De ce să alegeţi LINK Academy

Şcolarizare modernă în conformitate cu cerinţele pieţei

LINK Academy depăşeşte discordanţa care există între ceea ce oferă sistemul tradiţional de învăţământ şi cerinţele reale ale pieţei. Principalul dezavantaj  al educaţiei tradiţionale este lipsa practicii - studenţii petrec de la cinci până la şapte ani învăţând teoria, fără referire la aplicarea practică a acesteia. O altă problemă este dotarea tehnică slabă şi programele de învăţământ  învechite, care oferă cunoştinţe inutile. După absolvire, inginerii se confruntă cu problema angajării. Pe angajatorul modern îl interesează ce anume stiu să facă, nu ce au terminat.
 
În prima parte a cursului se acordă mai multă atenţie cunoştinţelor fundamentale, teoretice, iar în partea a doua - competenţelor. Acest lucru înseamnă că, după ce aţi terminat şcolarizarea pe instrumentele moderne de programare şi limbaje (C + +, C #, Java Script, PHP, ASP.NET, SQL ...), veţi şti să configuraţi serverul Linux, să administraţi bazele de date...
 

Cale sigură către o carieră de succes

Astăzi, în condiţiile de concurenţă globală, explozie informaţională, dezvoltare dinamică a ştiinţei şi tehnologiei, cunoştinţele sunt ceea ce separă oamenii de succes de cei care nu au succes. Pe lângă cunoştinţe tehnice, veţi obţine şi alte abilităţi care sunt necesare dacă doriţi să găsiţi un loc de muncă bun sau să începeţi propria afacere.
 

Loc de muncă de specialist IT interesant, căutat şi bine plătit 

Dezvoltarea incredibil de rapidă a tehnologiei informaţiei a dus la apariţia unui număr mare de profesii noi, cum ar fi programatori, manageri IT, administratori de reţea, web designeri... Şi mai există şi poziţii în vânzări şi marketing de produse şi servicii IT, Internet marketing. LINK Academy a apărut ca rezultat al tendinţelor observate pe piaţă şi al  necesităţilor evidente pentru experţi de aceste profiluri. De fapt, toţi indicatorii economici în lume arată că cele mai bine plătite locuri de muncă sunt cele menţionate mai sus. Salariul mediu anual al specialiştilori IT, conform datelor oficiale ale ţărilor occidentale, este de aproximativ 70 mii USD. Se estimează că deficitul de specialişti IT în Uniunea Europeană a crescut de la 800 mii în anul 2001, la 1,5 milioane în 2003, cu o tendinţă de creştere continuă. Este puţin cunoscut faptul că în ţara noastră există un număr mare de companii IT - aproximativ 5000. Este de aşteptat ca numărul lor va creşte în mod semnificativ, datorită faptului că strategia de dezvoltare prevede investiţii considerabile în dezvoltarea industriei de IT. Dar potenţialul pentru angajare este mult mai mare - astăzi majoritatea companiilor utilizează calculatoare în afacerile sale şi au nevoie de cadre care vor opera cu tehnologia informatică. Pe de altă parte, sunt puţine instituţii care, pe lângă LINK Academy, oferă educaţie adecvată în domeniul IT.     
 

Utilizatorul pe primul loc

La LINK Academy totul e organizat astfel încât să vă fie Dvs. mai uşor, mai frumos şi mai interesant. Programa de învăţământ, modul şi condiţiile de lucru sunt adaptate cerinţelor şi stilului de viaţă ale oamenilor tineri, mobili şi bine informaţi.  

Pentru a obţine rezultate maxime în educaţie, noi utilizăm toate posibilităţile tehnologiei moderne: distance learning system, online testing system, efectuăm regulat analizele calităţii, ne adaptăm cerinţelor cursanţilor, adoptăm propuneri şi critici reale, toate cu scopul de a îmbunătăţi calitatea de lucru. Noi rămânem în contact cu studenţii noştri şi după ce termină cursul, cu scopul de a îi ajuta în dezvoltarea carierei prin colaborare şi consulting.
 

