Abilități ce garantează succesul, indiferent de ocupație

Personal Development Program

 • Aveți toate cunoștințele necesare, dar nu reușiți să vă angajați?
 • Sunteți chemat la interviuri, dar nu primiți nicio ofertă concretă?
 • Nu avansați în carieră? Vi se pare că vă învârtiți în cerc?
 • Simțiți că vă lipsesc anumite abilități, dar nu le puteți identifica cu exactitate?
 • Nu știți cum să vă arătați adevărata față, astfel încât ceilalți să vadă personalitatea voastră, dar și tot ce știți și puteți să oferiți?

 Personal Development Program

Am creat programe educaționale specializate ca să promovăm un tip de educație care poate asigura o viață mai bună unui număr cât mai mare de oameni. De obicei, acest lucru presupune un job mai bun. Suntem deciși să vă pregătim pentru jobul visurilor voastre.

Însă, pentru a obține un job care vă aduce câștiguri mari și vă oferă posibilitatea de a avansa în carieră nu sunt suficiente doar cunoștințe de specialitate, oricât ar fi acestea de practice, aplicabile și profitabile. Aveți nevoie și de calități „soft”, de abilități sociale și trăsături de personalitate care vă deosebesc de ceilalți. Deveniți cel mai bun candidat.

Însă, ce se întâmplă dacă nu le aveți? Nu ne naștem toți cu abilități sociale dezvoltate, în special cu cele necesare pentru a avea succes pe piață. Din fericire, ni le putem dezvolta.

Una dintre provocări este că tehnologia se schimbă rapid, mai rapid ca niciodată. E foarte posibil ca abilitățile învățate la școală să nu vă fie de folos în viitor. La fel ca majoritatea, poate nu aveți posibilitatea de a vă întoarce la școală. Însă, trebuie să învățați, chiar și atunci când nu aveți timp, abilitățile care răspund nevoilor curente și viitoare de pe piața muncii.

De aceea, am creat Personal Development Program (PDP) pentru toți cursanții LINK Academy care doresc să lucreze la dezvoltarea abilităților suplimentare necesare pentru a avea succes la job.

Ce este Personal Development Program?

Personal Development Program permite dobândirea abilităților transversale (motivație, încredere în sine, focus, concentrare, prioritizare etc.) necesare realizării cu succes a activității și dobândirii avantajelor competitive, atractive pentru viitorii angajatori sau parteneri de afaceri.

Personal Development Program - logoDin toamnă vă oferim acces la programe educaționale compacte, practice și flexibile. Acestea au fost concepute astfel încât să vă ajute să învățați cât mai eficient cele mai căutate abilități cu ajutorul cărora vă veți asigura jobul mult visat. Acestea sunt abilități pe care le cere orice angajator.

Le-am dezvoltat împreună cu partenerii noștri.
Aceștia știu foarte bine de ce aveți nevoie ca să vă găsiți un job în it deoarece dezvoltă planuri de perfecționare și pentru angajații lor. De asemenea, oferă aceste oportunități pentru ca un număr cât mai mare de oameni să obțină calificări la ei.

Suntem foarte bucuroși de acest program. Mai multe informații despre abilitățile transversale pot fi găsite pe această pagină.

Dobândiți abilități pentru o carieră de succes

Personal Development Program se desfășoară pe perioada școlarizării și vă oferă posibilitatea de a dobândi abilități suplimentare. Programul este gratuit pentru cursanții LINK Academy și e o modalitate foarte bună de a vă îmbunătăți cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul școlarizării.

Sesiunile se pot urmări prin cursurile de pe platforma Distance Learning.

Cât de importante sunt aceste abilități pentru angajare o dovedește și documentul strategic al Comisiei Europene Regândirea Educației care invită țările membre UE să-și adapteze sistemele educaționale la nevoile reale ale pieței muncii, cu accent pe abilitățile transversale, în special pe abilitățile antreprenoriale și de IT, deoarece aici vede o soluție la problema șomajului la tineri.

De ce să nu fim în pas cu lumea atunci și să folosim chiar soluția oferită de UE? Dobândiți abilitățile profesionale care vă lipsesc ca să aveți succes în carieră.

Cui este dedicat?

Personal Development Program este pentru toți cei care plănuiesc să-și asigure o poziție mai bună, atât pe piața muncii, cât și pe piață în general, cei care vor să acceadă la o poziție superioară.

Programul a fost creat pentru cursanții LINK Academy care vor să-și completeze cunoștințele de specialitate și să-și îmbunătățească competențele. Le încununează școlarizarea direcționându-le corect competențele dobândite în timpul școlarizării către piață.

Este complet gratuit și opțional. A fost creat exclusiv pentru a vă ajuta să obțineți jobul dorit, să avansați, să câștigați satisfacție de sine, dar și bani. Cât mai simplu și mai practic posibil.

Descoperiți ce vă lipsește și lucrați la asta.

 • Nu știți de unde să începeți?
 • Sunteți conștienți că vă lipsesc anumite abilități, dar nu știți exact care?

Vă ajutăm să descoperiți la ce abilități trebuie să lucrați, vom crea pentru voi un program special cu care le veți îmbunătăți și care vă va aduce la un nivel satisfăcător atât pentru voi, cât și pentru angajatorii voștri.

