Certificate CompTIA

CompTIA (The Computing Technology Industry Association) este cel mai important provider global al certificatelor IT brand-neutral (vendor-neutral), recunoscute de cei mai mari producători, distribuitori și vânzători hardware și software precum Microsoft, Hewlett-Packard și Cisco, dar și campaniile Dell, Intel, Lenovo, CompuCom, Ricoh, care au declarat certificatele CompTIA obligatorii pentru experții tehnici.

Această asociație emite certificate în peste 120 de țări la nivel global, publicând anual peste 50 de studii care urmăresc cele mai noi tendințe și schimbări în această ramură dinamică a industriei.

CopmTIA A+ sertifikacija 

CompTIA dezvoltă de peste 20 de ani programe de pregătire și examene de certificare pentru suport informatic, conectare, securitate, open-source (Linux) development, tehnologii cloud… Indiferent dacă doriți un salariu mai mare în domeniul IT, un loc de muncă mai bun care vă va aduce un echilibru între viața privată și de afaceri sau o poziție de afaceri cu o posibilitate mai mare de progres, certificatele CompTIA vă pot ajuta în acest sens.

LINK Academy este oficial CompTIA Authorized Partner

CompTIA Authorized Partner

Parteneriatul dintre compania LINK group, fondatoarea LINK Academy, și compania CompTIA le garantează cursanților de la departamentele Network Administration și  Microsoft Administration cea mai modernă pregătire și șansa de a asimila cele mai actuale cunoștințe și abilități pentru începerea sau îmbunătățirea carierei în IT.

Datorită parteneriatului CompTIA Authorized, aveți posibilitatea de a vă pregăti în cel mai calitativ și rapid mod pentru dobândirea certificării CompTIA, recunoscută pe plan internațional.

Cu peste 2 milioane de certificate emise la nivel global, CompTIA este dedicată progresului comunității IT, al cărei membru puteți deveni și voi, perfecționându-vă urmând un program de înaltă calitate.

Dobândiți certificatul CompTIA la Administration Department

La LINK Academy, Departamentul Administration, pe lângă certificatele Microsoft de prestigiu, vă pregătește și pentru susținerea celor mai importante certificate CompTIA. Susținerea examenului are loc la sediile LINK Academy din cadrul centrului de testare Pearson VUE. 

După finalizarea școlarizării, puteți susține examenul pentru obținerea următoarelor competențe CompTIA:

  • CompTIA A+ – standard industrial pentru obținerea unei cariere de succes în IT, în domeniul administrării;
  • CompTIA Network+ – ajută la dezvoltarea carierei în domeniul infrastructurii IT și acoperă rezolvarea problemelor, configurația și administrarea rețelelor;
  • CompTIA Security+ – certificare globală care confirmă deținerea abilităților necesare pentru joburile IT Security;
  • CompTIA Linux+ – confirmă competențele necesare pentru administratorii de sistem Linux.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te