Echipa de Profesori. Îndrumătorii tăi spre o carieră de succes

Profesorii de la LINK Academy posedă două caracteristici importante: sunt specialişti în domeniul lor şi ştiu cum să vă transmită cunoştinţele pe care le au. Aceşti oameni sunt pregătiţi să împartă cu dumneavoastră competenţele pe care le posedă în domeniul programării, designului, administrării, IT business sau CAD. 

Echipa de Profesori Alexandra Bander LINKAlexandra Bardan este absolventă a UNARTE din București și a Universității Paris 3, Sorbonne Nouvelle. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, a început să lucreze ca scenograf de teatru, apoi a optat pentru grafică editorială și publicitară.

Din 2013 este cadru didactic la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și lucrează, în paralel, proiecte de design grafic și web în regim freelance.

Gabriel Oprescu LINK Academy90% din informația existentă în lume a fost creată în ultimii 2 ani. Să știi totul e imposibil. Să știi unde să cauți informația și cum s-o utilizezi reprezintă cheia succesului.
Activez în SEO și PPC de ceva vreme și cel mai important lucru pe care l-am învățat este că în tehnologie doar prezentul contează. Rolul meu este să îți arăt care sunt ultimele tendințe în SEO și cum poți transforma aceste informații în trafic de calitate pentru site-ul tău.

Bogdan PosaBogdan a absolvit masterul de „Service Engineering and Management” din cadrul Universității Politehnice București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, iar acum ocupă poziția de senior Java Programmer la ING Bank. Fost olimpic național la matematică, a dezvoltat o pasiune pentru programare, cu predilecție pentru universul Java (dar nu numai) și orice legat de relația dintre matematică și programare.

Deși lucrează cu diferite limbaje de programare, Bogdan rămâne „Java addicted” de peste 6 ani: Java, împreună cu tot ecosistemul construit în jurul lui, reprezintă cel mai puternic limbaj de programare.

Așa cum un matematician foarte bun este cel care are rigurozitate și claritate în demonstrație, un programator foarte bun este cel care stăpânește și înțelege în profunzime programul pe care îl scrie.

De curând a început să scrie despre programare pe blogul personal www.posabogdan.tech.

Radu Gasler profesori LINK AcademyAbsolvent al Universității din București, Facultatea de Matematică și Informatică și al Școlii de Arte.

Este pasionat de tehnologie și are o experiență de 9 ani în proiectare și dezvoltare de software de telecomunicații pentru milioane de utilizatori în diferite limbaje de programare: PHP, Java, C, Python și Haskell. Iubește să le împărtășească și altora cunoștințele acumulate. De-a lungul timpului a coordonat echipe de programatori și a ținut traininguri în țară și în străinătate. Acum își construiește propria firmă de consultanță și dezvoltare software.

Este interesat de arhitectura software și de paradigme de programare: orientată pe obiecte, declarativă, funcțională. Caută în permanență noi idei prin care programarea și tehnologia se pot apropia mai mult de om prin îmbinarea cu arta.

LINK AcademyZend Certified PHP Engineer

Adrian a absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Matematică. Deține o diplomă de master în informatică, obținută în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Informatică.
Adrian este un pedagog cu o experiență de peste 10 ani în predare, fiind profesor de matematică și informatică. De asemenea, este un bun specialist, certificat Zend. Din 2010 si până în prezent lucrează ca software developer engineer și consultant în tehnologia informației.
Pasionat de programare a realizat, utilizând noile tehnologii, o serie de proiecte:
  • soluții de plăti online: Card, SMS, PayPal;
  • soluții online/offline de acces prin scanare Qrcode/barcode;
  • soluții online de tip CRM;
  • soluții de e-learning;

Cătălin Tudose LINK AcademyCătălin Tudose și-a susținut doctoratul în Computer Science la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare. Cu o bogată experiență în domeniu, Cătălin a desfășurat și a supravegheat programul Corporate Juniors, unde, în decurs de 12 luni, a instruit 50 de programatori pentru a fi implicați în producție. Cu 20 de ani de muncă și predare în domeniu, Cătălin este specializat în limbajul de programare Java, acesta fiind și principalul subiect abordat în cursurile LINK group. Din anul 2003, Cătălin ȋşi desfăşoară activitatea profesională la Luxoft România. Este autorul a 3 cursuri pe tematica Java pe platforma Pluralsight, precum și al cărții JUnit in Action.

