Păreri ale studenților LINK Academy

După şcolarizare am început să lucrez part-time la dezvoltarea componentei software pentru sistemul informaţional din cadrul Link Group. Munca mea a constat în efectuarea controalelor în .NET pentru comunicarea cu baza de date, precum şi controlul la cererea Departamentului de marketing.

Cel mai mare avantaj al implicării mele în acest proiect este dobândirea de competenţe practice şi de referinţe necesare pentru avansarea în carieră. Astăzi sunt angajat în cadrul firmei Merit Solutions din Chicago, care se ocupă cu dezvoltarea de module noi pentru Microsoft Business Solutions Great Plains.

Acest lucru a fost scris de Sandu Borca atunci când i-am cerut să scrie câteva propoziţii despre şcolarizarea la LINK Academy.

Sandu nu este singurul.

Cursanţii din România, Moldova, Serbia, Germania, Polonia, Elveţia, America, Hong Kong, Australia, Africa de Sud şi din multe alte ţări ... au avut succes după terminarea şcolarizării.

 

Cursul de Web Development m-a ajutat să-mi găsesc jobul încă de la al doilea interviu

Nicolae Cosmin participant la program PHP DevelopmentAm ales Link Academy după ce am văzut o reclamă pe facebook, mi-a plăcut inițial reclama, apoi am intrat, m-am interesat mai mult despre ce oferă cursurile de web development, asta căutăm, apoi am căutat și alte review-uri pe internet și în cele din urmă m-am înscris. Cursul de Web Development m-a ajutat să-mi găsesc jobul încă de la al doilea interviu. Acum lucrez ca Junior Web Developer.

Profesorii mi-au plăcut foarte mult, au oferit multe exemple practice și au încercat să explice informația până a înțeles fiecare cursant, structura mi se pare foarte ok, fiindcă te ia de la 0 și te trece prin fiecare element, pas cu pas și se asigură că fiecare înțelege despre ce e vorba. Am folosit platforma distance learning, acolo urmăream orarul cursurilor, am urmărit și cursul Web mai ales pe perioada pandemiei și de asemenea am văzut și din arhiva video atunci când uitam ceva, puteam să revăd anumite cursuri.

Sfatul meu pentru următorii cursanți Link Academy este să fie serioși și să urmeze cursurile și cel mai important să lucreze în plus în timpul liber ca să poată să asimileze toate informațiile.

Nicolae Cosmin - Istina (PHP Development)

 

 

Totul este bine explicat și avem tot suportul necesar, deci trebuie doar șă fie implicați și să acorde timpul necesar cursului

Cristina Niculescu participantă la program Java DevelopmentCăutam deja să mă reorientez către domeniul IT, după 10 ani de management și nu știam foarte bine ce voiam, fiindcă nu cunoșteam deloc domeniul inițial și mi-au recomandat niște prieteni, Link Academy că făcuseră și ei înainte și am apreciat foarte mult. Cursul m-a ajutat enorm, nu știam să scriu o singură linie de cod înainte să încep și în mai puțin de 8 luni am reușit să am primul meu job în domeniu. Cursurile sunt foarte bine făcute și ceea ce mi-a plăcut cel mai mult e că este totul foarte adaptabil și sunt cursuri online, live în care se poate participa și cursuri care sunt înregistrate și se pot vedea după.

Deci pentru mine care nu aveam foarte multă disponibilitatea în momentul în care am început cursurile mi-a fost de foarte, foarte mare utilitate. Aplicația foarte bine făcută și ea, tot așa toate cursurile sunt disponibile, informațiile și suportul pentru cursuri sunt tot pe platformă. Sfatul meu ar fi numai să acorde timpul necesar pentru că încă o dată totul este pus la dispoziția cursanților, adică nu avem nicio scuză să nu reușim în domeniu. Totul este bine explicat și avem tot suportul necesar, deci trebuie doar șă fie implicați și să acorde timpul necesar cursului.

Cristina Niculescu (Java Development)

 

 

M-am înscris întocmai pentru că am găsit ceea ce căutam, erau incluse toate programele care pe mine mă pasionează: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver ș.a.

Andrei Bogdan Constantin participant la program Web DesignEram în primul an de facultate în momentul înscrierii și a fost un impuls de moment să mă înscriu și la LINK Academy, departamentul Web Design.

M-am înscris întocmai pentru că am găsit ceea ce căutam, erau incluse toate programele care pe mine mă pasionează: Photoshop, Illustrator, Dreamweaver ș.a.

Să creez logo-uri, afișe mi se pare un lucru superb. Platforma e user-friendly și ne-a oferit suport video prin toate cursurile înregistrate. Ceea ce, din punctul meu de vedere, este un lucru superb, pentru că nu întotdeauna ai timp să te uiți în momentul cursului și atunci, prin arhiva video, ai putut să vizualizezi orice curs la care nu ai putut participa.

Aș vrea doar să îndrum micii artiști să se înscrie la Web Design, pentru că e o oportunitate super bună aici, având în vedere toate lucrurile de care poți beneficia. Și aici includ atât cursurile care au fost calitative, cât și partea practică prin proiectul DesignStudio.

Andrei Bogdan Constantin (Web Design)

 

 

Mi-a plăcut prezentarea de pe internet și am ales să fac acest curs

Mihai Marian - Tudorache participant la program PHP Web DevelopmentAm ajuns la Link Academy căutând un curs de PHP pe internet, mi a plăcut prezentarea de pe internet și am ales să fac acest curs. Înainte de a face acest curs la Link Academy aveam foarte puține cunoștințe despre IT, m-am jucat doar cu platforma Arduino și mi-am dorit să folosesc această platformă și prin intermediul unui server. Profesorii de la acest curs au prezentat foarte bine materia, chiar mai bine decât m-am așteptat, a fost o experiență plăcută. Ca sfat pentru următorii cursanți, ar fi să urmărească cu seriozitatea aceste cursuri și să facă și ceva muncă individuală, nu doar ceea ce se face la curs, pentru a exersa ceea ce fac aici.

Mihai Marian - Tudorache (PHP Web Development)

 

 

Profesorii de la LINK Academy sunt foarte profesioniști, explică bine și pe înțelesul tuturor

Liliana-Alisa Constantinescu participantă la program Java DevelopmentAm optat pentru LINK Academy căutând pe internet cea mai bună instituție de programare, iar în urma căutărilor am văzut că ar fi printre primele sau chiar prima clasată și am spus că ar fi bine să încerc aici.Dat fiind faptul ca background-ul meu nu avea nicio legătură cu matematica și programarea, mi s-au părut foarte interesante și chiar am rămas surprinsă. Deși nu știam absolut nimic legat de programare, în urma cursurilor, pot spune că acum chiar înțeleg. Cursurile m-au ajutat în carieră și am putut să fiu plecată în diferite proiecte ce au legătură cu programarea sau cu Web Design-ul.

Pentru viitori cursanți sfatul meu ar fi să nu le fie teamă, mai ales celor care nu au nicio cunoștință legată de programare pentru că dacă se înarmează cu răbdare și cu multă voință cu siguranță vor ajunge foarte buni programatori.Profesorii de la LINK Academy sunt foarte profesioniști, explică bine și pe înțelesul tuturor. Ceea ce mi-a plăcut a fost că nu folosesc termeni foarte tehnici pentru cei începători și dau exemple în așa fel încât să putem înțelege exact despre ce este vorba.

Liliana-Alisa Constantinescu (Java Development)

 

 

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost felul în care este organizată programa în cadrul fiecărui curs

Călin Valentin participant la program Java DevelopmentAm auzit de LINK Academy de la colegii mei de muncă, așa că am devenit curios și am intrat pe site să caut mai multe informații. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost felul în care este organizată programa în cadrul fiecărui curs și am decis să mă înscriu și eu. Am vrut mereu să încep un proiect personal, dar nu știam de unde să încep și ce programe să folosesc, iar la LINK Academy nu doar că am început un proiect, ci l-am și terminat, profesorul de la curs a făcut o treabă foarte bună, a îmbinat bine teoria cu practica. Am înțeles mult mai bine materia și mi s-au oferit exemple pentru fiecare noțiune, a contat foarte mult.

Dacă nu reușesc să mă angajez, ceea ce este foarte puțin probabil, mă gândesc să încep un curs de IT Administration. Sfatul meu pentru următorii cursanți este să se concentreze mai mult pe practică și teoria este foarte importantă, dar doar prin practică înveți să rezolvi probleme care apar și astfel se capătă experiență în domeniu.

Călin Valentin (Java Development)

 

 

Îmi doream să încep o carieră în domeniul IT, iar cursurile LINK Academy au fost o oportunitate binevenită

Florin Viorel Predescu participant la program Java DevelopmentÎnainte de a mă înscrie la LINK Academy, terminasem ASE. Am terminat și un liceu de informatică, deci cumva aveam o mică bază în momentul înscrierii.

Îmi doream să încep o carieră în domeniul IT, iar cursurile LINK Academy au fost o oportunitate binevenită. De aici a început călătoria mea spre a învăța Java și nu regret. Platforma DL a fost bine structurată și am avut mai multe cursuri de dezvoltare, care ajută la pregătirea noastră personală.

Profesorii sunt foarte bine pregătiți. Au fost deschiși, ne-au asigurat suportul permanent. Unul dintre lucrurile foarte faine a fost că nu am învățat după modelul facultăților, doar pentru a trece la examen. A fost un an foarte bun pentru mine și sper că și pentru colegii mei a fost la fel.

Mesajul meu: să se gândească foarte bine ce vor să facă, însă dacă doresc să profeseze în IT, trebuie să depună un efort constant. Cu toate acestea, dacă ești dispus să faci asta, atunci prin cursurile LINK Academy vei avea posibilitatea să îți extinzi cunoștințele. LINK Academy e unealta potrivită pentru oricine dorește să își pună bazele în IT.

Florin Viorel Predescu (Java Development)

 

 

Înainte de a mă înscrie la LINK Academy, am avut studii liceale

Andrei Dragoș participant la program Video DesignM-am înscris la Video Design, pentru că am simțit că va fi cheia porții la care am așteptat, poate prea mult timp, să se deschidă, pentru a putea păși dincolo de inițiala-mi stare profesională precum procrastinarea, stagnarea și neîncrederea în sine.

Profesorii au fost întotdeauna prompți, siguri pe sine și corecți.

Materia a fost complexă. Cu toate că aveam cunoștințe în domeniu, din fiecare lecție am aflat ceva nou care m-a ajutat din plin la îmbunătățirea mea profesională.

Platforma Distance Learning e întotdeauna precisă, intuitivă, cu toate informațiile necesare la un click distanță. Nu am întâmpinat niciodată vreo problemă nici pe aplicație, nici pe web. Am putut să accesez platforma DL oricând, de oriunde.

Voi studia în continuare acest domeniu care e într-o continuă dezvoltare, pentru că la LINK Academy, pe lângă materia propriu-zisă, am învățat și multe metode de a studia eficient, datorită cursurilor bonus.

Următoarele generații pot avea încredere deplină în LINK Academy, nu doar pentru certificatele pe care le primesc la final, dar mai ales pentru propria dezvoltare personală de care vor avea parte de-a lungul școlarizării. Asta datorită materiilor foarte bine structurate, astfel încât indiferent de la ce nivel ai porni, șansele de a finaliza cu brio școlarizarea la LINK Academy sunt foarte mari. Bineînțeles că este nevoie și de o doză mică de dorință de a face... Dar de la primele cursuri se simte deja efectul unei supradoze de devotament.

Andrei Dragoș Biaș

 

 

Vă sfătuiesc să dați o șansă acestei școli, este cea mai bună școală românească pe care am făcut-o și de care am auzit.

Moraru IlincaSunt elevă în clasa a 12-a și sunt pasionată de artă și calculator. O prietenă mi-a recomandat să mă înscriu la LINK Academy. Programul de învățare mi l-am organizat singură. Învățăm seara după o zi plină de activități, sau dimineață înainte de liceu. Consider că LINK Academy este un model de învățare super comod mai ales pentru elevii de liceu și studenți. Platforma DL este super ușor de utilizat. Ador tot materialul care a fost foarte ușor explicat și aplicat. La sarcini ceream ajutorul mentorului meu, care îmi explica și îmi aproba task-urile. Profesoara mea preferată este Kristina Malajmare, deoarece pe tot parcursul anului de studiu m-a îndrumat și m-a înțeles. Materialul este foarte bine structurat, se vede cât de mult efort au depus toți angajații, deoarece calitatea acestei școli este minunată.

La început eu nu știam nimic despre Photoshop, Illustrator sau InDesign. Totul a fost ceva nou pentru mine. Am înțeles punctele mele forte și anume imaginația mea creativă. Astfel, am progresat în a-mi exprima gândurile în aceste aplicații. Am evoluat rapid, iar dacă aș fi învățat pe cont propriu, mi-ar fi luat mult prea mult timp. Momentan lucrez la portofoliul meu pentru angajare, căci îmi doresc să capăt experiență.

În primul rând, aș recomanda acest curs celor care sunt interesați de sfera design-ul, deoarece aici teorie limitată, plictisitoare și basic. În cel de-al doilea rând, sugerez acest curs tuturor persoanelor care vor să își dezvolte un nou skill, însă le e frică de eșec. Veți fi extrem de recunoscători când veți vedea atitudinea profesorilor și materialul bine structurat și atractiv.

Vă sfătuiesc să dați o șansă acestei școli, este cea mai bună școală românească pe care am făcut-o și de care am auzit. Este extrem de important să ne dezvoltăm o profesie în mediul online. Cu toții știm perioada de criză în lumea noastră din cauza pandemiei și a războiului. Având un job online, nu îți e frică că îl pierzi odată cu emigrarea într-o altă zonă pașnică.

Moraru Ilinca - elevă din Republicii Moldova, cursantă - Print Design Distance Learning

Am fost angajată imediat după finalizarea cursurilor în calitate de programator în cadrul uneia dintre cele mai mari companii IT de la noi din țară.

Moraru IlincaÎntotdeauna am fost în căutarea unui domeniu care să mă satisfacă atât din punct de vedere a dezvoltării mele profesionale, cât și financiar. În urma unei analize a pieței muncii, am decis că îmi doresc sa mă specializez în domeniul IT, astfel ofertele de la LINK Academy mi s-au părut foarte atractive și cu cele mai multe perspective de a reuși să devin un specialist bun in domeniul IT.

Școlarizarea în cadrul LINK Academy se desfăşoară în conformitate cu o programă avansată în IT și mi-au fost puse la dispoziție cursuri de specializare teoretice și practice de înaltă calitate, într-o maniera ușor de asimilat cunoștințe și de a le pune în practică. Drept dovada a acestui fapt este că am fost angajată imediat după finalizarea cursurilor în calitate de programator în cadrul uneia dintre cele mai mari companii IT de la noi din țară.

Mi-a plăcut foarte mult că în cadrul LINK Academy se pune accentul pe dobândirea abilităţilor practice, se investește permanent în resurse şi cunoştinţe care mie mi-au permis să devin profesionist şi specialist în domeniul IT într-un timp foarte scurt.

În cadrul Academiei, lecțiile sunt bogate în conținut, exemple şi explicaţii. Şcolarizarea durează un an, se desfăşoară prin utilizarea unei platforme avansate și user-friendly pentru studiul la distanță, ceea ce facilitează procesul de acumulare a cunoștințelor și de practicare a acestora în baza unor studii de cazuri reale.

Dat fiind faptul ca în urma absolvirii LINK Academy, am început imediat activitatea în domeniul IT, aplic cunoștințele și abilitățile obținute în cadrul academiei în soluționarea sarcinilor de zi cu zi în cadrul proiectului unde am fost alocată.

Acest program este destinat tuturor persoanelor dispuse spre schimbări și spre dezvoltare continuă. Domeniul IT în sine presupune învățarea și dezvoltarea continuă.

LINK Academy mie mi-a oferit toate resursele necesare pentru a putea activa în domeniul IT și bineînțeles pentru a putea deveni un specialist bine plătit, deci în cazul în care ești dispus să te dezvolți continuu și să fii remunerat la nivel internațional, indiferent unde te afli, te încurajez să parcurgi școlarizarea la LINK Academy.

