Cursuri online de afaceri. Tehnologia este necesară în Business

IT Business Department - Cursuri de afaceri de lungă durată cu diplomă Cambridge

IT Business Department

CURSURI
la distanță
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
IT Management Program
E-Business & Internet Marketing Program
E-commerce Manager & Entrepreneur
Online Sales & E-business Development Manager
Content & SEO Manager
Social Media, Online PR & Community Manager
PPC & Digital Channels Manager
Digital Marketing Planner & Account Manager
Web Project Manager & Data Analyst
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Cambridge A/AS Level Business
The Institute of Commercial Management (ICM)
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Studiind în cadrul departamentului IT Business, veţi învăţa să gestionaţi sectorul informatic şi să conduceţi dezvoltarea proiectelor software.

Veţi stăpâni mecanismele de funcţionare a tehnologiilor informaţionale din companie, precum şi noţiuni de management, planificare, organizare, conducere, control şi strategie de lucru a managerilor IT.

Programa IT Business se bazează pe acumularea cunoştinţelor din domeniul e-business, din domeniul tehnologiilor informaţionale, management şi în general din domeniul afacerilor.

Vă veţi familiariza cu problemele şi cu întrebările actuale din mediul de afaceri, precum şi cu rolul pe care îl au tehnologiile informaţionale şi e-business-ul în mediul de afaceri.

Veţi dobândi cunoştinţe profesionale şi practice, precum şi competenţe din domeniul sistemelor şi tehnologiilor informaţionale, dar şi din marketing, management, finanţe - toate acestea fiind necesare pentru desfăşurarea cu succes a sarcinilor din domeniul e-business în întreprinderi, bănci şi alte instituţii. 

Şcolarizarea în cadrul departamentului IT Business se realizează prin nouă programe:

IT Management

Programa IT Management oferă o abordare completă asupra naturii vocaţiei de manager, oferind cunoştinţele necesare pentru o afacere de calitate într-o lume cu o concurenţă acerbă. Veţi studia o serie de subiecte din domeniul afacerilor în general: tehnologiile informaţionale, management, marketing, economie, finanţe, managementul de proiect şi al calităţii, precum şi managementul activităţii şi dezvoltarea sistemelor informaţionale din cadrul organizaţiilor. Veţi fi pregătiţi să răspundeţi la toate provocările afacerilor moderne, să obţineţi şi să menţineţi avantajul competitiv al întreprinderii, să deveniţi o autoritate şi să valorificaţi abilităţile dvs.
În calitate de manager, veţi şti cum să vă creaţi oportunităţi şi cum să aveţi succes.

E-Business & Internet Marketing

Studiind în cadrul departamentului E-business&Internet Marketing, veţi dobândi cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru utilizarea avansată a calculatoarelor, în scopul obţinerii profitului pentru companie.
Fie că doriţi să conduceţi, prin intermediul Internetului, ieşirea pe piaţa globală a dvs. sau a companiei pentru care lucraţi, fie că doriţi să acceleraţi procesele dvs. de afaceri, prin simplificarea comunicării cu partenerii de afaceri sau prin centralizarea controlului fluxului de afaceri, programa E-business&Internet Marketing din cadrul LINK Academy este alegerea ideală pentru dvs. 

E-commerce Manager & Entrepreneur

Cursurile selectate din cadrul programului E-commerce Manager & Entrepreneur vă oferă cunoștințele necesare despre procesul de creare și funcționare a unui magazin online, dezvoltarea acestuia și volumul de vânzări. Veți învăța cum să gestionați toate resursele de care aveți nevoie pentru a rula un site de succes online pe termen lung, indiferent dacă este vorba despre o companie mică sau un site cu milioane de produse.

Online Sales & E-business Development Manager

Programul Online Sales & E-business Development Manager pune accent egal pe dezvoltarea și administrarea magazinelor online în mediul corporativ, mediul companiilor mici și mijlocii, precum și în sectorul companiilor start-up, microîntreprinderi și antreprenori.

