Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Avantajele la angajare pentru specialiştii IT cu certificat

Companiile cu cel puţin 25% din angajaţi cu certificate IT au beneficiat de:

  • Creşterea cu 15% a folosiri timpului şi a bugetului în dezvoltarea proiectelor
  • Micşorarea cu 17% a cheltuielilor ad hoc pe suportul IT exterior
  • Micşorarea cu 18% a “mersului în gol” în muncă
  • Creşterea cu 14% a gradului de mulţumire a utilizatorilor finali de servicii IT

Potrivit cercetărilor companiei Microsoft fiecare dolar investit în educaţie în domeniul informaticii este returnat triplu într-un timp foarte scurt.

Având în vedere că activităţile în domeniul informaticii sunt deosebit de propulsive, iar cadrele de calitate informatice rare, pentru întreprinderi este de interes strategic să investească în educarea cadrelor din domeniul IT.  LINK Academy pregăteşte cadre după cele mai moderne principii şi în domenii care sunt în centrul interesului speciliştilor din IT.

Calitatea cu care LINK Academy îi pregăteşte pe informaticieni se oglindeşte într-un şir de certificate internaţionale IT pe care le posedă :

Educarea specialiştilor IT, indiferent de calităţiile lor de la început, trebuie să fie constantă ca întreprinderea să fie în stare să răspundă calitativ la provocările concurenţei. Specialiştii IT cu o educaţie de calitate sunt total independenţi de activitatea întreprinderi, deci toţi au nevoie de ei.

După unele aprecieri, la fiecare câţiva ani, 50% din cunoştinţe în IT devin învechite, adică este necesar să fie completate cu informaţii noi, proaspete ca să fie aplicabile în continuare. Dacă în firmă lucrează specialişti IT cu certificate, perioada de adaptare la tehnologii noi se micşorează semnificativ, cum se micşorează şi cheltuielile pe suportul IT ad hoc exterior.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te