Ce este bine să știți despre LINK Academy dacă doriți să vă ocupați de calculatoare în mod profesional

LINK Academy este o şcoală internaţională pentru educaţie şi informatică, cu două filiale în România: într-o zonă ultracentrală din Bucureşti şi într-o zonă liniştită din Timişoara.

Din punct de vedere organizatoric, suntem parte a companiei internaţionale LINKgroup, înfiinţată în anul 1998, cu sediul central la Belgrad, fiind prezenţi atât pe piaţa din Serbia şi România, cât şi pe cea din Slovenia, Croaţia, Bosnia şi Herţegovina şi Macedonia. În România existăm din anul 2010. Din această regiune am avut, până acum, un număr considerabil de cursanţi. Funcţionăm prin Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge. Pe teritoriul României, filiala este înființată sub codul de activitate 8559.

Angajamentul nostru față de dvs. este relativ simplu: să vă ajutăm să dobândiţi abilități IT cu ajutorul cărora să vă puteţi îndeplini mai ușor ambițiile personale şi profesionale şi să puteţi câştiga foarte bine.

LINK Academy o hartă

Sediul central al LINK Academy se întinde pe 1200 metri pătraţi, iar în California menţinem constant în funcţiune servere pentru asistenţa non-stop a cursanţilor şi a profesorilor.

Mediul LINK Academy este alcătuit din săli de curs, laboratoare complet dotate, servicii digitale, platforme Distance Learning constant active pentru cursanţii care învață la distanţă, birouri administrative, bibliotecă și spațiu exterior cu bazin pentru relaxare și odihnă.

Deoarece formarea în cadrul LINK Academy pune accentul pe dobândirea abilităţilor practice, investim permanent în resurse şi cunoştinţe care le permit studenţilor noştri să devină profesionişti şi specialişti bine plătiţi. Indiferent dacă este vorba despre programare, design, administrare, IT business sau CAD.
 

Care este experienţa profesorilor noştri?

Școlarizarea la LINK Academy are un înalt nivel de profesionalism: echipa noastră se laudă cu zeci de mii de ore de lucru la dezvoltarea proiectelor software și de design. Printre profesorii de la care veți învăța se numără doctori şi specialişti în ştiinţele informaţionale. Avem un număr mare de lucrări de specialitate publicate în reviste IT și în edițiile oficiale ale asociațiilor de IT. Precum și frecvente participări la simpozioane, forumuri și conferințe IT.

Între întreprinderile și instituțiile care au utilizat serviciile şi soluţiile dezvoltate de echipele care lucrează în cadrul LINK Academy se numără şi Volksbank, Telenor, Europrojekt, Fidelinka, Wurth, Futuraplus, majoritatea facultăţilor autohtone, inclusiv cele de Economie, Arhitectură, Medicină, Drept, Agricultură, patru institute guvernamentale, patru ministere, Interspeed, Lukoil, L’Оreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Siemens și multe altele. 

Aflați mai multe despre profesorii de la LINK Academy

Care este metodologia de predare

Arhitectura cunostintelorPentru dobândirea de noi abilități folosim metoda „arhitectura cunoștinţelor” care utilizează în mod corect toate mediile moderne pentru transmiterea cunoștințelor. Rezultatul este însușirea mai rapidă noilor informaţii.

Această nouă metodologie permite implicarea cursantului de trei până la patru ori mai mult în timpul lecțiilor și al studiului, astfel încât este posibil ca în doar 12 luni să vă însușiți abilități pentru care altădată ar fi fost nevoie de la doi la patru ani de studiu, indiferent dacă învățați în mod tradițional sau de la distanță.

Lecțiile sunt bogate în conținut, exemple şi explicaţii. Şcolarizarea durează un an, se desfăşoară în sălile de clasă ale LINK Academy, prin participarea fizică la prelegeri, sau prin utilizarea platformei Distance Learning pentru studiul la distanță.

Cum garantăm calitatea cursurilor şi a şcolarizării

Calitatea înaltă a şcolarizării este garantată prin participarea ca membri sau parteneri în organizații internaționale şi în cele mai renumite companii şi instituţii IT la nivel mondial.


LINK Academy - Microsoft partnerParteneriatul pe termen lung cu compania Microsoft și statutul de Microsoft Partner, confirmă cel mai înalt nivel de expertiză în lucrul cu tehnologiile Microsoft. Competența Microsoft Partner Network Gold asigură cursanților cele mai noi tehnologii MS, date tehnice și alte beneficii.


Cambridge Assessment International EducationÎn august 2005, am devenit Cambridge International School, ceea ce permite cursanților LINK Academy dobândirea unuia dintre cele mai recunoscute certificate internaționale.

Cambridge International Certificate deschide ușa către o carieră de succes, permite dezvoltarea personală și profesională. În același timp, oferă recunoaşterea oficială şi certificarea cunoştinţelor şi a abilităţilor obţinute.


CompTIA Authorized Partner ProgramLINK Academy este oficial CompTIA Authorized Partner, ceea ce le garantează cursanților cea mai modernă pregătire și șansa de a asimila cele mai actuale cunoștințe și abilități pentru începerea sau avansarea carierei în IT.

Datorită acestui parteneriat, cursanții de la departamentele Network Administration și Microsoft Administration au posibilitatea de a se pregăti în cel mai rapid mod calitativ pentru dobândirea certificării CompTIA recunoscută la nivel global.


