Certificarea CompTIA A+

Certificarea CompTIA A+ confirmă deținerea celor mai noi cunoștințe necesare pentru tehnicieni PC (în ceea ce ține de hardware). Acesta este un certificat internațional, brand neutru, recunoscut de către cele mai mari companii producătoare, distribuitori și vânzători de hardware și software. Certificatul CompTIA A+ confirmă capacitatea unui tehnician IT confirmat să execute operațiuni cum sunt instalarea, configurarea, întreținerea preventivă și conectarea de bază în rețea a calculatoarelor moderne. Examenul pentru obţinerea acestui certificat de asemenea acoperă domeniile securitate, siguranță, comunicare și profesionalism.

CompTIA A+ asigură ca oamenii de calitate să aibă aptitudini de calitate. Pe când multe aptitudini sunt universale, există cunoștințe și aptitudini adiționale necesare pentru susținerea proceselor de afaceri moderne și cu certificarea CompTIA A+ le obțineți și pe ele.

CopmTIA A+ sertifikacija 

Obțineți certificatul CompTIA A+ la Administration Department

La LINK Academy Administration Department studenţii, pe lângă certificatul de prestigiu Microsft Windows Server se pregătesc și pentru obţinerea certificatului internațional cel mai important din domeniul hardware-ului și a depanării. După finalizarea școlarizării, studenţii LINK Academy pot da examenul pentru obținerea competențelor CompTIA A+. Examenul are loc în sălile LINK Academy în cadrul centrului de testare VUE.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2020/21 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.