Veronica Jorovlea - Software Development DL

 

Profesorii sunt super, m-au învățat să fac programare

 

Școlarizarea la academie diferă de alte studii deoarece se obțin cunoștințe exacte în domeniul ales

Botnariuc ValeriuActivez în industria mobilei de peste 11 ani, iar înscrierea la LINK Academy am decis să o fac din câteva motive, în primul rând pentru perfecționare suplimentară, acces nelimitat la informații și posibilitatea unei angajări rapide. Sunt încântat de platforma DL, care este o metodă foarte accesibilă și eficientă de a studia cursurile, însoțită de taskuri practice. Profesorii au dat dovadă de răbdare și bunăvoință, de la care am primit de fiecare dată informații și soluții pentru lămurirea unor neînțelegeri sau rezolvarea unor probleme tehnice. În educația oferită de LINK Academy am dobândit cunoștințe în diverse domenii, nu doar legate de IT. Școlarizarea la academie diferă de alte studii deoarece se obțin cunoștințe exacte în domeniul ales. Toți cei care visează la un loc de muncă și o carieră IT de succes, înscrierea la academie vă va ajuta cu siguranță să vă îndepliniți visul, indiferent de vârstă, domiciliu, cunoștințe și experiență!

Botnariuc Valeriu - Network Administration

Programarea este o pasiune mai veche pe care am dezvoltat-o cu succes în cadrul academiei LINKAcademy

Anghel CătălinÎn momentul înscrierii lucram în domeniul turismului și mi-am dorit o schimbare profesională. Programarea este o pasiune mai veche pe care am dezvoltat-o cu succes în cadrul academiei LINKAcademy. Profesorii sunt foarte buni și te ajută atunci când ai nevoie de sprijin. Sunt foarte devotați și chiar se implică. Își fac timp pentru fiecare cursant, însă aici depinde de fiecare în parte. În ceea ce mă privește, profesorii s-au pliat după nevoile mele și m-au sprijinit pe toată perioada școlarizării.

În prezent, am obținut certificarea Oracle și sunt în căutarea unui job. Având ambele certificări, privesc cu încredere spre viitor, că voi obține jobul dorit.

Următoarelor generații de cursanții le transmit ca pe toată perioada școlarizării să profite cu curaj de toate resursele (profesori, materiale, cursuri), pentru că într-adevăr există posibilități de a evolua ca persoană și chiar ai de la cine să înveți. Să aibă curaj și să îndrăznească, pentru că aici ai posibilitatea să îți conturezi o bază serioasă pentru viitor.

Anghel Cătălin

 

Oricine poate învăța la LINK Academy!

 

De curând am obținut certificarea internațională PHP Certified Engineer și lucrurile arată bine

Mihai-Septimius Istrate

Înainte să mă înscriu la LINK Academy am studiat Facultatea de mecanică, programarea nu a fost vreodată ceva ce m-a interesant, însă la începutul pandemiei am început să caut câte ceva despre acest domeniu și ce înseamnă mai exact.

Aveam o vagă idee despre ce înseamnă programarea, însă nu pot spune că am avut cunoștințe foarte vaste în domeniu.

Momentan lucrez ca operator, însă după obținerea certificatului internațional, am început să aplic la joburi, și chiar urmează să am un interviu în domeniu.

Nu știam exact ce doresc să studiez, dar colega m-a ajutat și m-a îndrumat foarte bine pentru PHP.
Sesiunile live class au fost foarte bine venite, erau un plus pe lângă cursurile pe care le aveam pe platformă. Am înțeles mult mai bine datorită sesiunilor live class.

Platforma de studiu a fost ușor de folosit și am avut acolo tot ce era nevoie: cursuri, informații despre școlarizare, detalii financiare.

În prezent sunt multe oportunități de joburi. E un pic mai greu cu zona, pentru că eu fiind din Craiova joburile sunt puțin mai restrânse, însă în urma cursului chiar am reușit să dobândesc cunoștințe și sunt deschis spre noi experiențe și în alte zone. De curând am obținut certificarea internațională PHP Certified Engineer și lucrurile arată bine. Sunt mândru că am avut posibilitatea să studiez în cadrul academiei și să interacționez cu profesioniști din domeniu. Profesorii ne-au expus situațiile practice pe care le putem întâlni în viața de zi cu zi și ne-au ajutat să înțelegem cum să depășim situațiile problematice.

Mesajul meu pentru viitoarele generații:

Mihai încurajează pe oricine interesat de programare să se înscrie la cursurile Link Academy pentru o experiență personală și profesională frumoasă, dar și pentru posibilitatea de a învăța pentru un viitor stabil.

Mihai-Septimius Istrate

 

După finalizarea studiului, am reușit să obțin un job de Digital Product Owner, unde am ocazia să aplic ce am învățat la Link Academy în proiectele cu aplicații web și mobile ale companiei

Cătălin EmerichÎnainte de a începe studiul la Link Academy, am finalizat Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, iar jobul precedent a fost în asigurări. Practic, aveam legătură cu testarea aplicațiilor și astfel, am avut un nivel basic în momentul înscrierii. Ce m-a determinat să mă înscriu la Link Academy a fost faptul că am dorit să aflu mai multe despre aplicațiile web și să-mi modific domeniul de activitate. Bogdan, profesorul care a predat majoritatea materiilor, a fost ”jos pălăria”. A fost de ajutor pe parcursul școlarizării și a fost alături de noi în momentele în care am întâmpinat dificultății. Totodată, am apreciat că am avut profesori care lucrau în domeniu și că ne-au învățat efectiv cum să căutăm informația. Comunicarea cu Link Academy a fost una foarte proactivă, oricând aveam nevoie de informații, am avut unde să apelăm. Faptul că am avut un grup pe Facebook, a facilitat acest lucru, pentru că orice modificări apăreau, se postau și astfel, nu pierdeam nimic. După finalizarea studiului, am reușit să obțin un job de Digital Product Owner, unde am ocazia să aplic ce am învățat la Link Academy în proiectele cu aplicații web și mobile ale companiei.

Ca mesaj pentru generațiile viitoare de cursanți ai Link Academy, le-aș transmite: "Cursurile de programare sunt ca o unealtă multi-funcțională pe care o ai mereu la dispoziție. Azi poate ai nevoie să scrii un cod, mâine să gestionezi 2 baze de date, săptămâna viitoare să creezi un layout pentru o aplicație web sau mobile, dar întotdeauna ai la îndemână unealta potrivită pentru taskul respectiv. La Link Academy sunt acoperite bine toate ariile necesare.

Cătălin Emerich

 

Programa este foarte bine structurată!

 

Posibilitatea de a studia de la distanță a fost un argument solid pentru care am ales acest curs

Călin Mateuț participant la program PHP Web DevelopmentÎnainte de a mă înscrie la cursul de PHP Web Development de la LINK Academy, nu pot spune că aveam cunoștințe prea multe în domeniul programării web, poate câteva noțiuni de HTML și CSS din liceu. Aveam un loc de muncă, dar în domeniul retail-ului, ca asistent de vânzări în Timișoara. Totul a pornit din dorința de a construi site-uri în WordPress ca freelancer, un lucru aproape imposibil pentru un începător. Am dorit să învăț programarea web fără a face 3 ani de facultate.

Toți profesorii au avut lecțiile foarte bine structurate și au fost mereu disponibili și amabili pentru a răspunde la întrebările mele. Port un mare respect pentru toți mentorii. De asemenea, toate lecțiile au pornit de la noțiunile de bază până la un nivel mediu, părerea mea. M-au ajutat foarte mult. Posibilitatea de a studia de la distanță a fost un argument solid pentru care am ales acest curs. Platforma a funcționat foarte bine și este foarte ușor de folosit, fiind foarte intuitivă. Odată cu finalizarea acestui curs, după o lună am fost invitat la primul interviu în domeniul IT. Chiar dacă am absolvit acest curs, trebuie să continui să muncesc prin rezolvarea exercițiilor și urmărirea de tutoriale pe Youtube.

Momentan doresc să mă angajez într-o corporație pentru maxim 3 ani, iar mai apoi doresc să încerc viața de antreprenor lucrând ca freelancer. Poate peste ani, îmi voi înființa propria agenție de brand design și web development. Doresc să le transmit viitorilor studenți că trebuie să aleagă acest curs sau unul dintre celelalte cursuri oferite de LINK Academy. Profesorii se vor ocupa de dumneavoastră indiferent de modalitatea de studiu, traditional sau online. Probabil că în viitor voi mai urma un curs de la LINK Academy pentru a-mi lărgi bagajul de cunoștințe.

Călin Mateuț (PHP Web Development)

 

Satisfacția absolvirii este una foarte mare

Daniel Constantin participant la program Computer Aided DesignÎnainte de a mă înscrie la LINK Academy absolvisem Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, iar apoi m-am înscris la masterul Teoria codării și stocării informației din cadrul Facultății de Științe Aplicate, Universitatea Politehnică București. În momentul înscrierii lucram la Wittmann Battenfeld România, iar spre sfârșitul studiilor m-am angajat la Renault Technologie Roumanie. În timpul facultății mi-am dorit să lucrez în proiectare. Cand am găsit cursul de la LINK am observat că are o întreagă programă și am fost foarte interesat de ea. Erau anumite materii pe care am dorit să le studiez în liceu/facultate, dar nu s-a putut. De exemplu, istoria artei sau istoria designului și nu numai. Am fost foarte încântat și am zis că este exact ceea ce îmi doresc să fac. Odată stabilit, a rămas doar să fac plata. Aici a fost de un mare ajutor faptul că am putut achita în rate.

Așa mi-am permis să suport și chiria și cheltuielile aferente pe care le mai aveam la momentul respectiv. Profesorii au fost minunați, mai ales doamna Kristina Malajmare. A fost mereu promptă, chiar și atunci când am trimis o temă duminica. Ceea ce aș transmite către viitorii cursanți este să învețe continuu, așa cum a spus și Lenin „Învățați, învățați, învățați!”. Aș mai adăuga: „Și apoi distrați-vă, plimbați-vă și bucurați-vă de viață, cunoștințele dobândite și nu în ultimul rând, impliniți-vă învățându-i pe ceilalți din jurul vostru!". Le recomand în totalitate cursul, deoarece satisfacția absolvirii este una foarte mare, iar la sfârșit vor observa că în discuțiile cu ceilalți vor avea "câțiva ași în mânecă".

Daniel Constantin Angheluță (Computer Aided Design)

 

Am fost complet începător, iar acum sunt Python Developer!

 

Recomand programele LINK Academy tuturor persoanelor ambițioase care își doresc un viitor mai bun!

Ghelici NichitaLINK Academy deschide o viziune în domeniul IT și oferă posibilitatea de angajare. Cel mai mult mi-au plăcut cursurile live practice și interesante și profesorii care sunt experți IT. Un mare avantaj al studiului la LINK Academy este că elimină informațiile inutile pe care le vedem adesea la școală sau la facultate. Informațiile sunt prezentate într-un mod inteligibil și clar pentru toți, care sunt îmbunătățite prin sarcini practice. Recomand programele LINK Academy tuturor persoanelor ambițioase care își doresc un viitor mai bun!

Ghelici Nichita - Frontend JavaScript Development

 

Am auzit de cursul de la LINK Academy prin recomandarea din partea unei cunoștințe și mă bucur de faptul că am ales această academie, datorită seriozității și ajutorului primit din partea tuturor membrilor

Colaborarea cu Link Academy a fost una plăcută, care m-a ajutat să pun baza unor informații utile din domeniu. În momentul înscrierii, nu aveam experiență anterioară și, deși cursul a fost complex, profesorii Link Academy m-au ajutat să înțeleg cu ușurință conceptele predate. Platforma DL mi se pare foarte utilă și m-am bucurat că pot să urmăresc cursurile live și ulterior din arhiva video.

Am auzit de cursul de la LINK Academy prin recomandarea din partea unei cunoștințe și mă bucur de faptul că am ales această academie, datorită seriozității și ajutorului primit din partea tuturor membrilor.

Mesajul meu pentru viitoarele generații este următorul: să folosească din plin toate facilitățile de la Link Academy, nu doar cursurile predate în clasă. Resursele cele mai importante sunt profesorii și pe parcursul întregii școlarizări, îi încurajez să facă tot ce stă în puterea lor pentru a participa cât mai activ la cursurile predate.

Am participat la 2 interviuri și, deși acestea nu au soldat cu un răspuns pozitiv, sunt motivat în continuare să aplic la alte joburi în domeniu.

Mihai-Andrei Baștiurea

 

Aceasta este școlarizarea care aduce rezultate!

 

Profesorii au fost ok, au explicat limpede materia și au făcut cursul interactiv

Andrei Marinaș participant la program Java DevelopmentSunt student la Robotică în cadrul UPB. Am mai făcut programul Java din cadrul Link Academy înainte să îl fac pe cel de Python și profitând de reducerea oferită de cei de la Link, am decis să îmi îmbunătățesc cunoștințele și să mai urmez un curs la ei. Profesorii au fost ok, au explicat limpede materia și au făcut cursul interactiv. Materia oferită online este foarte ajutătoare și explicată bine, platforma este super, nu am avut probleme în timpul navigării prin ea. Ca student, timpul nu-mi permite să am un job full-time, dar uitându-mă peste criterii, pot garanta că bifez cel puțin 80-90% dintre postările de pe platformele online de căutare. Ca planuri de viitor, vreau să lucrez la câteva proiecte personale, cu tehnologiile pe care le-am învățat și pe viitor să îmi fac o firmă de IT cu produse personale. Mesajul meu pentru viitorii cursanți: gândiți-vă bine ce vreți să faceți în viitor și pe ce domeniu vă axați și alegeți o tehnologie pe care să o învățați bine.

Andrei Marinaș (Java Development)

 

Am învățat foarte multe lucruri utile, atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește dezvoltarea personală

Estera IbanescuPer total, experiența a fost pentru mine una foarte plăcută. Am învățat foarte multe lucruri utile, atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește dezvoltarea personală.

A fost o provocare pentru mine. Lucrez cu normă întreagă, în plus, sunt implicată într-o activitate voluntară pe care o fac cu drag, astfel că nu puteam lua timp de la această activitate. De aceea, am avut nevoie de o foarte bună organizare, au fost utile și cursurile bonus oferite, informații foarte interesante, pentru care vă mulțumesc. Am reușit astfel să termin cursul chiar mai repede decât ar fi trebuit.

Informațiile din cursurile obligatorii au fost interesante, iar ce am apreciat foarte mult a fost lucrul practic necesar la fiecare curs. Nu sunt o persoană care să tocească, astfel că mi-ar fi fost greu doar să rețin chestii citindu-le. Exercițiile solicitate au fost potrivite materiilor, eu simt că m-au ajutat să înțeleg cum funcționează programul și ce trebuie să fac eu.

Colaborarea cu profesorii a fost una plăcută. Poate că ar fi fost mai bine să profit și mai mult de experiența acestora, dar pot spune din toată inima că nu am avut solicitări la care să nu primesc răspuns clar și în timp util.

Am terminat cursul, iar de 2 luni am început să mă ocup de partea grafică a firmei la care lucrez - grafică de reclame, grafică de site și editare poze - magazin online. Am primit deja un feedback pozitiv de la superiori legat de aceasta, astfel că am primit încă o ofertă de muncă recent de la o altă firmă. În contextul în care nivelul meu de cunoștințe dinaintea începerii cursului era 1 din 100, meritați o parte mare din mulțumiri pentru această realizare.

Am recomandat deja cu drag LINK Academy, și nu voi înceta să o fac. A fost o sumă de bani cheltuită cu cap. Iau deja în calcul sa urmez un alt program de școlarizare, asta în funcție de cum mă voi dezvolta cu informațiile deja acumulate. Deci, cum se spune între comercianți, cel mai bun feedback al clientului este revenirea pentru noi achiziții.

Apreciez și vă mulțumesc pentru tot suportul oferit pe perioada școlarizării!

Estera Ibanescu

 

Aceasta este școlarizarea IT adaptată tuturor!

