Programul educațional Web Design - pentru persoana care dorește să creeze site-uri web

Invata Web Design | Cursuri Online | LINK Academy, Bucuresti
Tip de studiu:
Online sau Tradițional
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
280
Diplome și Certificări:
Adobe Certified Professional:
Visual Design (Adobe Photoshop)
Graphic Design & Illustration (Adobe Illustrator)
Web authoring (Adobe Dreamweaver)
Multiplatform animation (Adobe Animate)
Adobe XD Credential
LINK Academy Certified Web Designer
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

În În cadrul programului Web Design, veți învăța modalități de a crea și configura prezentări web, cu o introducere teoretică, iar apoi veți lucra cu un instrument concret de creare a prezentărilor. Veți învăța să creați prezentări web, precum și site-uri animate dinamice. În plus, participanții se vor familiariza cu elementele de bază ale limbajului HTML, stilurile CSS, JavaScript, precum și cele mai moderne tehnici de animație HTML5 și afișare a conținutului, cu optimizarea designului responsive aplicabil pe calculatoare, telefoane mobile, tablete etc. Veți explora posibilitățile neimaginate anterior ale instrumentelor AI aduse de cea mai recentă generație de programe Adobe și veți descoperi modul în care inteligența artificială poate automatiza, optimiza și îmbunătăți procesele de proiectare.

Scopul programului este de a vă permite să creați în mod independent site-uri web atractive, să le configurați și să le întrețineți.

Creați un site interesant

În cadrul programului Web Design, printr-o serie de cursuri interesante de design web, veți învăța totul despre tehnologia HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) pentru definirea aspectului elementelor paginii web în funcția de definire a structurii și conținutului, extrem de atractiv în sensul designului. Veți învăța cum să formatați textul, culorile și fundalul, să folosiți modele de cadru, să aranjați elemente pe pagină și toate aspectele esențiale ale unui site web de succes. Acest program este adaptat pentru începători, precum și pentru acei participanți care dețin deja anumite cunoștințe.

Profitați de interactivitatea HTML5 și puterea limbajului CSS3

Învățați să creați site-uri web folosind cele mai moderne tehnici pentru a atinge noi culmi și a fi înaintea celorlalți. Veți învăța cum să creați site-uri web interactive și o experiență de utilizator de neuitat. Veți aplica regulile de web design responsive și adaptive, care sunt indispensabile în prezent. De asemenea, veți cunoaște limbajul JavaScript, care este un alt instrument indispensabil al oricărui designer web modern.

Optimizați site-ul și fiți primii pe Google

Veți avea posibilitatea să aflați ce este SEO și cât de important este pentru succesul site-ului ca produs final. Veți afla cum funcționează Google, cum „gândește”, pe baza căruia determină ce site-uri vor fi poziționate sus și cum, atunci când creați și proiectați site-uri, să optimizați paginile pentru anumite cuvinte-cheie care să distingă și să recunoască site-ul vostru ca primul în căutare. Veți asimila tehnici eficiente de construire a linkurilor și vă veți familiariza cu peste 250 de parametri secreți care influențează poziționarea organică a site-ului la cea mai înaltă poziție posibilă în căutare asigurând astfel succesul acestuia și crește câștigurile.

Folosiți puterea inteligenței artificiale pentru editarea fotografiilor în noul Photoshop

Cu cea mai recentă versiune de Photoshop, care este parte integrantă a programului de Web Design, veți obține rezultate excelente în fotografia digitală, designul grafic și alte domenii similare, datorită instrumentelor inovatoare AI.

De la instrumente precum Generative Fill și Generative Expand, bazate pe inteligența artificială generativă Adobe Firefly, până la opțiunile Content-Aware Fill și Object Selection – veți afla totul despre inovațiile care au dus Photoshop-ul la un nivel cu totul nou și vă va permite să vă urmați imaginația oriunde vă va ghida ea. 

Lucrați la proiecte de top din cadrul LINK Academy DesignStudio

LINK Academy DesignStudio – Lucrările cursanților

LINK Academy DesignStudio este locul unde, în scurt timp, veți dobândi experiență, veți primi recomandări de la companii de renume și veți stabili legături cu clienții cu care veți continua să colaborați în viitor.

Lucrând concret la proiecte de top, veți înțelege cum se adaptează abilitățile învățate la sarcini individuale, cum se comunică cu clienții și cum se dau cele mai bune răspunsuri la cererile lor.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Web Design Program.

