Săli de curs multimedia

Sălile în care au loc cursurile sunt dotate cu aer condiţionat, cu proiector şi echipamente multimedia. În acest mod, este asigurat suportul deplin pentru modul modern de predare, oferit de LINK Academy, care se bazează pe utilizarea unei varietăţi de conţinut multimedia şi pe interactivitatea constantă între participanţi.

Sălile sunt în aşa fel organizate, încât profesorul poate întotdeauna să monitorizeze activitatea tuturor participanţilor, acordând o atenţie maximă pentru fiecare dintre ei şi un suport complet în vederea asimilării de noi cunoştinţe şi dezvoltării de proiecte. Configuraţia calculatoarelor utilizate pe parcursul şcolarizării este modernă şi corespunzătoare cu cerinţele şi complexitatea elevată a studiului.

Folosind tablele interactive smart, cursanții au o imagine de ansamblu a sălii de clasă, ceea ce contribuie la punerea în practică și înțelegerea eficientă a materialului prezentat. Tablele interactive smart sunt disponibile pentru toți cursanții.

Condiții tehnice ideale

Sălile de clasă sunt concepute astfel încât profesorul să aibă întotdeauna acces la activitatea tuturor cursanților, să poată oferi atenție maximă fiecăruia, să ajute la asimilarea materiei noi și la realizarea proiectelor. Aici se află cel mai modern echipament datorită căruia cursanților le sunt asigurate toate premisele tehnice pentru monitorizarea conținuturilor multimedia, participare activă și asimilarea noilor cunoștințe și abilități.

Configurațiile calculatoarelor unde se desfășoară cursurile sunt moderne și au o calitate corespunzătoare pentru nivelul ridicat de cerințe și complexitatea desfășurării cursului. Printre altele, sălile pentru cursuri la LINK Academy sunt dotate și cu calculatoare Apple de ultimă generație destinate cursanților și cu calculatoare MacBook Pro pentru profesori, precum și cu calculatoare Lenovo, Dell și Acer.

Cursuri îmbogățite cu multimedia

Prin desfășurarea prezentărilor prin video-beam, cursanții LINK Academy au o prezentare multimedia a materiei, ceea ce contribuie în mod eficient la urmărirea cursului și la înțelegerea mai ușoară a materiei. Este important de menționat că video-beam, precum și tablele interactive smart, există în fiecare clasă pentru desfășurarea cursului și că, datorită lor, cursurile la LINK Academy sunt întotdeauna îmbogățite cu conținuturi multimedia.

Toți cursanții LINK Academy se vor bucura de studiu și de ascultarea cursurilor în noile săli multimedia, denumite după cele mai luminate minți din domeniul tehnologiei informației, artei și creației. Din dorința de a oferi cursanților noștri un motiv în plus și inspirație, noile săli de clasă sunt dotate cu cea mai modernă tehnologie multimedia și cu mijloace didactice. Vă prezentăm noile săli:

Sala C1 – Henri Coandă

Sala C1 – Henri Coandă

Henri Marie Coandă a fost un inventator, un pionier al aerodinamicii și constructorul avionului experimental din România - Coandă-1910, care este considerat primul avion cu reacție din lume. În România, a fost directorul Institutului de Creativitate Științifică și Tehnică (INCREST).

A descoperit efectul Coandă al dinamicii fluidelor, a construit numeroase modele de avioane, dintre care cele mai cunoscute sunt Bristol-Coanda Monoplanes, precum și avionul în formă de disc numit Aerodina Lenticulară (aerodina în formă de lentilă), așa-numita "farfurie zburătoare".

Cu siguranță, realizările sale de-a lungul vieții vor fi inspirația și motivația cursanților de a seta obiective mari și de a rezista în realizarea propriului succes.

Sala C2 – Warren Buffett

Sala C2 – Warren Buffett

Warren Buffett a devenit un simbol pentru două lucruri – succesul și umanitatea. Ambele valori sunt motivul pentru care am numit cu mândrie această sală după el.

Buffet este considerat cel mai bogat om de pe pământ, cu o avere estimată la aproximativ 62 de miliarde de dolari, iar 85% din avere o va lăsa fundației lui Bill Gates, fiind și cea mai mare donație din istoria omenirii.

Succesul lui în afaceri și umanitatea lui îi vor inspira pe cursanții noștri să intre în rândul oamenilor de succes care vor lăsa o urmă permanentă în munca lor.

Sala C3 – Nikola Tesla

Sala C3 – Nikola Tesla

Om de știință, inginer, fizician și filozof, Nikola Tesla a fost cel mai mare inventator al lumii, cel mai bine-cunoscut pentru proiectarea sistemului electric de curent alternativ (AC), care este dominant în întreaga lume astăzi, și a bobinei Tesla, care este încă folosită în tehnologia radio.

Tesla a descoperit, proiectat și dezvoltat ideile pentru numeroase invenții importante (peste 300 de brevete recunoscute) - dintre care majoritatea au fost brevetate oficial de alți inventatori - inclusiv dinamo (generatoare electrice asemănătoare bateriilor) și motorul cu inducție, și a fost pionier în descoperirea tehnologiei radar, tehnologiei cu raze X, telecomenzii și câmpului magnetic rotativ.

Cu siguranță, cursanții LINK Academy vor avea un sentiment deosebit cât timp vor învăța în sala care poartă numele fondatorului lumii moderne.

Sala C4 – Steve Jobs

Sala C4 – Steve Jobs

Am denumit această sală după fondatorul uneia dintre cele mai puternice companii IT – Apple.

Steve Jobs nu a fost doar un om de afaceri sau doar un expert IT. Și anume, a fost unul dintre cei mai mari vizionari ai secolelor XX și XXI, ale cărui produse au umplut întreaga planetă și au devenit parte integrantă a vieții de zi cu zi a sute de milioane de oameni.

Suntem siguri că cursanții noștri vor fi foarte inspirați și motivați să dobândească cunoștințe noi în sala care poartă numele de „Steve Jobs”.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te