Satisfacția dumneavoastră este pe primul loc

Siguranța în serviciile superioare pe care le oferim utilizatorilor noștri, ne permite să vă garantăm banii dumneavoastră

Dacă nu sunteți mulțumiți de cunoștințele pe care le-ați dobândit și ați frecventat 75% din numărul de ore stabilit sau ați completat 75% din angajamente prevăzute de regulile de şcolarizare (doar în cazul în care frecventați cursuri în varianta e-learning) aveți dreptul să frecventați din nou oricare curs din programa de școlarizare aleasă anterior, cu generația următoare de studenți.

Garanție pentru neangajați

Încă nu v-aţi angajat la 12 luni după ce ați absolvit LINK Academy? IMPOSIBIL!

Suntem siguri de cunoştinţele oferite şi posiblităţile pe care le oferă acestea.

Dacă după 12 luni de la absolvirea şcolarizării la LINK Academy nu aţi reuşit să vă găsiţi un loc de muncă, suntem pregătiţi să vă oferim oricare din cursurile online rămase.

Astfel vă puteţi continua perfecţionarea în domeniul care doriți să vă găsiți un loc de muncă.

Abilităţile dobândite la LINK Academy au asigurat unor mii de cursanţi mulţumiţi o carieră de succes sau i-au ajutat să-şi înceapă o afacere profitabilă, suntem sigur că va fi la fel şi pentru dvs. 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.