Echipa de Profesori. Îndrumătorii tăi spre o carieră de succes

Profesorii de la LINK Academy posedă două caracteristici importante: sunt specialişti în domeniul lor şi ştiu cum să vă transmită cunoştinţele pe care le au. Aceşti oameni sunt pregătiţi să împartă cu dumneavoastră competenţele pe care le posedă în domeniul programării, designului, administrării, IT business sau CAD. 

Echipa de Profesori Alexandra Bander LINKAlexandra Bardan este absolventă a UNARTE din București și a Universității Paris 3, Sorbonne Nouvelle. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, a început să lucreze ca scenograf de teatru, apoi a optat pentru grafică editorială și publicitară.

Din 2013 este cadru didactic la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și lucrează, în paralel, proiecte de design grafic și web în regim freelance.

Gabriel Oprescu LINK Academy90% din informația existentă în lume a fost creată în ultimii 2 ani. Să știi totul e imposibil. Să știi unde să cauți informația și cum s-o utilizezi reprezintă cheia succesului.
Activez în SEO și PPC de ceva vreme și cel mai important lucru pe care l-am învățat este că în tehnologie doar prezentul contează. Rolul meu este să îți arăt care sunt ultimele tendințe în SEO și cum poți transforma aceste informații în trafic de calitate pentru site-ul tău.

Alexandru Dodu LINK AcademyJava trainer cu experiență.

Deși am absolvit Facultatea de Biologie, Secția Ecologie a Universității din București, dintotdeauna am fost pasionat de matematică și computere, urmând, în final, profesia de programator a tatălui meu.

Cred că sunt un exemplu pentru cursanții LINK Academy care, venind și ei din alte domenii profesionale, doresc să cunoască și să aprofundeze tainele computerelor, cu atât mai mult cu cât acestea au devenit esențiale în zilele noastre pentru orice domeniu de activitate.

Am 8 ani de experiență în programare, dintre care 6 ani și jumătate în Java și alte limbaje adiacente: Javascript, SQL.

Am fost Java trainer în cadrul Jademy și Electronic Arts, iar la Jademy, cei mai buni cursanți Java pe care i-am avut, cu o minte sclipitoare în programare, au absolvit Academia de Politie, Filozofia și Geografia. Cel putin 80 de cursanți ai mei, venind din domenii precum construcții, tehnică dentară, juridic, poliție, finanțe etc., lucrează astăzi ca programatori Java în aplicații folosite în diverse domenii de activitate, la companii de renume din București.

În prezent sunt Senior Java Developer în cadrul Luxoft.

Bogdan PosaBogdan a absolvit masterul de „Service Engineering and Management” din cadrul Universității Politehnice București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, iar acum ocupă poziția de senior Java Programmer la ING Bank. Fost olimpic național la matematică, a dezvoltat o pasiune pentru programare, cu predilecție pentru universul Java (dar nu numai) și orice legat de relația dintre matematică și programare.

Deși lucrează cu diferite limbaje de programare, Bogdan rămâne „Java addicted” de peste 6 ani: Java, împreună cu tot ecosistemul construit în jurul lui, reprezintă cel mai puternic limbaj de programare.

Așa cum un matematician foarte bun este cel care are rigurozitate și claritate în demonstrație, un programator foarte bun este cel care stăpânește și înțelege în profunzime programul pe care îl scrie.

De curând a început să scrie despre programare pe blogul personal www.posabogdan.tech.

Marius Duta Experienced Web Developer

Și-a descoperit pasiunea pentru web development încă din perioada liceului, când a dezvoltat site-uri pentru companii mici și mijlocii din București. În timpul facultății dezvolta deja aplicații web complexe, platforme de eLearning si CRM-uri pentru companii din Novergia și Suedia.

În 14 ani de experiență a reușit să acumuleze un bagaj impresionant de cunoștințe despre dezvoltarea web: multiple limbaje de programare (VB6, .NET, PHP, JavaScript, TypeScript), platforme web (Magento, Wordpress, Drupal 8), biblioteci javascript (jQuery, Angular, Prototype, Knockout), servere (Linux, NGINX, NodeJS). În ultimii 3 ani și-a axat atenția pe FrontEnd development și User Experience, iar în prezent dorește să-și împărtășească experiența cu toți cei care vor să înceapă o carieră în IT.

Radu Gasler profesori LINK AcademyAbsolvent al Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică și al Școlii de Arte.

Este pasionat de tehnologie și are o experiență de 9 ani în proiectare și dezvoltare de software de telecomunicații pentru milioane de utilizatori în diferite limbaje de programare: PHP, Java, C, Python și Haskell. Iubește să le împărtășească și altora cunoștințele acumulate. De-a lungul timpului a coordonat echipe de programatori și a ținut traininguri în țară și în străinătate. Acum își construiește propria firmă de consultanță și dezvoltare software.

Este interesat de arhitectura software și de paradigme de programare: orientată pe obiecte, declarativă, funcțională. Caută în permanență noi idei prin care programarea și tehnologia se pot apropia mai mult de om prin îmbinarea cu arta.

LINK AcademyZend Certified PHP Engineer

Adrian a absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Matematică. Deține o diplomă de master în informatică, obținută în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Informatică.
Adrian este un pedagog cu o experiență de peste 10 ani în predare, fiind profesor de matematică și informatică. De asemenea, este un bun specialist, certificat Zend. Din 2010 si până în prezent lucrează ca software developer engineer și consultant în tehnologia informației.
Pasionat de programare a realizat, utilizând noile tehnologii, o serie de proiecte:
  • soluții de plăti online: Card, SMS, PayPal;
  • soluții online/offline de acces prin scanare Qrcode/barcode;
  • soluții online de tip CRM;
  • soluții de e-learning;

Cătălin Tudose LINK AcademyCătălin Tudose și-a susținut doctoratul în Computer Science la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare. Cu o bogată experiență în domeniu, Cătălin a desfășurat și a supravegheat programul Corporate Juniors, unde, în decurs de 12 luni, a instruit 50 de programatori pentru a fi implicați în producție.
Cu 20 de ani de muncă și predare în domeniu, Cătălin este specializat în limbajul de programare Java, acesta fiind și principalul subiect abordat în cursurile LINK group.

