Content & SEO Manager: Asimilează cele mai noi cunoștințe pentru optimizarea site-urilor web

Content & SEO
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
363
Diplome și Certificări:
ICM Diploma in Freelance and Feature Writing
LINK Academy Certified Content & SEO Manager
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Imaginați-vă că vă curge un robinet în baie. Nu este deloc o situație plăcută, apa curge și curge, aduceți și găleți goale. Stresul este în creștere. Desigur, trebuie să chemați un instalator să repare. Vă pare rău că nu ați păstrat măcar unul dintre sutele de reclame și anunțuri din poștă, ci le-ați mototolit și aruncat la gunoi. Căutați în agendă, sunați prietenii să vă recomande un meșter, însă nu vă răspund sau nu cunosc pe nimeni.

La fel ca omul Diogene, așa și voi căutați instalatorul, iar gălețile se tot umplu. Apoi, accesați Google. Tastați căutarea instalatorului și vă apare o listă cu meșterii. Dar aceasta nu este situația în care aveți timp să analizați cu atenție toate aceste nume, să comparați recenziile: în cele din urmă, nu cumpărați teniși, ci apa vă inundă baia. De aceea, dați clic pe primul nume din listă. Meșterul vine și rezolvă problema.

Ceea ce poate nu ați știut, este că acel meșter nu a fost primul din întâmplare. Deși are această meserie care nu are nimic în comun cu lumea digitală, el știe că este important să se poziționeze bine în motoarele de căutare precum Google, motiv pentru care a lăsat grija site-ului său în mâinile experților în conținut și SEO (Search Engine Optimization). Datorită lor, volumul său de muncă a crescut semnificativ, la fel și profitul. Cine ar fi crezut că o recomandare pentru un instalator ar veni de la niște experți SEO, și nu de la un prieten sau familie. Dar chiar așa este.

Acum, când ați rezolvat baia, este momentul potrivit să vă gândiți la viața voastră: poate că și voi ați putea fi un expert SEO care ajută oamenii să-și ofere serviciile și produsele unui cerc mai larg?

Locul în care piciorul uman aproape că nu a pășit

Știți care este cea mai depărtată destinație la care omul a ajuns rar? Antarctica? Sunteți aproape, dar nu chiar. Răspunsul este a doua pagina Google. Simplu, rar a avut cineva nevoie să meargă vreodată acolo. Desigur, aceasta este o glumă internă a experților în marketing digital, dar ca orice glumă bună, aceasta ascunde un adevăr despre care trebuie să știți:

- O afacere care nu este bine poziționată în căutările motoarelor de căutare de pe internet, aproape că nu are nicio șansă de succes.

Este simplu, cu cât site-ul se găsește mai mult în Google Search, cu atât va avea mai mulți vizitatori și afacerea pe care o promovează mai mulți cumpărători. Jobul unui expert SEO este tocmai de a asigura că site-ul este primul în căutare.

Ca să câștigați bine în lumea digitală, nu trebuie să faceți programare

Cele mai de succes companii știu că cheia succesului este faptul că sunt întotdeauna în top. Tocmai de aceea experții SEO sunt foarte căutați și sunt unii dintre cei mai bine plătiți din sectorul digital și de marketing, pe lângă programatori.

La fel ca programatorii, ei nu au probleme în a-și găsi un job în companii de succes internaționale și naționale. Pe lângă asta, mulți experți SEO lucrează în timpul liber la proiecte freelance, care reprezintă un câștig suplimentar foarte bun.

Simplu, experții SEO sunt magicienii lumii digitale. Ei fac ca invizibilul să devină vizibil. De asemenea, ei sunt creatori contemporani de basme, care transformă broasca într-un prinț elegant despre care toată lumea vorbește.

Însă, nu este vorba de nicio magie, și nici de basme, ci despre tehnici și instrumente reale pe care le puteți asimila și voi într-un an de zile, devenind astfel un profesionist foarte căutat și bine plătit. Tot ce trebuie să faceți este:

 1. Să vă înscrieți la programul Content & SEO Manager (Search Engine Optimization)
 2. Să asimilați toate tehnicile, instrumentele și software-urile pentru crearea unui conținut de calitate și optimizarea site-urilo
 3. Ca și dovadă a cunoștințelor, obțineți unele dintre cele mai căutate certificate internaționale

Programul Content & SEO Manager este alegerea potrivită pentru voi?

