Certificate Microsoft

Certificate Microsoft

După finalizarea școlarizării pentru o carieră în programare, inginerie software sau administrare de rețea, aveți posibilitatea de a susține un examen gratuit pentru unul din certificatele Microsoft recunoscute la nivel global.

LINK Academy este Microsoft Gold Partner oficial, ceea ce garantează cel mai înalt nivel de expertiză în lucrul cu tehnologiile Microsoft.

Certificate Microsoft

Competența Microsoft Partner Network Gold asigură cursanților noștri cele mai noi tehnologii MS, suport tehnic complet, date tehnice, toate tipurile de software-uri MS disponibile, versiuni beta și alte beneficii, disponibile doar organizațiilor partenere.

LINK Academy a introdus deja în programul ei de activitate noi tehnologii Microsoft, clasificându-se astfel în rândul puținelor instituții educaționale care își îmbunătățesc în mod constant programul de muncă cu instrumente și tehnologii noi. Programele noastre urmăresc în totalitate cunoștințele practice și teoretice nu doar pentru o muncă eficientă și câștig, ci și pentru susținerea examenului Microsoft. În funcție de domeniul asimilat, puteți alege următoarele certificări:

Certificate Microsoft pentru programatori

Școlarizându-vă la Programming Department la LINK ACademy dobândiți cunoștințele necesare pentru a susține examenul în cadrul certificării Azure Developer.

La acest departament vă veți pregăti pentru lucru la procesul complet de proiectare, elaborare și implementare software, de la analiza de bază, planificare și design, la codare și testare și până la instalare și mentenanță software acolo unde se folosește.

  • Microsoft Certified Azure Fundamentals (MCAF): Azure Developer

Posesia acestui certificat reprezintă o dovadă recunoscută pe plan internațional că ați învățat să programați aplicații folosind conceptul Cloud, seviciile Azure și colecțiile Azure workloads, precum și că cunoașteți bine conceptele de securitate și de confidențialitate în cadrul platformei Azure.

Mai multe informaţii despre fiecare certificat Microsoft puteţi găsi pe site-ul Microsoft.

 

Certificate Microsoft pentru administratori

Finalizând cursurile Departamentului de Administrare de la LINK Academy, dobândiţi cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru susţinerea examenelor aferente certificărilor Microsoft Administrator.

În cadrul acestui program veţi învăţa cum se lucrează în mediile de reţea, cu accent special pe administrarea de sistem şi de reţea şi pe utilizare cât mai eficientă a infrastructurii de reţea, una dintre cele mai importante resurse IT de astăzi.

  • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft Certified - Azure Administrator Associate
  • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft 365 Certified - Teams Administrator Associate
  • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft 365 Certified - Messaging Administrator Associate

Mai multe informaţii despre fiecare certificat Microsoft puteţi găsi pe site-ul Microsoft.

 

De ce să susţineţi examenele pentru certificatele Microsoft?

Obținând certificatul Microsoft deveniți membru al unei comunități de prestigiu și vă confirmați cunoștințele și abilitățile de lucru cu cele mai noi produse și tehnologii Microsoft.

Industria tehnologiilor informaţionale, angajatorii, clienţii şi colegii vă vor recunoaşte statutul MCP ca simbol al cunoştinţelor, abilităţilor şi experienţelor dobândite prin traininguri, studiu activ şi muncă asiduă.

- 86% dintre managerii de resurse umane susţin că certificatele IT au o prioritate ridicată sau medie în evaluarea candidaţilor;
- 8 din 10 directori HR verifică dacă candidaţii înscrişi deţin vreun certificat;
- 91% dintre managerii HR consideră că certificarea reprezintă o condiţie pentru angajare;
- 60% dintre specialiştii în IT obţin un nou loc de muncă după certificare.

 

Ce vă oferim?

Cunoştinţele dobândite de un cursant LINK Academy în timpul şcolarizării sunt mult mai vaste, cuprinzând, printre altele, şi cunoştinţele necesare pentru obţinerea certificatelor Microsoft menţionate.

La noi obţineţi cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru pregătirea completă în domeniul proiectării, implementării, dezvoltării şi realizării aplicaţiilor desktop şi web, precum şi în domeniul administrării reţelelor şi a sistemelor de calculator, cu ajutorul celor mai noi instrumente Microsoft.

Oferim cursuri din următoarele programe Microsoft:

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te