Săli de curs multimedia

clasă cu proiector

Sălile în care au loc cursurile sunt dotate cu aer condiţionat, cu proiector şi echipamente multimedia. În acest mod, este asigurat suportul deplin pentru modul modern de predare, oferit de LINK Academy, care se bazează pe utilizarea unei varietăţi de conţinut multimedia şi pe interactivitatea constantă între participanţi.

Sălile sunt în aşa fel organizate, încât profesorul poate
întotdeauna să monitorizeze activitatea tuturor participanţilor, acordând o atenţie maximă pentru fiecare dintre ei şi un suport complet în vederea asimilării de noi cunoştinţe şi dezvoltării de proiecte.

Configuraţia calculatoarelor utilizate pe parcursul şcolarizării este modernă şi corespunzătoare cu cerinţele şi complexitatea elevată a studiului.  

Prin prezentarea pe video proiector, studenţii au o imagine clară multimedia despre materia predată, ceea ce contribuie la urmărirea eficientă și la înțelegerea materiei prezentate. Videoproiectorul este disponibil în fiecare sală de predare.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.