Cătălin UngureanuAbsolventă a Universității Politehnice din București, Facultatea de Inginerie în Limbi Străine, Calculatoare și Tehnologia Informației cu predare în limba engleză, ulterior am urmat cursurile masterului „Master in Business Administration and Engineering" cu predare în limba engleză, din cadrul aceleiași facultăți, iar în prezent urmez studiile doctorale în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare.

Pasionată de tehnologie încă de la o vârstă fragedă, în timpul facultății am dezvoltat un interes față de programarea microcontrolerelor, lucru care m-a ajutat să dezvolt roboței„ „mini-sumo" și „line follower", cu care am participat la concursuri de robotică.

Tot această pasiune m-a îndrumat ca proiect de licență să realizez o miniseră automatizată. Cu Java am făcut cunoștință încă din primul an de facultate, iar în prezent ocup poziția de Java Development Engineer la ING Bank. În ciuda faptului că programarea unui microcontroler era mult mai „palpabilă", Java rămâne limbajul meu de programare preferat.

Cătălin UngureanuMihai Vasilescu este trainer Adobe Expert (ACE) și instructor Certificat Adobe (ACI), grafician, coach și formator, cu o experiență de peste 7 ani în comunicarea cu oamenii și în susținerea de traininguri menite să ajute oamenii să se apropie de obiectivele lor și să-și trăiască viața cu sens și echilibrat, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Unul dintre principiile pe care și le-a asumat când a pornit pe acest drum, este că nu există eșecuri, ci doar experiențe care servesc ca punct de pornire în evoluția personală. Se spune că: „Oamenii subestimează ce pot face în 10 ani și supraestimează ce pot face într-un an”. Mulți își stabilesc obiective pentru luna viitoare sau pentru anul următor și își promit mereu că de mâine vor începe să schimbe ceva.

Sunt convinși atunci când închid ochii seara că, începând cu a doua zi, vor face lucrurile diferit. Pe Mihai Vasilescu experiențele l-au învățat să creadă în ce se poate schimba azi și acum, nu mâine, nu luna viitoare sau la anul. Pentru că amânarea sau lipsa curajului nu fac decât să ne îndepărteze de viața pe care ne-o dorim.

Silviu OjogA studiat Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Iași și Porto și Masterul de Inginerie Software din cadrul Facultății de Informatică, la Universitatea din București. Deține o certificare de la Massachusetts Institute of Technology USA în New Venture Leadership în urma unui program de studii în Brisbane, Australia.

Și-a început cariera ca software developer, dar pe parcurs a avut și alte roluri precum UX/UI designer sau product manager. De-a lungul carierei a lucrat în mod special cu mediul startup, atât din România, cât și din străinătate. A fost implicat în numeroase programe de antreprenoriat în țări precum Germania, Portugalia, Australia sau Suedia.

În prezent lucrează ca freelancer și ajută startup-uri să lanseze produse software, oferind consultanță în design, dezvoltare și strategie.

Crăciun Constantin-CosminCrăciun Constantin-Cosmin - a absolvit Academia Națională de Informații, specializarea psihologie-informații și este un autodidact înnăscut. Public speaker cu peste 7 ani de experiență în programare și securitate, Cosmin deține în prezent rolul de Application Security Principal în cadrul Axway, acolo unde una dintre principalele sale responsabilități este să promoveze cultura de securitate și să ajute programatorii din Axway să-și dezvolte abilitățile în domeniul securității software.

Cunoscător al mai multor limbaje de programare (C,C++, Java, PHP, Ruby s.a), Cosmin plasează limbajul Python în topul listei sale de preferințe. De ce? Poți afla răspunsul la cursul de programare Python-LA.

Mihael BuzduganProfesor de informatică și fizică, doctor în fizică și dezvoltator software

Are experienţă ca profesor în informatică şi totodată ca profesor de fizică. În ultima perioadă a colaborat cu diverse companii ca programator sau a lucrat la alte diverse proiecte, în special în domeniul limbajului Java și C++.