 

Platforma DL este concepută excelent și este foarte ușor de utilizat

Cosmin-Andrei Ilișescu participant la program Web DesignAveam cunoștințe de bază în web design, eram la un nivel de începător și tocmai ce trecusem în clasa a XII-a. Doream să urmez un curs online și am căutat pe internet, am găsit această școala și am aplicat. Mi-a plăcut comunicarea pe care am avut-o cu profesorii, au venit de fiecare dată cu explicații. Materia este bună, se pleacă de la noțiuni de bază, astfel încât să înțelegi treptat. Platforma este ușor de utilizat, nu am avut nicio problemă. Am discutat cu colegii, le-am oferit suport în aplicații. După finalizarea cursului m-am angajat în domeniu, mi-a fost mult mai ușor să am acces la oportunitățile de pe piață și aceste cursuri cred că au venit ca un avantaj. Doresc să învăț programarea propriu-zisă. Sfaturile mele pentru viitoarele generații de cursanți sunt să se implice și să învețe constant.

Cosmin-Andrei Ilișescu (Web Design)

 

Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, toți au fost implicați, mi s-au oferit răspunsuri la întrebări

Camelia Pop participantă la program IT ManagementAm studiat contabilitate și informatică de gestiune, de la terminarea facultății și până în prezent, lucrez în domeniul bancar.  Cursul mi-a fost recomandat de o prietenă și am aplicat. Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, toți au fost implicați, mi s-au oferit răspunsuri la întrebări, m-au contactat chiar și telefonic. Platforma a fost foarte bine pusă la punct. Pe grupul de Facebook mi s-au oferit răspunsuri la întrebări, de către un coleg, dar și de către profesor. Nu am aplicat încă pentru un alt post, deoarece doresc să îmi păstrez actualul loc de muncă. Această oportunitate merită și le sugerez celorlalți să profite de ea.

Camelia Pop (IT Management)

 

Recomand persoanelor care vor să se înscrie, să nu ezite!

 

Devotamentul, transparența și profesionalismul sunt câteva dintre caracteristicile impresionante ale profesorilor

Cristian Gabriel Zamrii participant la program JAVA DevelopmentAm avut plăcerea să fac parte din 2 programe oferite de LINK Academy - IT Management și Java Programming. În prezent, studiez masterul la Universitatea Politehnică București - Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor și sunt Analist de Risc - Departamentul de Control, în industria bancară. Am ales aceste programe, deoarece sunt pasionat de domeniul IT și am vrut sa aprofundez și să îmbunătățesc anumite noțiuni.

Devotamentul, transparența și profesionalismul sunt câteva dintre caracteristicile impresionante ale profesorilor și vreau să mulțumesc în special domnului Mihael Buzdugan. Materia parcursă și Platforma DL alcătuiesc un ecosistem bine structurat, având în vedere complexitatea și volumul de informație, iar totul se bazează pe principiul de user-friendly. După absolvirea cursurilor, oportunitățile de joburi au cunoscut un trend ascendent, în special oportunități oferite de firme internaționale. În viitorul apropiat intenționez sa lucrez în Elveția sau Germania în domeniul IT sau domeniul bancar.

Recomand cu încredere cursurile oferite de LINK Academy pentru următoarele generații de cursanți, datorită modului în care m-au ajutat să evoluez și să-mi dezvolt abilitățile pentru viitoarele oportunități.

Cristian Gabriel Zamrii (JAVA Development)

 

Am căutat pe internet și am găsit site-ul, mi-a plăcut mult site-ul în sine și programele LINK Academy

Ștefan-Mihai Moisei participant la program Microsoft AdministrationAveam un loc de munca în IT, job pe care l-am și păstrat. Am căutat pe internet și am găsit site-ul, mi-a plăcut mult site-ul în sine și programele. Profesorii au fost foarte buni și ne-au motivat pe parcursul studiului, mi-a plăcut în mod special de profesorul Bogdan Badea, cu care discutam în ceea ce privește cursul. Materia, după părerea mea, a fost bine structurată, platforma mi s-a părut bine organizată și n-am avut nicio problemă. Am reușit să mă conectez și de pe browser, de pe tabletă și mobil. Am vorbit cu câțiva colegi pe sesiunile de chat, unde discutam toți. Am fost angajat pe un post de IT încă dinainte de începerea acestui curs, iar cursul a venit ca o pregătire suplimentară în domeniu. Doresc să îmi păstrez jobul în IT. Sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să urmeze acest curs și să fie atenți la micile detalii pentru a duce cursul la capăt.

Ștefan-Mihai Moisei (Microsoft Administration)

 

LINK Academy mi-a oferit șansa să lucrez la un proiect real!

 

Teorie complexă, prezentată pe înțelesul tuturor

În opinia mea, cea mai bună parte a școlarizării la LINK Academy este faptul că teoria este prezentată într-un mod mai simplu, care poate fi înțeles de oricine, chiar dacă este complexă. Până în prezent, nu am avut nicio problemă cu lecțiile și teoria pe care le-am învățat la cursuri.

Stefan-Eduard Siscanu (Android Application Development)

 

Cu ajutorul platformei DL am obținut toate informațiile legate de curs

Am studiat științe economice la Timișoara și lucrez în domeniul specialist achiziții. Toți profesorii mi s-au părut foarte buni, mai ales domnul Bogdan Badea, care a interacționat la toate cursurile și a avut multă răbdare. Materia parcursă a avut o structurare logică, iar de pe platforma DL am obținut toate informațiile necesare. De asemenea, nu am avut nicio problemă în a mă conecta la această platformă.

Radu Ionuț Acterian (Network Administration)

 

Cursanta LINK Academy Raluca-Maria Bulgariu : Oricine poate învăța la LINK Academy!

 

Înveți ceva nou și găsești mai multe oportunități pentru un loc de muncă bun

Am terminat liceul teoretic la filologie și am făcut doi ani de facultate la Administrație Publică, iar momentan lucrez în domeniul gastronomiei. Primul motiv pentru care am ales acest curs a fost dorința de a găsi un alt loc de muncă, iar al doilea a fost faptul că îmi doream un job care să-mi permită lucrul de acasă și mai mult timp pentru familie. Materia mi s-a părut interesantă, bine structurată, iar platforma DL utilă, am găsit tot ce am avut nevoie și foarte practică. De asemenea, există și opțiunea de a descărca aplicația pe telefonul mobil. Le sugerez și altora să facă acest curs, deoarece înveți ceva nou și găsești mai multe oportunități pentru un loc de muncă bun și mai bine remunerat.

Dana Corpaci (E-Business and Internet Marketing)

 

Aș transmite următoarelor generații de cursanți să lupte pentru visul lor și pentru ceea ce își doresc

Am studiat la liceul teoretic Henri Coandă și, ulterior, după ce m-am angajat și m-am înscris la LINK Academy, m-am gândit să fac și o facultate pentru a avea mai multe oportunități. Înainte de curs aveam un loc de muncă în producție, la o fabrică. M-am hotărât să studiez acest program deoarece începuse să mă fascineze foarte mult să editez și fotografia. Am decis că ar trebui să învăț mai multe și ulterior să am și un certificat pentru a dovedi cele învățate și a avea o oportunitate în domeniu. Profesorii au fost de ajutor, pentru că mi s-a dat răspuns la orice nelămurire de fiecare dată. Platforma DL a fost o oportunitate de a învăța de oriunde, oricând. Ceea ce aș fi preferat, personal, ar fi fost un stil de învățare old school. Acest lucru nu a fost posibil însă, deoarece sediul se află la București, iar eu sunt din Timișoara, dar nu am regretat. Pot spune că acum am oportunitatea să lucrez și de acasă pentru o firmă sau un client care îmi cere ajutorul în domeniu. Aș transmite următoarelor generații de cursanți să lupte pentru visul lor și pentru ceea ce își doresc.

Alexandru Helmuth Ottinger (Video Design, DL student)

 

Cursanta LINK Academy Valentina Andreea Toader : Profesorii au fost mereu alături de noi!

 

Am învățat multe lucruri noi și interesante

Estera StarostinÎnainte de a mă înscrie la LINK Academy absolvisem gimnaziul. Nu aveam un loc de muncă. Am studiat profesia mai înainte și mi-a placut. Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte plăcută. Totul e explicat clar și frumos. Materia parcursă este foarte utilă. Am învățat multe lucruri noi și interesante. Îmi place foarte mult platforma de Distance Learning. Este accesibilă și comodă. Consider că acum am șanse mult mai mari de a obține un job bun și bine plătit datorită cunoștințelor din AutoCAD și 3ds Max. Pe viitor plănuiesc să mai frecventez ceva cursuri și apoi să aplic pentru un job. Următoarelor generații de cursanți le-aș transmite să asimileze cât mai multe cunoștințe la LINK Academy, deoarece sunt foarte utile. LINK Academy este pentru mine ca un fel de „Start". M-a ajutat foarte mult. Am asimilat multe cunoștințe care îmi vor fi de mare folos în profesie. Vă mulțumesc.

Estera Starostin (Interior Design, DL student) 

 

În mod clar, acum mi-am sporit esențial oportunitatea de a-mi găsi un nou job în domeniul Software Development

Pavel NicolaevÎn ceea ce privește studiile mele, sunt bogat. Am cea mai înaltă treaptă în studii, și anume: studiile doctorale. Sunt doctor în științe tehnice, domeniul măsurări electronice. La momentul înscrierii în cadrul LINK Academy eram asistent universitar, iar acum sunt conferențiar universitar intermediar. Activând în domeniul educației și având experiență de lucru cu studenții, pot spune că profesorii au fost la un nivel bun.

Platforma Distance Learning este foarte utilă, împreună cu materialul video și cel textual. De asemenea, întrebările de verificare și testele pe modul au fost foarte bine structurate. Singura problemă pe care am întâlnit-o o reprezentau întrebările de tip „umple spațiile libere”, unde era nevoie de un răspuns exact ca pe platformă. Nu doar o dată am raportat notarea greșită la aceste întrebări și din păcate nu de fiecare dată am primit răspuns. În mod clar, acum mi-am sporit esențial oportunitatea de a-mi găsi un nou job în domeniul Software Development, ținând cont și de celelalte studii pe care le dețin și care sunt într-o anumită măsură în relație cu acest domeniu.

Odată ce ai ales această cale, succesul stă în muncă: studiu, experimentarea practică, revenirea la teorie, căutarea și a altor surse în cazul apariției neclarităților, comunicarea cu mentorul, utilizarea diferitor forumuri de specialitate, tutoriale, etc. Este foarte importantă recapitularea, unele lucruri nu vor fi clare din prima, dar după ce se mai parcurg câteva materie și se revine la lucrul inițial, lucrurile devin mult mai clare.

Pavel Nicolaev (JAVA Development) 

 

Cursantul LINK Academy Cristian Zanfir : Sunt încântat de programa de la LINK Academy!

 

Platforma de învățare este foarte ușor de folosit

Am terminat profilul Științe ale Naturii (Chimie, Biologie, Fizică, Matematică). Întotdeauna mi-a plăcut ideea de a edita poze/videoclipuri și de a crea filme animate, încât m-am înscris la cursul de New Media Design. Nota 10! A fost o diferență foarte mare între profesorii cu care eram eu obișnuit și cei de aici. În general, bună. Nu am avut nicio problemă în a înțelege cum se realizează proiectele pe care le-am primit. Videoclipurile au fost de mare ajutor. Platforma de învățare este foarte ușor de folosit. Le transmit viitorilor cursanți la LINK group să se țină de treabă și să se implice în workshop-uri!

Andrei Ionuț Dumitrache (New Media Design, DL student) 

 

Platforma Distance Learning mi s-a părut bine structurată și ușor accesibilă

Am terminat Facultatea de Științe Economice, nu aveam un loc de muncă atunci când m-am apucat de curs, deoarece eram în concediu postnatal, iar înainte de a intra în concediu mă ocupam cu designul bijuteriilor. Profesorii au interactionat super, cursul era interesant, mai ales că stăteam acasă și aveam timp de el, era extraordinar. Platforma Distance Learning mi s-a părut bine structurată și ușor accesibilă. Din punctul meu de vedere, este mult mai ușor să găsești un job după ce ai făcut acest curs. Planul meu pentru viitor ar fi să activez în domeniu, în funcție de oportunități. Recomand acest curs următoarelor generații de cursanți, dar au nevoie de multă muncă, perseverență, din punctul meu de vedere, exercițiul este cheia.

Oana Georgiana Cullen (Interior Design) 

 

Cursanta LINK Academy, Paula Lungu: La LINK Academy mi-am făcut prieteni!

 

Am reușit să fiu promovat datorită cunoștințelor acumulate la Link Academy

Am absolvit facultatea de Studii Europene și Relații Internaționale Babeș-Bolyai din Cluj. Lucrez în domeniul IT. Sunt pasionat de limbajele de programare, dintotdeauna mi-am dorit să devin profesionist în domeniu. Materia e bine structurată, m-a ajutat să înțeleg mai bine limbajul Java. De altfel, am reușit să fiu promovat datorită cunoștințelor acumulate la Link Academy la funcția de DataBase Administrator, iar pe viitor doresc să lucrez ca programator Java.

Marcel Gaina (JAVA Development) 

 

Cursurile s-au îmbinat perfect între ele

Înainte de a mă înscrie la LINK Academy eram studentă la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine, la departamentul Engleză - Japoneză. Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, au fost foarte deschiși, chiar dacă nu am pus prea multe întrebări și nu am avut foarte multe nelămuriri. Acest lucru tocmai datorită faptului că totul a fost prezentat în detaliu. Materia parcursă a fost foarte bine structurată, foarte consistentă, iar cursurile s-au îmbinat perfect între ele. Platforma a fost foarte utilă, atât de pe PC, cât și de pe telefonul mobil. Navigarea este foarte ușoară și intuitivă, lucru care m-a încântat, deoarece nu îmi place să pierd mult timp în navigarea pe web, căutând butoane și pagini. Mesajul pe care l-aș transmite următoarelor generații de cursanți este să se înscrie cu încredere, chiar dacă nu sunt convinși că au vreo înclinație către acest domeniu. Eu am pornit din domeniul filologie către Web Design & Multimedia și, totuși, cu perseverență, am reușit să dobândesc abilități noi. Se poate!

Gabriela Florentina Cristea (Certified Web Designer) 

 

Cursantul LINK Academy Florinel-Arpad Huciog: Profesorii ne-au ajutat să rezolvăm fiecare problemă

 

Am căutat pe internet și m-am hotărât să studiez acest program

Înainte de a mă înscrie la LINK Academy, absolvisem liceul cu profil de matematică-informatică, nu aveam un loc de muncă și am căutat pe internet, iar apoi m-am hotărât să studiez acest program. Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, iar platforma DL mi se pare foarte utilă.

Daniel Constantin (JAVA Development) 

 

Aici poți obține informații nu doar de specialitate, ci şi despre dezvoltarea personală şi intelectuală

Tatiana TintarAm găsit acel domeniu care mi-a plăcut mereu, de aceea am decis să-mi realizez visul. Profesorii de la LINK sunt competenți, cu experiență și cel mai important, sunt receptivi. Materia predată este destul de complexă şi interactivă. Platforma Distance Learning este foarte reuşită! Oricând poți studia, nu e nevoie de deplasări şi timp pierdut pe drum. La momentul actual, îmi dau seama că accesul la joburi este destul de bogat, am nevoie de un CV bine întocmit, cu portofoliu, deoarece oferta este mare.

Planul meu este de a găsi un job part-time pentru a fi la dispoziția copiilor mei, să pot călători și să nu depind de orarul fix de la muncă. Cursanților, care urmează să înceapă studiile la LINK, le doresc succes şi să trateze cu seriozitate studiile. Îi îndemn pe viitorii cursanți să exploreze la maxim platforma şi să nu neglijeze informațiile oferite. Aici poți obține și informații despre dezvoltarea personală.

Tatiana Țînțar (New Media Design) 

 

Cursantul Alexandru Marian Megulete LINK Academy:Calitatea școlarizării este la cel mai înalt nivel!

