Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cum să devii un expert în IT – de la începător la profesionist

Școlarizarea la LINK Academy este atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii cu experiență ai tehnologiei informației. Indiferent de gradul de cunoștințe, un an de zile este perioada optimă pentru a învăța tot ce trebuie pentru a deveni un expert în IT. Chiar și dacă o luați „de la zero”.

Acest lucru înseamnă că nu există un prag definit de cunoștințe care să fie necesar pentru înscriere și nu există examen de admitere. Trebuie doar să vă înscrieți la timp și să alegeți programul dorit.

Certificatul LINK Academy va fi cea mai bună dovadă a competențelor voastre atunci când concurați pentru un job, iar pe lângă acest lucru, veți avea posibilitatea de a obține și certificate internaționale recunoscute precum Cambridge, Microsoft, Adobe, Linux, Autodesc și altele.

Pentru IT nu aveți nevoie de niciun fel de cunoștințe în avans

Pe lângă faptul că IT-ul este un domeniu de perspectivă, care oferă oamenilor un număr foarte mare de joburi dinamice și bine plătite, o veste bună este că nu aveți nevoie de cunoștințe speciale în avans legat de calculatoare pentru a deveni un expert în IT.

Pentru asimilarea abilităților și cunoștințelor valoroase și aplicative din acest domeniu nu aveți nevoie mai mult de 12 luni de școlarizare. Profesori dedicați, programe avansate și un echipament bogat, precum și metoda specială Arhitectura cunoștințelor pentru o învățare rapidă și de calitate, vă vor ajuta să parcurgeți rapid drumul „from zero to hero”. Accesul unic care se aplică la LINK Academy o să vă ajute să asimilați în câteva lecții cunoștințe de bază din domeniul ales. Când vă familiarizați cu aceste cunoștințe și noțiuni, o să asimilați mai repede și mai ușor lucrurile mai complexe cu care vă veți întâlni în timpul școlarizării și de care aveți nevoie ca să deveniți un expert în IT.

expert în IT

Schimbați-vă ușor cariera – întrebați cursanții noștri de succes

Astăzi, schimbarea carierei este mult mai simplă, iar IT-ul este alegerea ideală pentru o carieră bine plătită care vă va mulțumi profesional. Mulți cursanți LINK Academy au absolvit cu succes școlarizarea deși au venit din domenii complet diferite față de IT, iar acum sunt experți căutați, care fac ce le place și câștigă bine.

Unul dintre cursanții care au pășit în lumea tehnologiilor moderne fără experiență în avans este Elena Dragićević, un designer web de succes din Belgrad. Elena a absolvit școala de turism și a înțeles rapid că acest lucru nu corespunde cu ambițiile sale profesionale, așadar a decis să caute altceva:

  • Nu am avut prea multe opțiuni cu școala absolvită, așadar am fost nevoită să caut altceva. Tocmai atunci am auzit cum IT oferă posibilități mari de angajare și multe joburi interesante și am decis să văd dacă este loc și pentru mine aici. Așa a început totul.

Având în vedere că Elena a fost întotdeauna un creator, dar a interesat-o și programarea, o alegere logică a fost designul web.

IDeși mamă a doi copii, Elena a reușit să găsească timp pentru școlarizare și alte obligații:

– La început mi-a fost teamă cum voi reuși să îmbin obligațiile de acasă cu cele de la cursuri. Totuși, platforma pentru studiu la distanță mi-a dat șansa ca, atunci când adormeau copiii și îmi terminam treaba în casă, să pot vedea liniștită cursurile și să rezolv temele. Profesorii au fost întotdeauna aici ca să mă ajute, iar șansa de a face parte din echipa de designeri web și de a participa la proiecte solicitante încă din perioada de școlarizare mi-a adus cunoștințe pe care le pot asimila numai prin munca în companie și mi-a dat încrederea în mine că voi reuși.

Elena este acum un designer web de succes într-o companie internațională cunoscută și plănuiește să se înscrie la PHP Programming la LINK Academy ca să devină un dezvoltator complet. Însă, Elena nu este singură. Mulți cursanți LINK Academy care au absolvit un program în cadrul acestei instituții lucrează acum ca experți de succes  în domeniul IT în companiile naționale și globale. Aflați mai multe despre succesele lor.

LINK Academy este un loc excelent de a vă perfecționa cunoștințele deja existente

Dacă aveți deja anumite cunoștințe din domeniul IT, școlarizarea va fi mai ușoară pentru voi. Indiferent că ați dobândit singuri aceste cunoștințe sau ați studiat la o anumită facultate, la LINK Academy veți îmbunătăți cunoștințele necesare și le veți transforma în abilități aplicabile și profitabile. Mulți cursanți au ales LINK Academy ca să-ți extindă și să-și aprofundeze cunoștințele pe care le-au dobândit singuri și pentru a se perfecționa și stiliza suplimentar după facultățile absolvite.

Printre ei se află și unul dintre cursanții noștri, care a decis ca în loc de studii de doctorat, să se înscrie la LINK Academy:

  • Întotdeauna mi-am dorit să mă ocup de programare. Anul trecut am decis să studiez la LINK Academy după o perioadă mai lungă de gândire. Înainte m-am informat de pe internet, dar și la prieteni și cunoscuți. În același timp am luat examenul pentru studii de doctorat la Facultatea de Transport de la Timișoara. Considerând că voi avea șanse mai mari să mă angajez dacă mă înscriu la LINK Academy, am decis să renunț la studiile de doctorat.

Proiecte concrete reprezintă cel mai scurt drum către un expert în IT

Indiferent dacă au fost începători sau au avut o anumită experiență, toți cursanții noștri admit că au dobândit cunoștințe concrete și profitabile la LINK Academy, care le-au oferit posibilitatea de a deveni experți în IT.

Unul dintre principalele avantaje ale cursurilor la LINK Academy, după vorbele lor, sunt proiectele concrete la care pot lucra în condiții reale, la adevărate provocări și în colaborare cu colegii cu experiență. Aceste teme reprezintă experiență de muncă prețioasă cu ajutorul căreia cursanții devin cel mai rapid experți în IT.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te