Programul PPC & Digital Channels Manager – Învățați tainele publicității online

Digital Media Manager
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
342
Diplome și Certificări:
ICM Diploma in Marketing
ICM Diploma in Marketing Management
LINK Academy Certified PPC & Digital Channels Manager
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Dacă sunteți în căutarea unui job creativ și dinamic în care să vă exprimați dragostea față de tehnologiile digitale, capacitatea de a gândi analitic și luarea deciziilor corecte, atunci ar trebui să vă gândiți la programul PPC & Digital Channels Manager. În doar 12 luni de școlarizare în conformitate cu cele mai înalte standarde globale, veți asimila cunoștințe-cheie și abilități căutate care vă vor ajuta să vă transformați interesele și afinitățile într-un job foarte bine plătit.

În prezent, publicitatea digitală a devenit una dintre cele mai importante și mai rentabile forme de publicitate:

 • anul trecut s-au cheltuit aproape 307.913 miliarde de euro pentru publicitate digitală
 • veniturile din publicitatea digitală vor ajunge la 387.782 de miliarde în următorii câțiva ani
 • 65% dintre cumpărători dau clic pe anunțurile plătite
 • anunțurile plătite pot crește gradul de conștientizare a brandului cu 80%

În prezent, datorită dezvoltării internetului, a rețelelor sociale și a motoarelor de căutare, experții în marketing pot găsi foarte ușor grupul lor țintă.

De exemplu, dacă vreți să faceți publicitate la un tort delicios, dulce, grupul vostru țintă nu sunt oamenii aflați la dietă. Când faceți publicitate la televizor, reclama voastră va fi văzută și de aceste persoane, dar nu o să vă cumpere produsul. Ceea ce înseamnă că investiți degeaba bani în publicitate. Însă, prin internet vă puteți asigura că despre tortul vostru vor afla persoanele care sunt mari iubitori de dulciuri, și tocmai ei sunt cei mai probabili cumpărători ai produsului vostru. O astfel de reclamă va aduce câștigul dorit.

Campaniile digitale de marketing de care sunt responsabili experții PPT cresc semnificativ vânzarea produselor și a serviciilor și generează câștiguri enorme. Tocmai de aceea numeroase companii investesc mult în această formă de marketing și oferă salarii mari pentru experții în publicitate digitală.

Companiile care vor să aibă succes și să reziste în secolul 21 nu își pot permite să nu aibă o prezentarea online impresionantă. Crearea imaginii și a relațiilor bune cu cumpărătorii solicită comunicare zilnică, care se desfășoară cel mai bine în sfera digitală. Tocmai acesta este motivul pentru care companiile caută și plătesc bine experții care se vor ocupa ca prezența lor online să fie perfectă. În calitate de manager de rețele sociale, veți fi responsabili cu menținerea relațiilor cu cumpărătorii existenți, atragerea noilor cumpărători și creșterea conștientizării despre brandul pe care îl prezentați.

Datorită școlarizării în cadrul programului PPC & Digital Channels Manager, veți asimila cunoștințele și abilitățile necesare din acest domeniu devenind astfel un expert căutat pentru publicitate și prezență completă în lumea digitală.

Secretul știut de puțini este că experții în publicitate digitală sunt la fel de căutați ca și programatorii. De aceea, dacă nu vă interesează programarea, dar vreți salariul și condițiile aduse de sectorul IT, acest program este alegerea potrivită pentru voi.

Aveți una dintre aceste caracteristici? Atunci acesta este programul potrivit pentru voi.

 • Petreceți destul timp pe rețelele sociale și pe internet.
 • Când vine vorba de jocuri video și de socializare, preferați strategiile.
 • Nu vă este teamă de tabelele Excel.
 • Sunteți o persoană analitică, organizată și precisă.
 • Niciodată nu vă bazați numai pe planul A, ci întotdeauna aveți pregătit și scenariul de rezervă.

Dacă v-ați regăsit într-una din aceste afirmații, avem vești bune: Multe companii vă caută exact pe voi și sunt pregătite să plătească foarte bine pentru serviciile voastre. Simplu: persoanele ca voi, care au astfel de calități, reprezintă un potențial extraordinar pentru managerii PPC & Digital Channels.

Tot ce trebuie să faceți este să dobândiți cunoștințe și abilități pentru această ocupație și, având în vedere calitățile și afinitățile voastre, nu va fi prea greu.

În doar un an de zile ați putea deveni un expert foarte căutat și apreciat care alege unde să lucreze. Cu caracteristicile deținute și cu cunoștințele pe care le veți dobândi, aveți un viitor profesional strălucit.

Ce fel de cunoștințe și abilități veți asimila în cadrul acestui program?