Sorin Vasilescu LINK AcademyCu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de soluții complexe și inovative în zona de web și enterprise, Sorin a căpătat cunoștințe care acoperă întreg ciclul de viață al unui produs, o imagine de ansamblu asupra tuturor activităților asociate și este atras atât de partea de arhitectură și scalabilitate, cât și de metodologiile de dezvoltare.


Sorin crede că este de datoria fiecărui om care activează în domeniul IT să învețe constant, fie că e vorba de chestiuni tehnice sau mai puțin tehnice, pentru că înțelegerea contextului cât mai larg al muncii noastre ne permite deopotrivă să construim mai bine și să fim mai implicați și mai satisfăcuți în ceea ce facem. Lucrând pentru companii de telecom, IoT, banking sau retail, și-a dat seama că inclusiv buna înțelegere a proceselor de business influențează direct calitatea soluțiilor software propuse.

Explorând atât zona de frontend web, cât și cea de backend, și având contact cu diferite limbaje de programare și tehnologii, are o teorie despre faptul că fiecare nevoie în parte are o soluție optimă care trebuie gasită, cu rațiuni obiective care transcend preferințele personale și trendurile din domeniu. Până acum a lucrat serios cu Java, PHP, Python, HTML, CSS, JS, baze de date și diferite librării și framework-uri ale celor menționate anterior, și a explorat multe altele din curiozitate sau pentru a analiza viabilitatea unei soluții.

Stefan Alexandru LINK AcademyProgramator PHP senior cu 13 ani de experiență profesională. Fluent în PHP, Javascript. Experiență cu Node.js, Java, Bash, ActionScript, Python. Zend Certified Engineer (PHP 5.3). Experiență vastă de lucru cu framework-uri/tool-uri din zona PHP: Zend Framework, Symfony 3/4, Slim Framework, Doctrine ORM, PHPUnit, Behat, Composer. Experiență de lucru cu framework-uri/tool-uri din zona Javascript si Node.js: JQuery, ReactJS, Gulp, Webpack, Express. Experiență de lucru cu baze de date relationale: MySQL, Sqlite, Postgresql. Experiență de lucru cu baze de date NoSQL: MongoDB, Redis.

Valentin Raduti LINK AcademyEste inginer software cu peste 10 ani de experiență în realizarea de aplicații, arhitectură software și training. Timp de trei ani a fost asistent al Universității Politehnica din București, unde a desfășurat activități de laborator pentru Oracle DB, Metode Numerice (Matlab) și Programare Web (PHP, HTML5, CSS3, Javascript). Ca dezvoltator și arhitect a creat diverse aplicații web.

Mihael BuzduganProfesor de informatică și fizică, doctor în fizică și dezvoltator software

Are experienţă ca profesor în informatică şi totodată ca profesor de fizică. În ultima perioadă a colaborat cu diverse companii ca programator sau a lucrat la alte diverse proiecte, în special în domeniul limbajului Java și C++.

Absolvent al facultăţii de fizică din Iaşi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", urmează apoi un masterat în domeniul fizicii. Se va specializa în informatică, urmând studiile postuniversitare a facultăţii de Informatică, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza". Totodată urmează un doctorat în fizică în studiul câmpului electromagnetic, aprofundându-şi cunoștințele în fizică teoretică.

Este atras de dezvoltarea diverselor proiecte open source, cum ar fi diferite distribuţii Linux şi diferite framework-uri. Este interesat ca programator mai mult în limbajele C, C++, Java, PHP şi Python. Este printre altele preocupat și de programarea embedded și mobile. Unul din hobby-urile sale este electronica.

Bogdan BadeaCertified Microsoft trainer

Bogdan Badea este trainer certificat Microsoft, cu experiență în predare de cursuri pe subiecte ca instalare și configurare Windows Server 2012 și 2016, Windows 8 și Windows 10, instalarea și configurare a produselor Microsoft Exchange și SharePoint și a soluțiilor bazate pe Office 365.

De-a lungul timpului a instruit și a lucrat alături de administratori IT și personal desktop support din diverse companii din țară.

Kristina MălajmareAdobe Certified Instructor

Absolventă a Facultăţii de Artă şi Design, departamentul Design Multimedia, şi al masterului Management şi Marketing în Mass Media.

Kristina deţine certificatele Adobe Cetified Photoshop CC Expert şi Adobe Certified Instructor în cadrul Link Academy.

Expert în web design Adobe

Vuk Ninić, inginer diplomat în Informatică, specializat pentru dezvoltarea noilor accese în web design, a absolvit Universitatea Singidunum, departamentul Grafica de calculator şi design.

Este Adobe expert (Adobe ACE) şi Adobe instructor (ACI) certificat. Experienţa şi-a dobândit-o în urma participării la numeroase proiecte web, printre care şi Srbijagas, Naxi radio, Oraşul Sombor, Liceul pentru Tehnologii Informaţionale (ITHS), Liceu modern, LINKgroup, Confluence, ZAmedia.rs. Prima dată lucrează în domeniul web design şi interactivitate. S-a specializat în UX design şi se ocupă în mod activ de dezvoltarea noilor accese în web design, precum şi cu crearea strategiilor de internet marketing.

Din 2009 este angajat în cadrul companiei LINKgroup din Zemun, momentan ocupând funcţia de Design Team Leader. Simultan, coordonează şi conduce departamentul Design&Mutimedia la IT Academy şi este profesor în cadrul Şcolii înalte pentru Tehnologii informaţionale (ITS).

