English Language 2 - Limba Engleză 2

În cadrul cursului English Language 2 cursanţii vor studia conform uneia din următoarele programe:

  1. INTERMEDIATE / Intermediar
    Cursul va permite cursanţilor să stăpânească foarte bine un spectrul larg de funcții ale limbii engleze,  în forma sa orală și scrisă, precum și să înțeleagă și să participe la conversații cu vorbitori nativi ai limbii engleze.

  2. UPPER INTERMEDIATE / Intermediar avansat
    Cursul va permite cursanţilor o comunicare de succes (înţelegere şi exprimare orală) în limba engleză şi auto-iniţiativa în conversaţii cu vorbitori nativi ai limbii engleze. Limba scrisă dobândeşte o formă apropiată unui vorbitor de limbă engleză ca limbă maternă.

Cursanţii vor studia una din programele menţionate mai sus în baza rezultatului obţinut la testul de evaluare a nivelului de cunoaștere a limbii engleze.

Mențiune: Cursanții care vor obține la test un nivel de cunoaştere mai mare decât Intermediar-Avansat vor  studia cursul Business English în varianta online.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Microsoft Windows Development ProgramMicrosoft Web Development ProgramIT ManagementMicrosoft AdministrationPrint & Graphic DesignWeb DesignNew Media DesignVideo & Sound ProductionProgramare PHPE-Business & Internet MarketingJava DevelopmentSoftware DevelopmentMicrosoft Development ProgramComputer Aided DesignArchitectural DesignAndroid Mobile DevelopmentNetwork AdministrationProduct DesignInterior Design Frontend JavaScript Development  şi Python Development Program Nou.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.