Transformați-vă darul creativ într-o profesie bine plătită prin combinația perfectă de artă, instrumente digitale și inovație AI

Curs practic de Design – Design and Multimedia Department

Design & Multimedia Department

CURSURI
tradiţionale sau online
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
Print & Graphic Design Program
Web Design Program
Video & Motion Graphic Design Program
New Media Design Program
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Adobe Certified Professional (Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere Pro, After Effects, Adobe Animate)
Adobe XD Credential
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Găseșiți-vă locul în noua industrie creativă, unde arta și designul clasic se întâlnesc cu inovația inteligenței artificiale. Școlarizându-vă la departamentul de Design & Multimedia, vă veți pregăti pentru munca creativă prin utilizarea computerelor, a celor mai recente programe de design și a instrumentelor AI puternice pentru creatorii new age.

Programul include domenii de design grafic, comunicații vizuale, multimedia, interactivitate, producție și principii vizuale dinamice.

Vă veți familiariza cu cele mai importante principii de proiectare și prelucrare a materialului multimedia. Veți asimila metode și tehnici avansate de procesare a imaginii digitale, a sunetului, a videoclipului, tehnici de ilustrare, animare și compunere de conținut multimedia interactiv.

Pregătirea completă se face pe instrumente din cea mai recentă colecție Adobe Creative Cloud cu opțiuni inovatoare AI, care deschid designerilor posibilități neimaginate până acum.

Când combinați simțul natural al esteticii cu manipularea corectă a instrumentelor pentru design, se vor deschide oportunități interesante de angajare, creare și explorare a artei personale.

Departamentul Design and Multimedia cuprinde 4 programe:

Web Design

La acest program veți învăța modalități de a crea și configura prezentări web, cu o introducere teoretică, iar apoi veți lucra cu un instrument concret pentru crearea de prezentări. Veți crea prezentări web, precum și site-uri animate dinamice. În plus, se vor familiariza cu bazele limbajului HTML, stiluri CSS, Java Script, instrumente AI pentru designeri web etc. Scopul programului este de a vă permite să creați în mod independent site-uri web atractive, să le configurați și să le întrețineți.

Print & Graphic Design

La acest program veți învăța totul despre designul ambalajelor, designul materialului promoțional tipărit, postere, panourile publicitare, merceria de afaceri, designul de aplicații textile, prepress, designul de identitate corporativă, layoutul pentru cărți și broșuri, echipamentele grafice pentru cărți. Programul abordează cele mai importante elemente pentru lucrul în Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe InDesign și instrumentele lor puternice generative AI.

Video & Motion Graphic DesignNou

La acest program vă veți familiariza cu metodele moderne de editare video, post-producție de reclame și părțile introductive. Veți învăța să creați efecte speciale, Motion Graphic și animații video. Pe lângă aceste abilități, vă veți familiariza cu teoria imaginii în mișcare și limbajul vizual folosit în film, televiziune și artă video. Toate acestea le veți face în cele mai avansate programe de procesare video și audio: Adobe Premiere și Adobe After Effects. Cu cunoștințe despre cele mai recente instrumente și tehnologii AI, veți putea oferi lumii experiențe multimedia complet inovatoare.

New Media Design

Programul introduce teoria artelor multimedia, dar și practica producției TV, radio și internet. Veți învăța și design web, precum și procesarea materialelor video. La cursul New Media Design veți învăța instrumentele de animație, cu care veți putea crea animații simple și complexe. Veți învăța metodele moderne de editare video și veți lucra la proiecte de post-producție pentru reclame și părți introductive în Adobe Premiere. Veți lucra cu instrumente AI revoluționare care vă vor duce creativitatea la un nou nivel.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Design and Multimedia Department.

Ce veţi învăţa

Abilitățile pe care le veți dobândi după terminarea acestei programe sunt:

  • lucru cu cele mai noi software-uri ale companiei Adobe și cu instrumentele lor inovative AI;
  • realizarea conceptelor și soluțiilor de design, folosind aplicații de calculator;
  • posibilitatea de exprimare multimedia, creativă, folosind tehnologiile digitale;
  • explorarea noilor frontiere ale designului și multimedia folosind inteligența artificială;
  • narațiune interactivă și vizualizare dinamică în mediu interactiv;
  • realizarea materialului pentru comunicare vizuală, precum broșuri, materiale promoționale, cărți, ziare, prezentări multimedia, pagini web.

Cum arată cursurile?

Cursurile pentru această programă se desfăşoară în versiune tradiţională şi online. Metoda tradiţională presupune prezenţa în sălile de curs ale LINK Academy, săli dotate cu echipamente de ultimă generaţie pentru dobândirea cu succes a cunoştinţelor din domeniul tehnologiilor informatice.

Cursurile online permit studenților să-şi aleagă singuri locul, timpul și ritmul de studiu care se desfășoară prin intermediul platformei noastre Distance Learning, disponibilă 24 de ore din 24.

Cursurile sunt concepute astfel încât pe lângă aptitudinile practice de lucru în programe, precum Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Acrobat sau Adobe InDesign, cursanţii să obțină și cunoștințe teoretice despre design, animație digitală sau despre conceptul de interactivitate multimedia în mediul digital.

Scopul programei este să stăpâniţi arta comunicării care utilizează imagini pentru a transmite informația și pentru a atrage grupul dorit de clienți. Certificatele internaționale Adobe vor fi răsplata muncii dumneavoastră.

Perfecționare la LINK Academy DesignStudio

În calitate de cursanți în departamentul Design & Multimedia, veți avea posibilitatea de a vă perfecționa la LINK Academy DesignStudio și de a obține experiență necesară de lucru independent cu clienți de renume.

În cadrul DesignStudio veți lucra la numeroase proiecte și veți participa la elaborarea soluțiilor de design de top, cu ajutor constant din partea mentorilor și coordonatorilor LINK Academy. Astfel veți învăța și cum se construiește o carieră, și cum se devine un designer căutat și apreciat. Aflați mai multe despre LINK Academy DesignStudio »

Unde veţi putea să vă angajaţi

Există tot mai multe joburi în IT care au o strânsă legătură cu designul și care necesită cunoașterea acestui domeniu.

Veți avea posibilitatea să vă angajaţi într-o agenție de marketing pe post de designer, art director sau production artist. Sau vă puteți găsi un loc de muncă la o editură, tipografie sau în post-producție. De asemenea, sunt căutate şi profesiile de editor de montaj, sunet, efecte speciale, designer web ş.a.m.d.

Nu în ultimul rând, veți putea să vă înființați propriul studio de design sau să vă angajați în cadrul unui astfel de studio renumit și să realizați prezentări web sau să vă ocupați de designul pentru web.

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te