Certificarea Android ATC

Certificatele Android ATC garantează că dețineți cea mai bună combinație de cunoștințe teoretice și practice necesare pentru dezvoltarea unei cariere de succes în domeniul programării pentru sistemul de operare Android.

LINK Academy este un training center Android ATC autorizat în România. Datorită parteneriatului cu organizația Advanced Training Consultants, cursanții noștri au posibilitatea de a dobândi toate cunoștințele certificate căutate, orientate către piața modernă.

Android Certified Application DeveloperAndroid Certified Application Developer

Această certificare este destinată tuturor celor care vor să-și confirme cunoștințele și experiența, dar și celor care vor să-și îmbunătățească competențele din domeniul programării pentru Android. Acest certificat vă va crește valoarea pe piața Android aflată în expansiune și vă va accelera dezvoltarea profesională.

Pentru a deveni Android Certified Application Developer, trebuie să susțineți examenul AND-X01, cu care dovediți că aveți cunoștințe și abilități care vă vor permite:

  • să proiectați și să creați aplicații pentru Android
  • să dezvoltați aplicații cu ajutorul diferitor instrumente
  • să înțelegeți ciclul de viață al aplicației Android și al principalelor ei componente
  • să lucrați și să gestionați datele în aplicația Android
  • să gestionați serviciile și procesele de fundal

Android Certified Application EngineerAndroid Certified Application Engineer

Această certificare este destinată experților de top pentru Android, care, pe lângă programare, se ocupă de concepte web avansate, securitatea și eficacitatea programelor Android. Deținerea acestui certificat dovedește că posedați abilități de expert care vă vor permite să vă aplicați cunoștințele și să obțineți un venit în cel mai bun mod.

Pentru a deveni Android Certified Application Engineer trebuie să susțineți examenele AND-X01AND-X20 și AND-X30, cu care vă confirmați cunoștințele și abilitățile din următoarele domenii:

  • Android Application Development
  • Android Security Essentials
  • Android Applications UI/UX Design and Monetization Techniques

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te