Proiectarea reţelelor de calculator conform standardelor instituţiilor guvernamentale

Nikola Gavrilović este specialist în domeniul proiectării şi dezvoltării infrastructurii de reţea pentru diferite scopuri în economie şi instituţii publice.

A proiectat reţeaua de calculatoare care în 2005 a fost proclamată cea mai bună structură ICT din Serbia şi a primit prestigiosul premiu Diskobolos 2005. Şi-a dobândit experienţa ca şi consultant IT în Ministerul pentru întrebări sociale, Ministerul muncii, angajării şi politicii sociale şi a biroului de Administrator pentru informaţii de importanţă publică şi de protecţie a datelor privind persoana. În compania IPHouse, de mai bine de 10 ani conduce proiectele de dezvoltare a dispoziţiilor WAN, a serverului EMAIL şi lucrează ca şi consilier IT în filiala companiei Fujifilm pentru Europa de Est.

De asemenea, se ocupă cu succes de integrarea lui VoIP în sistemele TK existente şi participă activ şi sprijină activitatea societăţii VoIP din Serbia.

Programare şi animaţie pentru producţie cinematografică A

Vladimir Marić este expert în programare şi animaţii dinamice. Este proprietarul unei companii de producţie web şi video şi de dezvoltare de software în afaceri. Implicarea sa profesională include munca la cel mai ambiţios proiect de film în regia Tears for Sale (Lacrimi de vânzare), la care a colaborat cu celebrul regizor francez Luc Besson.

Deţine peste 15 proiecte cu parteneri străini, în special pe piaţa nord-americană care includ dezvoltarea de soluţii tehnologice sofisticate în aplicarea sistemului de poziţionare globală (GPS).

În plus faţă de competenţa şi referinţele sale profesionale, deţine licenţa Microsoft Certified Trainer(MCT).

Trainer BBC certificat

Ivan Đorđević posedă deja o experienţă de 20 de ani în producţia audio şi video şi în educaţia tehnicienilor, cameramanilor, editorilor şi ziariştilor de radio şi televiziune. Experienţa vastă şi-a dobândit-o în urma angajării la Televiziunea radio din Serbia, Agenţia de ştiri din Taiwan, Tanjug şi în multe studiouri şi agenţii de producţie private. În calitate de trainer BBC certificat, a pregătit timp de opt ani cameramani şi editori în Serbia, Muntenegru, Macedonia, Ucraina şi Nigeria.

A absolvit Facultatea de Artă Dramatică din Belgrad, departamentul Montaj pentru film şi televiziune.

Expertiza în limbajele de programare C şi C#, aplicată pentru dezvoltarea software-ului companiei americane Texas Instruments.

Goran Aritonović, profesor în electrotehnică, a fost membru al echipei de dezvoltare a programatorilor de procesoare digitale pentru producătorii americani. Este expert în limbajele de programare C şi C#.

El a condus la dezvoltarea radio modem-ului de înaltă calitate folosit, în momentul de faţă, de către Ministerul Afacerilor interne al Republicii Serbia. A programat aplicaţii Windows pentru utilizări specifice în telecomunicaţii, pentru nevoile întreprinderii electrice şi a Ministerului de Interne.

A publicat un număr mare de lucrări ştiinţifice. Ca rezultat al cercetărilor efectuate, în luna decembrie a anului 2003, a primit prestigiosul titlu de "Cercetător colaborator" din partea Consiliului Ştiinţific al Institutului Mihajlo Pupin.

Este licenţiat şi magistru la Facultatea de Electrotehnică din Belgrad. 

Cum să utilizaţi Internetul având ca obiectiv o afacere de succes.

Dragan Varagić este proprietarul unei agenţii de consultanţă în domeniul aplicării Internetului în afaceri – P2 Internet, este blogger, online strategist şi profesor în domeniul utilizării Internetului. Este coordonator al studiilor de specialitate din domeniul e-business, la Facultatea de Ştiinţe Tehnice din Novi Sad.

Este proprietarul site-ului web www.pretraga.rs şi a celei mai vechi reviste digitale (în format e-mail) din Serbia, „Pretraga i prezentovanje” („Căutare şi prezentare”); este autorul blog-ul www.draganvaragic.com şi a serviciului pentru distribuirea online  a comunicatelor de presă, PRobjave.com.

Este editorul ediţiei sârbeşti a cărţii „Bussines at the Speed of thought” („Poslovanje brzinom misli”) de Bill Gates, este autorul cărţii „Vodic kroz raj i pakao Internet marketinga” (2002) - („Ghid prin raiul şi iadul Internet Marketing-ului”) şi este autorul cărţii gratuite, în format PDF, „Blog osnove” (2007-2011) – („Bazele unui blog”).

Maestru Washington State University în SUA

Predrag Maksić, după Facultatea Artelor Aplicate din cadrul Universităţii de Artă din Belgrad, departamentul Arhitectura interioară, a absolvit studii de master la Washington State University în SUA, programul Master in Interior Design.

A lucrat la proiecte în domeniul design-ului de interior şi ale design-ului grafic în SUA şi Serbia. Îi place proiectarea spaţiilor comerciale şi publice cu orientarea pe grafica de spaţiu, precum şi designul urban. Are experienţă în predare şi lucrează ca şi colaborator de specialitate la câteva instituţii educaţionale.

Design interior

Jovana Stojanović este născută în anul 1981. A terminat Facultatea de Arhitectură din Belgrad. La începutul carierei sale a lucrat ca tehnician în arhitectură, pentru ca mai târziu să înceapă să lucreze pe cont propriu. A proiectat şi a realizat lucrări pentru câteva interioare din Belgrad şi Novi Sad. Posedă certificat oficial Autodesk Certified Professional pentru programul AutoCAD.

Din anul 2010, lucreză la LINK Academy pe poziţia de instructor şi coordonator de studii.

Proiectare şi design pentru proiecte mari

Ignjat Jaćimović este născut în anul 1981. A terminat Facultatea de Arhitectură din Belgrad.

