The Institute of Commercial Management – certificate ICM

The Institute of Commercial Management – ICM este o organizație internațională renumită pentru certificarea de expert și profesională din domenii precum tehnologia informației și de comunicare, business, administrație, finanțe și drept.

A fost înființată în Marea Britanie cu peste 40 de ani în urmă ca organizație caritabilă care își desfășoară activitatea la nivel global. În prezent are 220 de centre Approved Teaching, în 132 de țări la nivel global.

Programele de calificare ICM sunt recunoscute pe plan internațional, dar sunt reglementate conform principiilor și standardelor Biroului oficial pentru calificări din Marea Britanie (Ofqual). Mai multe informații despre The Institute of Commercial Management puteți găsi aici.

Ce fel de certificate ICM le puteți obține la LINK Academy?

Certificarea The Institute of Commercial Management (ICM), ca una dintre certificările de afaceri de top, oferă o dovadă a competențelor din spectrul larg al cunoștințelor și abilităților de afaceri.

De altfel, de la înființare până în prezent, această organizație a asigurat peste 4 milioane de certificate ICM și diplome din diferite domenii. Printre altele, programele de calificare ICM ale organizației au fost create pentru a răspunde nevoilor dezvoltării personale și certificări profesionale pentru persoanele care vor să-și înceapă cariera în management, atât în domeniul business, cât și în domeniul tehnologiei informației și de comunicare.

LINK Academy, ca parte din compania LINKgroup, a obținut statusul de „Approved ICM Teaching Center” din partea The Institute of Commercial Management, cu care a fost autorizată pentru pregătirea și testarea privind dobândirea calificărilor ICM.

Ca participanți la LINK Academy aveți posibilitatea de a susține examenul pentru unul din următoarele certificate de afaceri:

Linux Professional Institute

 • ICM Diploma (single subject) in Business Management and Administration;
 • ICM Diploma (single subject) in Entrepreneurship Development and Enterprise;
 • ICM Diploma (single subject) in Project Management;
 • ICM Diploma (single subject) in Public Relations;
 • ICM Diploma (single subject) in Sales and Sales Management;
 • ICM Diploma (single subject) in Freelance and Feature Writing.

Certificate ICM − scurtătura către joburi bine plătite și sigure

Planul și programa de activitate la LINK Academy sunt conforme cu programele ICM, gândite să răspundă la toate pregătirile necesare pentru un anumit domeniu de afaceri, dar și pentru dezvoltarea personală a cursanților.

Certificatul ICM va fi dovada voastră privind îmbunătățirea în mod calitativ a cunoștințelor și abilităților pentru progres la muncă. Faptul că a fost recunoscut și confirmat un număr mare de clienți la nivel global - din sectorul privat și public, spune multe despre cât de prețuită este această certificare în lumea afacerilor.

Dacă alegeți programul ICM de calificări internaționale, aveți următoarele posibilități:

 • un job bine plătit și sigur;
 • cunoștințe certificate necesare pentru carierele de manager în domenii precum tehnologia informației și de comunicare, business, administrație, finanțe și drept;
 • avansare către niveluri superioare de management și programe profesionale în etapa târzie a carierei de afaceri sau academice personale;
 • competitivitate pe piața muncii națională și internațională;
 • obținerea unui titlu recunoscut pe plan internațional.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te