Web Design – planul şi programa

I HALF

No. Code Class No. of classes
1 RG Raster Graphics (Photoshop) 44
2 D Drawing 16
3 TD Theory of Design 12
4 HD History of Design 4
5 C Copyrights 4
6 IL Adobe Illustrator 44
7 EL1/GL1 English Language 1 / German Language 1* online

II HALF

No. Code Class No. of classes
8 WDT Web Design Theory** 4
9 IHC Introduction to HTML and CSS 24
10 AXD Adobe XD 12
11 HCI HTML & CSS Intermediate 44
12 ML Modern CSS Layout 12
13 JS JavaScript 16
14 WP Dynamic Websites – WordPress 16
15 SEO Search Engine Optimization 8
16 DM Digital Marketing 12
17 AA Adobe Animate CC*** online
18 LF Lucrarea finală - Web Design 8
19 EL2/GL2 English Language 2 / German Language 2* online
20 FCE FCE/BEC Vantage**** online

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Pentru cursanții DL acest curs este opțional.
*** Curs opțional.
**** Cursurile de pregătire pentru susținerea examenelor FCE și BEC Vantage pot fi frecventate doar de către cursanții care au absolvit English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Web Design: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul Web Design primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Acest program cuprinde 20 materii

1. Raster Graphics (Photoshop)
Scopul cursului Photoshop este de face cursanții independenți în sarcinile legate de procesarea fotografiilor pentru web, retușare și, în general, procesarea graficelor raster. La curs se studiază instrumentele și filtrele Photoshop CC și se explică logica straturilor, manipularea textului și a culorii într-o fotografie. De asemenea, se abordează și cele mai recente opțiuni Generative Fill și Generative Expand AI, alimentate de inteligența artificială generativă Adobe Firefly.

2. Drawing
Cursul de Desen se ocupă cu arta desenării prin care iluzia realității sau percepţia naturii este transpusă pe foaie în mod direct. Cursanții vor învăța despre tehnici și metode de desen, despre perspectivă, compoziție, materiale și rechizite și alte elemente ale desenului. Importanța acestui curs se oglindește în faptul că libertatea de desenare rezultată din stăpânirea acestui meşteşug, fiind premisa principală pentru exprimarea și crearea soluțiilor calitative de design.

3. Theory of Design
În cadrul acestui curs se va studia teoria designului şi principiile de bază ale teoriei designului. Se studiază elementele grafice generale: liniile, suprafeţele, culoarea, precum şi influenţa psihologică a acestora asupra personalităţii. În plus, se vor studia şi principiile generale ale tipografiei, principii care se aplică în scopul alegerii adecvate a tipografiei pentru diferite soluţii.

4. History of Design
Cursul vorbește despre separarea designului de artă, despre curentele din designul grafic și din cel industrial și despre impactul lor asupra tendințelor contemporane. Acest curs presupune şi analiza exemplelor din istoria designului.

5. Copyrights
Acest curs oferă cursanţilor noţiuni despre drepturile de autor și despre modurile în care îşi pot proteja propriile drepturi de autor. Cursul se axează pe protejarea designului industrial și a soluțiilor artei plastice, dar și a mărcilor care sunt reprezentate, din punct de vedere al designului, sub formă de logotip.

6. Adobe Illustrator
În Illustrator curs se vor studia elementele de bază pentru lucrul cu programul Adobe Illustrator; desenarea formelor simple și complexe prin utilizarea a diverse instrumente și palete; cunoaşterea regimului culorilor și colorarea cu ajutorul paletelor Color, Swatches și Gradient; cunoaşterea posibilităţilor de gestionare a textului în Ilustrator. În afara tehniciilor de lucru cu Illustrator, se va lucra și la soluții concrete de design.

7. English Language 1 / German Language 1
La cursul English Language 1, respectiv German Language 1, veți face un test de evaluare a cunoștințelor de limbă engleză și germană, iar pe baza rezultatului obținut vi se va aloca nivelul corespunzător de pregătire pentru limba engleză (Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate sau Upper-Intermediate), respectiv nivelul corespunzător pentru limba germană (German Language A1, German Language A2, German Language B1, German Language B2, German Language C1).

Frecventarea acestor cursuri la un anumit nivel vă va ajuta să vă perfecționați cunoștințele, să asimilați un spectru nou de funcții ale limbii alese în formă scrisă și orală și să vă îmbunătățiți înțelegerea și utilizarea limbii.

8. Web Design Theory
În acest curs veţi cunoaşte dezvoltarea pe scurt a internetului şi a site-urilor, dar veţi obţine şi informaţii detaliate despre principalele diferenţe dintre print şi design web. Pe lângă aceasta, cursul descrie şi elementele designului web, precum şi aplicarea lor pe un site concret.