Zend partner LINK Academy este unul din centrele rare Zend training la nivel global care are licență pentru programul distance learning. În țara noastră, chiar două treimi din numărul certificatelor Zend, care reprezintă standardul pentru certificarea PHP, aparțin cursanților LINK Academy.


ITS Information Technology School logoParte a LINKgroup d.o.o din Belgrad este şi Facultatea de Tehnologia Informaţiei (Information Technology School) care este Adobe Training Centre autorizat. Acest parteneriat asigură tuturor cursanţilor un înalt nivel de predare potrivit standardelor oficiale Adobe.

Predarea la LINK Academy este oferită de către instructori certificaţi Adobe (ACI), dar în acelaşi timp este oferit şi accesul la materialele oficiale de studiu Adobe.


IQN International Qualifications Network logoÎncepând cu 2013, LINK Academy LINK group a devenit Exam Preparation Partner pentru International Qualifications Network (IQN).

Datorită parteneriatului cu această instituție britanică respectabilă, cursanții LINK Academy au posibilitatea de a-și certifica cunoștințele din tehnologia informației conform standardelor organizației globale de top în domeniul afacerii și IT, și de a dobândi prestigioasa Diploma in Information Technology.


ACT - LINK AcademyLINK Academy LINK group este un centru de training autorizat Android ATC. Datorită parteneriatului cu organizația Advanced Training Consultants, cursanții noștri au posibilitatea de a obține unele dintre certificatele tot mai căutate când vine vorba de programare pentru Android.


LPI - LINK AcademyLINK Academy este LPI Approved Academic Partner, ceea ce garantează cel mai înalt nivel de expertiză în lucrul cu tehnologiile Linux. Parteneriatul dintre LINK Academy şi Linux Professional Institute înseamnă că LINK Academy a îndeplinit toate condiţiile programului LPI, asigurând astfel cursanţilor săi cea mai modernă formare susţinută de acest institut.


SEO PowerSuite logoCompania LINK group este un utilizator licențiat al software-ului SEO PowerSuite, un instrument de top în industria SEO. SEO PowerSuite are peste jumătate de milion de utilizatori la nivel mondial, printre care se află și cursanții LINK Academy. Licența PRO permite cursanților noștri să utilizeze gratuit cele mai avansate funcții care aduc o clasificare mai bună a paginilor web în browsere.

EDEN logoÎn ianuarie 2005, am devenit membru al principalei asociații europene pentru învățământ la distanță EDEN - European Distance and E-learning Network. De aceea, cursanții LINK Academy învaţă în mod garantat conform acelorași principii şi criterii de studiu la distanță ca cetăţenii ţărilor din Uniunea Europeană.

Mai mult, planurile şi programele de studiu pentru specialiștii IT la nivelul Uniunii Europene sunt prevăzute de CEPIS, iar la nivelul Statelor Unite ale Americii de IEEE, două dintre cele mai mari asociații ale profesioniștilor IT din lume. Aceste standarde pentru formarea specialiștilor IT sunt descrise în documentele EUCIP Syllabus (European Certification of Informatics Professionals) și CC (Computing Curricula).

LINK Academy este membru al acestor asociații, ceea ce înseamnă că programa şcolarizării noastre este în conformitate cu standardele mondiale şi europene în cele mai noi versiuni ale lor – EUCIP Syllabus 2.4 şi CC2001.
 

Pearson Vue Authorised Test CenterPearson VUE este lider printre centrele de testare internaţionale şi ca atare, provider exclusiv al examenelor oficiale pentru companiile: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems şi multe altele. Diplomele, certificatele şi licenţele emise de Pearson VUE fac dovada unor competenţe de nivel superior și au devenit un standard şi o condiţie impusă de toate companiile din domeniul IT în 165 de ţări din întreaga lume. 
 

Certiport Authorized Partner Program logoCertiport, unul dintre cele mai mari centre internaţionale autorizate de testare, oferă un proces complet de certificare pentru cele mai influente instituţii. Certificatele, diplomele şi licenţele sale reprezintă confirmarea unei specializări de nivel superior. Status Testing Center, deținut de LINK Academy, oferă doar studenților acestei academii privilegiul de a susţine acest tip de examinări. 
 

LINK Academy îndeplineşte standardele stricte de echipament şi calitate şi este un centru de testing internaţional acreditat care asigură studenților săi apartenenţa la cea mai importantă reţea de profesionişti certificaţi. Mai mult, posibilitatea de a susţine examenul în centrele de testare oficiale, precum LINK Academy, este un drept exclusiv destinat numai studenților programului LINK Academy.

Astfel, studenții beneficiază de condiţii optime pentru susţinerea examenului şi de aceea procentul de promovabilitate a studenților LINK Academy la aceste examene este foarte ridicat.

Experienţa LINK Academy din România şi Serbia ne-a determinat să ne extindem activitatea în regiune. Ne putem lăuda cu mândrie de succesul obţinut în Bosnia şi Herţegovina, Ucraina şi Republica Moldova. LINK Academy îşi desfăşoară activitatea în Bosnia şi Herţegovina și oferă educaţie în domeniul tehnologiilor informaţionale în două oraşe, Sarajevo şi Banja Luka. Centrele din Ucraina se află în Kiev şi Liov, iar în Moldova, LINK Academy îşi are sediul în Chişinău.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2024/25. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.