 • Dacă vreți să vă începeți sau să vă îmbunătățiți cariera în marketing digital, ca în doar 12 luni să asimilați cunoștințe și abilități căutate și foarte bine plătite și să deveniți un profesionist apreciat care poate să aleagă dacă va lucra într-o companie națională sau internațională, atunci acest program este alegerea potrivită pentru voi.
 • De asemenea, dacă sunteți un antreprenor care vrea să-și promoveze afacerea în domeniul online și să-și crească profitul, asimilarea tehnicilor SEO este calea potrivită să faceți asta.
 • În cele din urmă, dacă vreți să alegeți singuri când și cât veți lucra, respectiv dacă alegerea voastră este o carieră de freelance sau dacă, pe lângă un job stabil, vreți să vă creșteți bugetul cu un venit suplimentar, la acest program veți obține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face asta.

Fiți întotdeauna în topul celor mai populare motoare de căutare

Programul Content & SEO Manager vă permite ca în 12 luni să dobândiți cunoștințe căutate și abilități aplicabile cu ajutorul cărora veți deveni un expert SEO care:

 • Folosește cu regularitate tehnicile SEO pentru o poziție cât mai bună în motoarele de căutare
 • Știe să optimizeze și să editeze conținutul audio, video și textul site-ului pentru a se afla în topul Google Search
 • Planifică și aplică campanii de marketing pentru creșterea profitului
 • Gestionează inteligent bugetele pentru publicitate și campanii online
 • Implementează tehnicile avansate cu care crește numărul vizitatorilor pe site
 • Cunoaște în detaliu și gestionează toate specificitățile motoarelor de căutare și tehnicile SEO avansate
 • Cunoaște și aplică cele mai noi trenduri de marketing digital
 • Își cunoaște concurența și este întotdeauna cu un pas înaintea ei

Fiți întotdeauna în topul celor mai populare motoare de căutare

În calitate de cursant în cadrul acestui departament, aveți o șansă unică de a vă pregăti complet gratuit lucrând în programul licențiat SEO PowerSuite, cel mai căutat software din industria SEO. Cunoștințele dobândite lucrând în acest program le veți putea aplica imediat într-un mediu de lucru real și veți optimiza site-uri într-un mod care va satisface cele mai înalte criterii ale motoarelor de căutare.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Content & SEO Manager Program.

Planul și programa Content & SEO Manager

No.CoursesClasses
15. Online PR - Basics 6
No.CoursesClasses
16. E-Commerce Basics 3
No.CoursesClasses
17. Content Fundamentals 3
18. Native Advertising 3
19. Content Curation 3
20. Content Storytelling 6
21. Content Strategies 3
22. SEO Content Writing 3
23. Sales Copywriting 3
24. Digital Creative 6
25. Advanced Content Creation 3
No.CoursesClasses
42. Fundamentals 6
43. SEO - Technical 12
44. SEO - On-Page 15
45. SEO - Off-Page 12
46. SEO - WordPress 6
47. SEO Google 6
No.CoursesClasses
53. Introduction 6
No.CoursesClasses
54. Email Marketing Basics 3
No.CoursesClasses
62. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
65. Branding 6
No.CoursesClasses
66. English Language 1* online
67. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
68. German Language 1 online
69. German Language 2* online
No.CoursesClasses
70. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
74. Excel Basics 12
75. Excel Advanced 12

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile de pregătire pentru examenul FCE sau BEC Vantage pot fi frecventate doar de către cursanții care au finalizat English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Content & SEO Manager: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul Content & SEO Manager primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Unde puteți lucra după școlarizarea în cadrul acestui program?