 

Recomand tuturor această școlarizare

Am ales secțiunea „Web Design" la distanță (cursurile se desfășoară pe platforma online) și până acum sunt mulțumit. Primul semestru a fost până la jumătatea lui ianuarie, în care am învățat mai mult teorie de design și tot ceea ce conține acest termen, plus că am studiat Photoshop-ul, lucru care m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile în acest program. Semestrul doi a început imediat după semestrul 1, acest semestru bazându-se pe ceea ce este mai important, crearea site-urilor web. Până acum totul a fost bine, materia bine structurată, la fel și lecțiile video si live-urile. Profesorii care îți verifică taskurile si assigmenturile sunt atenți cu elevii, iar un lucru important este că poți comunica cu ceilalți cursanți și cu profesorii în zilele special programate pentru un curs anume. Până acum recomand aceste cursuri!

Ilișescu Cosmin Andrei (Web Design, DL student) 

 

La momentul actual am mai multe oportunități de avansare în carieră

Sunt absolvent al facultății și masterului Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnice București. Sunt angajat în domeniul IT și am hotărât să studiez acest program din dorința de învățare și pentru a cunoaște lucruri și tehnologii noi. Profesorii au răbdare și mi-au oferit suport, iar materia este vastă și foarte detaliată. Anumite informații au fost de bază, altele au reprezentat o provocare. Platforma Distance Learning este foarte ușor de accesat. La momentul actual am mai multe oportunități de avansare în carieră și pe viitor doresc să îmi continui studiile în domeniul ales. Următoarelor generații de cursanți le transmit să învețe temeinic și din timp.

Bogdan Stamate (Java Development) 

 

Cursanta LINK Academy Iulia Dragomir: Programul LINK Academy este cel mai bun!

 

Profesorii stăpânesc foarte bine disciplina pe care o coordonează

Mercioiu Ana-MariaAm terminat în 2006 Master Retele de calculatoare. Lucrez ca specialist IT, fac cam de toate în IT. Îmi place sa fac site-uri și am făcut și câteva aplicații în PHP, dar am studiat individual. Am vrut să aprofundez acest limbaj și să mă certific. Am fost plăcut impresionată de seriozitatea cu care a fost urmărită și punctată evoluția mea. Am primit sfaturi bune, îndrumări și soluții alternative la cele găsite de mine. Profesorii stăpânesc foarte bine disciplina pe care o coordonează. Materia este bine structurată, are multe exemple, exerciții și m-a ajutat mult testarea intermediară, care este opțională, după fiecare unitate. Dacă cineva vrea să învețe cu adevărat, atunci aici îi este locul.

Mercioiu Ana-Maria (PHP Development, DL student) 

 

Acum sunt pregătită pentru un job foarte bine plătit

Atunci când am optat să urmez cursul de design interior la Link Academy, am știut că va fi ceva special, dar întreaga experiență a fost peste așteptări! Pe parcursul școlarizării mi s-au alocat o diversitate de cursuri practice, din diferite domenii, cum ar fi chiar și studierea limbii engleze, care m-au format ca profesionist în domeniul ales. Datorită vastei instruiri primite aici și diplomei internaționale Link Academy mă simt pregătită să aplic pentru un job bine plătit chiar și peste hotarele țării. Mulțumesc mult pentru profesionalism, Link Academy!

Vieru Lilia 

 

Java este limbajul de programare care m-a captivat cel mai mult

Încă din universitate aveam dorința de a merge în sfera de programare, de a înțelege cum se întâmplă lucrurile în spatele rezultatului final. Java este limbajul care m-a captivat cel mai mult. Profesorii au fost foarte răbdători. Am rămas plăcut surprins de responsabilitate și modul de receptivitate, cu toate că am studiat la distantă.

Cristian Airini - Java DL development student 

 

Cursanta LINK Academy Ana Maria Gornescu: Aici școlarizarea este interactivă și interesantă!

 

Cursul m-a ajutat la CV, am fost sunată de mai multe companii pentru interviuri, am participat la un internship, iar acum lucrez ca și Junior Full Stack Developer

Andra - Claudia PotorÎnainte să mă înscriu la LINK Academy am urmat Facultatea de Chimie și Inginerie Chimică și am devenit inginer chimist. În timp ce am urmat cursul, lucram la o companie ca Project Engineer. Am învățat în timpul liber. M-am documentat bine înainte să mă hotărăsc și am văzut că acest limbaj de programare era foarte cerut pe piață. Profesorii au fost de ajutor, ne-au învățat multe. Mi-a plăcut cum a fost structurat cursul și că ne-au trecut prin toate. A fost greu la început, dar pe parcurs am ajuns să înțeleg materia. Platforma este ușor de folosit, este user friendly. Cursul m-a ajutat la CV, am fost sunată de mai multe companii pentru interviuri, am participat la un internship, iar acum lucrez ca și Junior Full Stack Developer. Vreau să învăț cât mai multe și să avansez în domeniul IT. Dacă dorești să schimbi domeniul, cursul acesta te va ajuta foarte mult, îți va deschide noi oportunități și îți va aduce multe beneficii și satisfacții.

Andra - Claudia Potor (JAVA Development, DL student) 

 

Poți învăța de oriunde, în funcție de programul tău

Sunt în special mulțumit de flexibilitatea pe care o oferă platforma LINK Academy.

Andrei Kredatusz (Architectural Design)

 

Materia parcursă în cursurile live a fost prezentată în detaliu, ușor de înțeles și cu exemple practice

Am terminat facultatea de Psihologie, aveam un loc de muncă în domeniul financiar-contabil. M-am hotărât să studiez partea de web development deoarece am avut ocazia, în cadrul jobului, să lucrez cu câțiva programatori la anumite tool-uri și mi-am dat seama că e un domeniu care mă atrage. Am ales PHP, deoarece începusem deja câteva tutoriale online și am dorit să îmi îmbunătățesc cunoștințele. Cursurile online au fost structurate bine, cu mici lipsuri. De exemplu, cursul de Java ar fi trebuit explicat mai în detaliu, mi s-a părut un fel de „scrieți după dictare”. Pe de altă parte, profesorii din cursurile live au fost foarte bine pregătiți, în special Radu Gasler.

Materia parcursă în cursurile live a fost prezentată în detaliu, ușor de înțeles și cu exemple practice. Însă, la materia parcursă online (deși, este aproape aceeași) mai trebuie lucrat. Aș alinia toate cursurile la cel de PHP Introductiv, care mi s-a părut cel mai bine prezentat, având și o parte practică explicată (agenda). Platforma este bine făcută. Mi-ar fi plăcut să pot descărca cursurile live, ca să le pot urmări și în tren/avion. De multe ori am fost în situația în care mi-aș fi dorit să urmăresc un curs, dar nu am avut posibilitatea din cauza lipsei semnalului.

Elena Oprea (PHP Development)

 

Un curs bine sistematizat, cu mare impact pentru un începător în domeniul dezvoltării software.

Marius Badanau participant la program IT ManagementDupă ce am absolvit o facultate în Economie şi Administrarea Afacerilor, am ajuns la mometul cand mi-am dorit o schimbare in cariera. LINK Academy mi-a oferit aceasta posibilitate prin sistemul de invatare e-learning.

Am considerat că programul IT Management din cadrul LINK Academy va fi o completare binevenită la studiile mele anterioare si o tranzitie usoara catre o noua profesie. Cursurile sunt elaborate într-un mod uşor de înţeles, cu teste şi teme practice, create astfel încât să încurajeze asimilarea informaţiilor învăţate.

Sunt recunoscător echipei LINK Academy, care a fost cu mine la fiecare pas şi mi-a oferit lămuriri ori de câte ori am avut nevoie, personalului didactic care a îndeplinit planul de învăţământ cu profesionalism şi întregului suport logistic.

Cu cunoştinţele dobândite şi cu diploma LINK Academy de absolvire a cursului de IT Management am reusit sa-mi schimb profesia. Am obținut deja un loc de muncă datorită absolvirii LINK Academy.

Marius Badanau

 

Cele mai importante criterii i-au fost indeplinite:

Diversitatea programei, organizarea cursurilor, evaluarea, comunicarea cu titularii cursurilor.

Mihai Horatiu Bob (Computer Aided Design)

 

Cunoștințele avansate, alături de diplomele recunoscute internațional reprezintă un atu

Cea mai bună parte este că ai posibilitatea să înveți de la distanță prin intermediul Internetului și că, în urma frecventării cursurilor, obții cunoștințe avansate și diplome oficiale/internaționale.

Maria Ropot (Computer Aided Design)

Punerea în valoare a cunoştinţelor şi recunoaşterea internaţională prin intermediul certificărilor Adobe

Laurenţiu Nichitean participant la program Web DesignPentru mine, LINK Academy a fost ocazia pe care o aşteptam de ceva vreme, pentru a-mi pune în valoare cunoştinţele în domeniul web design şi pentru a obţine recunoaşterea internaţională prin intermediul certificărilor Adobe. Vreau să mulțumesc LINK Academy pentru seriozitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă.

Laurenţiu Nichitean, Constanţa (Web Design)

 

Înveți CAD oriunde și oricând

Îmi place că pot învăța de acasă la orele și în zilele când îmi permite timpul.

Maria Miruna Geangu (Computer Aided Design)

 

Programul este extraordinar... într-un cuvânt CALITATE

Pavel Dorin Bara participant la program Software DevelopmentDepre LINK Academy, pot spune următoarele: am găsit site-ul LINK Academy întâmplător, navigând pe Internet, și am rămas impresionat de vastitatea ofertei de cursuri IT.
Am solicitat apoi detalii consultantului dumneavoastră și, în urma discuţei, m-am hotărât să mă înscriu.
Acum, aproape de încheierea primului semestru, pot afirma despre programul educațional oferit de LINK Academy că este excelent.

Suportul de curs - ce poate fi accesat online, pe platforma academiei care funcţionează perfect - este foarte interesant, având un conţinut modern, complex, expus într-o formă simplă şi clară, ceea ce face ca procesul de învăţare să fie uşurat şi realizat cu plăcere.
Posibilitatea de a studia după un program flexibil, în ritm propriu, m-a ajutat să pot invăţa fără a afecta celelalte îndatoriri, în special cele de serviciu. În acest fel, am putut să-mi îmbunătăţesc rapid cunostinţele în domeniu, într-un mod comod şi eficient.
Dacă ar fi să caracterizez totalitatea serviciilor oferite de LINK Academy printr-un singur cuvânt, consider că acela este CALITATE.

Aflându-mă acum în cunostinţă de cauză, intenţionez ca, în funcţie de posibilitaţile viitoare, să mai urmez un program în cadrul LINK Academy. Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes în tot ceea ce vă propuneţi!

Pavel Dorin Bara, Brasov (Software Development)

 

Tuturor celor care doresc să se dezvolte cât mai repede în sectorul IT le recomand să se înscrie la academie și să nu le fie teamă de ceva nou

Vin din Chișinău și din dorința de a mă ocupa activ de informatică, după finalizarea liceului am decis să mă înscriu la LINK Academy, care are un curriculum adecvat și modern pentru începători. Ca cele mai mari avantaje ale școlarizării aș evidenția exerciții practice, profesori foarte buni, posibilitatea de studiu la distanță, asimilarea mai ușoară a informațiilor deoarece cursanții nu sunt supuși mult stresului în comparație cu alte instituții și, desigur, certificarea internațională ca unul dintre cele mai mari avantaje pentru cursant, pentru că puteți găsi un job la nivel global, nu numai pe piața muncii din țara unde vă aflați. Tuturor celor care doresc să se dezvolte cât mai repede în sectorul IT le recomand să se înscrie la academie și să nu le fie teamă de ceva nou!

Nicolae Teaca - Network Administration

 

Platforma Distance Learning aduce cu sine beneficii

Partea cea mai bună este platforma online. Fiecare dintre noi are posibilitatea să urmeze cursurile dorite fără să depindă de un orar fix și în ritmul propriu.

Ioana Aurelia Motataianu (Interior Design) 

După un an de zile la programul PHP Web Development am reușit să îmi extind aria de cunoștințe și să mă decid să mă înscriu la al doilea program - Administration

Bogdan Ioan Bias participant la program PHP Web Development, AdministrationAm ales să studiez în cadul LINK Academy deoarece îmi oferea posibilitatea studiului online, iar în al doilea rând pentru programele de învățământ oferite și diplomele pe care le dobândești la finalul studiului. Mi-a plăcut de la început conceptul de studiu online pentru că îmi oferea posibilitatea unui program flexibil. Programele și cursurile au fost gândite foarte bine pentru a putea ulterior pune în practică cele învățate. Am apreciat foarte mult sprijinul întregii echipe LINK Academy și mai ales sprijinul profesorilor care se vede că își cunosc foarte bine materia.

Chiar dacă aveam cunoștințe de programare și înainte de a mă înscrie aici, pot spune că după un an de zile la programul PHP Web Development am reușit să îmi extind aria de cunoștințe și să mă decid să mă înscriu la al doilea program - Administration. Consider că toți cei care își doresc o metodă rapidă și foarte benefică de a obține un loc de muncă mai bun sau o calificare într-un domeniu de viitor, să aleagă LINK Academy pentru că este o alegere corectă!

Bogdan Ioan Bias, Sânnicolau-Mare (PHP Web Development, Administration)

 

Deja din liceu am început să aplic cunoștințele și abilitățile dobândite la acest program, care mă vor ajuta în activitatea viitoare

Vin din Chișinău. În prezent urmez liceul și am decis să mă înscriu la LINK Academy în primul rând pentru că programele oferă oportunități incredibile de progres în carieră, datorită principiului modern de școlarizare, a unui curriculum interesant cu accent pe informații scurte și clare, profesori și o platformă DL bine concepută. Deja din liceu am început să aplic cunoștințele și abilitățile dobândite la acest program, care mă vor ajuta în activitatea viitoare. Recomand LINK Academy tuturor celor care doresc să studieze și să reușească în domeniul IT!

Diana Haj Abdullah - Microsoft Development

 

Angajații LINK group sunt dedicați ajutării cursanților

Apreciez atenția și sprijinul pe care mi le-ați acordat în timpul cursurilor.

Diana Șerbănescu (Interior Design)

 

Vă voi recomanda cu drag oricui aspiră către succes

Malancu George participant la program Software DevelopmentCând am citit pentru prima dată pe site despre LINK Academy mă gândeam că “sună prea bine pentru a fi adevărat”. O şcoală în România care să ofere tot ceea ce îmi doresc: şcolarizare pe termen scurt cu un program flexibil şi suport eficient într-un domeniu util care îmi place. Ei bine, este adevărat!

Cursurile furnizate de LINK Academy sunt bine condensate, iar prezentarea lor în format scris şi exemple video, asistată de teme practice, determină materia să fie plăcută şi pe înţelesul oricui. Personalul de la departamentul de suport este foarte eficient şi extrem de amabil. Cu mai multe ocazii mi-au mulţumit că au putut să mă ajute, deşi era în cea mai mare parte interesul meu.

Sunt extrem de mulţumit că am urmat LINK Academy şi pot să spun că am rămas uimit de calitatea oferită.
Vă mulţumesc tuturor celor de la LINK Academy pentru această experienţă şi vă voi recomanda cu drag oricui aspiră către succes. Vă urez toate cele bune şi să o ţineţi tot aşa.

Malancu George – Lucian, Câmpulung Muscel (Software Development)

 

Promptitudine, calitate, conștiinciozitate

Mi-a plăcut modul de prezentare a cursurilor, calitatea informațiilor, promptitudinea cu care se răspunde mesajelor și solicitărilor.

Daniel Mihai Blănaru (IT Management)

 

A studiat programarea PHP, acum continuă şcolarizarea în cadrul departamentului CAD

Adriana Herţa participantă la program PHP Web Development, Digital PrototypingO direcţie plăcută şi sigură. Întregul sistem de organizare şi de prezentare a informaţiilor din cadrul unui program de studiu sunt structurate şi sistematizate pe un „arbore” bine înrădăcinat, care îţi permite însuşirea elementelor de bază, pe fundamentul cărora pe urmă poţi singur să-ţi dezvolţi bagajul de cunoştinţe în domeniul studiat. Studentul are parte de o informare foarte complexă referitoare la domeniile incluse în programa de studii. De profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea, susţinerea totală întâlnită la primul contact cu reprezentanţii LINK Academy, ai parte şi pe parcursul întregului an de studiu, atât din partea profesorilor, cât şi a suportului tehnic.

