Satisfacția dumneavoastră este pe primul loc

Siguranța în serviciile superioare pe care le oferim utilizatorilor noștri, ne permite să vă garantăm banii dumneavoastră.

Garanţia satisfacţiei

Dacă nu sunteţi mulţumiți de cunoştinţele pe care le-aţi acumulat în timpul perioadei de şcolarizare, aveţi dreptul să parcurgeţi din nou Online orice curs din programul de şcolarizare ales anterior, împreună cu generaţia următoare de studenți.

Singura condiţie este parcurgerea a cel puţin 75% din numărul de ore prevăzute sau îndeplinirea a 75% din obligaţiile prevăzute în regulamentul de şcolarizare (în cazul în care vă şcolarizaţi în varianta e-learning).

 

Garanţie pentru şomeri

Încă nu v-aţi angajat la 12 luni după ce ați absolvit LINK Academy? IMPOSIBIL!

Suntem siguri de cunoştinţele oferite şi posiblităţile pe care le oferă acestea.

Dacă după 12 luni de la absolvirea şcolarizării la LINK Academy nu aţi reuşit să vă găsiţi un loc de muncă, suntem pregătiţi să vă oferim oricare din cursurile online rămase.

Astfel vă puteţi continua perfecţionarea în domeniul care doriți să vă găsiți un loc de muncă.

 

Abilităţile dobândite la LINK Academy au asigurat unor mii de cursanţi mulţumiţi o carieră de succes sau i-au ajutat să-şi înceapă o afacere profitabilă, suntem sigur că va fi la fel şi pentru dvs.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te