Protecția prin drepturile de autor

Întregul material de pe site-ul www.link-academy.com este protejat prin drepturile de autor.

Deţinătorul exclusiv al drepturilor de autor pe site-ul www.link-academy.com este LINK Academy (de la data publicării și în cursul anilor următori  stabiliți prin lege), în cazul în care titularul nu permite alftel şi dacă nu se prevede altfel pe pagina web www.link-academy.com.

Încurajăm linkarea către pagina și documentele noastre.

Vă putem da permisiunea pentru a publica o parte sau întreg articolul sau document pe site-ul dvs. În acest sens, vă rugăm sa ne contactaţi la office@link-academy.com.

 

Condiții de utilizare

Accesul la pagina web www.link-academy.com și la serviciile sale este permis tuturor utilizatorilor de Internet cu unele limite. La orice folosire a site-ului www.link-academy.com, utilizatorul automat acceptă și condițiile de utilizare.

Utilizatorii de Internet sunt liberi de a folosi site-ul www.link-academy.com şi serviciile sale în cadrul facilităţilor obţinute, subînţelegând lipsa de abuz, orice tip de hacking sau activităţi ilegale cum ar fi: accesul la părţi neautorizate ale site-ului, folosirea formularului nostru online cu alte intenţii, cu excepţia celor indicate, schimbarea  violentă a conţinutului, abordare violentă la părțile neautorizate (nelinkate) ale site-ului etc...

Dacă nu este menționat altfel, utilizatorul este liber să acceseze o anumită secțiune a site-ului. Secțiuni cu accesul limitat sunt, de exemplu, paginile clienților. Utilizatorilor care nu sunt clienți și nu au parole de acces, le este interzis accesul la aceste secțiuni ale site-ului.

În timpul conceperii materialelor și a serviciilor pe site-ul www.link-academy.com, am făcut maximumul posibil ca informaţiile şi serviciile să fie utile, eficiente și folositoare pentru utilizatori.

Exacticitatea afirmațiilor de pe pagina www.link-academy.com este verificată atent. În cazul în care utilizatorul va observa incorectitudini în unele afirmații, el este invitat să ne contacteze direct: prin e-mail, telefon, fax sau personal la birou.

Utilizarea materialelor şi serviciilor de pe site-ul www.link-academy.com se reduce la propria răspundere a utilizatorului. Utilizatorul este de acord că va aplica rezonabil sau cu sfaturi de la profesionişti, informaţii de pe site-ul www.link-academy.com, şi că orice rezultat obţinut ca urmare a activităţilor de utilizare a www.link-academy.com şi a serviciilor sale se va face pe responsabilitatea proprie a utilizatorului.

 

Brand-urile

Toate produsele şi brand-urile care sunt menţionate pe site-ul www.link-academy.com sunt protejate de companiile respective.

Întoarceți-vă înapoi.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.