Absolvent al facultăţii de fizică din Iaşi, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", urmează apoi un masterat în domeniul fizicii. Se va specializa în informatică, urmând studiile postuniversitare a facultăţii de Informatică, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza". Totodată urmează un doctorat în fizică în studiul câmpului electromagnetic, aprofundându-şi cunoștințele în fizică teoretică.

Este atras de dezvoltarea diverselor proiecte open source, cum ar fi diferite distribuţii Linux şi diferite framework-uri. Este interesat ca programator mai mult în limbajele C, C++, Java, PHP şi Python. Este printre altele preocupat și de programarea embedded și mobile. Unul din hobby-urile sale este electronica.

Bogdan BadeaCertified Microsoft trainer

Bogdan Badea este trainer certificat Microsoft, cu experiență în predare de cursuri pe subiecte ca instalare și configurare Windows Server 2012 și 2016, Windows 8 și Windows 10, instalarea și configurare a produselor Microsoft Exchange și SharePoint și a soluțiilor bazate pe Office 365.

De-a lungul timpului a instruit și a lucrat alături de administratori IT și personal desktop support din diverse companii din țară.

Kristina MălajmareAdobe Certified Instructor

Absolventă a Facultăţii de Artă şi Design, departamentul Design Multimedia, şi al masterului Management şi Marketing în Mass Media.

Kristina deţine certificatele Adobe Cetified Photoshop CC Expert şi Adobe Certified Instructor în cadrul Link Academy.

Profesor - Raluca ȘtebleaFormator în mediul digital

Raluca Șteblea este un formator dedicat, un strateg de comunicare în mediul digital și copywriter de mai bine de 10 ani, cu un număr reprezentativ de ore predate elevilor și studenților din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Raluca lucrează pentru branduri din Europa și Asia și este recunoscută ca partener de încredere în comunicarea de brand, digital marketing, start-up business și programe educaționale de supraviețuire specifice atât la nivel internațional, cât și pentru fondarea @swimmingsurvival.com și @bbbranding.the agency. Scrie pentru Wall-street.ro și alte publicații internaționale de business, content marketing și sport extrem.

Astăzi, predă și cursuri despre puterea conținutul bine scris și arta de a scrie cu scopul de a vinde. Este digitally savvy și online pe LinkedIn /Facebook /Instagram.


Dusan Stankovic IT Link AcademyExpert pentru C# și alte limbaje de programare

Dušan Stanković este expert în programare, în special pentru cursurile Microsoft. Are ani de experiență în elaborarea numeroaselor proiecte Windows Desktop, web și de servicii.

De-a lungul carierei sale de succes s-a specializat în limbajul de programare C#, dar cunoaște foarte bine și multe alte limbaje. Din 2013 lucrează la LINK Academy ca și coordonator al cursurilor de Inginerie software și MS.

Expert în web design Adobe

Vuk Ninić, inginer diplomat în Informatică, specializat pentru dezvoltarea noilor accese în web design, a absolvit Universitatea Singidunum, departamentul Grafica de calculator şi design.

Este Adobe expert (Adobe ACE) şi Adobe instructor (ACI) certificat. Experienţa şi-a dobândit-o în urma participării la numeroase proiecte web, printre care şi Srbijagas, Naxi radio, Oraşul Sombor, Liceul pentru Tehnologii Informaţionale (ITHS), Liceu modern, LINKgroup, Confluence, ZAmedia.rs. Prima dată lucrează în domeniul web design şi interactivitate. S-a specializat în UX design şi se ocupă în mod activ de dezvoltarea noilor accese în web design, precum şi cu crearea strategiilor de internet marketing.

Din 2009 este angajat în cadrul companiei LINKgroup din Zemun, momentan ocupând funcţia de Design Team Leader. Simultan, coordonează şi conduce departamentul Design&Mutimedia la IT Academy şi este profesor în cadrul Şcolii înalte pentru Tehnologii informaţionale (ITS).

Proiectarea reţelelor de calculator conform standardelor instituţiilor guvernamentale

Nikola Gavrilović este specialist în domeniul proiectării şi dezvoltării infrastructurii de reţea pentru diferite scopuri în economie şi instituţii publice.