Am parcurs modulul PHP Web Development din cadrul Departamentului Programming, promoţia 2010-2011, şi tocmai calitatea serviciilor oferite, a informaţiilor primite, a profesionalismului cu care lucrează toţi angajaţii LINK Academy, m-au determinat să studiez în continuare programul Digital Prototyping din cadrul Departamentului CAD.

Cunoştinţele dobândite în domeniu sunt convinsă că mă vor ajuta în noua profesie pe care o am. Deja mă gândesc la un nou program pentru sesiunea 2012-2013 care să completeze cunoştinţele dobândite în cele două programe studiate la dumneavoastră şi care să-mi ofere posibilitatea lansării mele într-o direcţie plăcută şi sigură.

Adriana Herţa, Timişoara (PHP Web Development, Digital Prototyping)

 

Deși oferă flexibilitate, LINK Academy oferă și o structură care ajută în menținerea conștiinciozității

Orarul de studiu te ajută să fii constant și consecvent în parcurgerea materiei.

Răzvan Aurel Ursa (IT Management)

 

LINK Academy este o completare binevenită a Facultăţii de Economie

Ţifrea Andrei participant la program IT ManagementDupă ce am absolvit o facultate în Economie şi Management Internaţional, am considerat că programul IT Management din cadrul LINK Academy va fi o completare binevenită la studiile mele anterioare. Cursurile sunt elaborate într-un mod uşor de înţeles, cu teste şi teme practice, create astfel încât să încurajeze asimilarea informaţiilor învăţate. De asemenea, m-a surprins suportul prompt oferit de către cei de la LINK Academy în soluţionarea problemelor de orice fel. Programul a oferit şi posibilitatea obţinerii certificatului Cambridge International Business Certificate, lucru care mi s-a părut un bonus binevenit. Recomand cu căldură atât programul pe care l-am urmat, cât şi celelalte programe oferite de LINK Academy.

Ţifrea Andrei, Miercurea Ciuc (IT Management)

 

Experiența practică a profesorilor aduce un plus de valoare

Îmi place faptul că se oferă o mulțime de exemple din viața reală. Acest lucru facilitează asimilarea cunoștințelor.

Lăcrămioara-Daniela Gherghel (IT Management)

 

Un curs foarte bun, bine sistematizat, cu mare impact pentru un începător ca mine

Lucian Mihalache participant la program Web DesignIniţial, m-am înscris cam sceptic la un asemenea curs online, ţelul meu fiind, atunci, de a-mi lărgi cunoştinţele în materie de site-uri web şi pachetul Adobe, iar dacă aş fi putut obţine şi o certificare în acest domeniu ar fi fost ca şi cum împuşcam doi iepuri dintr-un foc. Încă de la început am constatat că mai am foarte multe lucruri elementare de învăţat despre pasiunile mele menţionate anterior şi chiar am fost plăcut surprins că niciun detaliu nu a fost lăsat la voia întâmplării. M-a captivat imediat si am fost surprins să constat cât de mult avea să-mi placă partea de design şi secretele limbajelor din spatele interfeţelor grafice.Totul a fost uşor, asta cu condiţia să fiu consecvent şi să-mi aloc timpul săptămânal necesar parcurgerii cursurilor şi "temelor pentru acasă". Nici nu ştiu când a trecut un an, dar ştiu că mi-am lărgit foarte mult cunoştinţele legate de Internet, nu numai despre cum se construiesc paginile web, dar mai ales despre filozofia din spatele acestei industrii. Un curs foarte bun, bine sistematizat, cu mare impact pentru un începator ca mine, de pe urma căruia voi putea să pun altfel problema în domeniul în care activez în prezent, marketing-ul clasic.

Lucian Mihalache, Bucureşti (Web Design)

 

Experiența practică a profesorilor aduce un plus de valoare

Îmi place faptul că se oferă o mulțime de exemple din viața reală. Acest lucru facilitează asimilarea cunoștințelor.

Iulian Guţu (IT Management)

 

Regim de învăţământ profesionist, de oriunde

Mardar Tudor Costin participant la program Web DesignCursurile LINK Academy m-au ajutat să îmi îmbunătăţesc cunoştinţele de web design şi m-au făcut să urmez un regim de învăţământ profesionist, de altfel imposibil doar prin resurse proprii. Aflându-mă la o distanţă considerabilă de Timişoara, mi-ar fi fost imposibil să urmez aceste cursuri, însă cu ajutorul platformei online moderne acest lucru a fost posibil şi chiar avantajos.

De asemenea, am fost impresionat de promptitudinea şi amabilitatea echipei LINK Academy, care m-a ajutat la fiecare pas şi mi-a oferit lămuriri ori de câte ori am avut nevoie.

Mardar Tudor Costin, jud. Dâmboviţa (Web Design)

 

Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, în special domnul Radu Gașler

Daniel-Nicolae Bartuș participant la program PHP DevelopmentOcupam funcția de administrator de rețea la momentul începerii cursului. Am intrat pe site și am făcut testul. Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, în special domnul Radu Gașler. Platforma mi s-a părut în regulă, materia foarte bine structurată și n-am avut nicio problemă.

M-a pasionat acest domeniu și de aceea am și ales să aplic, acum urmez al doilea curs în cadrul LINK Academy. Am recomandat cursul și altei persoane care m-a contactat pe Facebook, iar ulterior am aflat că a și obținut certificarea.

Daniel-Nicolae Bartuș (PHP Development, DL student)

 

Satisfacem nevoile unui programator în devenire

Sunt mulțumit de faptul că suportul oferit la curs acoperă o mare parte din ceea ce este necesar unui programator.

Dragoș Florin Lixandru (Java Development)

 

Chiar și cei cu un loc de muncă full-time se pot bucura de cursuri

Sunt mulțumit că pot să am propriul meu ritm de învățare. Acest lucru mă ajută foarte mult, pentru că având un loc de muncă, timpul pe care pot să-l dedic învățării este limitat în timpul săptămânii.

Bogdan Adrian Oprea (Java Development)

 

Cu o experienţă de peste 15 în calitate de Director economic, această şcolarizare i-a adus multe beneficii profesionale

Galia Petrea participantă la program IT ManagementSunt foarte încântată de programul IT Management pe care îl urmez în cadrul LINK Academy. Cursurile sunt organizate în aşa manieră încât pot fi uşor asimilate, cu exemple practice şi necesare dezvoltării profesionale.


După 15 ani de experienţă în domeniul Financiar, din care 11 ani ca Director economic, şi după 20 de ani de la primul curs de informatică din 1991, am simţit nevoia să actualizez informaţiile de natură teoretică, în concordanţă cu dezvoltarea tehnologiei informaţionale actuale şi cu mersul evenimentelor de pe piaţa muncii. Este un plus de competenţă binevenit, bazat pe strategii avansate de management foarte utile în activitatea mea practică.

Din punctul meu de vedere, văd acest program ca o modalitate aplicabilă direct în activitatea profesională, deoarece am fost mereu adepta sistemului "Long-Life Learning". În plus, certificarea Cambridge International  Business Studies îmi deschide noi frontiere în ceea ce priveşte dezvoltarea profesiei şi avansarea în cariera, mai ales în contextul implicării la nivel european, în companii de nivel multinaţional.

Galia Petrea, Timisoara (IT Management) 

 

Nu numai profesorii și mentorii sunt de apreciat, ci toți angajații care se străduiesc să ajute cursanții LINK Academy

Apreciez angajații de la LINK Academy Timișoara care sunt mereu dispuși să te ajute.

Adrian Carabenciov (Java Development)

 

Răbdarea, structura și disponibilitatea ajută la parcurgerea și înțelegerea materialelor

Sunt foarte mulțumit de mentorul meu, Mihael Buzdugan, care îmi dedică tot timpul necesar pentru a-mi explica fiecare lucru în detaliu, de asemenea, este și foarte prompt. Știu că se poate învăța și de pe internet, din tutoriale, cărți etc., și asta gratuit, însă dacă nu ești o persoană foarte dedicată și ambițioasă, vei tinde să renunți când vei da de greu. La LINK Academy, există termene pentru finalizarea modulelor, teste de avansare, assignmenturi, toate acestea practic te cam obligă să nu lenevești și să înveți mai mult.

Radu Adrian Ciocan (Java Development)

 

A terminat şcoala fără stres, iată cum:

Mihaela Gherghiţă participantă la program Web DesignExperienţa cu LINK Academy a fost una inedită. Total diferită faţă de şcoala românească. M-a impresionat foarte plăcut amabilitatea staff-ului (atât a profesorilor, cât şi a personalului administrativ), precum şi rapiditatea reacţiilor de feedback. Spre deosebire de şcoala românească în care profesorii sunt distanţi, reci şi indiferenţi, iar secretariatul are senzaţia că e Dumnezeu, aici intâlneşti oameni calzi, apropiaţi, gata să te ajute şi să te îndrume. A fost o reală plăcere să învăţ. Cursurile au fost foarte condensate, concise şi uşor de înţeles. Am pornit la drum de la zero. Nu ştiam absolut nimic despre web design sau despre programele studiate.

Programa de la LINK Academy a fost însă în aşa fel structurată, încât să cuprindă tot ce este important în acest domeniu. Dacă aş fi început să studiez singură, nu m-aş fi descurcat, nu aş fi înţeles rostul şi logica şi nu aş fi ştiut de unde trebuie să pornesc. LINK Academy mi-a deschis o poartă, dar am înţeles că pentru a fi cu adevărat bună, mai am de studiat şi de exersat. Mi s-au oferit cunoştinţele primare, Abecedarul, am fost învăţată să citesc, dar pentru a reuşi mai departe trebuie să muncesc singură. Mi-a plăcut foarte mult că procesul de învăţare s-a desfăşurat fără stres, fără nervi, fără frică. O reală plăcere. Modulul de engleză a fost de asemenea bine gândit, complex şi foarte folositor. Recunosc că aş mai urma şi alte programe din cadrul şcolii.

Recomand cu caldură LINK Academy celor care sunt la început de drum. Celor care au o pasiune pentru unul din domeniile studiate, dar nu stiu de unde să pornească şi ce trebuie să înveţe. Şi mai ales celor care se tem de şcoală. Pentru că aici nu există noţiunea de teamă.

Mihaela Gherghiţă, Bucureşti (Web Design)   

 

Cel mai mult mi-a plăcut:

Explicarea simplă a noțiunilor urmate de exemple simple, adecvate.

Laszlo Biro (Java Development)

 

Temele și evaluarea periodică ajută la reținerea informațiilor

Ai posibilitatea să înveți într-un cadru flexibil, ai lecții de prezentare, teste pe modul și assignmenturi care atacă multe probleme și te familiarizează cu ele.

Stefanita-Cezar Rusu (Java Development)

Cambridge International Business Studies în mai puțin de un an de zile

Lavinia Copcinschi participantă la program IT ManagementLINK Academy mi-a oferit posibilitatea de a mă specializa printr-un program educaţional cu un format susţinut de o universitate de renume, cum este Cambridge University. Pe toată perioada cursurilor am avut ajutorul şi susţinerea mentorilor care au făcut tot posibilul să clarifice în cel mai scurt timp orice nelămuriri am întâmpinat în procesul de însuşire a cunoştinţelor.

De asemenea, platforma de învăţământ la distanţă este una uşor de utilizat şi foarte eficientă, permiţând cursantului atât accesarea materialelor de studiu, a testelor pregătitoare şi a testărilor finale în orice moment, precum posibilitatea discuţiilor în grup pentru fiecare materie parcursă.

Lavinia Copcinschi, Bucureşti (IT Management)

 

Primești mai mult decât credeai

În opinia mea, cel mai mare avantaj al școlarizării este faptul că se alocă și diferite cursuri opționale, pe lângă ceea ce am ales să studiem.

Sabina-Petronela Pătrasc (Java Development)

 

Colaborare excelentă cu profesorii, cursuri de calitate, un ritm de studiu foarte bun şi o echipă tehnică foarte promptă.

Liliana Tegzes participantă la program E-businessStudiez la LINK Academy din noiembrie 2011 şi sunt foarte mulţumită de programul pe care îl urmez. Colaborare excelentă cu profesorii, cursuri de calitate, un ritm de studiu foarte bun şi o echipă tehnică foarte promptă.

Mulţumesc pentru susţinerea acordată şi vă doresc toate cele bune.

Liliana Tegzes, Bucuresti (E-business)

 

Metoda de învăţământ - modernă şi eficientă

Am absolvit cursurile de programare LINK Academy, specializarea Software Development, în forma de învăţământ la distanţă şi sunt încântat de materia parcursă.

Cursurile sunt clare, explicite şi se bazează pe exemple concrete, iar metoda de învăţământ - modernă şi eficientă - reprezintă o oportunitate deosebită pentru cei care vor să se perfecţioneze într-un domeniu de vârf, atât de dinamic cum este domeniul IT şi nu au timpul necesar pentru a frecventa un sistem clasic de învăţământ. Am dobândit cunoştinte avansate despre baze de date, MS SQL Server, C#,  ADO.NET, LINQ, HTML, CSS,  PHP, MySQL, JAVA si nu numai... Mulţumesc LINK Academy!

Valentin Cristian Boiangiu, Târgovişte (Software Development)

 

A finalizat şcoala studiind din Italia

Buculei Ion participant la program Microsoft Web DevelopementDupă un an de zile de studiu, pot spune că nivelul cunoştinţelor mele din programare şi utilizare a instrumentelor Adobe a crescut considerabil faţă de cunoştinţele pe care le-am avut când am început şcoala.

De câţiva ani buni locuiesc şi lucrez în Italia ca programator pentru o companie de software. M-am înscris la LINK Academy în anul 2010 la recomandarea şefului meu şi am fost plăcut impresionat de programa lor şcolară, şi din acest motiv am hotărât să mă înscriu chiar la două programe: Programare şi Design. După un an de zile de studiu, pot spune că nivelul cunoştinţelor mele din programare şi utilizare a instrumentelor Adobe a crescut considerabil, faţă de cunoştințele pe care le-am avut când am început şcoala - în noiembrie anul trecut - şi pot spune că deja culeg roadele muncii depuse pe tot parcursul acestui an.

Locuind în Italia, mi-am dat seama cât de important este să înveţi constant, şi din acest motiv planific ca anul acesta să îmi înscriu şi fiul la unul din programe. Sunt sigur că această şcoală îi va asigura, pe lângă o educație de calitate, pe care mi-o doresc pentru el, şi un viitor mai sigur.

Învăţând din Italia prin intermediul platformei LINK Academy, am reuşit să reduc costurile unei astfel de formări extrem de utile şi, de asemenea, am posibilitatea să pun zilnic în aplicare ceea ce am învăţat la cursuri. Din acest motiv, consider că LINK Academy este o alegere înţeleaptă pentru toţi cei care au nevoie de o astfel de formare profesională.

Buculei Ion, Palermo, Italia (Microsoft Web Development 4 şi New Media Design)

 

Teoria este în mod constant pusă în practică, ceea ce ajută aprofundarea

Exerciții practice, assignmenturi. Sunt extrem de utile pentru înțelegerea și punerea în practică a noțiunilor teoretice.

Liliana Udubașa (Java Development)

 

Pe lângă diplome, a învăţat şi cum să-şi pună în aplicare cunoştinţele

Lăcan Iren participantă la program New Media DesignAm 42 de ani, mă pasionează IT-ul şi designul de câţiva ani buni, dar cum nu am studiat în aceste domenii, nu ştiam cum să îmi completez cunoştinţele. M-am înscris la LINK Academy, urmez cursurile de New Media Design şi sunt foarte mulţumită, deoarece pe langă diplomă, mai dobândesc şi cunoştinţele necesare.

Mulţumesc LINK Academy!

Lăcan Iren, Târgu Mureş (New Media Design)

 

Am aplicat la acest curs din dorința de schimbare, de a urma un alt domeniu și de a-mi găsi un job în programare

Lucram în inginerie chimică la începutul studiului. Am aplicat la acest curs din dorința de schimbare, de a urma un alt domeniu și de a avea posibilitatea de a găsi un loc de muncă în programare. Mesajul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să ia în considerare această școală și să se implice dacă își doresc cu adevărat să învețe.

Ștefan-Ciprian Verbinț (JAVA Development)

 

M-au ajutat să mă pregătesc pentru obținerea certificărilor

Oferă o pregătire mai mult decât suficientă pentru examenul Oracle pe care urmează să îl susțin.

