German Language 1 / German Language 2

Cunoașterea limbii germane vă va deschide porțile marilor companii din întreaga lume, vă va oferi posibilitatea de a coopera cu clienți străini și, în plus, vă va fi mai accesibilă literatura IT bogată. Nu este un fapt necunoscut că, în afară de comunicarea în limba engleză, o mare parte a comunității IT comunică tocmai în limba germană, așa că, dacă doriți să progresați și să vă îmbunătățiți constant, lucrați la proiecte open-source, fiți la curent cu cele mai actuale tendințe și reguli de afaceri și, pur și simplu, faceți parte din comunitatea IT mai mare; este de preferat să aveți cunoștințe de limba germană.  

Tocmai de aceea, pe lângă pregătirea cuprinzătoare pentru dobândirea de cunoștințe și abilități IT valoroase, la LINK Academy aveți și posibilitatea de a vă îmbunătăți limba germană complet gratuit.

În primul semestru, ca parte a cursului de German Language 1, în primul rând veți susține un test de evaluare a cunoștințelor actuale de limba germană și, pe baza rezultatului obținut, vi se va aloca unul dintre cele patru niveluri de materie (German Language A1, German Language A2, German Language B1, German Language B2), care vă va ajuta să vă îmbunătățiți cunoștințele, să asimilați o nouă gamă de funcții ale acestei limbi în formă scrisă și orală și să vă îmbunătățiți înțelegerea și utilizarea acesteia.

După programul pe care l-ați urmat în primul semestru, puteți trece la următorul nivel de materie în cel de-al doilea semestru și, astfel, vă puteți îmbunătăți cunoștințele despre această limbă.*

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Web DesignAndroid Mobile DevelopmentComputer Aided DesignSoftware DevelopmentDigital Marketing Planner & Account Manager.

Vedeți ce niveluri de limba germană puteți urma la LINK Academy în funcție de nivelul vostru actual de cunoștințe:

1. GERMAN LANGUAGE A1

Descrierea și scopul cursului

Acesta este nivelul inițial de învățare a limbii germane, al cărui scop este să navigăm în situații simple de comunicare pe care le întâlnim în viața de zi cu zi. Participanții vor perfecționa regulile gramaticale de bază, vor învăța să facă diferența între tipurile de cuvinte, să recunoască genul substantivelor și să determine cazul, să conjuge verbele prin persoanele din prezent, trecut, perfect și viitor I.

Acest curs folosește atât înregistrări audio, cât și teste audio, iar învățarea limbii la acest nivel va permite participanților să înțeleagă interlocutorii vorbitori de germană dacă vorbesc clar și mai încet.

2. GERMAN LANGUAGE A2

Descrierea și scopul cursului

La al doilea nivel al cursului de limba germană, participanții își vor îmbogăți cunoștințele de gramatică, precum și vocabularul pentru comunicarea și dialogul de zi cu zi. Partea de gramatică este urmată de texte care ajută participanții să înțeleagă mai ușor aplicarea regulilor gramaticale nou învățate. Textele conțin lexicul de bază, destinat acestui nivel de învățare a limbilor străine și permit o comunicare mai ușoară în situațiile de zi cu zi.

Scopul acestui curs este de a familiariza participanții cu noi forme de propoziții în limba germană, declinarea adjectivelor, adjectivele comparative, pasive și potențiale.

3. GERMAN LANGUAGE B1

Descrierea și scopul cursului

Acest curs are ca scop susținerea examenului pentru obținerea certificatului de limbă de nivel B1 al Institutului Goethe. De aceea, participanții se vor întâlni cu texte foarte actuale pe cele mai diverse teme și, cu ajutorul înregistrărilor multimedia, care însoțesc întregul curs, își vor extinde și îmbogăți treptat vocabularul. Printre altele, scopul cursului este ca ariile gramaticale acoperite să sprijine și să ajute însuşirea expresiilor complexe și a regulilor de scriere, morfosintaxa și lexicologia limbii germane.

Pe parcursul cursului, se acordă o atenție deosebită dezvoltării paralele a competențelor (citire cu înțelegere, înțelegerea auditivă și scrisul), care sunt necesare pentru stăpânirea vocabularului de nivel B1.

4. GERMAN LANGUAGE B2

Descrierea și scopul cursului

Nivelul B2 este nivelul general acceptat de cunoaștere a unei limbi străine conform Cadrului European Comun de Referință pentru limbile vii (GER). Acest nivel presupune utilizarea independentă a limbajului în comunicarea de zi cu zi, cu conținut legat de subiecte generale, cum ar fi munca, studiu, planuri și obiceiuri etc., precum și vocabularul care urmează această tematică.

La acest curs, participanții se vor pregăti să susțină examenul de obținere a certificatului de limbă de nivel B2 al Institutului Goethe. Pe lângă acest lucru, cursul este conceput astfel încât să le arate participanților tehnici de scriere și să îi direcționeze către lucruri importante și mai puțin importante atunci când citesc textul și să le permită să treacă fără probleme examenul de nivel B2.

* Notă: Participanții al căror nivel de cunoștințe la test este peste nivelul B2 primesc cursul Business German.

German Language

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.