Certificarea CIW JavaScript Specialist

Certified Internet Web (CIW), programul global pentru certificare în domeniul tehnologiilor IT și web, a fost lansat de o comunitate de designeri web și programatori în urmă cu mai bine de 30 de ani. Până în prezent, aceste certificate profesionale sunt deținute de peste 210 mii de experți IT și web.

Certificarea CIW JavaScript Specialist face parte din certificatele IT brand-neutral, recunoscute de către instituțiile academice, guverne și companii la nivel global. Cisco, Raytheon, National Security Agency (NSA), Hewlett Packard, Northrop Grumman, General Dynamics, BAE Sistems, Citibank sunt doar câteva dintre ele.

CIW JavaScript Specialist

Această certificare nu este destinată doar programatorilor web, ci și programatorilor software și de aplicații, designerilor web și UI/UX. Așadar, fiind deținătorul certificatului CIW JavaScript Specialist, vă puteți alătura comunității numeroase CIW, angajată în companii precum Adobe, Microsoft, Intel, Amazon, eBay, ​​Shell, Nike, Pfizer…

De ce ar trebui să aveți un certificat CIW?

Conform cercetărilor efectuate de către unul din site-urile americane de top pentru angajare, cererea de experți JavaScript care dețin certificarea CIW este tot mai mare, iar unele dintre cele mai de succes companii menționează acest certificat ca fiind condiția necesară pentru obținerea unui job în anunțurile lor pentru un loc de muncă.

Ca expert certificat, veți avea posibilitatea de a vă deosebi de mulțimea de candidați și de a fi remarcat în rândul angajatorilor atunci când aplicați pentru un job. De aceea, potențialul vostru pentru o carieră de succes și foarte bine plătită este semnificativ mai mare dacă aveți acest certificat.

Un alt beneficiu adus de certificarea CIW, conform cercetărilor, este că puteți lucra oriunde în lume ca programator freelancer, cu program de muncă full-time sau part-time.

Dobândiți certificatul CIW JavaScript Specialist la LINK Academy

În calitate de cursant la departamentul Frontend JavaScript Development la LINK Academy aveți șansa unică de a susține examenul pentru acest certificat recunoscut pe plan internațional și de a dobândi titlul de:

  • CIW JavaScript Specialist

Deținerea acestui certificat va reprezenta o confirmare unică a competențelor în care clienții au încredere și va fi cea mai bună dovadă privind expertiza voastră pentru jobul actual și viitor.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te