Învață programare online. Cursuri practice și ușoare.

Programming Department

Programming Department

CURSURI
tradiţionale sau online
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
AI & Python Development
Software Testing and QA
Frontend JavaScript Development
Microsoft Web Apps Development
Microsoft Desktop Apps Development
Microsoft Development
PHP Web Development
Java Development
Software Development
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Cambridge A/AS Level Computer Science
ICM Diploma (single subject) in Computer Science
Microsoft Certified: Azure Fundamentals
Unity Certified User: Programmer
ISTQB® – Certified Tester Foundation Level
Oracle Certified Associate/Professional
Python Institute Certified Entry-Level/Associate Programmer
IT Specialist Python
W3Schools JavaScript Developer Certificate
W3Schools PHP Developer Certificate
CIW JavaScript Specialist
Linux Professional Institute Web Development Essentials
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Prin şcolarizarea în cadrul Departamentului Programming vă veţi pregăti pentru lucrul pe parcursul întregului proces de proiectare, dezvoltare şi implementare a software-ului.

De la analiza iniţială, planificare şi design, codificare şi testare până la instalarea şi mentenanţa software-ului pe locul lui de utilizare. Şcolarizarea presupune lucrul pe baza proiectelor concrete cu scopul soluţionării problemelor software.

Programa şcolară din cadrul Departamentului de Programming include domenii de dezvoltare ai algoritmilor, teoria limbajelor de programare, o gamă largă de instrumente, limbaje şi tehnologii:

 • Visual Studio,
 • .NET,
 • C,
 • C#,
 • SQL,
 • ADO.NET,
 • ASP.NET,
 • PHP,
 • Java,
 • JavaScript,
 • Python,
 • Selenium,
 • Unity Engine,
 • Azure,
 • Machine Learning & AI,
 • Large Language Models etc.

În afară de aceasta, studentul devine familiarizat cu modelarea algoritmică, principiile programării orientate pe obiecte, structuri de date, programare web, cloud development, baze de date, SQL programare, designul interfațelor, testarea şi mentenanţa software-ului, elemente de siguranţă şi de protecţie ale datelor şi sistemelor informatice.

Programming Department cuprinde nouă programe:

AI & Python DevelopmentNou

AI (inteligența artificială) este cel mai actual și important trend IT, iar cel mai simplu mod de a păși în această sferă inovatoare este învățarea programării Python. Python este instrumentul principal pentru dezvoltarea proiectelor AI și Machine Learning și cea mai importantă tehnologie pe care programatorii AI o folosesc în munca lor. Cele mai mari avantaje ale acestui limbaj de programare sunt ecosistemul dezvoltat de bibliotecile open source care facilitează munca programatorilor, sintaxa sa lizibilă și simplă care se adaptează la limba engleză vorbită, flexibilitatea mare, capacitatea de a-l utiliza pe toate platformele și o comunitate mare de dezvoltatori.

Software Testing and QA

Pentru cei care se gândesc să pășească în lumea IT, dar și pentru cei care vor joburi în IT mai bine plătite, Software Testing and QA este o alegere foarte inteligentă. Cunoștințele necesare pentru a lucra în această ramură importantă a industriei IT se pot asimila într-un timp scurt, iar abilitățile dobândite pot fi ulterior și ca o rampă de lansare către jobul de programator. În acest program veți învăța cele mai importante standarde, modele și strategii ale calității software. Veți asimila abilitățile necesare pentru testarea software manuală, dar și pentru automatizarea testării cu ajutorul instrumentului Selenium. Veți învăța diferite concepte de securitate, cele mai des folosite tehnici și algoritmi criptografici, precum și lucrul în toate domeniile testării software față de IEEE Software Engineering Body of Knowledge.

Frontend JavaScript Development

În timpul frecventării programului Frontend JavaScript Development de la LINK Academy, veți asimila cele mai avansate cunoștințe și abilități practice pentru programarea web, una dintre cele mai căutate ocupații de azi. Prin intermediul mai multor cursuri interesante, vă veți familiariza cu tehnologiile HTML și CSS, veți asimila limbajul de programare JavaScript, veți studia concepte avansate de programare orientată pe obiecte, precum cele mai populare trei cadre JavaScript de azi pentru crearea părții de client a aplicaților web - Vue.js, Angular și React.

PHP Web Development

Acest program vă oferă posibilitatea de a asimila în mod sistematic tehnici de programare şi limbaje de programare, bazate pe PHP, MySQL şi JavaScript. În afară de acestea, veţi învăţa cum să setaţi servere Apache Web pe platforme Linux şi Windows si configurarea serverului MySQL. PHP este un limbaj de programare simplu, folosit pentru crearea unui conţinut web dinamic. Milioane de site-uri web pe care e utilizat PHP sunt dovadă a popularităţii şi a capacităţii sale. Este utilizat de către programatorii care apreciază flexibilitatea şi viteza sa şi de către designerii web mulţumiţi de capacitatea şi uşurinţa sa de utilizare.

Java Development

Java este un limbaj de programare care se foloseşte pentru producerea şi dezvoltarea unui număr mare de aplicaţii software, precum şi pentru implementarea acestora în cele mai diferite medii cu mai multe platforme. În doar un an de școlarizare la programul Java Development veți dobândi cunoștințe și abilități corespunzătoare, necesare pentru dezvoltarea aplicațiilor desktop și web, precum și pentru crearea aplicațiilor Android. Cu decrieri clare, multe exemple practice dinamice și tehnici profesionale, acest program vă va ajuta să faceți cât mai repede aplicații avansate – ca un profesionist.