A lucrat timp de trei ani ca freelancer în domeniul graficii pe calculator, făcând prezentări arhitecturale pentru compania Energoprojekt (Belgrad), S&P Architect`s (Londra) şi pentru multe alte companii. A lucrat pentru un timp şi la studioul de post-producţie şi efecte vizuale Helium, participând la crearea multor reclame autohtone. De asemenea, în producţia Blue Pen, a lucrat la filmul „Čarlston za Ognjenku” – „Charleston pentru Ognjenka”

În calitate de proiectant, a participat la câteva mari proiecte, precum Teknox-Caterpillar, construirea sălii de sport din Padinska Skela, precum şi la crearea unui obiectiv de afaceri – Hostel. Din anul 2011, lucrează la DeneziM Engineering, în calitate de responsabil pentru realizarea lucrărilor.

Cum să utilizăm profitabil internetul

Nikola Subotić, inginer licenţiat în managementul producţiei şi în e-business, a realizat un sistem complet de optimizare pentru motoarele de căutare a site-urilor web ale companiei, www.barn.edu.yu, www.poslovnaskola.com, www.it-akademija.com, www.biznis-akademija.com, www.link.co.rs.

Este fondatorul campaniilor de publicitate pe Internet care au adus peste 200.000 de vizitatori de trafic ţintă, cu randamentul investiţiei comparat cu mai mult de 10:1. A lucrat la redefinirea prezenţei pe Internet şi la organizarea proceselor de afaceri ale site-ului Link e-learning. A participat la dezvoltarea platformei Link DLS pentru învăţământul la distanţă.

A absolvit Universitatea Tehnică din Novi Sad şi Şcoala Superioară de Electrotehnică din Belgrad, Departamentul de e-business. În cadrul Facultăţii de Tehnică din Novi Sad, se specializează în domeniul bancar şi în sistemul electronic de plăţi.

Efecte speciale, conform standardelor internaţionale ale unei doctorande în arta digitală

Ana Uzelac, doctorandă în arta digitală, se ocupă cu animaţia 3D, compoziţia imaginii şi efectele speciale pentru spoturi publicitare şi filme (Hair Cut, Other Guys - Columbia Pictures, One Fall - Compass, USA) şi piese de teatru.

A absolvit studiile de licenţă şi master în cadrul Facultăţii de Design, secţia Design Industrial. Este absolventă a şcolii Chiron Autodesk pentru modelarea 3d şi, în prezent, îşi finalizează studiile de doctorat în arta digitală, în cadrul Universităţii de Arte.

Limba engleză la nivelul TOEIC şi TOEFL

Gordana Matorkić, licenţiată în filologie, la Centrul de Limba Engleză al LINK group-ului are ca principală responsabilitate controlul calităţii predării limbii engleze, precum şi aplicarea standardelor europene şi implemantarea lor în activităţile Centrului.

A terminat stagiul de pregătire pentru testarea TOEIC şi TOEFL, precum şi evaluarea şi verificarea lucrărilor după standarde TOEIC.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, Departamentul de Limbi scandinave şi literatură.

Traducător de limba engleză la Biroul Preşedintelui Republicii

Milica Terzić, licenţiată în filologie, a tradus articole şi ştiri din limba sârbă în limba engleză pentru site-ul Biroului Naţional al Preşedintelui Republicii.

A tradus trei cărţi: „Rules of  Work", „The Swiss Family Robinson" şi „Bernese Adventure".  Experienţa a dobândit-o prin predarea limbii engleze şi prin activităţi suplimentare oferite studenţilor înscrişi la cursurile de limbă engleză.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, Departamentul de Limba şi literatura engleză.

Silvia TrandafirManagementul finanțelor corporative

Silvia Trandafir este licențiată în economie, specializarea "Finanțe-Bănci" și a absolvit masterul "Finanțe corporative" în cadrul ASE București.

Cu peste 6 ani de studiu și facilitare a proceselor de învățare în filiera economică, s-a specializat într-o serie vastă de domenii precum: management financiar, contabilitate, comerț, management operațional, managementul calității, comportamentul consumatorului și altele.

Pe lângă cercetările efectuate despre sistemul bancar românesc și managementul trezoreriei sub influenţa obligațiilor fiscale în cadrul ASE, este Auditor în domeniul calității, Certified Test Center Administrator Pearson VUE și Cambridge Examinations Invigilator.

Java Programming cu ajutorul matematicii aplicate

Vesna Pajić, magistru în matematică, specialist în structuri de date, modelare algoritmică şi programare Java.

A lucrat ca asistent stagiar pentru materiile informatică şi matematică în cadrul Universităţii din Belgrad. A scris multe cărţi ştiinţifice din domeniile programare şi informatică.

A absolvit Facultatea de Matematică din Belgrad, Departamentul Matematica şi optimizarea numerică.
Securitate, analiză, design şi proiectare a sistemului Microsoft Windows Server.

Este IT manager şi Incident manager al uneia dintre cele mai importante companii mondiale pentru cercetarea pieţei – Nielsen Company; este responsabil pentru managementul şi aplicarea proiectelor, în conformitate cu cerinţele managementului de top al companiei. Deţine certificatul Microsoft System Engineer şi este trainer certificat Microsoft, având cunoştinţe excelente în domeniul designului, aplicării şi administării tehnologiilor de server şi client, bazate pe toate generaţiile sistemelor de operare MS Windows.

Este specialist în automatizarea instalării, configurării şi a soluţionării problemelor în sistemele de operare MS Windows. Aplică şi configurează MS Exchange Server, Back Office Family şi Microsoft.NET Family. Se ocupă activ de aplicarea tehnologiilor de securitate şi de protecţie a reţelelor sistemelor de operare. Nu în ultimul rând, este profesor cu experienţă la LINK Academy.

