Certificare recunoscută la nivel global a unei companii lider pentru realizarea celor mai moderne aplicații 2D și 3D și jocuri video

Cel mai popular game engine de azi este Unity care a fost dezvoltat de către compania Unity Technologies care, astfel, a devenit lider în realizarea aplicațiilor moderne 2D și 3D și a jocurilor video. Crossy Road, Temple Run, Angry Birds 2, Fallout Shelter - sunt doar câteva dintre numeroasele produse devenite foarte populare.

Unity

Pe lângă cursurile de specializare în programele Microsoft Web Apps, Microsoft Desktop Apps, Microsoft Mobile Apps și Microsoft Development, veți fi pregătiți și să dezvoltați jocuri video interactive cu Unity, veți avea șansa să dețineți certificatul Unity recunoscut pe plan global:

  • Unity Certified User Programmer

Unity Certified User Programmer

Certificatul Unity Certified User Programmer se concentrează pe programarea C# cu ajutorul tehnologiei Unity. Certificatul cuprinde bazele creării intractivității în jocuri, aplicații, AR / VR și alte experiențe. Cu tehnologiile Unity veți putea să creați conținuturi interactive, iar acest certificat va fi o dovadă a abilităților voastre.

Ca să vă deosebiți de concurență și să fiți și mai vizibili pe piața muncii, puteți să vă partajați certificatul Unity și pe profilul LinkedIn sau să-l adăugați în portofoliu când concurați la un job. Nu doar că veți fi mai apreciați de angajatori ci, datorită abilităților tehnice remarcabile și a cunoștințelor aplicative, veți fi mai aproape de un job de programator Unity foarte bine plătit.

Mai multe detalii despre acest certificat aflați pe site-ul unity.com oficial.

Vezi detalii despre programele LINK Academy la care vă veți pregăti temeinic pentru a deveni programator Unity:

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te