Certificarea Python Institute

Python Institute a fost înființat de organizația Open Education and Development Group (OpenEDG) pentru a oferi suport noilor generații de programatori Python și pentru a le asigura cea mai solidă dovadă a abilităților – o certificare foarte apreciată.

Python Institute s-a dedicat dezvoltării unui standard independent global în certificarea programării Python care permite specialiștilor programatori, dezvoltatorilor de software și profesioniștilor IT din toată lumea să-și evalueze și să-și documenteze obiectiv abilitățile de programare și să-și creeze o reputație ca specialiști.

Python Institute logo

La programul AI & Python Development de la LINK Academy veți dobândi abilități profesionale pentru obținerea certificatului Python Institute pe două niveluri. Fiecare dintre aceste niveluri de certificare este foarte apreciat printre angajatori și vă permite să dețineți o recunoaștere documentată a propriei expertize.

Certificarea Python Institute - Certified Entry-Level Python ProgrammerPCEP – Certified Entry-Level Python Programmer

Nivelul de certificare Entry-level va fi dovada unică pentru angajatori că sunteți familiarizați cu conceptele universale de programare pe calculator, precum tipuri de date, containere, funcții, condiții, precum și sintaxe, semantici și mediile limbajului de programare Python.

Certificarea Python Institute - Certified Associate in Python ProgrammingPCAP – Certified Associate in Python Programming

Pe de altă parte, certificarea Associate va ilustra expertiza voastră la un nivel mai înalt - de la recunoașterea conceptelor generale ale programării pe calculator până la tehnici de codare și programare orientată pe obiecte.

Certificatul PCEP (Entry-Level) nu este o premisă pentru obținerea certificatului PCAP (Associate) sau PCPP (Professional). Toate certificatele alocate de OpenEDG Python Institute au durată nelimitată și nu trebuie reînnoite.

Cu siguranță, certificarea Python Institute vă va accelera drumul către un job foarte bine plătit de programator Python.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te