Tradiţia design-ului Pompeu Fabra din Spania

Olivera Petrović, maestru în design-ul identităţii corporative si strategiei de brand (Universitatea Pompeu Fabra din Barcelona, Elisava High School), a creat campanii de promovare şi identitatea vizuală pentru mulţi clienţi din ţară cât şi din străinătate (SUA, Spania).

Angajată în calitate de colaborator pentru scenariul de serii RTS despre design.

Se ocupă cu studiul istoriei de design grafic şi cu crearea de soluţii grafice pentru publicaţii mass-media. A creat un design şi o identitate vizuală ghidurilor turistice din ediţia "In You Hands".

A lucrat la o serie de proiecte europene în domeniul culturii şi artei.

Tehnici de desen, culoare şi structura de design de înaltă calitate

Mirjana Denkov Mraović, magistru în pictură, a expus la 8 expoziţii personale şi la o serie de expozitii de grup. Ea a primit premii pentru fondul de mozaic FLU, premii pentru pictură "Petar Lubarda" şi recomandări ale salonului artistic din octombrie.

Membru al ULUS din anul 1987 şi în curând -parte a Consiliului ULUS. A fost membru al juriului ULUS la expoziţia de primăvară din 2007.

Este licenţiată în pictură a Academiei de Arte din Belgrad.

Expertiză la nivel de patru certificate Microsoft

Aleksandar Kostadinović este angajat ca administrator de sistem în Registrul domeniului naţional de internet, iar în cariera sa a lucrat şi pe poziţia de Web Audit Manager în compania ABC Serbia, care face parte din federaţia globală IFABC (International Federation of Audit Bureaux of Circulations). Posedă chiar patru certificate Microsoft: MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer), MCP (Microsoft Certified Professional), MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator) şi MCDBA (Microsoft Certified Database Administrator).

Când administratorii de reţea au vreo problemă, el este persoana de la care cer sfaturi.

Este System Administrator la Ministerul Ştiinţei al Republicii Serbia, fiind angajat pentru protecţia, securitatea şi proiectarea reţelelor de calculatoare din cadrul Ministerului. A format echipa de administratori de sistem ai Radio Televiziunii Serbia. A scris mai multe cărţi, dintre care cele mai semnificative sunt cele din domeniul mediilor de server şi administrare Linux.

Este participant activ în proiecte organizate de Comisia Europeană în domeniul tehnologiilor informaţionale. Este expert în limbajele de programare bazate pe limbajul C, este un administrator cu experienţă al platformelor Linux Web Hosting şi expert în protocoalele criptografice în mediul Web. La LINK Academy, este angajat în cadrul departamentelor Linux şi Windows Administration, precum şi în departamentul PHP Development.

Este genul de persoană pentru care nu există probleme fără soluţii atunci când este vorba despre reţelele de calculatoare.

Expert pentru branding

Ana Mirković este director pentru comunicarea cu clienţii în agenţia digitală Razor. A absolvit studii de bază în domeniul Psihologiei, iar cunoştinţele în domeniul comunicării le-a perfecţionat parcurgând numeroase cursuri de specialitate, precum şi în timpul carierei profesionale, în cadrul căreia a creat şi realizat numeroase strategii de comunicare, advertising, PR şi campanii digitale. Sferele interesului pentru Ana sunt construirea şi îmbunătăţirea identităţii corporative, a imaginii şi a reputaţiei.

Ana susţine prelegeri din domeniul comunicării verbale, non-verbale şi digitale, din domeniul relaţiei cu publicul şi managementul echipelor în cadrul programului ILM (Institute of Leadership and Management London).

Programare şi proiectare

Goran Radić, inginer licenţiat în electrotehnică, proiectant şi programator de aplicaţii pentru gestionarea activităţii de învăţământ superior, dezvoltate în tehnologia Visual Studio.NET.

Membru al echipei de dezvoltare pentru prelucrarea Sistemului Informaţional al Universităţii, implementat de o serie de instituţii academice din ţară. Lucrează în funcţia de Cambridge Centre Coordinator pe probleme de administrare şi de gestionare a muncii din Cambridge Internaţional Centre.

A absolvit Facultatea de Electrotehnică din Belgrad, Departamentul de Informatică şi IT.

Satisfacţie în munca cu elevii

Velimir Dedić, doctor în Ştiinţe Economice, magistru în Management, inginer electrotehnic, are o vastă experienţă educaţională. Îi face plăcere să transmită cunoştinţele sale practice din economie.

În primul rând ca asistent în domeniul sistemelor informatice în cadrul Facultăţii de Management al Universităţii BK, şi mai târziu ca profesor în tehnologia informaticii fundamentale, în sisteme informatice din sectorul bancar în cadrul Facultăţii de Comerţ şi Banking al Universităţii BK.

În plus, a lucrat în calitate de coordonator la Centrul de testare ECDL, lector al sistemelor informatice în cadrul English School of Business- CAMBRIDGE University Affiliation, precum şi în calitate de coordonator a laboratoarelor pentru învăţământul la distanţă la Facultatea de Comerţ şi Banking al Universităţii BK.

Artă în serviciul designului

Ana Stankovic, cu masterat în grafică, a absolvit Departamentul de grafică din cadrul Facultăţii de Arte Plastice din Belgrad în anul 2002. A susţinut lucrarea de masterat în cadrul aceleiaşi facultăţi, pe tema Fotografia autorului în grafică. A participat la mai multe expoziţii în grup sau individuale. A câştigat câteva distincţii şi premii, a obţinut o bursă de stat pentru talente şi o bursă în Norvegia. Coordonează ateliere de grafică în cadrul mai multor colonii internaţionale din ţară. Din 2002 este membru al Asociaţiei de artişti plastici, în 2008 a primit statutul de artist independent.

Este fondatoarea studioului de artă Omnibus, unde lucrează independent la proiecte de autor în câmpul graficii de artă şi de fotografie. Are o experienţă bogată în educaţie, în primul rând ca şi profesor la International School of Belgrade, apoi ca şi mentor al mai multor cursanţi în studioul ei, iar din 2010 este profesor, designer şi coordonator la ITAcademy din Zemun.