Victor-Andrei Neagu (Java Development)

 

Platforma online este un ajutor de nădejde

Este foarte utilă. E bine că există și o platformă online deoarece atunci când călătorești mult, totul devine mult mai accesibil așa.

Vlad-Stefan Voicu (Java Development)

 

Cursurile extra reprezintă un ajutor în plus

Toate părțile sunt bune și oferă explicații clare. E normal ca tema cursului să fie chiar și mai atractivă, dar și cele plus sunt de mare ajutor.

Nicolae Adrian Chiriac (Java Development)

 

Ca angajat apreciez flexibilitatea

Funcționează oricând și oriunde de pe orice platformă, e perfect pentru cei care învață și lucrează în același timp.

Raul Cristian Trabajko (Java Development)

 

Orice provocare aduce cu sine beneficii

Îmi plac assignmenturile de la cursuri pentru că îți dezvoltă abilitățile de a rezolva tema.

Marton George Bukta (Microsoft Administration)

 

Fiecare curs este structurat astfel încât să ajute

Cea mai bună parte este că îmi permite să urmez cursul deși am un program încărcat. Durata cursurilor este mai mul decât suficientă și nu îmi fac griji că nu voi putea termina la timp.

Alexandru Munteanu (Microsoft Administration)

 

Certificările internaționale sunt foarte atrăgătoare

M-a atras posibilitatea de a dobândi / de a-mi perfecționa cunoștințele și de a obține și un document care atestă aceste cunoștințe.

Vasile Miron (Microsoft Administration)

 

Certificările internaționale sunt foarte atrăgătoare

Online, ușor de accesat și, cel mai important, recunoscut la nivel național (și internațional).

Mircea Ioan Ionita (Microsoft Administration)

 

Conceptul life-long-learning poate să fie aplicat cu ajutorul acestor cursuri

Învăț lucruri noi, mă dezvolt pe plan personal și pe termen lung.

Marian Cîrlănaru (Microsoft Web Development)

 

Dorința de a ajuta cursanții este o adevărată valoare asumată de toți angajații

Departamentul tehnic răspunde foarte prompt la întrebările cursanților. Sunteți foarte buni :) Poți studia oricând și poți beneficia de instruire în domeniul IT chiar dacă lucrezi cu normă întreagă.

Marius Drumea (Network Administration)

 

Tot ce face această școală, este excepțional. Nu am nimic de reproșat

Sunt mulțumit de absolut tot ce face această școală. Începând de la cursuri, până la profesori și suport tehnic. Cu toții au fost foarte înțelegători și mi-au sărit în ajutor atunci când am intrat în impas. Îmi aduc aminte că într-o zi, nu am știut că cursurile, odată expirate, nu mai pot fi deschise. Din păcate nu le salvasem, pentru că am văzut că figurează la cursuri expirate. Am lăsat un mesaj pe grupul școlii de pe Facebook, dacă mă poate ajuta cineva să salvez cursurile respective în calculatorul personal.

Am fost sunat în decurs de o oră de la publicarea mesajului meu, am fost sunat de cineva de la suportul tehnic care m-a anunțat că a prelungit cursurile respective, pentru ca eu să le pot salva în calculatorul personal. Aș dori să îi mulțumesc în mod deosebit și domnului profesor Bogdan Badea. De fiecare dată când am avut nevoie de ajutor, a fost foarte înțelegător și răbdător cu mine. Când am terminat cele două cursuri, cel de Rețele de calculatoare și cel de Windows 10, m-a ajutat să înțeleg exact ce trebuie să fac, atunci când efectuez sarcinile de la fiecare modul. Tot ce face această școală, este excepțional. Nu am nimic de reproșat. Cursurile sunt foarte moderne și actuale, foarte bine explicate, în opinia mea.

Rareș-Iulian Negru (Network Administration)

 

Acces nelimitat la informațiile necesare

Pot să îmi fac programul de studiu cum vreau și am totdeauna access la informațiile necesare.

Andrei-Alexandru Priboi (Network Administration)

 

Extracuricularele sunt foarte apreciate

Sunt mulțumit de modul în care sunt organizate cursurile: module, unități, bibliografie. Faptul că, pe lângă cursuri, sunt organizate seminarii care mă ajută să îmi fixez cunoștințele dobândite la curs.

Eugen Ion (New Media Design)

 

Crește curiozitatea și dorința de învățare

Îți deschide apetitul pentru domeniul pe care îl studiezi într-o manieră originală și instructivă.

Popa Iulia-Magdalena (New Media Design) 

 

Lecțiile video îmbină în mod perfect teoria cu practica

Îmi plac cel mai mult lecțiile video, cel puțin la programele pe care le-am învățat, deoarece îmbină perfect teoria cu practica.

Teodora-Maria Bogdan (Print Design)

 

Mai buni decât competitorii

Am mai făcut și alte cursuri, dar ale dvs. sunt cele mai consistente atât calitativ cât și cantitativ în acest domeniu, merită investiția ! :)

Maria Oltea Cocea (Print Design)

 

Tot ceea ce se învață poate să fie pus în practică

Sunt mulțumită de cursuri, de modul de predare și cred că noțiunile predate ajung la cursanți care le vor putea pune în practică.

Daniela Vovec (Software Development)

 

Cea mai bună parte este posibilitatea de a accesa oricând, la orice oră cursurile și multitudinea de posibilități de a parcurge materia

Sunt mulțumită de faptul că toate cursurile sunt prezentate în mai multe moduri, atât PowerPoint cât și PDF, că se alocă timp fiecărui curs, ceea ce te ajută să îți faci un orar zilnic, că sunt teste de avansare care te ajută să verifici cât ești de pregătit. Cea mai bună parte a școlarizării la LINK Academy este posibilitatea de a accesa oricând, la orice oră cursurile și multitudinea de posibilități de a parcurge materia, dar și buna prezentare a cursurilor.

Ioana Mocian (Software Development)

 

Cursurile sunt foarte ușor de înțeles indiferent de nivel

Sunt în mod special mulțumit de ușurința cu care sunt explicate cursurile, devin foarte ușor de înțeles, chiar și pentru începători.

Iulian Pricop (Software Development) 

Platforma este user-friendly

Este o platformă user-friendly, materialele sunt pe înțelesul tuturor, cu exemple care te ajută să înțelegi teoria.

Roxana-Iulia Cucu (Software Development)

 

Explicații pentru persoane de orice vârstă

Găsești explicații pentru toate categorile de vârstă astfel încât să poată fi studiate de oricine.

Mohamed Salih Hanim (Web Design)

 

Cursurile cadou sunt, de asemenea, utile

M-au ajutat foarte mult cursurile cadou să-mi creez o viziune complexă asupra IT-ului, atât pe plan profesional cât și personal.

Ursache Armand Ionuţ (PHP Development)

 

Sunteţi printre puţinele sau chiar singura academie de genul acesta, care se ocupă cu adevărat de pregătirea cursanţilor şi de menţinerea relaţiilor

Ţin să vă spun că sunt foarte mulţumită de felul în care v-aţi ocupat de mine în toată perioada studiilor la LINK Academy, cred că sunteţi printre puţinele sau chiar singura academie de genul acesta, care se ocupă cu adevărat de pregătirea cursanţilor şi de menţinerea relaţiilor, ceea ce este foarte important în România la ora actuală, şi nu în ultimul rând, oferiţi cursuri de calitate. Vă mulţumesc pentru tot!

Elena Branea, Ploieşti (New Media Design)

 

Teoria se pune în practică

Taskurile și assignmenturile, încurajează creativitatea.

Bodnărescu Cristian (IT Management)

 

LINK Academy – pregătire pentru o carieră strălucită în domeniul dezvoltării software

Am avut deosebita plăcere de a fi unul dintre studenţii dvs. Am acumulat cunoştinţe deosebite, pe care consider că nici o altă şcoală nu le-ar fi putut oferi.Am apreciat în mod deosebit nivelul de predare academic al instructorilor (persoane deosebite şi cu un nivel înalt de pregătire), precum şi stilul de predare eficient. Este evident că dvs. pregătiţi toţi cursanţii pentru o carieră strălucită în acest domeniu. Apreciez toate cursurile şi vă doresc mult succes în activitatea dvs. în continuare!

Cu deosebită consideraţie,

Gabriel Sticlaru, Arad (Software Development)

 

A învăţat secretele programării web, deşi a fost începătoare

Cu mare plăcere vă înştiinţez că sunt extrem de mulţumită de cunoştinţele pe care le-am acumulat pe perioada cursurilor dumneavoastră. Aşteptările mele au fost depăşite. Am început de la 0 şi acum liniştită pot să declar ca sunt la un stadiu avansat în ceea ce priveşte limbajul HTML şi lucru cu programul Dreamweaver. Suportul pe care îl asiguraţi este la un nivel ridicat din toate punctele de vedere. Cursurile sunt scrise în mod explicit, uşor de învăţat. Sunt forte mulţumită de alegerea pe care am făcut-o, începând studiul oferit de dumnevoastră. Aştept cu nerăbdare următoarele cursuri.

Radostina Chiţigoi Ilieva, Varna, Bulgaria (PHP Web Development)

 

Oricine îşi doreşte cu adevărat să înveţe să facă site-uri va putea să o facă urmând cursurile LINK Academy

Sunt de apreciat deschiderea profesorilor şi amabilitatea cu care suportul tehnic rezolvă şi răspunde la solicitările primite.

Cantitatea de informaţii furnizate oferă o complexitate peste medie şi o pregătire teoretică fundamentală.
Am primit toate informaţile solicitate, chiar dacă unele din întrebări nu făceau parte din curs.
Pe scurt, probabil că oricine îşi doreşte cu adevărat să înveţe să facă site-uri va putea să o facă urmând cursurile LINK Academy, dacă îşi doreşte cu putere, pentru că profesorii răspund cu profesionalism la toate solicitările, completând cu informaţii practice cursul teoretic.

Dumitriu Cristian, Bucureşti (PHP Web Development şi Web Design)

Rapid, ușor și bazat pe practică.

LINK Academy, cel mai rapid și util mod de a învăța, chiar și cu minimul de efort, bazele sau chiar și aprofundări în anumite domenii într-un mod de actualitate, mai exact, pe calculator. Toate astea cu ajutorul profesorilor care-ți sunt mai mult colegi în această "călătorie". În cazul meu, am reușit să învăț și să obțin o diplomă internațională în domeniul design-ului pentru case și caractere ale jocurilor pe calculator,(pe lângă altele astea sunt preferatele mele). Programele (soft-uri) Autodesk sunt cele mai cunoscute pentru a lucra în domenii ce cuprind modelare 3D. Am reușit să învăț într-un an, cu un efort mediu, cum să creez caractere pentu jocuri PC și design pentru case. Un scurt review ar cuprinde cuvintele: rapid, ușor, bazat pe practică.

Claudiu-Andrei Rîșchitor

  

Recomand cursurile LINK Academy tuturor celor interesaţi de designul grafic

Sistemul de învăţare e-learning e foarte performant şi uşor de utilizat, cursurile sunt accesibile şi uşor de asimilat. Profesorii sunt foarte prompţi în a răspunde cerinţelor elevilor şi în a oferi sprijin pe toată durata şcolarizării. Recomand cursurile LINK Academy celor care doresc să dobândească, la fel ca şi mine, bagajul de cunoştinţe necesar în domeniul designului grafic.

Loredana Elena Coica, Tirgu-Jiu (New Media Design)  

 

A înfiinţat o companie de software şi are succes în afaceri

Dragoş Constantin din Timişoara, după şcolarizare, a deschis o companie de software şi astăzi are succes în afaceri:"Deoarece sunt proprietarul unei agenţii de contabilitate, datorită cunoştinţelor de programare pe care le-am obţinut la LINK Academy şi sprijinului generos al echipei lor de software, am dezvoltat un pachet complet de business software care anul acesta a început foarte bine să se vândă şi care mi-a permis să câştig de câteva ori mai mult decât înainte de a mă înscrie la LINK Academy. 

După şcolarizarea în design, creează cu succes imaginea companiei sale

Elena Maria Mateescu a terminat studiile la Departamentul design şi a început să-şi construiască o imagine convingătoare, identitate vizuală și să organizeze campanii de promovare pentru afacerea proprie.

 

Lucrează în calitate de coordonator la cel mai mare centru logistic din Elveţia

Ilie Munteanu din Zurich, Elveţia, printre altele, a scris: "Sunt din Elveţia şi am fost plăcut surprins de faptul că şi în România pot obţine o educaţie de calitate, care m-a ajutat să am un succes şi mai mare", Ilie astăzi lucrează în calitate de coordonator la cel mai mare centru logistic din Elveţia.

 

A devenit specialist în design grafic, audio şi video

În cadrul Departamentului Design şi Multimedia, Alin Sorescu a dobândit abilităţi de design grafic, montare audio şi video: "Şcoala a îndeplinit aşteptările mele în totalitate, mi-am făcut mulţi prieteni cu care am rămas în contact şi, cel mai important, am continuat să fac ceea ce îmi place."

 

A terminat şcolarizarea cu succes în Australia

Din Australia, Cornel Prodan ne-a trimis o scrisoare: "Sunt surprins de nivelul de sprijin pe care l-am primit. Vă mulţumesc tuturor foarte mult. Un astfel de sprijin pentru utilizatori oferă puţine şcoli sau facultăţi din străinătate, iar de ţara noastră nici să nu vorbim. De aceea vă doresc numai bine şi succes în viitor..."

 

A devenit un programator profesionist în mai puţin de 12 luni

Marian Stancu, care lucrează ca programator la LINK group, înainte de a se înscrie la LINK Academy nu a ştiut să programeze.

În mai puţin de 12 luni a dobândit competenţe şi cunoştinţe avansate din domeniul programare, utilizarea instrumentelor de programare, bazelor de date şi proiectarea sistemelor informatice. "Programele ITA sunt moderne, urmează tendinţele mondiale, iar profesorii încearcă să le transmită în cea mai bună manieră. În cadrul unor subiecte, am scris lucrări de seminar şi am participat la proiecte care au devenit referinţele mele cele mai bune şi au confirmat cunoştinţele acumulate în cadrul LINK Academy."

 

Astfel de mărturisiri sunt multe. Iată comentariile complete ale studenţilor noştri:

LINK Academy constituie o bază bună pentru un succes sigur în viaţă

LINK Academy e o şcoală modernă şi de calitate, în cadrul căreia am găsit exact ceea ce am căutat. Mi-am perfecţionat cunoştinţele anterioare în domeniul de design grafic, montare audio, video şi animaţie.

Şcoala a îndeplinit complet aşteptările mele, mi-am făcut o mulţime de prieteni cu care am rămas în contact şi, cel mai important, am continuat să fac ceea ce îmi place. LINK Academy constituie o bază bună pentru progresul viitor şi un succes sigur în viaţă.

Alin Sorescu, Bucharest

 

Recomand LINK Academy tuturor celor care caută un bilet de intrare pentru profesia pe care o iubesc şi o şansă pe piaţa noastră sau pe piaţa externă

M-am înscris la LINK Academy pentru a mă recalifica cât mai rapid pentru o profesie care mi se potriveşte şi care e cerută pe piaţă. Alegerea mea a fost Design & Multimedia.

Ştiu că în Occident, pentru o perioadă de timp mai lungă, există şcoli de tip practic care permit studenţilor exact asta - formare rapidă şi eficientă pentru o carieră nouă. Am fost surprinsă când am aflat că şi la noi există o instituţie de învăţământ care se bazează pe aceleaşi principii.

Astăzi, la opt luni după înscriere, pot să spun că LINK Academy a îndeplinit toate aşteptările mele, chiar şi mai mult. Datorită eforturilor şi angajamentului meu, LINK Academy mi-a oferit să rămân să fac practică, ceea ce îmi permite să progresez mai rapid.

LINK Academy funcţionează pe principiul "minimum de teorie şi maximum de practică." Învăţământul se bazează pe Assigment-uri şi proiecte, ceea ce permite cursanţilor să efectueze independent munca aleasă. Cursanţii LINK Academy, în cadrul cursului său, se pregătesc pentru dobândirea certificatului internaţional relevant, ceea ce, pe lângă faptul că le oferă posibilităţi suplimentare în cadrul profesiei, le oferă şi o deschidere către străinătate.

