Cursuri IT de calificare și specializare

Alegeţi unul dintre cele 6 domenii. Vă garantăm cursuri de specializare teoretice și practice de înaltă calitate

Doriţi specializare în IT şi titluri oficiale pe care să le puteţi valorifica? 

Alegeţi domeniul care vă atrage cel mai mult. În faţa dumneavoastră se găsesc şase mari departamente împărțite în 30 de programe. Puteți alege de la programare clasică, programare web, sau programare AI, design, administrarea reţelelor, IT business, CAD şi până la dezvoltarea aplicaţiilor mobile.

Pentru fiecare domeniu pe care îl alegeţi, avem două scopuri simple pentru dumneavoastră.

Primul este ca după şcolarizare să avansaţi şi să obţineţi un loc de muncă bine plătit. Al doilea scop este să vă oferim o experienţă educaţională de care vă veţi aduce aminte cu plăcere.

Noi credem în aceste obiective şi ştim cum să le atingem.

De aceea școlarizarea se desfășoară conform programului avansat pentru tehnologii informatice, după autorizarea Departamentului de Examinări Internaționale Cambridge University și a programelor de certificare IT globale de top. Este compactă, durează 12 luni și este împărţită în două semestre.

Cunoştinţele şi aptitudinile necesare pentru utilizarea avansată a calculatorului sunt predate în cadrul a 87 de unităţi educaţionale, cu un fond total de 386 de ore. Datorită caracterului intensiv, veţi reuşi ca într-un singur an să obţineţi o înaltă specializare în lucrul cu tehnologiile IT.

În funcţie de departamentul pentru care ați optat, în urma promovării examenului, veţi obţine titluri de specialitate oficiale, emise de Cambridge, Microsoft şi Adobe, precum şi de alte asociaţii de specialitate din domeniile respective.

Departamentele în cadrul LINK Academy

Programare

Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru în dezvoltarea proiectelor software. Alegeți specializarea pentru desktop, programare pe internet, programare AI sau software testing. Chiar și dacă momentan nu aveți experiență.
Departamentul Programming: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Design & Multimedia

Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert în design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale.
Departamentul Design & Multimedia: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Administrare

Vă veți asigura un job stabil în domeniul IT, un salariu stabil și vă veți putea alege jobul dintre cele oferite de companiile de selecție și ocupare a forței de muncă. La finalul programului, veți susține examenul de obținere a certificărilor oficiale Microsoft, ComptTIA sau Cisco, reprezentative pentru competențe puternice cerute de companiile și organizațiile lider în IT.
Departamentul Administration: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

IT Business

Acest departament este ideal pentru persoanele care vor să devină experți în e-business, online marketing, vânzarea online sau IT Project Management. Programul IT Business se bazează pe dobândirea cunoștințelor din domeniul managementului și a afacerilor în domeniul IT, marketing digital și online advertising.
Departament IT Business: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

Design 3D şi CAD

Proiectaţi şi desenaţi  – ca un profesionist. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, cu ajutorul programului CAD puteţi să desenaţi tot ce vă puteţi imagina – de la modele 3D atractive de produse, obiecte şi personaje, efecte speciale şi animaţii, până la proiecte arhitecturale, design de interior şi spaţiu.
Departamentul 3D Design & CAD: departamente, obiecte, abilităţi, mod de pregătire »

Mobile Development

La departamentul pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru dispozitive mobile veți învăța limbaje de programare și instrumente create special pentru sistemele de operare iOS și Android care, în prezent, stau la baza tuturor dispozitivelor mobile, precum telefonul smart și tableta. Acest program vă va oferi posibilitatea de a crea singuri aplicații avansate. 
Departamentul Mobile Development: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire » 

Libertate în alegerea modului de participare la cursuri

LINK Academy oferă două modalităţi de studiu:

  • tradiţional, prin prezenţa fizică în sală,
  • sau online, prin intermediul platformei noastre Distance Learning. 

Deoarece LINK Academy funcţionează cu autorizaţia oficială a Departamentului de Examinări Internaţionale Cambridge, ambele moduri de şcolarizare îndeplinesc standardele ridicate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Dacă alegeţi varianta online de studiu, veţi avea acces la tehnologii specifice de e-learning. Veţi parcurge cursurile de la domiciliu sau de la locul de muncă, iar noi vă garantăm o educaţie de nivel înalt. Cursanţii care studiază online ascultă şi citesc materialele, efectuează testele şi sarcinile şi lucrează cu profesorii şi consultanţii ca şi când ar fi prezenţi fizic în sală. Aflaţi mai multe despre şcolarizarea online.

Prima impresie pozitivă a cursanţilor care frecventează cursurile în mod tradiţional este dotarea tehnică a sălilor din cadrul LINK Academy. Fiecare student are acces individual la software licenţiat. Valoarea software-ului utilizat la LINK Academy, pentru un singur student, este de peste 7.000 de euro. Fiecare loc din sala de curs are câte un laptop rezervat. Pentru prelegeri sunt utilizate proiectoare şi instrumente moderne pentru desfăşurarea cursului.

Pentru oricare dintre departamente, aveţi şansa să obţineţi titluri oficiale profesionale

Titlurile de specialitate, pe care le obţineţi la LINK Academy, sunt o garanţie incontestabilă a cunoştinţelor pe care le deţineţi în oricare din cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţa anterioară. Singura condiţie este decizia dumneavoastră de a accepta provocarea.

Concret, pe lângă titlurile asigurate de Cambridge University, în funcție de departament, după susținerea examenului puteți obține și titluri profesionale industriale din partea companiilor cunoscute la nivel global și a asociațiilor IT specializate: Microsoft, Adobe, CompTIA, Cisco, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute. Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate.

Aflaţi mai multe despre Departamentele LINK Academy 

Programming Design & Multimedia Administration IT Business 3D Design & CAD Mobile Development

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te