English Language 1 / English Language 2

Pe lângă faptul că limba engleză vă deschide ușa companiilor la nivel global (chiar și a celor care nu fac parte din zona în care se vorbește limba engleză), aceasta vă face disponibilă și o literatură IT bogată, care este în mare parte în această limbă. Pe lângă asta, numeroase comunități IT comunică în general în limba engleză, iar dacă vreți să lucrați la proiecte open-source, să primiți ajutor în corectarea bug-urilor și să fiți la curent cu ultimele tendințe, trebuie să cunoașteți limba engleză. În cele din urmă, oricine dorește să învețe programare, design sau administrare, trebuie să cunoască măcar bazele acestei limbi, deoarece principalele instrumente și limbaje de programare sunt în această limbă.

De aceea, pe lângă cele mai complete cursuri pentru asimilarea celor mai căutate abilități IT, la LINK Academy aveți și posibilitatea de a vă perfecționa cunoștințele de limba engleză complet gratuit.

La cursul English Language 1, în primul semestru veți da un test de evaluare a cunoștințelor curente de limba engleză și, pe baza rezultatului obținut, vă va fi alocat unul dintre cele 5 niveluri ale materiei (Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate sau Upper-Intermediate), care vă va ajuta la îmbunătățirea cunoștințelor, la asimilarea noului spectru de funcții ale acestei limbi în formă scrisă și orală și la îmbunătățirea înțelegerii și a utilizării acesteia. 

Pe baza programului frecventat în primul semestru, la cursul English Language 2, în al doilea semestru puteți trece la următorul nivel al materiei (Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Business English, First Certificate in English sau Business English Certificate Vantage) perfecționându-vă astfel cunoștințele de limba engleză.

Limba engleză se poate învăța la LINK Academy până la nivelul C1, iar apoi vă puteți înscrie și pentru emiterea certificatului LINK pentru limba engleză, în condiții autorizate. *

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Frontend JavaScript Development Interior Design Architectural DesignMicrosoft Development ProgramMicrosoft Administration.

Analizați programele de limbă engleză pe care le puteți frecventa la LINK Academy în funcție de nivelul personal de cunoștințe:

1. STARTER

Descrierea și scopul cursului

Vă veți familiariza cu elementele de bază din gramatica limbii engleze, precum și cu vocabularul necesar pentru a purta discuții simple la nivel de începător.

Scopul acestui curs este pregătirea cursantului pentru înțelegerea informațiilor de bază, precum și pentru o comunicare orală elementară în limba engleză. Pe lângă asta, cursantul va învăța niște reguli de bază din gramatică, precum înțelegerea verbului A FI la timpul prezent, utilizarea adjectivelor posesive în conversația de zi cu zi, utilizarea substantivelor și a numerelor în comunicare, utilizarea formei negative și interogative a timpului prezent simplu etc.

2. ELEMENTARY

Descrierea și scopul cursului

În acest curs vă veți familiariza cu bazele gramaticii limbii engleze și veți fi pregătiți să participați la o discuție simplă în limba engleză, care se bazează pe schimbul de informații. Când vine vorba de gramatica de la acest nivel, programul studiază timpurile principale care se folosesc cel mai des în limba engleză, așadar, propozițiile voastre vor avea atunci forma și timpul corecte. De asemenea, conversația va fi îmbunătățită față de nivelul de începător, veți asimila vocabularul necesar pentru comunicarea de zi cu zi la nivel elementar și vă veți pregăti pentru continuarea studiului, pentru că de ce să se termine aici?

Scopul cursului Elementary este să înțelegeți instrucțiunile sau informațiile de bază și cele mai importante în limba engleză. După finalizarea cursului, veți putea participa la discuții pe o temă cunoscută, dar și să aveți o comunicare scrisă corect în engleză. Acest curs vă va ajuta să începeți cu învățarea limbii engleze în cel mai bun mod și vă va pregăti pentru continuarea studiului – pentru cursul următor și nivelul superior de cunoștințe.

3. PRE-INTERMEDIATE

Descrierea și scopul cursului

Pre-Intermediate este un curs de nivel mediu inferior de limba engleză. Acest nivel de cunoștințe vă va ajuta să înțelegeți un vocabular mai vast de cunoștințe, înțelegere în comunicarea zilnică și în scris.

Scopul cursului este de a pregăti cursanții să se exprime independent în contextul dorit, să pună întrebări și să participe la discuții și conversații mai mici, precum și să creeze și să trimită scrisori mai scurte cu caracter informativ. 

4. INTERMEDIATE

Descrierea și scopul cursului

Cursul de limba engleză de nivel mediu vă va oferi cunoștințe mai largi și funcții gramaticale cu care veți putea comunica cu ușurință în formă scrisă sau orală. Vă veți pregăti să înțelegeți fără greutăți chiar și vorbitorii nativi de limba engleză. 

Scopul cursului de nivel mediu este de a pregăti cursanții să participe mai profund în discuții, chiar și despre temele necunoscute, să discute și despre teme abstracte, să răspundă cu argumente la diferite întrebări și să înțeleagă diferite informații și instrucțiuni. Pe lângă asta, cursanții vor fi pregătiți să citească diferite texte, reviste etc.

5. UPPER-INTERMEDIATE

Descrierea și scopul cursului

Cursul de nivel mediu superior vă va pregăti să comunicați cu succes (înțelegerea și exprimarea orală) în limba engleză, precum și să purtați o conversație semnificativă și auto-inițiată cu interlocutorul a cărui limbă maternă este limba engleză. Limba scrisă a luat o formă similară cu cea a unui vorbitor nativ de limba engleză. 

Scopul cursului este pregătirea cursanților pentru a purta o discuție care acoperă un număr mare de teme diferite, precum și pentru extragerea celor mai importante fapte din texte și înțelegerea instrucțiunilor detaliate. De asemenea, cursantul va fi pregătit să scrie scrisori cu teme atipice și să ia notițelor în situațiile în care cineva vorbește în limba engleză.

* Notă: Cursanții al căror nivel de cunoștințe va fi peste nivelul Upper-Intermediate la testare, primesc la alegere cursul Business English, First Certificate in English (FCE) sau Business English Certificate Vantage (BEC Vantage).

English Language 1 / English Language 2

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te