Când la toate acestea adăugaţi relaţiile extrem de profesioniste şi prietenoase ale personalului, echipamentele tehnice excelente ale LINK Academy şi perfecţionarea continuă a sistemului de învăţământ şi predare, pot spune că recomand LINK Academy tuturor celor care caută un bilet de intrare pentru profesia pe care o iubesc şi o şansă pe piaţa noastră sau pe piaţa externă.

Mărioara Ionescu, Bucharest

 

Am un job datorită şcolarizării la LINK Academy

După o lungă perioadă de timp şi zece ani de experienţă în instituţii de stat, am reuşit să mă descurc într-un domeniu la care nici nu am visat şi în care nu am avut nicio experienţă sau interes, respectiv administrarea de sistem şi tot ce ţine de responsabilitatea unui administrator de sistem.

Pentru această decizie este "de vină" LINK Academy, mai precis, site-ul Web pe care l-am descoperit întâmplător pe net. Trebuie să menţionez că la noi există cursuri pentru certificate Microsoft, dar nu cu acest plan de predare şi mai ales, nu cu acest număr de ore şi de prelegeri care se frecventează într-un an. Să nu uit să menţionez că un alt motiv pentru decizia mea a fost, cu siguranţă, preţul accesibil şi modest al întregului curs.

Sunt recunoscător, în special, personalului didactic care a îndeplinit planul de învăţământ cu profesionalism şi întregului suport logistic, respectiv atmosferei şi condiţiilor de lucru oferite de LINK Academy.

Cu cunoştinţele dobândite şi cu diploma LINK Academy de absolvire a cursului de System Administrator, cred în succesul meu pe viitor în acest domeniu. Am obținut deja un loc de muncă datorită absolvirii LINK Academy.

Valentin Cojocaru, Bacău

 

De când am terminat şcolarizarea în cadrul LINK Academy, progresez constant în carieră

După 10 ani, schimb radical cariera şi, prin urmare, este necesar să mă perfecţionez, dar având în vedere obligațiile mele, DLS-ul, despre care am auzit de la cunoștințele din străinătate, a fost singura opţiune. În Banja Luka, am găsit un sistem doar parțial similar sistemului ITA, dar, printr-un noroc, am aflat la timp de la un prieten de voi și am recunoscut punctele voastre forte, am trecul la voi și nici un moment nu am regret acest pas, mai ales când am simțit amabilitate sinceră, profesionalismul instructorilor și suportul tehnic.

De la început totul decurge în mod profesional, expeditiv, CD-urile multimedia ajung la timp, lecţiile sunt concise, platforma funcționează perfect, testele de progres sunt excelente şi entuziasmul meu e nelimitat.

Chiar şi atunci când tragedia bruscă şi teribilă a lovit familia mea, aţi demonstrat, din nou, profesionalism şi corectitudine și mi-ați oferit termene noi, suport excelent şi înţelegere.

Iată, un an mai târziu, în continuare sunt încântat de sistemul Dvs. şi vă laud, dar acum datorită vouă promovez în cariera nouă. În fiecare zi mă gândesc cum să continui noi cursuri deoarece, într-adevăr, nu există nicio modalitate mai bună pentru toţi cei care au o mulţime de obligaţii şi doresc să îşi atingă obiectivele educaţionale. Astfel, cu siguranță meritați cele mai bune critici şi laude sau recomandări.

Într-adevăr, tot ce pot spune este FELICITĂRI, SUNTEȚI CEI MAI BUNI! Cele mai bune complimente.

Boian Kruplianin, Banja Luka

 

Un astfel de suport oferă puține școli sau facultăți

Sunt surprins de nivelul de sprijin pe care l-am primit. Vă mulţumesc tuturor foarte mult. Un astfel de sprijin pentru utilizatori oferă puţine şcoli sau facultăţi din străinătate, iar de ţara noastră nici să nu vorbim. De aceea vă doresc numai bine şi succes în viitor...

Cornel Prodan, Australia

 

Am obţinut un loc de muncă stabil pe poziţia de C# programator profesionist

Am decis să schimb ceva în viață și m-am înscris la LINK Academy. Am dobândit cunoştinţe de programare, de instrumente de programare, de baze de date şi de proiectare a sistemelor informaţionale.

Programele la LINK Academy sunt moderne, urmăresc tendințele mondiale, iar profesorii se străduiesc să transpună toate acestea în cea mai bună manieră. Am scris lucrări de seminar şi am participat la proiecte care au devenit referinţele mele cele mai bune şi au confirmat cunoştinţele obţinute. Datorită acestor lucruri am obţinut un loc de muncă stabil în cadrul Link group pe poziţia de C# programator profesionist.

Marian Stancu, Cluj-Napoca

 

Școlarizarea la ITA mi-a permis să câștig foarte bine

Intenţia mea a fost să termin LINK Academy şi să plec în străinătate unde deja se află mulţi dintre prietenii mei care se lăudau cu salariile sale excelente ca programatori în marile companii străine.

Deoarece sunt proprietarul unei agenţii de contabilitate, datorită cunoştinţelor de programare pe care le-am obţinut la LINK Academy şi sprijinului generos al echipei lor de software, am dezvoltat un pachet complet de business software care anul acesta a început foarte bine să se vândă şi care mi-a permis să câştig de câteva ori mai mult decât înainte de a mă înscrie la LINK Academy.

Dragoş Constantin, Timişoara

 

Am terminat cursul rapid și eficient, cu un procent mare datorită vouă și sistemului DL al Dvs.

Când am dat examenul din tehnologiile educaționale la Facultate, una din întrebările puse a fost despre învățământul la distanță. Conceptul, sensul, avantajele şi dezavantajele mi-au fost deja cunoscute dar în același timp și îndepărtate, inaccesibile şi abstracte. De atunci şi până acum a trecut timpul (încât cunoașterea umană s-a dublat), care a adus posibilitatea să obțin cunoștințe și în acest mod. Mă bucur că la noi există o astfel de posibilitate și ar fi păcat să nu profităm de ea.

Înregistrarea pe platformă este simplă, rapidă și ușoară. Lecţiile sunt scrise în limbaj uşor de înţeles, şi sunt concise. Având în vedere că acest subiect mă preocupă în ultimii ani, citesc articole pe Internet şi conţinutul cursului mi-a fost destul de bine cunoscut. Există și o cantitate mare de informaţii pe care mi le-am însuşit parcurgând diferite obiecte. Sunt mândră că am absolvit cursul cu un procent mare de succes.

Cătălina Suciu, Ploieşti

 

Locuiesc în Danemarca, unde educaţia este mai scumpă decât în România. Datorită e-learning-ului am economisit bani şi am dobândit cunoştinţe de o calitate şi mai înaltă.

A fost o plăcere să colaborăm. Rapid, precis şi doar ceea ce ai nevoie - esenţialul! Fără nicio ezitare, cred că acestea sunt cele mai importante și cele mai bune lucruri în comparație cu alții. Bineînțeles, au existat și lucruri noi pe care le-am învățat, începând cu niște amănunte, dar toate cu scopul de a crea un ansamblu și de a termina totul. Continuați așa!

Eu locuiesc în Danemarca, unde educaţia este mai scumpă decât în România. Datorită e-learning-ului am economisit bani şi am obţinut cunoştinţe de o calitate şi mai înaltă!

Salutări de la Laurenţiu din Danemarca!

Laurenţiu Ivaşcu, Frederiksvaerk, Danemarca

 

După LINK Academy deţin cu mare autoritate poziția mea de administrator de sector

După angajarea mea full-time a apărut problema concordanţei între obligaţiile la locul de muncă și obligaţiile la facultate. Nu mai aveam posibilitatea de a asculta prelegerile în mod regulat.

Am rezolvat problema înscriindu-mă la Departamentul de Administraţie prin sistemul de învățământ la distanță DLS, deoarece nu este necesară prezenţa la prelegeri – ceea ce este principalul avantaj asupra sistemului convenţional de predare. Ideea de învăţământ la distanţă permite cursanţilor să aleagă timpul şi ritmul de învăţare şi să lucreze pe proiecte. În pregătirea proiectelor foarte mult ajută materialele de suport multimedia pentru fiecare curs. Lucrez pe proiecte de cercetare în cadrul cărora cursantul adună singur informații și răspunde la sarcina stabilită.

Sunt angajat ca administrator de sistem şi la locul meu de muncă am aplicat cu succes cunoştinţele dobândite şi, astfel, am contribuit la stabilitatea sistemului şi mi-am făcut munca mai ușoară.

Pot să mulţumesc profesorilor pentru sfaturile lor profesionale și să-i laud pentru atitudinea lor extraordinară faţă de mine ca student. Și anume, mereu au fost aproape când am avut nevoie de orice formă de asistenţă referitoare la teste, proiecte, dar şi de sfaturi legate de problemele de la locul de muncă.

Mihai Spătaru, Bucharest

 

Eu locuiesc în Elveţia şi am fost plăcut surprins de faptul că în România se poate obține o educaţie de calitate, care m-a ajutat să am și mai mult succes

Am 30 de ani şi de peste 15 ani trăiesc şi lucrez în Elveţia. Sunt angajat în calitate de coordonator la cel mai mare centru logistic din Elveţia.

Distance Learning System sau sistemul de învăţământ la distanţă pentru mine este cea mai practică variantă de educaţie şi formare continuă, deoarece lucrez în străinătate şi nu am posibilitatea de a participa la cursuri în mod regulat.

Link group este de partea clientului unde interesul cel mai mare este satisfacţia acestuia și pentru fiecare problemă există o soluţie, ceea ce m-a surprins pozitiv. Aş dori, cu această ocazie, să spun că "timpul investit în educaţie este timpul investit în viitor" şi pentru cei care sunt încă în dubiu - - le recomand cu sinceritate acest tip de educaţie.

Ilie Munteanu, Zurich, Elveția

 

LINK Academy este cea mai stimulativă școală la care am fost înscrisă

Vă sunt foarte recunoscătoare pentru eforturile Dvs.

LINK Academy este cea mai stimulativă școală la care am fost înscrisă. Sunt mulțumită pe deplin de amabilitatea Dvs. și de modul în care încurajați motivarea cursanţilor Dvs.

Sonia Boianici, Novi Sad

 

Vă mulțumesc mult!

Să fiu sinceră, deja mă gândesc ce curs să continui la Academia Dvs, deoarece sunt foarte mulțumită de serviciile Dvs.

Dar având în vedere că fiul meu mai mare pornește în clasa întâi, iar volumul de lucru în firma mea îmi permite din ce în ce mai puțin spațiu pentru învățare, mă tem că va trebui să mai aștept. Și acum îmi este cam greu să lucrez dimineață pe import-export şi să execut operaţiuni valutare, după-amiază să mă ocup de familie, iar noaptea să învăț. Dar, trebuie să rezist până la sfârşit, de fapt, DORESC să ajung la sfârşit şi să obțin certificatul.

Academia Dvs. într-adevăr oferă o oportunitate mare celor care au o mulţime de obligaţii, dar doresc să se educe în continuare. V-am recomandat tuturor prietenilor mei, pentru că meritați cu adevărat toate laudele!

Carmen Dobrogeanu, Bucharest

 

Atmosferă plăcută, dar de lucru

La LINK Academy atmosfera e plăcută, dar de lucru. Profesorii sunt relaxați, dar profesionişti. Am numai cuvinte de laudă. Pe scurt, doresc să mai înscriu ceva.

Igor Marcovici, Belgrad

 

După absolvirea Departamentului Programming am obținut un job bun în cadrul reprezentanței unei companii străine

După şcolarizare am început să lucrez part-time la dezvoltarea componentei software pentru sistemul informatic din cadrul Link Group. Munca mea a constat în efectuarea controalelor în .NET pentru comunicarea cu baza de date, precum şi controlul la cererea Departamentului de marketing. Cel mai mare avantaj al angajării mele pe acest proiect este dobândirea de cunoștințe practice și de referințe necesare pentru avansare în carieră.

Astăzi lucrez pentru o companie străină Merit Solution din Chicago care se ocupă cu dezvoltarea de noi module pentru Microsoft Business Solutions Great Plains.

Sandu Borca, Braşov

 

Am început să asamblez configurări de calculator, chiar după parcurgerea unui obiect de studiu

Oare datorită faptului că DLS e ceva nou la noi (cel puțin pentru mine) sau și mai mult că îmi va folosi, cred că arhitectura, construirea și întreținerea de calculatoare PC e lucrul adevărat și cu fiecare lecție nouă înțeleg că nici nu am fost conștient cât de mult mă va ajuta.

Deși nu am progresat mult (în primul rând din cauza obligațiilor de familie), totuși am reușit să aflu câteva noutăți: de ex. în legătură cu PC-XT și cu procesorul lui de atunci i8080, apoi despre ATX ca standard etc. Lecțiile care urmează nici nu le voi menționa! Doar după titluri pot să-mi dau seama cât de mult (sper) voi învăța și dobândi, iar apoi și aplica.

Puteţi fi siguri că vă voi (şi o fac deja) recomanda cu plăcere tuturor celor care ar putea fi interesați și cărora le-ar fi de folos. Există deja o mulţime de interesați, dar presupun că vor să aştepte să vadă cum voi "trece" eu. Din cauza serviciului și obligațiilor ca om de familie cu copii mici, trebuie să recunosc că îmi este greu să-mi organizez timpul chiar și cu DLS-ul, dar dacă acest sistem nu ar exista, nici nu m-aș gândi la continuarea studiilor.

În orice caz, textul însoţit de multimedia și de teste de progres, din partea mea, merită cele mai înalte note și recomandări.

Nicolae Moraru, Focşani

 

Cunoştinţa că în România funcţionează o companie care îi are pe clienţii pe primul loc şi care lucrează la un nivel mondial - m-a bucurat foarte mult.

O mare parte a vieții am petrecut în străinătate și la întoarcerea în România (martie 2009) am fost foarte dezamăgit în ceea ce priveşte activitatea multor companii (relația cu clientul, oferirea de servicii etc).

În iunie 2010 m-am înscris la învăţământul online şi sunt impresionat de serviciile oferite, atât la telefon cât şi prin Internet.

Mă bucur că în România există măcar o companie care se gândește la clienții săi.

Tudor Barbu, Constanţa

 

Printr-o serie de prelegeri interesante şi practice, LINK Academy mi-a permis să-mi perfecţionez şi să sistematizez cunoştinţele mele în domeniul de design grafic

Datorită recomandării profesorilor, chiar în timpul studiilor, mi s-a oferit ocazia de a participa activ la proiectul de echipare grafică a unui ghid turistic, ceea ce am și finalizat cu succes. Toate cele menționate mai sus, precum şi amabilitatea şi profesionalismul întregului personal, sunt motive suficiente pentru recomandarea mea sinceră.

Ivan Gruici, Belgrad

 

Învățământul online e cea mai potrivită soluție pentru mine

Se dovedește că învățământul online este cea mai potrivită soluție pentru mine, din cauza dispunerii libere de timp.

"De asemenea, trebuia să-mi organizez timpul pentru învăţare şi pentru pregătirea lucrărilor. Natura serviciului meu îmi lasă puţin timp liber, astfel, cred că cursurile online sunt cea mai bună alegere pentru mine. Cu varianta studiului independent, am obţinut cunoştinţe noi, dar niciodată nu m-am simţit lăsat să învăț singur. Învățământul la distanță este o nouă dimensiune de învăţământ.

Vă mulţumesc pentru tot şi sper că vom continua colaborarea noastră.

Deian Stoicici, Belgrad

 

Cum să uiţi laudele şi recunoştinţele sincere pe care cineva ţi le acordă pentru ceva ce ai făcut

Iar acest lucu este atât de important şi semnificativ. Astfel, vreau să-mi exprim experienţa plăcută şi sentimentul de satisfacţie şi de bucurie că această școală este concepută profesional, dar caldă şi cordială, exigentă, dar nu încrezută şi îngâmfată, de calitate şi cu gust.

