Sărbătorim SysAdmin Day: Reducere de peste 605€ pentru toți viitori administratori
Învață programare online. Cursuri practice și ușoare.

Programming Department

Programming Department

CURSURI
tradiţionale sau online
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
Software Testing and QA
Python Development
Frontend JavaScript Development
Microsoft Web Development
Microsoft Windows Development
Microsoft Development
PHP Web Development
Java Development
Software Development
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Cambridge A/AS Level Computer Science
Microsoft MCP, MTA, MCSA i MCSD
Zend Certified Engineer PHP
Adobe Certified Associate/Professional: Web authoring using Adobe Dreamweaver
ISTQB® – Foundation Level
Oracle Certified Associate/Professional/Master
W3Schools JavaScript Developer Certificate
Cambridge International A&AS Level Computer Science
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Prin şcolarizarea în cadrul Departamentului Programming vă veţi pregăti pentru lucrul pe parcursul întregului proces de proiectare, dezvoltare şi implementare a software-ului.

De la analiza iniţială, planificare şi design, codificare şi testare până la instalarea şi mentenanţa software-ului pe locul lui de utilizare. Şcolarizarea presupune lucrul pe baza proiectelor concrete cu scopul soluţionării problemelor software.

Programa şcolară din cadrul Departamentului de Programming include domenii de dezvoltare ai algoritmilor, teoria limbajelor de programare, o gamă largă de instrumente, limbaje şi tehnologii:

 • Visual Studio,
 • Visual Studio.NET,
 • C,
 • C#,
 • SQL,
 • ADO.NET,
 • ASP.NET,
 • PHP,
 • Java,
 • JavaScript,
 • Python,
 • Selenium, etc .

În afară de aceasta, studentul devine familiarizat cu modelarea algoritmică, principiile programării orientate pe obiecte, structuri de date, programare web, baze de date, SQL programare, designul interfațelor, testarea şi mentenanţa software-ului, elemente de siguranţă şi de protecţie ale datelor şi sistemelor informatice.

Programming Department cuprinde nouă programe:

Software Testing and QANou

Pentru cei care se gândesc să pășească în lumea IT, dar și pentru cei care vor joburi în IT mai bine plătite, Software Testing and QA este o alegere foarte inteligentă. Cunoștințele necesare pentru a lucra în această ramură importantă a industriei IT se pot asimila într-un timp scurt, iar abilitățile dobândite pot fi ulterior și ca o rampă de lansare către jobul de programator. În acest program veți învăța cele mai importante standarde, modele și strategii ale calității software. Veți asimila abilitățile necesare pentru testarea software manuală, dar și pentru automatizarea testării cu ajutorul instrumentului Selenium. Veți învăța diferite concepte de securitate, cele mai des folosite tehnici și algoritmi criptografici, precum și lucrul în toate domeniile testării software față de IEEE Software Engineering Body of Knowledge.

Python Development

Python este un limbaj de programare open-sorce foarte puternic și flexibil, care se poate folosi pentru Web și API development, Data Science, automatizarea sistemului, Machine Learning, robotică, inteligență artificială, Cyber Security, crearea jocurilor etc. Ușurința cu care se învață și se folosește, precum și aplicarea sa practică mare, au făcut ca Python să devină momentan cel mai popular limbaj de programare din lume. În cadrul programului Python Development de la LINK Academy veți învăța programarea orientată pe obiecte în Python, programare Python Net, crearea aplicațiilor web, lucrul cu bazele de date, dezvoltarea aplicațiilor de servicii, precum și testarea automată.

Frontend JavaScript Development

În timpul frecventării programului Frontend JavaScript Development de la LINK Academy, veți asimila cele mai avansate cunoștințe și abilități practice pentru programarea web, una dintre cele mai căutate ocupații de azi. Prin intermediul mai multor cursuri interesante, vă veți familiariza cu tehnologiile HTML și CSS, veți asimila limbajul de programare JavaScript, veți studia concepte avansate de programare orientată pe obiecte, precum cele mai populare trei cadre JavaScript de azi pentru crearea părții de client a aplicaților web - Vue.js, Angular și React.

PHP Web Development

Acest program vă oferă posibilitatea de a asimila în mod sistematic tehnici de programare şi limbaje de programare, bazate pe PHP, MySQL şi JavaScript. În afară de acestea, veţi învăţa cum să setaţi servere Apache Web pe platforme Linux şi Windows si configurarea serverului MySQL. PHP este un limbaj de programare simplu, folosit pentru crearea unui conţinut web dinamic. Milioane de site-uri web pe care e utilizat PHP sunt dovadă a popularităţii şi a capacităţii sale. Este utilizat de către programatorii care apreciază flexibilitatea şi viteza sa şi de către designerii web mulţumiţi de capacitatea şi uşurinţa sa de utilizare.

Java Development

Java este un limbaj de programare care se foloseşte pentru producerea şi dezvoltarea unui număr mare de aplicaţii software, precum şi pentru implementarea acestora în cele mai diferite medii cu mai multe platforme. La finalizarea acestei programe, veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi corespunzătoare, necesare pentru dezvoltarea celor trei tipuri de programe Java: aplicaţii pe calculator, servlet pe un server Web şi aplicaţii Java Web Start, care rulează în cadrul browserului web, cunoscute sub numele de Java Applets.