A proiectat reţeaua de calculatoare care în 2005 a fost proclamată cea mai bună structură ICT din Serbia şi a primit prestigiosul premiu Diskobolos 2005. Şi-a dobândit experienţa ca şi consultant IT în Ministerul pentru întrebări sociale, Ministerul muncii, angajării şi politicii sociale şi a biroului de Administrator pentru informaţii de importanţă publică şi de protecţie a datelor privind persoana. În compania IPHouse, de mai bine de 10 ani conduce proiectele de dezvoltare a dispoziţiilor WAN, a serverului EMAIL şi lucrează ca şi consilier IT în filiala companiei Fujifilm pentru Europa de Est.

De asemenea, se ocupă cu succes de integrarea lui VoIP în sistemele TK existente şi participă activ şi sprijină activitatea societăţii VoIP din Serbia.

Programare şi animaţie pentru producţie cinematografică A

Vladimir Marić este expert în programare şi animaţii dinamice. Este proprietarul unei companii de producţie web şi video şi de dezvoltare de software în afaceri. Implicarea sa profesională include munca la cel mai ambiţios proiect de film în regia Tears for Sale (Lacrimi de vânzare), la care a colaborat cu celebrul regizor francez Luc Besson.

Deţine peste 15 proiecte cu parteneri străini, în special pe piaţa nord-americană care includ dezvoltarea de soluţii tehnologice sofisticate în aplicarea sistemului de poziţionare globală (GPS).

În plus faţă de competenţa şi referinţele sale profesionale, deţine licenţa Microsoft Certified Trainer(MCT).

Trainer BBC certificat

Ivan Đorđević posedă deja o experienţă de 20 de ani în producţia audio şi video şi în educaţia tehnicienilor, cameramanilor, editorilor şi ziariştilor de radio şi televiziune. Experienţa vastă şi-a dobândit-o în urma angajării la Televiziunea radio din Serbia, Agenţia de ştiri din Taiwan, Tanjug şi în multe studiouri şi agenţii de producţie private. În calitate de trainer BBC certificat, a pregătit timp de opt ani cameramani şi editori în Serbia, Muntenegru, Macedonia, Ucraina şi Nigeria.

A absolvit Facultatea de Artă Dramatică din Belgrad, departamentul Montaj pentru film şi televiziune.

Expertiza în limbajele de programare C şi C#, aplicată pentru dezvoltarea software-ului companiei americane Texas Instruments.

Goran Aritonović, profesor în electrotehnică, a fost membru al echipei de dezvoltare a programatorilor de procesoare digitale pentru producătorii americani. Este expert în limbajele de programare C şi C#.

El a condus la dezvoltarea radio modem-ului de înaltă calitate folosit, în momentul de faţă, de către Ministerul Afacerilor interne al Republicii Serbia. A programat aplicaţii Windows pentru utilizări specifice în telecomunicaţii, pentru nevoile întreprinderii electrice şi a Ministerului de Interne.

A publicat un număr mare de lucrări ştiinţifice. Ca rezultat al cercetărilor efectuate, în luna decembrie a anului 2003, a primit prestigiosul titlu de "Cercetător colaborator" din partea Consiliului Ştiinţific al Institutului Mihajlo Pupin.

Este licenţiat şi magistru la Facultatea de Electrotehnică din Belgrad. 

Cum să utilizaţi Internetul având ca obiectiv o afacere de succes.

Dragan Varagić este proprietarul unei agenţii de consultanţă în domeniul aplicării Internetului în afaceri – P2 Internet, este blogger, online strategist şi profesor în domeniul utilizării Internetului. Este coordonator al studiilor de specialitate din domeniul e-business, la Facultatea de Ştiinţe Tehnice din Novi Sad.

Este proprietarul site-ului web www.pretraga.rs şi a celei mai vechi reviste digitale (în format e-mail) din Serbia, „Pretraga i prezentovanje” („Căutare şi prezentare”); este autorul blog-ul www.draganvaragic.com şi a serviciului pentru distribuirea online  a comunicatelor de presă, PRobjave.com.