Este activă în domeniul graficii, designului, fotografiei şi muzicii.

Aplicarea legislaţiei corporative din administraţia publică pentru protejarea companiilor de concurenţă

Dejan Vuković, avocat şi specialist din conducerea corporativă, lucrează în calitate de avocat corporativ.

Are o experienţă vastă în reprezentarea clienţilor în domeniul afacerilor şi a încheiat un număr mare de tranzacţii de succes oferind clienţilor săi sfaturi utile.

Partener în Biroul de avocatura care, în portofoliul său de clienţi, posedă  câteva companii de renume din Serbia şi din străinătate, cum ar fi "NUNS"- Asociaţia Jurnaliştilor Independenţi din Serbia, "Alfa Finance Holding" a.d.Bulgaria, Kaolin AD Bulgaria, "Rapp Marine AS" Norvegia, "Eunet/Yunet" d.o.o. Belgrad, "Dangraf" d.o.o Belgrad - cotidianul "Danas".

Inginer premiat în domeniul arhitecturii şi designer

Andrea Obradović a absolvit Facultatea de Arhitectură din Belgrad şi este proprietarul studioului de design “ao design”.

S-a perfecţionat şi la ITAcademy, în cadrul departamentului Print Design. A absolvit şcolarizarea drept unul dintre cei mai buni cursanţi din generaţia ei şi a făcut parte din Studio Design. În timpul studiului a lucrat ca şi asistent de predare în cadrul Facultăţii de Arhitectură la materiile din design.

A proiectat întregul design al site-ului teslaways.rs, în cadrul proiectului comun ITAcademy cu Ministerul Culturii şi Informării, Ministerul Educaţiei, Ştiinţei şi al Dezvoltării tehnologice, Ministerul Energiei, EPS şi alte 40 de instituţii culturale. Ca freelance designer, lucrează la diferite proiecte pentru SUA, dar a creat şi identităţi vizuale pentru numeroase personalităţi din viaţa publică.

A participat şi a câştigat premii la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale din domeniul designului, precum concursuri pentru logo pentru BIG2011, identitate corporativă a Facultăţii de Arhitectură în Podgorica, packing pentru compania Cavalla, design UI pentru mai multe aplicaţii mobile etc.

Aplicarea corespunzătoare a metodologiei de marketing

Nevenka Popović Šević, masterandă în marketing la Universitatea din Newcastle, Australia şi absolventă în economie. Are o experienţă vastă în marketing şi relaţii publice.

Lucrează pe post de director de marketing.

A participat la mai multe cursuri de specializare, cum ar fi: cursul de formare pe tema "Cursul Eco - coordonare şi comunicare", "Strategia de comunicare pentru dezvoltare durabilă", cursul de formare pe tema "Comunicare", "PR şi organizaţiile de protejare a mediului înconjurător", seminar în Project Management "Construirea de parteneriate şi comunicări".

A participat la zeci de conferinţe internaţionale din domeniul marketing şi PR.

Doctorant în Teoria artei şi a mass-mediei

Snježana Torbica Prvulj, pictor diplomat al Artei Plastice, a absolvit Facultatea de Arte Plastice din Belgrad, departamentul Pictură în 2008. Momentan este în anul trei la studii de doctorat din cadrul Universităţii de Artă din Belgrad.

A beneficiat de bursele oferite de guvernul Republicii Serbia destinate dezvoltării oamenilor tineri de ştiinţă şi artă, precum şi bursele băncii EFG destinate celor mai buni studenţi din Serbia.

Este activă pe scena artei cu şase expoziţii independente şi numeroase participări în cadrul expoziţiilor de grup, festivaluri, ateliere şi colonii.

Experienţa de muncă şi-a dobândit-o pe poziţia de director de artă în cadrul firmei Arte media din Belgrad, precum şi prin servicii part-time de design grafic, postproducţia fotografiilor şi de şef al atelierelor de artă.

Premii internaţionale pentru online advertising

Goran Ocokoljić, a absolvit Facultatea de Eletrotehnică din Belgrad. Se ocupă de internet marketing de 16 ani. Este director de creaţie în agenţia digitală de marketing MRM Worldwide, în secţiunea sistemului McCann Erickson, este responsabil pentru clienţi precum mt:s, Coca-Cola, Nestle, Banca Intesa, McDonald`s, L`Oreal Paris etc.

Deja de cinci ani lucrează ca şi profesor la Facultatea de Design şi la Facultatea de calculatoare cu denumirea de conferenţiar universitar la temele Multimediei, Web design, Animaţie, Flash. A câştigat multe premii naţionale şi internaţionale în domeniul online advertising.

Vizualizarea prin obiectiv a fotografului premiat

Bojana Andrić lucrează ca director de fotografie, cameraman şi fotograf în campanii, spoturi publicitare şi muzicale, precum şi pentru filmele jucate, documentare, corporative, dedicate, promo şi making-of.

Are multiple premii în domeniul filmului, al video-ului şi fotografiei şi posedă experienţă în formatele analoge şi digitale. A expus la mai multe expoziţii în grup, a participat şi a fost premiată la câteva festivaluri de film şi a parcurs cursurile de masterclas din domeniile filmelor artistice şi documentare. Este unul dintre fondatorii studioului “Omnibus” şi al producţiei “Casa cinematografică”.

A absolvit camera TV şi de Film la Academia de Artă din Belgrad.

Crearea jocurilor video online unice şi a aplicaţiilor

Stevan Radojević este proprietarul firmei Bad Pixel, care se ocupă cu servicii de consultanţă şi realizarea jocurilor şi a aplicaţiilor web-based. Singur sau în colaborare cu echipe, a lucrat la proiecte pentru companii cunoscute printre care avem Uefa, Disney, Bacardi, McCann Erickson, Bluebeetle, Carlsberg...