De la începător la profesionist

Şcolarizarea la LINK Academy este destinată atât începătorilor absoluţi, cât şi utilizatorilor de calculator cu experienţă. Aceasta înseamnă că nu există un nivel definit necesar pentru înscriere. Este necesar doar să vă înregistraţi la timp şi să daţi testul de evaluare a cunoştinţelor, pe baza căruia veţi fi repartizat după nivelul Dvs. de cunoştinţe anterioare. Examenul de admitere nu există.  

Certificatul LINK Academy meritat va fi cea mai bună dovadă a competenţelor Dvs. la aplicarea pentru un loc de muncă. Pe lângă aceasta, veţi avea posibilitatea de a obţine certificate care sunt recunoscute în lume, precum cele emise de Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge.
 

Condiţii tehnice şi dotare optimă

Suntem prima organizaţie în ţara noastră care a dezvoltat platforma Distance Learning (sistemul pentru crearea cursurilor online şi distribuirea cunoştinţelor prin Internet) care aplică Computer Based Education (educaţie susţinută de calculator) şi Web Based Training (instruire prin Internet). Am transferat întreaga programă de învăţământ în formă electronică, am îmbogăţit-o cu multimedia şi am plasat-o pe Internet.
 

Lectori de calitate

Lectorii la LINK Academy sunt experţi de vârf, doctori în domeniul tehnologiei informaţiei, al ştiinţelor naturale şi al managementului. Sunt membrii celei mai mari şi mai puternice asociaţii de profesionişti IT – IEEE CS (Institute for Electrical and Electronic Engineers Computer Society), organizaţie de vârf care determină standarde şi gestionează  dezvoltarea tehnologiei informaţiei la nivel global. Este vorba de încă o dovadă de competenţă şi informare a lectorilor. Pe lângă competenţă, îi caracterizează bunăvoinţa, amabilitatea şi orientarea către cursant. Autoritatea lor nu derivă din poziţia ierarhică, ci din calităţile şi capacităţile personale.  
 

Standardele şi certificarea internaţională

Planul şi programa de studii pentru specialişti IT la nivelul Uniunii Europene sunt prescrise de CEPIS, iar la nivelul SUA de IEEE (este vorba de cele mai mari şi cele mai puternice asociaţii din lume). Aceste standarde recunoscute mondial pentru formarea specialiştilor IT sunt încorporate în documentele EUCIP Syllabus (European Certification of Informatics Professionals) şi CC (Computing Curricula).  

Programa LINK Academy este în conformitate cu standardele internaţionale şi europene şi anume cu versiunile lor cele mai noi – EUCIP Syllabus 2.4 şi CC2001.

LINK Academy colaborează cu alte organizaţii internaţionale: parteneriatul cu Microsoft ne-a adus accesul la cele mai recente informaţii, suport tehnic, toate tipurile de software MS disponibile, versiuni beta şi o serie de alte beneficii. LINK group, respectiv LINK Academy, ca parte organizatorică a sa, este Cambridge International Centre şi este autorizat să efectueze pregătirea şi testarea pentru certificatle Cambridge International.  

Acestea sunt fapte care vorbesc despre calitatea superioară a serviciilor noastre. LINK Academy vă oferă educaţie la nivel european, certificate Cambridge International, certificate Microsoft şi Adobe care sunt recunoscute în lume.
 

Armonizarea continuă a programei de şcolarizare cu dezvoltarea IT

Tehnologia informaţiei se caracterizează printr-o dezvoltare extrem de dinamică. Concepte întregi se schimbă o dată la câţiva ani, iar de la o zi la alta, acest termen devine din ce în ce mai scurt. Astfel, de la instituţiile care se ocupă cu pregătirea de specialişti IT se aşteaptă să îmbunătăţească şi să armonizeze programele de lucru cu dezvoltarea tehnologiei informaţiei şi a programelor analitice ale asociaţiilor de IT. La LINK Academy noi facem exact acest lucru. Poziţia de membru în organizaţiile internaţionale ne obligă să urmărim constant tendinţele noi şi să îmbunătăţim continuu cunoştinţele noastre, astfel încât studenţii noştri să aibă posibilitatea de a lucra cu instrumente de programare cele mai moderne, utilizate de către specialiştii IT în întreaga lume dezvoltată. Şi să înveţe doar ce este la ordinea zilei.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te