Sărbătorim SysAdmin Day: Reducere de peste 605€ pentru toți viitori administratori
Certificate Microsoft

Certificate Microsoft

După finalizarea studiilor în programare sau administrare reţele, oferim tuturor posibilitatea de a susţine un examen gratuit pentru unul dintre certificatele Microsoft recunoscute pe plan internaţional.

LINK Academy a introdus deja în programul său noile tehnologii Microsoft, enumerându-se astfel printre puţinele instituţii educaţionale care îşi îmbunătăţesc în mod constant programul lor de lucru cu noi instrumente şi tehnologii. Programele noastre se bazează în totalitate pe cunoştinţe practice şi teoretice, necesare nu doar pentru o eficienţă mai mare în muncă şi pentru un salariu mai consistent, ci şi pentru susţinerea cu succes a examenelor Microsoft. În funcţie de domeniul studiat, puteţi alege următoarele certificări:

 

Certificate Microsoft pentru programatori

Finalizând cursurile Departamentului de Programare de la LINK Academy, dobândiţi cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru susţinerea examenului aferent certificării Microsoft Developer.

În cadrul acestui departament vă veţi pregăti pentru munca necesară întregului proces de proiectare, realizare şi implementare a software-ului, de la analiza iniţială, planificare şi design, codare şi testare, până la instalarea şi mentenanţa softului în locaţia utilizării sale.

 • Microsoft Technology Associate (MTA): Developer
 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Web Applications
 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Universal Windows Platform
 • Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD): App Builder

Mai multe informaţii despre fiecare certificat Microsoft puteţi găsi pe site-ul Microsoft.

 

Certificate Microsoft pentru administratori

Finalizând cursurile Departamentului de Administrare de la LINK Academy, dobândiţi cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru susţinerea examenelor aferente certificărilor Microsoft Administrator.

În cadrul acestui program veţi învăţa cum se lucrează în mediile de reţea, cu accent special pe administrarea de sistem şi de reţea şi pe utilizare cât mai eficientă a infrastructurii de reţea, una dintre cele mai importante resurse IT de astăzi.

 • Microsoft Technology Associate (MTA): IT Infrastructure
 • Microsoft Technology Associate (MTA): Database
 • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft Certified - Azure Administrator Associate
 • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft 365 Certified - Modern Desktop Administrator Associate
 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server
 • Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): SQL Server
 • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Core Infrastructure
 • Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): Productivity

Mai multe informaţii despre fiecare certificat Microsoft puteţi găsi pe site-ul Microsoft.

 

De ce să susţineţi examenele pentru certificatele Microsoft?

Obţinând certificatele Microsoft, deveniţi membru al prestigioasei comunităţi Microsoft Certified Professional (MCP) şi vă confirmaţi cunoştinţele şi abilităţile în lucrul cu cele mai noi produse şi tehnologii Microsoft.

Industria tehnologiilor informaţionale, angajatorii, clienţii şi colegii vă vor recunoaşte statutul MCP ca simbol al cunoştinţelor, abilităţilor şi experienţelor dobândite prin traininguri, studiu activ şi muncă asiduă.

- 86% dintre managerii de resurse umane susţin că certificatele IT au o prioritate ridicată sau medie în evaluarea candidaţilor;
- 8 din 10 directori HR verifică dacă candidaţii înscrişi deţin vreun certificat;
- 91% dintre managerii HR consideră că certificarea reprezintă o condiţie pentru angajare;
- 60% dintre specialiştii în IT obţin un nou loc de muncă după certificare.

 

Ce vă oferim?

Cunoştinţele dobândite de un cursant LINK Academy în timpul şcolarizării sunt mult mai vaste, cuprinzând, printre altele, şi cunoştinţele necesare pentru obţinerea certificatelor Microsoft menţionate.

La noi obţineţi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru pregătirea completă în domeniul proiectării, implementării, dezvoltării şi realizării aplicaţiilor desktop şi web, precum şi în domeniul administrării reţelelor şi a sistemelor de calculator, cu ajutorul celor mai noi instrumente Microsoft.

Oferim cursuri din următoarele programe Microsoft:

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.