Certificate CompTIA

CompTIA (The Computing Technology Industry Association) este cel mai mare furnizor mondial de certificate IT neutre față de brand (vendor-neutral) recunoscute de cei mai mari producători hardware și software, distribuitori și vânzători, precum Microsoft, Hewlett-Packard și Cisco, dar și de către companiile Dell, Intel, Lenovo, CompuCom, Ricoh, care au declarat certificatele CompTIA obligatorii pentru experții lor tehnici.

Această asociație emite certificate în peste 120 de țări și publică anual peste 50 de studii care urmăresc cele mai noi tendințe și modificări din această ramură dinamică a industriei. 

De mai bine de 20 de ani, CompTIA dezvoltă programe de pregătire și examene pentru certificare în suport computerizat, conectare, securitate, open-source (Linux) development, tehnologii cloud… Indiferent dacă vreți un salariu mai mare în domeniul IT, un job mai bun care vă va aduce un echilibru între viața privată și cea de afaceri sau o poziție de afaceri cu posibilitate mai mare de progres, certificatele CompTIA vă pot ajuta în asta.

CopmTIA A+ sertifikacija 

Obțineți certificatul CompTIA la Departamentul Administration

La LINK Academy, Departamentul Administration, pe lângă certificatele Microsoft de prestigiu, vă pregătește și pentru susținerea celor mai importante certificate CompTIA. Susținerea examenului are loc la sediile LINK Academy din cadrul centrului de testare Pearson VUE. 

După finalizarea școlarizării, puteți susține examenul pentru obținerea următoarelor competențe CompTIA:

  • CompTIA A+ – standard industrial pentru obținerea unei cariere de succes în IT, în domeniul administrării;
  • CompTIA Network+ – ajută la dezvoltarea carierei în domeniul infrastructurii IT și acoperă rezolvarea problemelor, configurația și administrarea rețelelor;
  • CompTIA Security+ – certificare globală care confirmă deținerea abilităților necesare pentru joburile IT Security;
  • CompTIA Linux+ – confirmă competențele necesare pentru administratorii de sistem Linux.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.