Practica înainte de teorie

Este suficient doar titlul vostru pe hârtie sau chiar trebuie să știți să faceți o aplicație pentru telefonul mobil astfel încât să vă angajeze un client? La ce vă servește un certificat dacă nu știți cum să remediați o defecțiune pe server sau să scrieți un cod curat și funcțional? Nimeni nu vă va crede pe cuvânt că știți să lucrați dacă nu puteți aplica în practică cunoștințele dobândite și nu puteți rezolva probleme și sarcini concrete.

LINK Academy - Practica înainte de teorie

În prezent, în condiții de concurență globală, de explozie informațională, de dezvoltare dinamică a științei și tehnologiei, cunoașterea este cea care îi separă pe cei care au succes de cei care nu îl au.

Pe lângă cunoștințele tehnice, la LINK Academy veți dobândi și alte abilități, care sunt necesare dacă vreți să obțineți un job bun sau să începeți propria afacere.

Lucrul la exemple practice, rezolvarea problemelor și sarcinilor practice, lucrul la diferite studii de caz, munca în echipă și cursurile specializate – sunt ceea ce caracterizează cursurile la LINK Academy.

Programul LINK Academy este autorizat oficial de Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge University și conform cu programele de certificare ale companiilor și organizațiilor IT de top la nivel global, cum ar fi Microsoft, Adobe, Oracle, Autodesk, Unity, Google, CompTIA, Python Institute, Cisco, Linux Professional Institute, ISTQB, Certiport, Certified Internet Web etc. Așadar, pe lângă faptul că primiți titlu de expert la LINK Academy, veți dobândi și competențe pe care le puteți aplica în munca independentă pe proiecte reale, indiferent dacă aveți experiență de muncă.

Depinde doar de voi să învățați și să dobândiți cunoștințele transmise de către coordonatorii noștri cu multă experiență, iar noi vă vom pregăti pentru toate situațiile în care vă puteți afla în viitoarea activitate profesională. Suntem siguri că, după finalizarea cursurilor la LINK Academy, veți putea rezolva fiecare problemă pe care o întâlniți în muncă.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te