Cum? La începutul programului, toți cursanții fac un test de personalitate, potențial, concentrare și motivației, obținând astfel o perspectivă asupra profilului actual de dezvoltare. Astfel, veți vedea ce abilități trebuie îmbunătățite, dar vă va permite, de asemenea, să obțineți și o perspectivă clară asupra progresului abilităților voastre de dezvoltare după finalizarea programului.

În timpul testării inițiale veți face:

 • Testul de personalitate,
 • Echilibrul,
 • Testul de motivație,
 • Măsurarea percepției și concentrării,
 • Măsurarea potențialului profesional.

La sfârșitul programului, vă vom testa din nou pentru a ști exact cât ați progresat și cum trebuie să arate profilul vostru de dezvoltare.

Pachet unic de abilități profesionale

Personal Development Program vă asigură progresul în carieră și vă distinge ca lider între experți în domeniul vostru. Mai jos citiți detalii despre acest program și planul și programa după care veți lucra.

 

 No. Profesional Development Program No. of classes
  TRANSVERSAL SKILLS  
1 Self-awareness and self-confidence / Conştiinţa de sine şi încrederea în sine 3
2 Self-motivation and motivation of others / Automotivația și motivația altora 3
3 Interpersonal skills / Abilități interpersonale 3
4 Adaptation skills/Abilități de adaptare 3
5 Logical/creative/critical thinking / Părere logică/creativă/critică 3
6 Judgment and analytical-research skills / Judecata și abilitățile de cercetare analitică 3
7 Counseling, coaching and training skills / Abilități de sfătuire, couching și training 3
8 Defining a career goal and individual action plan / Definirea obiectivului de carieră și planul individual de acțiune 3
9 Team work / Muncă de echipă 3
  PERSONAL SKILLS  
10 Life and Career Planning / Planificarea carierei 3
11 Style and Personal Marketing / Stil și marketing personal  3
12 Business bon ton / Conduita în afaceri  3
13 Health and Stress Management / Sănătatea și managementul stresului 3
14 Personal Development of Managers / Dezvoltarea personală a managerului 6
15 Intelligence / Inteligența 3
16 Creativity and Innovation / Creativitate și inovație 3
17 Principles of enrichment and investment / Principiile de îmbogăţire şi de investiţii 3
18 Research Methodology / Metodologia cercetării 3
  EFFECTIVENESS AND EFFICIENCY  
19 Time Management / Managementul timpului 3
20 Skills of Clear and Persuasive Presentation / Abilități pentru o prezentare clară și convingătoare 3
21 Effective Business Communication / Comunicarea eficientă în afaceri  6
22 Information Mangement / Managementul informațiilor 3
23 Effective Meeting Management / Managementul eficient al ședințelor 3
24 Effective Negotiation / Tehnici eficiente de negociere 3
25 Effective Decision Making / Tehnici eficiente de luare a deciziilor 3
26 Effective Writing Techniques / Tehnici eficiente de scriere 6
27 CERTIFICATION 3

Preluați abilitățile de la cei mai mari experți

Cu voi vor lucra cei mai mari experți din domeniul dezvoltării personale și profesionale. Atelierele practice vor fi coordonate de mentorii programului, experți foarte apreciați în domeniile lor de expertiză, precum antreprenoriatul, leadershipul, dezvoltarea abilităților personale, planificarea carierei etc.

Pe lângă ei, trainingurile vor fi susținute și de către cei mai de succes oameni din domeniul economiei, care au realizat mari succese și au obținut profituri semnificative. Vă vor transmite cunoștințele și experiențele lor. Vă vor ajuta să ajungeți la nivelul lor de abilități transversale.

Ce obțineți?

În cadrul Personal Development Program obțineți:

 • luni de pregătire în clasă sau online,
 • ateliere din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, unde veți pune în practică abilitățile transversale, care vă vor deosebi pe piața muncii,
 • rezultatele testării abilităților de dezvoltare,
 • muncă de mentorat cu coordonatori și cu consultanți,
 • sfaturi și instrucțiuni,
 • material de program de la curs și exercițiu,
 • obiectiv de carieră definit,
 • plan de acțiune individual,
 • plan de dezvoltare a carierei,
 • testare finală cu care se confirmă progresul vostru în PDP,
 • dovada oficială care să ateste finalizarea programului și a abilităților dobândite,
 • recomandarea mentorului,
 • lista literaturii de specialitate pentru continuarea perfecționării individuale,
 • 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Dobândiți abilități certificate.

Probabil vă întrebați cum va ști angajatorul încă de la interviu că voi dețineți aceste abilități. Foarte simplu. După ce finalizați Personal Development Program veți obține o dovadă a abilităților dobândite, foarte căutată la interviuri. Este un document pe care orice angajator îl va lua în considerare, care vă departajează de ceilalți candidați.

Acest program este începutul perfect. Mai departe, doar voi vă stabiliți granițele.

Ce urmează?

 • Informați-vă și alegeți unul dintre programele de școlarizare care include și Personal Development Program în taxa de școlarizare, fără alte costuri suplimentare:

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te