După finalizarea cu succes a programului Content & SEO Manager, vă așteaptă numeroase posibilități interesante. Acestea sunt doar câteva dintre pozițiile în care vă puteți demonstra cunoștințele:

 • Digital Content Analyst
 • Online Content Strategist
 • Digital Content & SEO Manager
 • Digital Content Creator

Certificate naționale și internaționale care vă ajută să găsiți mai repede un job bine plătit

Ca dovadă a cunoștințelor, abilităților și a pregătirii pentru lucrul în diferite medii sunt și diplomele și certificatele internaționale de prestigiu:

 • ICM Diploma in Freelance and Feature Writing.

De asemenea, aveți șansa de a dobândi și certificate valoroase LINK Academy:

 • Certificatul care atestă frecventarea programului Content & SEO Manager;
 • Certificatul LINK Academy Certified Content & SEO Manager.

Frecventarea cursului online sau în clasă - voi alegeți

Școlarizarea în cadrul acestui program educațional se poate completa în modul care vă corespunde cel mai mult:

 • studiu online la distanță - folosind platforma interactivă Distance Learning (DL) cu ajutorul căreia asimilați cunoștințe prin conexiune la internet, din orice loc și cu disponibilitate 24/7. Dacă sunteți angajat, nu aveți posibilitatea de a veni cu regularitate la cursuri din cauza altor obligații sau, pur și simplu, preferați această formă de studiu, atunci școlarizarea la distanță este alegerea potrivită pentru voi.
 • frecventarea cursului în clasă - vizionarea cursurilor în clase cu echipament modern folosind conținuturi interactive și online și înregistrări video de la cursuri dacă ați ratat participarea în direct.

Cursurile sunt interactive, practice și se concentrează pe obținerea cunoștințelor reale, pe care le puteți aplica imediat la muncă, dar pe care le puteți urmări cu succes indiferent dacă aveți cunoștințe în avans sau sunteți începător în domeniul SEO.

Ceea ce trebuie să știți este că, calitatea cunoștințelor și a abilităților este aceeași, indiferent dacă frecventați cursul în mod tradițional sau online, fapt care este confirmat de certificatele internaționale de prestigiu pe care le puteți obține indiferent de tipul de școlarizare. De aceea, cel mai bine este să luați decizia cu privire la forma de frecventare în funcție de nevoile și obligațiile voastre.

Învățați de la experți SEO de succes cu rezultate foarte bune

Dacă vreți să învățați un anumit domeniu, atunci trebuie să învățați de la persoanele care deja s-au afirmat în acel domeniu. Simplu, de la ei veți afla toate tainele meseriei.

De aceea, profesorii voștri sunt profesioniști de succes care au obținut rezultate foarte bune în optimizarea site-urilor și în marketingul pe internet lucrând pentru companii naționale și internaționale de toate tipurile și dimensiunile. Datorită combinației bogate dintre experiența de afaceri și cea pedagogică, ei vă vor transmite cunoștințe de bază, dar vă vor învăța și pe propriile exemple din practică. Acesta este motivul principal pentru care, după absolvire, veți stăpâni cunoștințele SEO pe care le veți putea aplica în cel mai bun mod în rezolvarea unor provocări profesionale specifice.

Cu sfaturile lor, cu abordarea de mentorat și suport, profesorii dedicați vor face tot ce este necesar ca să deveniți un expert de succes ca și ei.

Alegerea este a voastră: astăzi este începutul carierei voastre de succes?

Este timpul să contribuiți la aspectul Google. Asimilarea tehnicilor SEO avansate și permiterea site-urilor să se lanseze în topul căutărilor este, de asemenea, și drumul care vă va duce cariera pe culmi nebănuite.

Dacă luați decizia curajoasă de a începe astăzi, în câteva luni veți fi surprinși de volumul de cunoștințe pe care îl veți deține, iar în doar un an de zile veți fi complet pregătiți pentru începerea unei cariere noi de succes.

După completarea cu succes a școlarizării în cadrul programului Content & SEO Manager veți deține cunoștințe aplicabile, abilități și tehnici foarte căutate pe care le veți perfecționa lucrând în companii naționale și internaționale sau prin proiecte freelance și, astfel, vă veți dezvolta într-un expert căutat și foarte bine plătit.

SEO nu este doar arta unei bune poziționări a site-urilor, ci și poziționarea în top a propriei persoane ca și profesionist.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te