Content & SEO Manager

În cadrul programului Content & SEO Manager veți dobândi cunoștințe și abilități de care aveți nevoie pentru a gestiona o promovare online eficientă, care va crește volumul de vânzări și de afaceri al afacerii dvs. online. În timpul acestui program, veți învăța cum să conduceți relațiile publice de succes și relațiile cu mass-media, precum și tehnici de optimizare SEO.

Social Media, Online PR & Community Manager

În timpul programului Social Media, Online PR & Community Manager veți dobândi toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a administra cu succes profilele corporative sau de marcă pe rețelele sociale. Veți învăța cum să creați planuri de comunicare pe rețelele sociale, cum să creați conținut creativ și cu impact și cum să creșteți vizibilitatea afacerii voastre.

PPC & Digital Channels Manager

În cadrul programului PPC & Digital Channels Manager, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a administra comunicarea și publicitatea pe canale media digitale. Marketingul în afacerile moderne se mută rapid pe internet, iar acest program vă va pregăti pentru a administra cu succes campanii online.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Pentru ca o campanie de marketing online să obțină efectul dorit, aceasta trebuie să fie în timp util, vizată și planificată în avans. Acest program vă va pregăti să planificați campanii de marketing online de succes definind perioada de desfășurare a campaniei, canalul de comunicare, tonul mesajului etc.

Web Project Manager & Data Analyst

În cadrul acestui program veți învăța cum să gestionați proiecte web, proiecte de creare a site-urilor, platforme online, magazine online, precum și cum să creați analize precise de date. Managementul de proiect este o tendință în toate domeniile de activitate și, prin urmare, crește cererea de experți în acest domeniu.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la IT Business Department.

Ce veţi învăţa?

Competenţele pe care le veţi dobândi după finalizarea acestei programe sunt:

  • implementarea diferitelor tipuri de modele de e-business (E-commerce, E-government, E-banking, E-learning, M-commerce)
  • metodologii şi strategii avansate de IT management; aplicarea cunoştinţelor profesionale şi practice dobândite în management
  • competenţe şi experienţă în ceea ce priveşte lucrul în echipă; capacităţi de comunicare şi de colaborare
  • capacitatea de a identifica problemele şi dezvoltarea gândirii critice prin analiza anumitor soluţii concrete
  • crearea şi întreţinerea site-urilor Web dinamice
  • organizarea campaniilor de marketing, management în marketing
  • tehnologia cercetării de marketing şi mixul de marketing
  • aplicarea marketingului pe Internet (publicitate şi altele)
  • implementarea soluţiilor software
  • principii şi metode de management de proiect şi de management al informaţiilor.

Cum arată cursurile

Cursurile pentru această programă se derulează în varianta e-learning.

Cursurile sunt adaptate nivelului de cunoştinţe al studenţilor. Ceea ce este caracteristic este faptul că pe parcursul fiecărui curs, obiectul de studiu este prezentat studenţilor nu doar teoretic, ci şi practic, printr-un număr mare de exemple interesante, care reprezintă cel mai bun mod de training pentru lucrul independent imediat după finalizarea şcolarizării. 

Unde veţi putea să vă angajaţi

În Europa este o nevoie tot mai mare de experţi în domeniul tehnologiilor informaţionale şi în domeniul e-business.

După finalizarea studiului la LINK Academy, veţi fi calificaţi să lucraţi în diverse domenii: e-business, în formele sale iniţale (E-business şi E-commerce), dezvoltarea aplicaţiilor de afaceri pentru necesităţile de e-business prin Internet (B2B şi B2C) şi nu în ultimul rând, veţi fi calificaţi să lucraţi în contabilitatea contemporană.

De asemenea, vă veţi familiariza cu piaţa mobilă - utilizarea resurselor de telefonie mobilă în e-business (reţeaua GPRS, serviciul SMS etc), veţi fi capabili să efectuaţi mai multe activităţi din domeniul e-business pentru administraţia de stat (E-government), la toate nivelurile – de la cel municipal până la cel naţional.

Utilizând cunoştinţele pe care le veţi dobândi în cadrul acestui departament, veţi putea să vă dezvoltaţi cariera în orice firmă sau companie în care există sau în care se planifică înfiinţarea unui departament IT. 

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de IT. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te