Școlarizarea în cadrul acestui program conform standardelor globale și bazat pe forme de comunicare și publicitate verificate în sfera digitală, vă vor aduce cunoștințe și abilități valoroase pe care le veți putea aplica imediat la job. Veți învăța:

 • Cum se deosebesc mass-media digitală de cea tradițională
 • Cum să planificați și să aplicați cu succes o campanie de marketing online
 • Cum să mențineți comunicarea cu cumpărătorii existenți și potențiali
 • Cum să promovați produsele și să țineți cont de imaginea brandului în lumea digitală
 • Cum să creați și să aplicați de la început până la sfârșit o prezentare online de efect
 • Cum să creșteți profitul companiei prin prezența ei în sfera digitală

Cu ajutorul acestor cunoștințe vă veți dezvolta într-un profesionist digital veritabil care cunoaște în mod suveran instrumentele și modalitățile de comunicare digitală, ceea ce înseamnă că în doar un an de zile puteți lucra pe una dintre pozițiile foarte căutate și bine plătite, precum Online Brand Manager și Search Engine Marketing (PPC/SEO) Specialist.

Învățați să lucrați în cel mai căutat software pentru optimizarea conținutului web

Școlarizarea la programul PPC & Digital Channels Manager vă aduce și o șansă importantă de a lucra complet gratuit în programul licențiat SEO Power Suite și, astfel, să vă pregătiți pentru utilizarea individuală a unuia dintre cele mai apreciate software-uri pentru optimizare. Asta înseamnă că veți putea folosi într-un mediu real de muncă cunoștințele și abilitățile dobândite în timpul lucrului în cadrul acestui program pentru optimizarea paginilor web de volum diferit după criteriile înalte Google.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la PPC & Digital Channels Manager Program.

Planul și programa cursului PPC & Digital Channels Manager

No.CoursesClasses
16. E-Commerce Basics 3
17. Online Payment Methods 3
No.CoursesClasses
46. Fundamentals 6
47. SEO Google 6
No.CoursesClasses
53. Introduction 6
54. Programmatic / RTB 3
No.CoursesClasses
55. Email Marketing Basics 3
No.CoursesClasses
63. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
66. Branding 6
No.CoursesClasses
67. English Language 1* online
68. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
69. German Language 1 online
70. German Language 2* online
No.CoursesClasses
71. Online PR - Basics 6
No.CoursesClasses
72. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
76. Excel Basics 12
77. Excel Advanced 12

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile de pregătire pentru examenul FCE sau BEC Vantage pot fi frecventate doar de cursanții care au finalizat English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

PPC & Digital Channels Manager: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul PPC & Digital Channels Manager primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Ce vă așteaptă la cursuri?

Cursurile sunt în totalitate adaptate cunoștințelor voastre. Prin concentrarea pe asimilarea cunoștințelor și abilităților concrete, pe care le veți putea aplica imediat în practică, veți crește foarte repede de la un începător absolut la un cunoscător independent care ajunge ușor la un job și are succes în lumea digitală.

În funcție de obligațiile și afinitățile voastre, puteți alege școlarizarea tradițională, în sala de clasă, sau școlarizarea la distanță, prin intermediul platformei interactive Distance Learning. Indiferent de forma de școlarizare aleasă, calitatea cunoștințelor asimilate este aceeași.

Învățați de la experți verificați

În cadrul programului PPC & Digital Channels Manager, cunoștințele și abilitățile le veți dobândi în mod direct de la experții noștrii cei mai de succes din acest domeniu. Profesorii voștri au în spate rezultate dovedite din marketingul digital și comunicarea online și în munca dedicată cu voi vă vor prezenta toate secretele și instrumentele pe care le-au aplicat cu succes în cariera lor bogată. În toată perioadă de școlarizare, aceștia vă vor sta la dispoziție, și datorită cunoștințelor și experienței pedagogice vă vor duce pas cu pas către succes.

Certificate prestigioase ca și dovadă a cunoștințelor voastre

Ca și o confirmare importantă a expertizei voastre și a cunoștințelor dobândite în urma școlarizării în cadrul acestui program, veți avea șansa de a dobândi unele dintre cele mai căutate certificate internaționale din marketingul digital. Cu ele în buzunar vă veți deosebi cu siguranță de concurență:

 • ICM Diploma in Marketing
 • ICM Diploma in Marketing Management
 • Certificate Google Ads & Analytics

Pe lângă asta, obțineți și:

 • Certificatul LINK Academy care atestă frecventarea programului PPC & Digital Channels Manager
 • Certificatul LINK Academy Certified PPC & Digital Channels Manager

Succesul este la doar 12 luni distanță

Școlarizarea interactivă, cunoștințe practice și abilități aplicative pe care le veți dobândi la programul PPC & Digital Channels Manager, vă vor oferi posibilitatea ca în scurt timp să vă transformați dragostea față de lumea digitală într-un job bine plătit și o carieră pe viață.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te