Este editorul ediţiei sârbeşti a cărţii „Bussines at the Speed of thought” („Poslovanje brzinom misli”) de Bill Gates, este autorul cărţii „Vodic kroz raj i pakao Internet marketinga” (2002) - („Ghid prin raiul şi iadul Internet Marketing-ului”) şi este autorul cărţii gratuite, în format PDF, „Blog osnove” (2007-2011) – („Bazele unui blog”).

Maestru Washington State University în SUA

Predrag Maksić, după Facultatea Artelor Aplicate din cadrul Universităţii de Artă din Belgrad, departamentul Arhitectura interioară, a absolvit studii de master la Washington State University în SUA, programul Master in Interior Design.

A lucrat la proiecte în domeniul design-ului de interior şi ale design-ului grafic în SUA şi Serbia. Îi place proiectarea spaţiilor comerciale şi publice cu orientarea pe grafica de spaţiu, precum şi designul urban. Are experienţă în predare şi lucrează ca şi colaborator de specialitate la câteva instituţii educaţionale.

Design interior

Jovana Stojanović este născută în anul 1981. A terminat Facultatea de Arhitectură din Belgrad. La începutul carierei sale a lucrat ca tehnician în arhitectură, pentru ca mai târziu să înceapă să lucreze pe cont propriu. A proiectat şi a realizat lucrări pentru câteva interioare din Belgrad şi Novi Sad. Posedă certificat oficial Autodesk Certified Professional pentru programul AutoCAD.

Din anul 2010, lucreză la LINK Academy pe poziţia de instructor şi coordonator de studii.

Limba engleză la nivelul TOEIC şi TOEFL

Gordana Matorkić, licenţiată în filologie, la Centrul de Limba Engleză al LINK group-ului are ca principală responsabilitate controlul calităţii predării limbii engleze, precum şi aplicarea standardelor europene şi implemantarea lor în activităţile Centrului.

A terminat stagiul de pregătire pentru testarea TOEIC şi TOEFL, precum şi evaluarea şi verificarea lucrărilor după standarde TOEIC.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, Departamentul de Limbi scandinave şi literatură.

Traducător de limba engleză la Biroul Preşedintelui Republicii

Milica Terzić, licenţiată în filologie, a tradus articole şi ştiri din limba sârbă în limba engleză pentru site-ul Biroului Naţional al Preşedintelui Republicii.

A tradus trei cărţi: „Rules of  Work", „The Swiss Family Robinson" şi „Bernese Adventure".  Experienţa a dobândit-o prin predarea limbii engleze şi prin activităţi suplimentare oferite studenţilor înscrişi la cursurile de limbă engleză.

A absolvit Facultatea de Filologie din Belgrad, Departamentul de Limba şi literatura engleză.

Silvia TrandafirManagementul finanțelor corporative

Silvia Trandafir este licențiată în economie, specializarea "Finanțe-Bănci" și a absolvit masterul "Finanțe corporative" în cadrul ASE București.

Cu peste 6 ani de studiu și facilitare a proceselor de învățare în filiera economică, s-a specializat într-o serie vastă de domenii precum: management financiar, contabilitate, comerț, management operațional, managementul calității, comportamentul consumatorului și altele.

Pe lângă cercetările efectuate despre sistemul bancar românesc și managementul trezoreriei sub influenţa obligațiilor fiscale în cadrul ASE, este Auditor în domeniul calității, Certified Test Center Administrator Pearson VUE și Cambridge Examinations Invigilator.

Securitate, analiză, design şi proiectare a sistemului Microsoft Windows Server.

Este IT manager şi Incident manager al uneia dintre cele mai importante companii mondiale pentru cercetarea pieţei – Nielsen Company; este responsabil pentru managementul şi aplicarea proiectelor, în conformitate cu cerinţele managementului de top al companiei. Deţine certificatul Microsoft System Engineer şi este trainer certificat Microsoft, având cunoştinţe excelente în domeniul designului, aplicării şi administării tehnologiilor de server şi client, bazate pe toate generaţiile sistemelor de operare MS Windows.

Este specialist în automatizarea instalării, configurării şi a soluţionării problemelor în sistemele de operare MS Windows. Aplică şi configurează MS Exchange Server, Back Office Family şi Microsoft.NET Family. Se ocupă activ de aplicarea tehnologiilor de securitate şi de protecţie a reţelelor sistemelor de operare. Nu în ultimul rând, este profesor cu experienţă la LINK Academy.

