Şcolarizarea - de la începători la profesionişti

Şcolarizarea la LINK Academy este concepută atât pentru începători cât şi pentru utilizatorii experimentaţi de calculator.

Aceasta înseamnă că nu există un prag definit de cunoştinţe necesare pentru înscriere şi că nu există nici examen de admitere. Tot ceea ce trebuie Dvs. să faceţi este să vă înscrieţi la timp şi să vă decideţi cu privire la care dintre programele noastre doriţi să participaţi.

Neţinând cont de experienţa Dvs. considerăm că un an de zile e perioada optimă pentru acumularea tuturor informaţiilor pentru a vă ocupa serios de domeniul programării sau managementului în IT. Chiar şi dacă e nevoie să începeţi "de la zero".

Certificatul LINK Academy va fi cea mai bună dovadă a competenţelor Dvs. în momentul aplicării pentru un loc de muncă, iar pe lăngă aceasta, veţi avea posibilitatea să dobândiţi certificate Microsoft şi Adobe recunoscute internaţional, precum şi prestigioasele certificate Cambridge International.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.