Microsoft Web Development

Veţi deveni programator de aplicaţii web, foarte căutat. Veţi învăţa totul începând de la crearea site-urilor simple de câteva pagini până la cele mai avansate, aplicaţii care rulează pe servere web. Pentru a deveni un bun programator web, va fi necesar să vă familiarizaţi cu bazele de date urmând cursurile, cuprinse în programa Microsoft Web Development. Prelucrarea aplicaţiilor care se implementează şi utilizează prin intermediul Internetului, va fi unul din proiectele la care se va lucra în cursul anului. Veţi deveni expert cu mari posibilităţi şi perspective în dezvoltarea carierei.

Microsoft Windows Development

În cadrul acestui program veţi învăţa să creaţi aplicaţii pentru Microsoft Desktop respectiv pentru platforme Windows. Veţi deveni expert în crearea unei palete largi de soluţii software, care se utilizează astăzi în aproape toate domeniile de afaceri. Veţi fi capabil să creaţi diferite tipuri de software, care rulează pe platforme Ms Windows, începând cu software pentru contabilitate, cu un grad ridicat de siguranţă şi până la sisteme informatice complexe multifuncţionale pentru companii, indiferent de mărimea acestora. Veţi învăţa cum să conectaţi software-ul cu cele mai populare aplicaţii pentru afaceri în cadrul pachetului MS Office.

Microsoft Development

În cadrul programei Microsoft Development vă veţi familiariza cu elementele de bază ale proiectării, implementării, dezvoltării şi realizării aplicaţiilor desktop, precum şi a aplicaţiilor avansate pentru Web. Veţi învăţa să utilizaţi tehnologia .NET şi veţi stăpâni bazele programării Web. Pe parcursul acestui program, veţi utiliza mediul de dezvoltare Visual Studio 2010 şi Microsoft SQL Server şi veţi fi calificaţi să lucraţi cu acestea. După finalizare, veţi fi capabili să programaţi platforme pentru Microsoft Windows, precum şi pentru mediul Online, folosind tehnologia ASP.NET.

Software Development

Dezvoltarea software constituie un pas major în dezvoltarea tehnologiilor informaţiilor. În cadrul programului Software Development veţi dobândi principiile fundamentale și avansate de programare si proiectare. Veţi învăţa cum să proiectaţi un software stabil, cum să construiţi un cod de calitate, cum să testaţi software-ul, cum să-l întreţineţi şi să-l perfecţionaţi. 

Ce cunoştinţe veţi dobândi

Lecțiile predate din domeniul programării, proiectării, implementării, testării şi mentenanţei, au ca scop calificarea sigură a fiecărui candidat pentru lucrul în afaceri moderne, pe o gamă largă de activităţi, de la nivelul iniţial de programator până la inginer de software şi proiectant.

Instrumentele, limbajele şi tehnicile pe care le veţi stăpăni după finalizarea programului ales din cadrul acestui Department sunt:

 • Microsoft Visual Studio
 • Microsoft Visual Studio.NET
 • Microsoft Visual SourceSafe
 • Computer Associates ERwin
 • Limbajul de programare C#
 • Tehnologia ADO.NET
 • Tehnologia ASP.NET 2.0
 • Tehnologii XML (eXtensible Markup Language) web service (HTTP, XML i SOAP)
 • Query language TRANSACT-SQL
 • Limbajul de programare Java
 • Programare PHP
 • JavaScript
 • Programere Pyhton
 • MS SQL server
 • MySQL server
 • Selenium

Profesori specializaţi

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Unde veţi putea să vă angajaţi

Dacă alegeţi oricare dintre aceste 8 programe din cadrul Departamentului Programming, veţi obţine instrumente de calitate superioară şi abilităţi pentru crearea produselor software, începând cu ideea, continuând cu proiectarea şi până la realizarea finală.

Indiferent dacă firma dvs. foloseşte soluţii software gata făcute sau dezvoltă propriile soluţii software, veţi avea posibilitatea să participaţi activ la adaptarea şi dezvoltarea software-ului conform nevoilor companiei, indiferent de cât de mare ar fi aceasta, iar în acest mod, dumneavoastră deveniţi o verigă de neînlocuit din lanţul corporativ.

Astăzi, în jurul nostru, totul este gestionat cu un anumit tip de software, începând de la ceasurile de mână, până la staţiile spaţiale. Maşinile, procesele de afaceri, industria divertismentului - toate acestea sunt locuri unde un software îşi găseşte aplicabilitatea şi de aceea, viitorul cursantului care alege Programming Department la LINK Academy este asigurat.

Cum arată cursurile

Cursurile pentru acest program se desfăşoară în versiunea tradiţională şi online. Metoda tradiţională presupune frecventarea cursurilor în sălile LINK Academy. Pentru toţi cei care din cauza obligaţiilor sau a distanţei nu pot participa la cursurile tradiţionale, învăţarea online este alegerea potrivită.

Cursurile sunt foarte interesante şi adaptate la nivelul anterior de cunoştinţe al studenţilor. Accentul nu se pune pe teorie ci pe activităţi practice, printr-o serie de exemple interesante care au scopul de a permite profesarea imediat după terminarea studiilor.

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.