Când administratorii de reţea au vreo problemă, el este persoana de la care cer sfaturi.

Este System Administrator la Ministerul Ştiinţei al Republicii Serbia, fiind angajat pentru protecţia, securitatea şi proiectarea reţelelor de calculatoare din cadrul Ministerului. A format echipa de administratori de sistem ai Radio Televiziunii Serbia. A scris mai multe cărţi, dintre care cele mai semnificative sunt cele din domeniul mediilor de server şi administrare Linux.

Este participant activ în proiecte organizate de Comisia Europeană în domeniul tehnologiilor informaţionale. Este expert în limbajele de programare bazate pe limbajul C, este un administrator cu experienţă al platformelor Linux Web Hosting şi expert în protocoalele criptografice în mediul Web. La LINK Academy, este angajat în cadrul departamentelor Linux şi Windows Administration, precum şi în departamentul PHP Development.

Este genul de persoană pentru care nu există probleme fără soluţii atunci când este vorba despre reţelele de calculatoare.

Programare şi proiectare

Goran Radić, inginer licenţiat în electrotehnică, proiectant şi programator de aplicaţii pentru gestionarea activităţii de învăţământ superior, dezvoltate în tehnologia Visual Studio.NET.

Membru al echipei de dezvoltare pentru prelucrarea Sistemului Informaţional al Universităţii, implementat de o serie de instituţii academice din ţară. Lucrează în funcţia de Cambridge Centre Coordinator pe probleme de administrare şi de gestionare a muncii din Cambridge Internaţional Centre.

A absolvit Facultatea de Electrotehnică din Belgrad, Departamentul de Informatică şi IT.

Satisfacţie în munca cu elevii

Velimir Dedić, doctor în Ştiinţe Economice, magistru în Management, inginer electrotehnic, are o vastă experienţă educaţională. Îi face plăcere să transmită cunoştinţele sale practice din economie.

În primul rând ca asistent în domeniul sistemelor informatice în cadrul Facultăţii de Management al Universităţii BK, şi mai târziu ca profesor în tehnologia informaticii fundamentale, în sisteme informatice din sectorul bancar în cadrul Facultăţii de Comerţ şi Banking al Universităţii BK.

În plus, a lucrat în calitate de coordonator la Centrul de testare ECDL, lector al sistemelor informatice în cadrul English School of Business- CAMBRIDGE University Affiliation, precum şi în calitate de coordonator a laboratoarelor pentru învăţământul la distanţă la Facultatea de Comerţ şi Banking al Universităţii BK.

Artă în serviciul designului

Ana Stankovic, cu masterat în grafică, a absolvit Departamentul de grafică din cadrul Facultăţii de Arte Plastice din Belgrad în anul 2002. A susţinut lucrarea de masterat în cadrul aceleiaşi facultăţi, pe tema Fotografia autorului în grafică. A participat la mai multe expoziţii în grup sau individuale. A câştigat câteva distincţii şi premii, a obţinut o bursă de stat pentru talente şi o bursă în Norvegia. Coordonează ateliere de grafică în cadrul mai multor colonii internaţionale din ţară. Din 2002 este membru al Asociaţiei de artişti plastici, în 2008 a primit statutul de artist independent.

Este fondatoarea studioului de artă Omnibus, unde lucrează independent la proiecte de autor în câmpul graficii de artă şi de fotografie. Are o experienţă bogată în educaţie, în primul rând ca şi profesor la International School of Belgrade, apoi ca şi mentor al mai multor cursanţi în studioul ei, iar din 2010 este profesor, designer şi coordonator la ITAcademy din Zemun.

Este activă în domeniul graficii, designului, fotografiei şi muzicii.

Aplicarea legislaţiei corporative din administraţia publică pentru protejarea companiilor de concurenţă

Dejan Vuković, avocat şi specialist din conducerea corporativă, lucrează în calitate de avocat corporativ.

Are o experienţă vastă în reprezentarea clienţilor în domeniul afacerilor şi a încheiat un număr mare de tranzacţii de succes oferind clienţilor săi sfaturi utile.

