Cum arată laboratorul modern de informatică

Laboratoarele în care se desfăşoară prelegerile sunt echipate modern, cu aer condiționat, plăcute pentru lucru și ședere. Fiecare student utilizează un calculator pe care execută independent sarcinile. 
 
racunarska laboratorija
Laboratoarele de informatică dotate cu laptop-uri sunt concepute astfel încât lectorul întotdeauna poate revizui activitatea tuturor cursanților și poate dedica fiecărui student atenție maximă în timpul procesării materiei noi sau în timpul executării exercițiului. Configurarea calculatorului pe care se efectuază prelegerile sunt moderne și de calitate corespunzătoare pentru nivelul înalt de cerințe și de complexitate a executării predării.
 
 Pe lângă sălile de informatică în care se efectuază exercițiile, studenții pot utiliza și laboratorul informatic pentru depanatori PC și administratori, în care au posibilitatea să stăpânească procedeurile concrete de instalare, întreținere și depanare de calculatoare. 
 
Viteza de Internet e de 40Mbit/sec și este disponibilă pentru toate calculatoarele care sunt conectate în rețeaua locală de 1000Mbit/s. 
 
Studenții pot utiliza calculatoarele pentru verificarea mailurilor personale și pentru navigharea pe Internet. Pe lângă aceasta au acces la burn-ere, DVD player-e, scanere și imprimantă laser ceea ce le ajută să execute mai uşor şi mai bine sarcinile sale în cursul școlarizării.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te