9. Introduction to HTML and CSS
Cursanţii vor învăța să scrie coduri CSS și HTML, iar prin aceasta vor îndeplini condițiile pentru realizarea în mod independent a prezentărilor Web, obţinând de asemenea şi baza pentru începerea învățării limbajelor de server și de client, precum şi tehnologia care presupune implementarea în HTML (PHP, ASP, JSP, JavaScript).

10. Adobe XD
Cursul Adobe XD a fost conceput pentru a învăța lucrul în Adobe XD Tool, dar și să ne familiarizăm cu legătura dintre instrumentele grafice precum Adobe Photoshop, Adobe Illustrator și codul HTML/CSS pe de altă parte, studiind principiul UX/UI. După finalizarea cursului, participantul va ști să proiecteze un site sau o altă aplicație web ținând cont de caracteristicile necesare și posibilități pe care un web modern le condiționează.

11. HTML & CSS Intermediate
La cursul HTML & CSS Intermediate, cursanții vor învăța modalitățile de concepere și elaborare a site-urilor web. Aceasta este continuarea logică a cursului HTML & CSS Fundamentals, dar se poate considera și ca o unitate independentă. Sunt explicate conceptele de design web modern, cu accent deosebit pe tehnologii noi aduse de HTML5 și CSS3, respectiv Flexbox, Full Width Layout, tranziții, animații etc. Scopul programului este pregătirea cursanților pentru a realiza independent site-uri web atractive, de la ideea inițială până la proiectul funcțional HTML și CSS. După finalizarea cursului, participantul va putea să aplice singur tehnicile avansate de HTML și CSS, dar și să decidă corect privind abordarea și modalitatea de elaborare a site-urilor pentru situații concrete.

12. Modern CSS Layout
Acest curs abordează noțiunile referitoare la tehnicile avansate de HTML și CSS modern. Vă veți familiariza cu tehnicile care completează principiile de bază și vă oferă posibilitatea să gestionați conținutul într-un mod mai avansat și mai ușor.

13. JavaScript
În cadrul acestui curs, se vor studia elementele generale ale limbajul de programare JavaScript. Aceste elemente se utilizează pentru crearea interacţiunilor pe site-urile Web.

14. Dynamic Websites – WordPress
Cursul este conceput astfel încât studenții să dobândească în cel mai scurt timp și în cel mai eficient mod, abilităţile necesare pentru a crea singuri teme WordPress moderne şi site-uri de administrare lansate de această platformă.

15. Search Engine Optimization
În cadrul acestui curs se abordează tehnicile şi strategiile de selectare a cuvintelor cheie şi de configurare internă a unui site, astfel încât să corespundă cu criteriile de structură şi design SEO. Acesta cuprinde următoarele teme: optimizarea şi setarea elementelor HTML, a parametrilor de server ai site-ului, precum şi a conţinutului în sine al site-ului, principiile de întreţinere a site-ului şi de distribuţie a conţinutului, formarea reţelei de linkuri care să consolideze încrederea pe termen lung faţă de site-ul dvs şi, nu în ultimul rând, monitorizarea traficului prin web analytics şi analiza comportamentului vizitatorilor, în vederea unei optimizări suplimentare.

16. Digital Marketing
Acest curs cuprinde următoarele domenii de Digital marketing: Digital marketing strategic și cercetare pe Internet. Se studiază în mod special diferența dintre marketingul online și cel offline, importanța imaginii și a identității pe Internet, caracteristicile demografice, profilul, categoriile şi activităţile utilizatorilor pe Internet. Se studiază spaţiul cyber autohton, relația dintre educație și Internet, marketingul direct și vânzările pe Internet, precum și produsele și serviciile care pot fi vândute pe Internet, obţinând de asemenea şi o imagine asupra principiilor de realizare a unui site Web prin intermediul căruia se pot efectua vânzări, precum și asupra activităților de post-vânzare.

17. Adobe Animate CC
Scopul cursului este îmbogățirea cunoștințelor existente în domeniile designului web, dar cu accent deosebit pe interacțiunea pe web și realizarea celei mai bune experiențe de utilizator prin crearea de animații, folosind software-ul Adobe Animate CC.

18. Lucrarea finală - Web Design
Scopul întregii programe este crearea portofoliului cu lucrări, cu ajutorul cărora veți putea în mod direct să demonstrați calitatea muncii dvs. În timpul cursului, fiecare cursant va realiza propriile lucrări şi le va da o anumită formă într-o prezentare cu care va putea să-şi găsească un loc de muncă. În funcție de specializare, cursanţii vor crea un portofoliu tipărit sau digital, Web sau multimedia.

