pe stradă, materialele pentru studiu vă sunt la îndemână. La o simplă atingere.

Dacă nu sunteţi cursant LINK Academy, puteţi descărca aplicaţia şi veți primi o testare gratuită de limba engleză, plus 3 cursuri gratuite − Limba engleză, Abilităţile de prezentare clară şi convingătoare şi Photoshop, în timp ce cursanţii îşi pot accesa cu ajutorul aplicaţiei toate cursurile.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te