Ebook Central - Peste 7000 dintre cele mai bune titluri la un click distanţă

Studenţii din cele mai cunoscute universităţi internaţionale folosesc Ebook Central ca suport regulat pentru studiu. Acum o puteţi folosi şi dumneavoastră.

Ebook Central

Disponibilitatea insuficientă a literaturii relevante şi numărul mic de traduceri împiedică progresul continuu al specialiştilor IT de pe plan naţional. Biblioteca online Ebook Central este o bază selectă de texte în limba engleză, fiind unul dintre cele mai răspândite servicii academice ale cunoscutei companii proQuest, parte a Cambridge Information Group.

Tot ce trebuie să ştiţi din ariile IT şi business

Calculatoare şi ITPeste 5.000 de titluri din domeniile care vă interesează: tehnologii informaţionale, inteligenţă artificială, jocuri pe calculator, arhitecturi de calculator, grafică, managementul bazelor de date, sisteme de operare şi programare. Acum nu va mai fi nevoie să căutaţi pe Internet şi să descărcaţi autori dubioşi. Oferta relevantă de titluri a bibliotecii Ebook Central reprezintă un suport excelent pentru studiu, dar şi pentru viitorul loc de muncă.

Business şi economie Cele mai noi tendinţe în afaceri le veţi găsi în peste 17.000 de cărţi. Fondul Ebook Central acoperă numeroase domenii, precum business, economie, contabilitate, management, managementul resurselor umane, cultura corporativă, finanţe, politică economică, antreprenoriat, marketing şi investiţii de capital.

O interfaţă uşoară pentru o căutare rapidă şi precisă

O interfaţă uşoară pentru o căutare rapidă şi precisă

Biblioteca Ebook Central o puteţi accesa de pe platforma DL, în cadrul secţiunii Suport învăţare.

Navigarea în această bibliotecă online se face foarte uşor. Când deschideţi pagina de început a bibliotecii online, veţi vedea indicaţiile pentru utilizarea bibliotecii şi motorul de căutare, apoi clasificarea titlurilor după autori şi domenii.

Motorul avansat de căutare vă oferă posibilitatea de a alege rapid o carte pe baza parametrilor introduşi, precum titlul cărţii, numele autorului sau anul de publicare. Bibliografia selectată o puteţi organiza pe rafturi virtuale personale, disponibile în orice moment. Cărţile se pot marca cu un highlighter, puteţi scrie notiţe pagini sau puteţi copia părţi din text.

Le puteţi citi online, oriunde v-aţi afla, dar puteţi de asemenea să descărcaţi anumite părţi în format pdf şi să le citiţi offline.

Dacă doriţi, vă puteţi crea propriul cont Ebook Central şi să descărcaţi pdf-ul întregii cărţi. În acest fel, cărţile pot fi împrumutate timp de 14 zile, prin download pe PC sau tabletă şi citite în Adobe Digital Edition. Contul se creează la fel ca pe orice altă platformă - prin specificarea numelui, a adresei de e-mail şi a parolei pe care o veţi folosi pentru logările ulterioare. Pentru a împrumuta o carte, trebuie să parcurgeţi trei paşi simpli - mai întâi trebuie să alegeţi dispozitivul pe care doriţi să descărcaţi cartea, apoi trebuie să descărcaţi programul Adobe Digital Edition pentru a putea deschide pdf-ul, în cazul în care nu îl aveţi deja pe calculator, iar la final, preluaţi cartea şi puteţi începe să o citiţi.

Cele mai interesante titluri din diverse domenii ale IT-ului

Subliniem doar câteva titluri care vă pot ajuta în calitate de cursanţi LINK Academy şi pe care le puteţi găsi în Ebook Central.

Principles of Object-Oriented JavaScript, Nicholas C. Zakas

Principles of Object-Oriented JavaScript - Nicholas C. ZakasAceastă carte este destinată celor care sunt deja familiarizaţi cu programarea orientată pe obiect, dar care vor să ştie cu exactitate cum funcţionează acest concept în JavaScript.