19. English Language 2 / German Language 2
Pe baza programului frecventat la cursul English Language 1 sau German Language 1, la cursul English Language 2, respectiv German Language 2, puteți frecventa și unele dintre următoarele cursuri. Pentru limba engleză: Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate sau Upper-Intermediate, iar pentru limba germană: German Language A2, German Language B1, German Language B2, German Language C1 sau IT German.

Mai mult, dacă nivelul vostru de cunoștințe la testarea din limba engleză este peste nivelul Upper-Intermediate, aveți posibilitatea să primiți la alegere cursul Business English, First Certificate in English (FCE) sau Business English Certificate Vantage (BEC Vantage).

20. Cambridge First Certificate in English (FCE) / Business English Certificate Vantage (BEC Vantage)
Cursurile pregătitoare pentru susţinerea examenelor FCE sau BEC Vantage nu sunt incluse în programa obișnuită. Cursanţii aleg pe care dintre certificatele menţionate vor să-l obţină şi pe baza aceasta parcurg unul din aceste două cursuri.

Cambridge First Certificate in English (FCE) este un curs pregătitor pentru susţinerea examenului FCE pe baza căruia obţineţi un certificat recunoscut de mii de companii, instituţii academice, universităţi şi scoli superioare, organe profesionale, ministere şi organe gunernamentale din întreaga lume. FCE este recunoscut pe plan internațional în economie şi industrie, ceea ce vă oferă un avantaj semnificativ dacă intenţionaţi să aplicaţii pentru posturi care implică lucrul cu publicul, munca de birou în bănci, în industria aeriană, catering… Acest certificat este recunoscut şi de multe universităţi, şcoli superioare şi alte instituţii, aşadar reprezintă o „rampă de lansare” pentru educaţia dvs. viitoare şi îmbunătăţirea cunoştinţelor de limbă engleză.

Business English Certificate Vantage (BEC Vantage) este de asemenea un curs pregătitor pentru dobândirea certificatului BEC Vantage, unul dintre cele mai apreciate certificate Cambridge din lumea afacerilor. După cum îi spune şi numele, acest certificat vă oferă un avantaj semnificativ în fața potenţialilor angajatori şi parteneri de afaceri, deoarece confirmă cunoştinţele dvs. de limbă engleză de afaceri şi posibilitatea de a comunica în lumea de afaceri la un nivel avansat. Este recunoscut de către toate companii mondiale, instituţiile academice şi de afaceri și reprezintă un document unic care dovedește abilităţile dvs. avansate de înţelegere, scriere și vorbire a limbii engleze.

Aflați mai multe dacă vă interesează ce face un web designer.

Cum arată cursurile?

În calitate de cursant la LINK Academy veți alege singuri cum să vă școlarizați. Pentru cursanții tradiționali de la București, clasele din cadrul LINK Academy sunt dotate cu cel mai modern echipament, în timp ce cursanții care aleg școlarizarea online pot ajunge de acasă la cunoștințe practice, indiferent de orașul în care s-ar afla Craiova, Galați, Brașov, Ploiești, Brăila, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Constanța, Chișinău etc.

Cursurile sunt adaptate la nivelul diferit de cunoștințe al cursanților, așadar, indiferent de cunoștințele voastre, veți putea asimila competențe dintre cele mai căutate pentru un job sigur în sectorul IT.

Obţineţi certificate recunoscute pe plan internaţional:

LINK Academy vă oferă posibilitatea să susţineţi examene pentru cele mai prestigioase certificate recunoscute pe plan internaţional, precum şi pentru diploma Adobe:

Adobe Certified Professional:

  • Visual Design (Adobe Photoshop)
  • Graphic Design & Illustration (Adobe Illustrator)
  • Web authoring (Adobe Dreamweaver)
  • Multiplatform animation (Adobe Animate)

Adobe Credential

  • Adobe XD Credential

Certificatul Adobe este unul dintre cele mai prestigioase certificate din domeniul designului şi din domeniul lucrului cu produsele Adobe. Mai multe detalii despre sistemul de certificare al companiei Adobe pot fi văzute cu clic pe următorul link.

De asemenea, după finalizarea programului Web Design la LINK Academy, puteţi obţine şi unul dintre următoarele două certificate:

  • Certificatul care atestă FRECVENTAREA programului LINK Academy
  • Certificatul LINK Academy Certified Web Designer

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te