Dar acest lucru nu este întâmplător. Poate nu este de lăudat faptul că nu mă așteptam la acest lucru, ci credeam că o să fie mai slab și mai modest. Sper că va merge în această direcţie în care a mers până acum, iar în ceea ce mă privește pe mine și pe munca mea şi depăşirea ignoranței mele, mă voi strădui și cred că voi reuși. Și anume, eu sunt oarecum un student special: cu puține cunoştinţe anterioare şi la o vârstă înaintată.

Dușan Andriașevici, Belgrad

 

Pe lângă obligaţiile multe la serviciu, am reuşit să ajung aproape de final. Am fost foarte mulţumită de modul de educaţie, de sprijin şi de tot ceea ce oferă acest tip de învățământ

Eu nu am nevoie de un certificat pentru aplicare la un loc de muncă, deoarece eu sunt proprietarul companiei şi am învăţat asta doar din plăcere.

Aș vrea să am posibilitatea să plătesc unui angajat școlarizarea la Academia Dvs. deoarece aveți multe cursuri interesante. Pentru a face acest lucru, trebuie să le dovedesc că pe lângă muncă se poate și învăţa şi trebuie să le arăt prin exemplu propriu.

Imediat ce voi avea o nouă ocazie, cu siguranţă voi dori să-mi însuşesc o nouă abilitate din oferta Dvs. Din păcate, din cauza obligațiilor, nu voi fi capabilă ca de fiecare dată să creez soluţii de proiectare pentru nevoile mele, dar comunicarea mea cu designerul, pe care îl voi angaja, va fi mult mai simplă din cauza cunoştinţelor pe care le-am dobândit în cursul școlarizării.

Elena Maria Mateescu, Timişoara

 

Academia IT este o referință pentru angajatorii locali și străini

În timpul studiilor la Facultatea de limbi străine, am dorit să înscriu ceva ce mă va introduce în lumea business și a afacerilor moderne. Din cauza aceasta m-am înscris la Academia IT. Nu numai că am obținut ajutor pentru angajare, ci m-am și angajat în cadrul Link group pe poziția Account manager pentru clienți corporativi.

 La târgul de jouri anul trecut a existat oferta pentru poziția în departamentul IT în compania Philip Morris. Am predat CV-ul meu și ca referință principală, angajatorii au accentuat Academia IT. Imediat am fost chemată la al doilea interviu.

Cunoştinţele clare şi concise, care în şcolile tradiționale se studiază foarte cuprinzător, cunoştinţe instant în perioada de doar un an, introducerea în lumea afacerilor sunt cele mai bune referinţe pentru a vă recomanda.

Alexandra Petcovici, Belgrad

 

În sfârşit pot lucra ceea ce îmi place

Am decis să încep să mă ocup cu ceea ce îmi place şi am realizat că aceasta pot învăţa la Academia IT. Ideea de învăţământ online mi-a plăcut mult. M-am înscris la două cursuri şi pot spune că prelegerile, lecţiile, organizarea, totul este excelent. Într-adevăr am învățat foarte mult, dar am vrut să progresez şi mai mult și am auzit că există o şcoală și "pe pământ."

Preţ accesibil, chiar şi pentru cineva care este şomer, personal prietenos, orice înţelegere este posibilă, atmosferă plăcută, echipare tehnică ... toate acestea mi-au atras atenţia şi sunt foarte mulţumită de condițiile complete, cu serviciile în general.

Am învăţat foarte multe şi am progresat atât de mult încât am și fost angajată part-time. Când m-am înscris la ITAcademy, scopul meu a fost ca, în sfârșit, să fac munca care îmi place. Acest lucru este acum posibil datorită cunoştinţelor dobândite aici.

Am recomandat LINK Academy multor persoane, deoarece niciodată nu este suficient să vă perfecționați și să investiți în Dvs. iar astăzi este important să aveți o diplomă sau o recomandare apreciată cum e aceasta a Academiei.

Daniela Tanovici, Belgrad

 

La înscrierea Academiei m-a intrigat relaţia Dvs. cu străinătatea și anume faptul că diplomele Dvs. sunt valabile și în alte ţări. Aș putea, fără niciun obstacol, să continui educația în afara țării.

Am obținut educaţia anterioară în străinătate: Cipru, Ungaria, Spania, şi pot spune că Academia IT este foarte similară cu alte şcoli internaţionale la care am fost înscrisă. Acelaşi sistem de conferinţe, grupuri mici, profesorul se poate dedica fiecărui student, nimic nu rămâne neclar. Materia este bine concepută, se învaţă destul de mult, dar cu o mulţime de explicaţii şi sarcini şi cu exerciţii. Se parcurge esenţa problemei, astfel, am reuşit să trec un drum semnificativ de la utilizatorul programului la cineva care ştie ce se ascunde sub suprafaţă.

Aş recomanda tuturor celor care se ocupă de programare educaţia la Academia IT, deoarece în acest domeniu întotdeauna există ceva nou de învăţat, un nou limbaj, o nouă versiune. Academia IT în acest sens reprezintă un pas înainte.

Catarina Iovanovsca, Belgrad

 

Orice noutăţi care apar în domeniul ştiinţelor, care sunt predate la Academie, imediat sunt predate la oră

Am venit la Academia IT ca simplu începător. Acum sunt pregătit să mă ocup de proiecte şi într-adevăr sunt foarte mulţumit de progresul meu. Foarte important îmi este şi certificatul pe care îl pot obţine aici, deoarece este valabil în Serbia şi în străinătate.

La întoarcerea în Serbia, m-am decis pentru Academia IT, deoarece este o şcoală privată, preţul a fost foarte accesibil, am auzit că prelegerile aici ţin pasul cu străinătatea şi cu noutăţile, că prelegerile sunt moderne – ceea ce este extrem de important pentru domeniul meu. Toate noutăţile care pot apărea în acest domeniu al ştiinţei, sunt imediat predate la oră. Profesorii sunt foarte deschişi, toate le parcurgem împreună, nu creează distanţă şi nu lasă impresia că cunoştinţele lor nu pot fi atinse şi că ceea ce este nou nu se poate învăţa. Fiecare oră este o plăcere pentru mine, deoarece confirmă progresul cunoştinţelor mele.

După terminarea cursului, continui cu noul curs, deoarece vreau să-mi completez cunoştinţele. Orice apare nou, eu vreau să ştiu, voi reveni aici pentru că vreau să învăţ şi mai mult, vreau şi mai multe cunoştinţe. Sper că într-o zi voi fi capabil să-mi înfiinţez o mică companie de software.

Mihailo Iovanovski, Belgrad

M-au sfătuit că, indiferent de vârstă şi de cunoştinţele anterioare, dacă doreşti, se poate obţine totul. Pot reuşi.

După 30 de ani de experienţă, am rămas fără un loc de muncă şi am vrut să mă perfecţionez în alte domenii în afară de cele deja ştiute. Discuţiile profesionale cu personalul m-au ajutat să-mi creez o imagine completă despre Academia IT, despre cum funcţionează, ce pot învăţa... Cel mai mult m-au motivat cuvintele colegei Dvs. care a spus că indiferent de vârstă şi de cunoştinţele anterioare, dacă doresc, pot obţine totul. Pot reuşi.

Aş dori să accentuez amabilitatea profesorilor care m-au ajutat foarte mult. Am avut nevoie de ajutor pentru că am fost un simplu începător. Şi de încurajare. Le mulţumesc pentru asta. Sunt foarte mulţumit cu cunoştinţele obţinute.

Prena Gionovici, Geaferagici

 

Şcoală pentru obţinerea cunoştinţelor de calitate şi a unei baze bune pentru serviciu

Aici m-a adus pasiunea pentru fotografie şi design grafic, şi având în vedere că nu am avut o astfel de profesie, am căutat o şcoală care îmi va oferi cunoştinţe de bună calitate şi o bază bună pentru serviciu.

Abordarea modernă şi modul de predare, exemple specifice, multe programe moderne care se predau, practică şi baza pentru ceea ce ne aşteaptă ca designeri în viitor, pentru situaţii din viaţa reală – toate acestea aş putea să le accentuez ca fiind calităţile Academiei IT şi cea mai mare diferenţă faţă de alte şcoli. De asemenea, avem posibilitatea de a ne exprima creativitatea şi de a aplica practic cunoştinţele pe care le deţinem.

Scopul principal pe care doresc să-l realizez şi pentru care am venit aici este să învăţ şi să am posibilitatea să lucrez ceea ce îmi place şi să fiu capabilă să-mi exprim aptitudinile şi inspiraţia.

Cred că am pornit pe drumul cel mai bun, deoarece am pornit de la început, de la zero, şi am permis profesioniştilor să mă ajute să învăţ. O astfel de cale către perfecţionare am recomandat şi prietenilor mei, desigur, în cadrul Academiei IT.

Tiana Stamenov, Belgrad

 

Am fost foarte mulțumită, profesorii mi-au răspuns la toate întrebările

Am studiat inginerie la Brașov și lucram în acest domeniu. Am urmat cursul de Software Development din pasiune și din dorința de schimbare. Am fost foarte mulțumită, profesorii mi-au răspuns la toate întrebările. Mi-a plăcut mult experiența la LINK Academy, de aceea m-am înscris și la alte cursuri. Platforma mi se pare utilă, mai ales pentru o persoană care dorește să învețe la distanță. Pe perioada studiului eram în altă țară, iar platforma de învățământ la distanță mi-a oferit șansa să studiez ceea ce mă pasiona.

Îmi doresc ca pe viitor sa aplic pe un post și cred că vor fi de ajutor aceste cunoștințe. M-am apucat de alte cursuri și am de gând să învăț mai multe despre Android Mobile pe viitor. Sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să aplice cu încredere.

Mihaela-Maria Marin (Software Development, DL student)

 

Certificarea m-a ajutat să îmi găsesc un loc de muncă pe domeniul studiat

Sunt absolvent al Facultății de Transporturi, din cadrul Universității Politehnice, lucram în vânzări la momentul începerii studiului la LINK Academy. Am găsit această școală în urma unei căutări pe internet și am aplicat din pasiune pentru acest domeniu pe care l-am urmat. Dat fiind faptul că am studiat pe platforma pot spune că nu am întâmpinat dificultăți, iar materia a fost bine structurată. Certificarea m-a ajutat să îmi găsesc un loc de muncă pe domeniul studiat.

Răzvan-Giorgian Coman (Network Administration, DL student)

 

Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, am avut un profesor care mi-a oferit suport și m-a îndrumat pe tot parcursul studiului

Tocmai ce terminasem liceul, aveam cunoștințe în design, dar doream sa mă axez și pe partea de programare. Am intrat pe site, am văzut recenziile primite și m-am hotărât să studiez în cadrul școlii. Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, am avut un profesor care mi-a oferit suport și m-a îndrumat pe tot parcursul studiului. Platforma a fost ușor de utilizat, am urmărit și materiale video de pe platformă. M-am împrietenit cu un coleg în cadrul școlii care m-a și ajutat. Am înțeles că între timp acesta s-a și angajat. Îmi doresc să aplic în acest domeniu.

Am în plan să mă specializez pe partea de web design. Pentru următoarele generații de cursanți am următoarele sfaturi: să învețe și să fie atenți la ceea ce li se predă.

Alberto Alupoaei (PHP Development, DL student)

 

Un sfat pentru cursanți este să învețe și să lucreze de acasă, să se implice constant

Am studiat științe economice, activând într-un domeniu diferit. Am fost interesat de domeniu și am aplicat. Am aflat de la o persoană apropiată ce presupune și am vrut să încerc și eu. Platforma a fost ușor de utilizat, m-am familiarizat repede cu aceasta, iar materia mi s-a părut, de asemenea, foarte bine structurată. M-am înțeles bine cu colegii, chiar și acum păstrăm legătura pe grupuri. Îmi doresc să lucrez în domeniul acesta și aștept cu interes o oportunitate. Un sfat pentru cursanți este să învețe și să lucreze de acasă, să se implice constant. Contează foarte mult să te implici și să fii atent la ce se predă în clasă.

Thomas Belu (PHP Development)

 

Platforma mi s-a părut interactivă și m-am acomodat rapid

Sunt absolvent al Liceului de Arte, lucram la o firmă de printing și am fost sfătuit să urmez acest curs de Print Design. Platforma mi s-a părut interactivă și m-am acomodat rapid. Îmi doresc să realizez pe viitor cât mai multe site-uri web. Sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să învețe.

Andrei Sergiu Roșu (Print Design, DL student)

 

Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, avându-l ca profesor pe Bogdan Posa, care m-a ajutat să înțeleg foarte bine materia

Am studiat Inginerie Auto la UPB, sunt administrator de rețea în cadrul Wipro. Am aplicat la acest curs din nevoia de a face o schimbare. Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, avându-l ca profesor pe Bogdan Posa, care m-a ajutat să înțeleg foarte bine materia. M-am acomodat repede cu platforma, urmând și câteva cursuri live. Colegii au fost deschiși și m-am înțeles bine cu aceștia. Dacă voi avea o oportunitate în acest domeniu, aș opta pentru un loc de muncă.

Andrei Tudoran (JAVA Development)

 

Acum mă pregătesc pentru examenul Oracle și îmi doresc să aplic la cât mai multe posturi

Absolventă de studii universitare, lucram în domeniul public, pe partea juridică. Doream o reprofilare, dar și un loc de muncă cu program flexibil. Profesorii au fost foarte buni, am avut ce învăța, platforma a fost foarte ușor de utilizat, am urmărit cursurile numai online. Acum mă pregătesc pentru examenul Oracle și îmi doresc să aplic la cât mai multe posturi. Un sfat pentru cursanți este să profite de acest curs, să se implice și să-și facă timp pentru studiu.

Miruna-Huguette Voicu (JAVA Development)

 

Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, în special Radu Gasler și Adrian Adiaconiței

Am studiat finanțe-bănci, la început nu aveam experiență în IT. Am urmat acest curs din pasiune. Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, în special Radu Gasler și Adrian Adiaconiței. Materia este cuprinzatoare, platforma este bună, colegii mi s-au părut de prietenoși și deschiși. Lucrez în domeniul studiat. Cursanții ar trebui să aloce timp studiului dacă doresc cu adevărat să aibă de câștigat.

Bogdan-Iulian Cărbunaru (PHP Development)

 

Pot spune că a meritat să investesc timp în acest curs

Am studiat inginerie și sunt inginer mecanic. Am urmat acest curs din pasiunea pentru domeniu. Profesorii mi-au lăsat o impresie foarte bună, materia foarte bine structurată și platforma ușor de utilizat. Mi-am păstrat locul de muncă pe care l-am avut în momentul înscrierii la curs. Mi-aș dori să pot lucra în acest domeniu de acasă. Pot spune că a meritat să investesc timp în acest curs.

Sergiu Naval (New Media Design, DL student)

 

Materia a fost bine structurată și platforma utilă

Am studiat la Facultatea de Drept, din cadrul Universității Romano-Americană. Mama mea mi-a sugerat să urmez un curs în domeniul IT, am intrat pe site și l-am găsit pe acesta. Am efectuat cursul pe platforma de învățământ la distanță. Materia a fost bine structurată și platforma utilă. În viitor îmi doresc să găsesc un loc de muncă în acest domeniu.

Florin Aurel Poșarlie (IT Management, DL student)

 

Profesorii mi s-au părut implicați, materia a fost interesantă și platforma utilă

Am urmat un program de master. Profesorii mi s-au părut implicați, materia a fost interesantă și platforma utilă. Am în plan să aplic pentru locuri de muncă, iar sfatul meu pentru viitoarele generații de cursanți este să aplice și să învețe.

Bogdan-Marian Cuc (PHP Development)

 

Am aplicat la LINK Academy din dorința de schimbare a locului de munca, de a învăța cât mai multe

La momentul înscrierii lucram în domeniul financiar, absolventă de studii postuniversitare, mai exact studii în contabilitate și informatică. Am aplicat la LINK Academy din dorința de schimbare a locului de munca, de a învăța cât mai multe. Profesorii mi-au lăsat o impresie bună, materia a fost bine structurată și accesibilă. Am în plan să studiez și să învăț de acasă pe cont propriu. Un sfat pentru următoarele generații de cursanți este că merită să urmeze cursul dacă își doresc cu adevărat să învețe ceva.

Nina David (Web Design, DL student)

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te