În timp ce creează şi dezvoltă jocuri video online, aplicaţii şi campanii online, întotdeauna se ţine de ideea ca la fiecare utilizator să creeaze un sentiment unic, dar intuitiv. Are multă experienţă în dezvoltarea jocurilor web-based, precum şi o bogată cunoaştere privind multe tipuri şi modalitatea de implementare a diferitor tehnologii web.

În ultimii 12 ani face parte din cursul web developing, este expert în mediul flash/flex, programarea JavaScript, PHP, ASP şi JAva, şi-a dovedit experienţa în Java Spring, BlazeDS, PureMVC, Robotlegs, Gaia, PaperVision3d, Away3d, dar posedă şi abilităţi audio/video/fx editing, precum şi cunoştinţe de bază în modeling 3D şi implementare.

Producţia de proiecte megalomane ca parte a rutinei de zi cu zi

De mai bine de zece ani, Aleksandar Miljuš se ocupă cu producţia de concerte şi televiziune. În calitate de producător executiv şi creativ, a participat la reality show-uri pioner în regiune, precum Big Brother, Operaţiunea Triumf, Totul pentru dragoste, Te cunosc de undeva etc. Experienţa bogată şi-a dobândit-o lucrând la mari proiecte pentru casa de producţie Emotion. Pe lângă munca la emisiuni de televiziune, a fost producător executiv la unele dintre cele mai mari concerte, precum Bob Sinclair, Deep Dish, Simple Minds sau Underworld.

Expertiza sa este rezultatul însumării potenţialului creativ şi organizatoric, iar în decursul carierei s-a ocupat de toate aspectele producţiei, începând cu pregătirea până la faza de post-producţie, crearea bugetului, crearea strategiilor de marketing, comunicarea cu clienţii şi proprietarii de francize (Endemol, Sony, Talpa, Granada, Absolutely Independent, 4 luck bananas).

Specialist IT cu experienţă bogată în predare şi pregătire practică

Goran Radisavljević este specialist certificat în IT, manager şi profesor. Experienţa bogată în predare şi-a dobândit-o la Institutul pentru Ştiinţe Nucleare „Vinča”, unde a lucrat câţiva ani în calitate de trainer IT.

Şi-a finalizat studiile în domeniul telecomunicaţiilor, pentru ca mai târziu să se reorienteze profesional şi să se specializeze în IT.

Momentan lucrează în calitate de IT Manager într-unul dintre cele mai importante hoteluri din Belgrad, Crowne Plaza, iar experienţa de la fostele locuri de muncă şi-a dobândit-o pe aceeaşi poziţie în hotelul Metropol Palace A Luxury Collection, ca administrator de sistem al firmei Ipsos şi ca suport IT în compania Alpha Copy.

Trainer Adobe cu 20 de ani experienţă în lucrul cu instrumente pentru design grafic

Zoran Imširagić este expert certificat Adobe (Adobe ACE) şi trainer Adobe pentru programele Creative Suite (Adobe CS) şi Creative Cloud (Adobe CC).

De mai bine de 2 decenii se ocupă de design grafic şi de pregătirea pentru tipar. A lucrat ca editor tehnic pentru diferite ziare cotidiene, reviste şi cărţi, şi a participat la multe proiecte importante în calitate de consultant şi consilier, printre care amintim: Blic, Samizdat B92, OUT Press, Signature, World Culture Festival.

Este expert în lucrul cu softuri pentru designul materialelor tipărite, precum Photoshop, Illustrator, Lightroom, Acrobat 9 etc.

Deja de 15 ani se ocupă în mod activ de pregătirea profesională a designerilor grafici.

Abordarea modernă a tehnologiilor web

Darko Pantović este inginer în ştiinţe organizatorice. A absolvit Universitatea din Belgrad cu nota 10, iar lucrarea sa de master este considerată una dintre cele mai bune de la catedra de E-business şi Managementul Sistemelor. A lucrat la dezvoltarea platformei LMS pentru şcolile elementare, pentru care a fost premiat în 2013 de către Ministerul Comerţului Intern şi Extern şi al Telecomunicaţiilor.

Este proprietarul unuia dintre cele mai populare portaluri în domeniul ştiinţei şi educaţiei din Serbia, pentru al cărui succes a fost premiat de către cea mai mare agenţie media ICT din Serbia, cea a revistei PC Press.

Pe lângă dezvoltarea aplicaţiilor web, s-a ocupat şi de dezvoltarea aplicaţiilor mobile pentru dispozitive cu sistemul de operare Android.

Darko Pantović este profesor cu o experienţă bogată, orientat înspre aplicarea celor mai moderne tehnologii web.

Expert în sisteme informaţionale multimedia

Milan Đorđević este inginer în informatică şi în tehnologii audio şi video. În timpul studiilor a luat parte la procesul de predare în aria digitalizării semnalului audio, electroacustică şi tehnică audio pentru studio.

A realizat mai multe proiecte importante de design UX/UI, design grafic, producţie muzicală şi video, compunere muzicală pentru medii vizuale, design acustic al spaţiilor şi proiectare a sistemelor informaţionale multimedia.

În cadrul câtorva companii cunoscute, coordonează implementarea sistemelor informaţionale şi a reţelelor de calculatoare. Este membru al Asociaţiei Europene de Inginerie Audio (Audio Engineering Society – AES).

Animaţia 3D pe baza principiilor de pregătire Autodesk

Vesna Živković lucrează de mai bine de 20 de ani cu animaţii 3D, prezentări 3D, design grafic şi producţie TV.

Pe lângă faptul că deţine titlul de trainer Autodesk certificat pentru 3D Max şi Vray, posedă şi certificatul Apple pentru Final Cut Pro. Cunoaşte programul AutoCAD şi pachetul de programe Adobe, dintre care enumerăm Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere şi After Effects.

Deţine o vastă experienţă în predarea cursurilor de multimedia şi design.