Microsoft Web Apps Development

Veți deveni un programator foarte căutat de aplicații bazate pe web. Veți învăța tot – de la realizarea prezentărilor web simple cu câteva pagini până la cele mai avansate aplicații web de diferite tipuri, precum sistemele pentru gestionarea conținutului (CMS), web commerce, forumuri, bloguri etc. Programul abordează dezvoltarea web din punct de vedere al celor mai noi tehnologii și instrumente Microsoft, respectiv din punct de vedere al ecosistemului .NET. Veți asimila mediul de dezvoltare Microsoft Visual Studio, limbajele de programare C#, HTML, CSS, JavaScript, SQL și alte tehnologii web, dar veți asimila și abilități pentru Cloud și Game Development. Veți deveni expert cu posibilități mari pentru dezvoltarea în continuare a carierei.

Microsoft Desktop Apps Development

La acest program, veți învăța cum se creează aplicații pentru platforma Microsoft Windows. Veți deveni expert în crearea unei palete largi de soluții software care se folosesc în aproape toate domeniile ale afacerii moderne. Veți putea să creați diferite tipuri de programe desktop, începând de la software-uri pentru contabilitate cu un grad ridicat de securitate până la sisteme informatice multifuncționale și complexe pentru companii, indiferent de dimensiunea lor – toate acestea folosind limbajul de programare C# și cele mai moderne instrumente și tehnologii, precum Visual Studio, SQL Server, .NET, Azure, Unity etc.

Microsoft Development

La programul Microsoft Development obțineți cele mai bune trei lucruri din lume – desktop, web și mobile technologies. Vă veți familiariza cu conceptele de bază de proiectare, implementare, dezvoltare și elaborare a aplicațiilor desktop pentru Windows OS, aplicații avansate și site-uri web, precum și aplicații mobile pentru dispozitivele iOS și Android, folosind puternicul limbaj de programare C# și cele mai noi instrumente și tehnologii Microsoft. Veți învăța și să creați, să testați și să întrețineți aplicații și servicii cloud cu Microsoft Azure, precum și să folosiți Unity Engine − cea mai populară platformă din lume pentru crearea jocurilor și aplicațiilor 2D, 3D și VR.

Software Development

Dezvoltarea software constituie un pas major în dezvoltarea tehnologiilor informaţiilor. În cadrul programului Software Development veţi dobândi principiile fundamentale și avansate de programare si proiectare. Veţi învăţa cum să proiectaţi un software stabil, cum să construiţi un cod de calitate, cum să testaţi software-ul, cum să-l întreţineţi şi să-l perfecţionaţi. 

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Programming Department.

Ce cunoştinţe veţi dobândi

Lecțiile predate din domeniul programării, proiectării, implementării, testării şi mentenanţei, au ca scop calificarea sigură a fiecărui candidat pentru lucrul în afaceri moderne, pe o gamă largă de activităţi, de la nivelul iniţial de programator până la inginer de software şi proiectant.

Instrumentele, limbajele şi tehnicile pe care le veţi stăpăni după finalizarea programului ales din cadrul acestui Department sunt:

 • Microsoft Visual Studio
 • Microsoft Visual Studio.NET
 • Microsoft Visual SourceSafe
 • Computer Associates ERwin
 • Limbajul de programare C#
 • Tehnologia ADO.NET
 • Tehnologia ASP.NET 2.0
 • Tehnologii XML (eXtensible Markup Language) web service (HTTP, XML i SOAP)
 • Query language TRANSACT-SQL
 • Limbajul de programare Java
 • Programare PHP
 • JavaScript
 • Programere Pyhton
 • Bibliotecile Scikit-learn, TensorFlow, PyTech, NLTK și SpaCy
 • Modele Large Language, precum GPT-4, BERT și T5
 • MS SQL server
 • MySQL server
 • Selenium
 • Xamarin

Profesori specializaţi

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Unde veţi putea să vă angajaţi

Dacă alegeţi oricare dintre aceste 8 programe din cadrul Departamentului Programming, veţi obţine instrumente de calitate superioară şi abilităţi pentru crearea produselor software, începând cu ideea, continuând cu proiectarea şi până la realizarea finală.

Indiferent dacă firma dvs. foloseşte soluţii software gata făcute sau dezvoltă propriile soluţii software, veţi avea posibilitatea să participaţi activ la adaptarea şi dezvoltarea software-ului conform nevoilor companiei, indiferent de cât de mare ar fi aceasta, iar în acest mod, dumneavoastră deveniţi o verigă de neînlocuit din lanţul corporativ.

Astăzi, în jurul nostru, totul este gestionat cu un anumit tip de software, începând de la ceasurile de mână, până la staţiile spaţiale. Maşinile, procesele de afaceri, industria divertismentului - toate acestea sunt locuri unde un software îşi găseşte aplicabilitatea şi de aceea, viitorul cursantului care alege Programming Department la LINK Academy este asigurat.

Cum arată cursurile

Cursurile pentru acest program se desfăşoară în versiunea tradiţională şi online. Metoda tradiţională presupune frecventarea cursurilor în sălile LINK Academy. Pentru toţi cei care din cauza obligaţiilor sau a distanţei nu pot participa la cursurile tradiţionale, învăţarea online este alegerea potrivită.

Cursurile sunt foarte interesante şi adaptate la nivelul anterior de cunoştinţe al studenţilor. Accentul nu se pune pe teorie ci pe activităţi practice, printr-o serie de exemple interesante care au scopul de a permite profesarea imediat după terminarea studiilor.

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te