Partener în Biroul de avocatura care, în portofoliul său de clienţi, posedă  câteva companii de renume din Serbia şi din străinătate, cum ar fi "NUNS"- Asociaţia Jurnaliştilor Independenţi din Serbia, "Alfa Finance Holding" a.d.Bulgaria, Kaolin AD Bulgaria, "Rapp Marine AS" Norvegia, "Eunet/Yunet" d.o.o. Belgrad, "Dangraf" d.o.o Belgrad - cotidianul "Danas".

Aplicarea corespunzătoare a metodologiei de marketing

Nevenka Popović Šević, masterandă în marketing la Universitatea din Newcastle, Australia şi absolventă în economie. Are o experienţă vastă în marketing şi relaţii publice.

Lucrează pe post de director de marketing.

A participat la mai multe cursuri de specializare, cum ar fi: cursul de formare pe tema "Cursul Eco - coordonare şi comunicare", "Strategia de comunicare pentru dezvoltare durabilă", cursul de formare pe tema "Comunicare", "PR şi organizaţiile de protejare a mediului înconjurător", seminar în Project Management "Construirea de parteneriate şi comunicări".

A participat la zeci de conferinţe internaţionale din domeniul marketing şi PR.

Vizualizarea prin obiectiv a fotografului premiat

Bojana Andrić lucrează ca director de fotografie, cameraman şi fotograf în campanii, spoturi publicitare şi muzicale, precum şi pentru filmele jucate, documentare, corporative, dedicate, promo şi making-of.

Are multiple premii în domeniul filmului, al video-ului şi fotografiei şi posedă experienţă în formatele analoge şi digitale. A expus la mai multe expoziţii în grup, a participat şi a fost premiată la câteva festivaluri de film şi a parcurs cursurile de masterclas din domeniile filmelor artistice şi documentare. Este unul dintre fondatorii studioului “Omnibus” şi al producţiei “Casa cinematografică”.

A absolvit camera TV şi de Film la Academia de Artă din Belgrad.

Trainer Adobe cu 20 de ani experienţă în lucrul cu instrumente pentru design grafic

Zoran Imširagić este expert certificat Adobe (Adobe ACE) şi trainer Adobe pentru programele Creative Suite (Adobe CS) şi Creative Cloud (Adobe CC).

De mai bine de 2 decenii se ocupă de design grafic şi de pregătirea pentru tipar. A lucrat ca editor tehnic pentru diferite ziare cotidiene, reviste şi cărţi, şi a participat la multe proiecte importante în calitate de consultant şi consilier, printre care amintim: Blic, Samizdat B92, OUT Press, Signature, World Culture Festival.

Este expert în lucrul cu softuri pentru designul materialelor tipărite, precum Photoshop, Illustrator, Lightroom, Acrobat 9 etc.

Deja de 15 ani se ocupă în mod activ de pregătirea profesională a designerilor grafici.

Expert ICT şi IT trainer certificat

Nenad Kapunac este un trainer certificat în IT care a parcurs şi organizat multe cursuri corporative şi de specialitate.

Experienţa profesională şi-a dobândit-o în mari firme naţionale şi internaţionale, unde a ocupat poziţii de expert şi consultant ICT, dintre care enumerăm: IBM, Atos Consulting, Meteor group, TeleStet etc. Este de asemenea profesor şi instructor cu experienţă.

Komlen LalovićProgramator cu grad de căpitan

Komlen Lalović este inginer în informatică şi deţine gradul de căpitan în Armata şi în cadrul Ministerului Apărării al Serbiei. De asemenea, este doctorand în anul 3 în cadrul studiilor doctorale academice, secţia Ştiinţe Naturale şi Matematică, cu specializare în informatică şi contabilitate.

Este expert în utilizarea limbajelor de programare C, C++ şi JAVA. A participat în calitate de autor şi coautor la numeroase proiecte care au fost prezentate în cadrul unor conferinţe ştiinţifice, atât în ţară, cât şi în străinătate. Deţine certificate MCITP, MySQL şi ECDL.

Este autor al multor soluţii pentru nevoile Armatei şi Ministerului Apărării din Serbia, care se află momentan în uz, şi este posesorul brevetului pentru scanerul biometric dual folosit în sănătate.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2020/21 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.