Datorită colaborării cu numeroşi clienţi, a dobândit o vastă experienţă în lucrul cu cele mai noi versiuni ale softurilor multimedia şi cu modalităţile contemporane de utilizare a acestora în web design, tipar şi diferite tipuri de prezentare pe diverse dispozitive.

Administrator de sistem cu o mulţime de certificate recunoscute pe plan internaţional

Nenad Šljivić este inginer mecanic licenţiat şi trainer certificat Microsoftt (MCT), cu experienţă vastă în educaţie. Pe lângă acest titlu de prestigiu, mai posedă şi titlurile recunoscute pe plan internaţional: Linux Certified Professional (LPI), Microsoft Certified Solutions Expert, IBM Certified Specialist şi UN Certified IT Specialist for Data Protection.

Nenad lucrează ca IT manager şi consultant, iar experienţa de muncă şi practica şi le-a dobândit lucrând în companii naţionale şi străine, precum Noble Gaming, Train4Texas, RRC Group, ALPE System, EnterPro şi PULSAR.

Expert ICT şi IT trainer certificat

Nenad Kapunac este un trainer certificat în IT care a parcurs şi organizat multe cursuri corporative şi de specialitate.

Experienţa profesională şi-a dobândit-o în mari firme naţionale şi internaţionale, unde a ocupat poziţii de expert şi consultant ICT, dintre care enumerăm: IBM, Atos Consulting, Meteor group, TeleStet etc. Este de asemenea profesor şi instructor cu experienţă.

Komlen LalovićProgramator cu grad de căpitan

Komlen Lalović este inginer în informatică şi deţine gradul de căpitan în Armata şi în cadrul Ministerului Apărării al Serbiei. De asemenea, este doctorand în anul 3 în cadrul studiilor doctorale academice, secţia Ştiinţe Naturale şi Matematică, cu specializare în informatică şi contabilitate.

Este expert în utilizarea limbajelor de programare C, C++ şi JAVA. A participat în calitate de autor şi coautor la numeroase proiecte care au fost prezentate în cadrul unor conferinţe ştiinţifice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Deţine certificate MCITP, MySQL şi ECDL.

Este autor al multor soluţii pentru nevoile Armatei şi Ministerului Apărării din Serbia, care se află momentan în uz, şi este posesorul brevetului pentru scanerul biometric dual folosit în sănătate.

Asistent universitar doctor în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti

Mihaela Roberta Stanef a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, deţine titlul de Doctor în Economie, urmând în prezent studii post-doctorale de economie aplicată, în cadrul Academiei Române.

Deţine experienţă de predare şi cercetare la nivel de învăţământ superior, cu accent pe abilităţi şi competenţe de management.

Doctor în Economie, specialistă în contabilitate şi consultanţă financiară

Ana-Maria Zamfir are o experienţă de mai mulţi ani în predare şi cercetare la nivel de învăţământ superior, în calitate de Asistent universitar doctor la Academia de Studii Economice Bucureşti, unde a pregătit şi a susţinut seminare de Econometrie, Relaţii Publice, Principii ale comunicării, Comunicare corporativă, Comunicare în administraţia publică, Comunicare în mediul financiar-bancar.

A pregătit şi a organizat conferinţele internaţionale: "Communication, Competence, Competitiveness" 2007, "Economics, Communication, Globalization in Knowledge-Based Society" 2008 şi "Globalization and Convergence in Economic Thought" 2009.

Este specialistă în contabilitate şi consultanţă financiară, cu experienţă acumulată în cadrul unor companii din industria IT şi software (SingularLogic Romania Computer Application SRL, C.N.D.P.I. Romsoft S.A).

Specialistă în Managementul Resurselor Umane, Doctorand în Management Concentration

Ramona Mădălina Moroianu este absloventă a Academiei de Studii Economice, Bucureşti, specializarea Administrarea afacerilor cu predare în limbi străine, secţia engleză. Deţine un master în Managementul Resurselor Umane şi diploma de Inspector Resurse Umane, acordată de Arrow Professional Training Center. În prezent, urmează studiile doctorale din cadrul ASE, având ca subiect principal de cercetare: Management Concentration.

Este Asistent universitar doctorand la Academia de Studii Economice Bucureşti, unde sustine seminare de Management al resurselor umane şi Management de proiect. Experienţă în domeniul resurselor umane, de la recrutare şi selectare de personal, până la coordonarea activităţilor de dezvoltare şi testare a soluţiilor software pentru HR management & Payroll and Personnel Administration Services, în cadrul unor companii precum Smartree România, Bucureşti.

Experienţă în sistemul educaţional superior, cu specializare şi doctorat în Afaceri Internaţionale

Surdu-Niţu Dana Georgiana a absolvit Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, Facultatea de Studii Economice Europene. Deţine o diplomă de masterat în Afaceri Internaţionale şi este doctor în Economie şi Afaceri Internaţionale, titlu obţinut în cadrul Academiei de Studii Economice, Bucureşti.

Printre competenţele sale organizaţionale se numără: Erasmus Programme Trainer, Erasmus Programme Evaluator, Junior Achievement Programmes Trainer.

Nu în ultimul rând, experienţa sa în pregătire profesională este atestată prin calitatea de Asistent universitar doctor, în cadrul Universităţii Româno-Americane din Bucureşti, cu accent pe domeniul Afacerilor Internaţionale şi Tehnici de negociere în afaceri.

Profesor cu specializare în economie şi experienţă de muncă în contabilitate şi analiză financiară

Marius Morar a terminat facultatea de Management şi Administrare a Afacerilor, în cadrul Academiei de Studii Economice, Bucureşti.

Abilităţile şi competenţele sale de predare sunt atestate prin diploma de masterat în Pedagogie, obţinută în cadrul Universităţii Spiru Haret din Bucureşti.

Cunoştinţele sale pedagogice sunt susţinute şi de experienţa în muncă pe care o are în domeniul contabilităţii şi analizei financiare.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.