Cartea vă poate fi utilă dacă cunoaşteţi limbajele de programare Java şi C#, deoarece conceptul de programare orientată pe obiect funcţionează diferit în ele şi puteţi comite erori când treceţi de la aceste limbaje la JavaScript.

De fapt, la acestea totul este bazat pe principiul claselor, în timp ce la JavaScript nu acesta este cazul. De aceea, acest ghid este o adevărată comoară ce vă va ajuta să rezolvaţi toate problemele şi să depăşiţi toate obstacolele.

CSS3 for dummies, John Paul Mueller

CSS3 for dummies - John Paul MuellerAcest ghid popular porneşte de la premisa că sunteţi un developer care trebuie să facă o aplicaţie cu un aspect fantastic, şi asta cât mai repede, deoarece şeful “vă suflă în ceafă”. De asemenea, se bazează pe considerentul că nu trebuie să fiţi un artist pentru a face site-uri care arată extraordinar, ci aveţi nevoie doar de puţin ajutor pentru a găsi scurtăturile potrivite, fiindcă cea mai mare parte a muncii este deja făcută.

Deoarece timpul este cea mai preţioasă resursă, această carte vă va ajuta să înţelegeţi rapid cum să folosiţi instrumentele pentru crearea în cel mai scurt timp a unor aplicaţii excelente, care îndeplinesc toate cerinţele utilizatorilor.

Autorii consideră că, după ce veţi descoperi tainele acestei cărţi, vă veţi întreba de ce se plâng oamenii că este greu de lucrat în CSS3. Când veţi termina de parcurs acest ghid, veţi putea să-l uimiţi pe utilizator, iar şeful dumneavostră va crede că aţi lucrat zile în şir la o pagină pentru care, de fapt, aţi avut nevoie doar de câteva ore.

Startup Mixology: Tech Cocktail's Guide to Building, Growing, and Celebrating Startup Success, Frank Gruber

Startup Mixology: Tech Cocktail's Guide to Building, Growing, and Celebrating Startup Success - Frank GruberPrincipalul mesaj al acestei cărţi este: “Agitaţi puţin piaţa cu aceste ingrediente cheie ale unui startup de succes”.

Unul dintre fondatorii companiei Tech Coctail, antreprenor şi investitor cu foarte bune legături de afaceri, ne spune care sunt principalele ingrediente pentru o afacere de succes şi cum să vă conduceţi afacerea, de la idee, finanţe şi marketing, până la atingerea obiectivelor dorite.

El nu înfrumuseţează realitatea, ci o prezintă aşa cum este - atunci când vă e greu, când nu aveţi parte de atenţia pe care o meritaţi, când vă jigniţi consumatorii sau când rămâneţi fără bani, şi vă propune ce să faceţi în astfel de situaţii.

Pentru facilitarea procesului de studiu şi pentru dobândirea cunoştinţelor necesare - Ebook Central

Folosind cărţile în acest mod, obţineţi acces la numeroase titluri cunoscute pe plan internaţional, pe care le puteţi utiliza în multe feluri: pentru citare, pentru rezolvarea sarcinilor sau pentru redactarea lucrărilor.

Nu în ultimul rând, la finalul fiecărui curs online oferit de LINK Academy, coordonatorul vă va recomanda o bibliografie pentru a vă completa cunoştinţele din domeniul cursului respectiv şi pe care o puteţi găsi pe Ebook Central. De aceea, Ebook Central este o sursă foarte importantă de noi cunoştinţe şi o resursă esenţială pentru perfecţionarea dumneavoastră. 

Bineînţeles, întotdeauna rămâne posibilitatea de a lectura aceste titluri din proprie plăcere. Profitaţi acum de această posibilitate, fiindcă după finalizarea şcolarizării veţi avea şi mai puţin timp la dispoziţie. Aşadar, vă aşteaptă foarte multă treabă.

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te