Afilierea la diverse organizații

Afilierea Link group și a LINK Academy la organizațiile internaționale și parteneriatul cu cele mai mari firme și centre la nivel mondial ne permit urmărirea neîntreruptă și însușirea de noi standarde și programe educative de actualitate.

parteneriatul - Microsoft

Parteneriatul pe termen lung cu compania Microsoft și statusul de Microsoft Partner, confirmă cel mai înalt nivel de expertiză în lucrul cu tehnologiile Microsoft. Competența Microsoft Partner Network Gold asigură cursanților cele mai noi tehnologii MS, date tehnice și alte beneficii.

 

Cambridge International Education logo

În august 2005, Link group a devenit Cambridge International School, ceea ce permite cursanților LINK Academy dobândirea uneia dintre cele mai recunoscute calificări internaționale. Cambridge International Certificate asigură cel mai bun cadru pentru dezvoltarea personală și profesională, oferind în același timp și recunoașterea oficială și certificarea abilităților obținute.

Adobe logoAdobe este cea mai mare companie software care produce instrumente software de top pentru design. Statusul Adobe Authorised Training Center este o dovadă foate bună a calității cunoștințelor obținute de cursanții LINK Academy în timpul școlarizării.

IQN logoÎncepând cu 2013, LINK Academy LINK group a devenit Registered Training Centre pentru International Qualifications Network (IQN - BIMS UK de până acum).

Datorită parteneriatului cu această instituție britanică respectabilă, cursanții LINK Academy au posibilitatea de a-și certifica cunoștințele din tehnologia informației conform standardelor organizației globale de top în domeniul afacerii și IT, și de a dobândi prestigioasa Diploma in Information Technology.

CompTIA Authorized PartnerLINK Academy este LINK Academy este oficial CompTIA Authorized Partner, ceea ce le garantează cursanților cea mai modernă pregătire și șansa de a asimila cele mai actuale cunoștințe și abilități pentru începerea sau avansarea carierei în IT.

Datorită acestui parteneriat, cursanții de la departamentele Network Administration și Microsoft Administration au posibilitatea de a se pregăti în cel mai rapid mod calitativ pentru dobândirea certificării CompTIA recunoscută la nivel global.


ACT - LINK AcademyLINK Academy LINK group este un centru de training autorizat Android ATC. Datorită parteneriatului cu organizația Advanced Training Consultants, cursanții noștri au posibilitatea de a obține unele dintre certificatele tot mai căutate când vine vorba de programare pentru Android.

LPI parteneriatulLINK Academy este LPI Approved Academic Partner, ceea ce garantează cel mai înalt nivel de expertiză în lucrul cu tehnologiile Linux.Parteneriatul dintre LINK Academy şi Linux Professional Institute înseamnă că LINK Academy a îndeplinit toate condiţiile programului LPI, asigurând astfel cursanţilor săi cea mai modernă formare susţinută de acest institut.

SEO Power Suite logoCompania LINK group este un utilizator licențiat al software-ului SEO PowerSuite, un instrument de top în industria SEO. SEO PowerSuite are peste jumătate de milion de utilizatori la nivel mondial, printre care se află și cursanții LINK Academy. Licența PRO permite cursanților noștri să utilizeze gratuit cele mai avansate funcții care aduc o clasificare mai bună a paginilor web în browsere.

Eden logoÎn ianuarie 2005, LINK group a devenit membru al EDEN - European Distance and E-learning Network. În acest mod, cursanții LINK Academy au devenit parte a marii familii europene care învață la distanță. Ei învață conform acelorași principii și criterii ca și cursanții din ţările Uniunii Europene.

Mai mult, planurile și programele de studiu pentru specialiștii IT la nivelul Uniunii Europene sunt prevăzute de CEPIS, iar la nivelul Statelor Unite ale Americii de către IEEE (este vorba despre cele mai mari și mai puternice asociații ale profesioniștilor IT din lume). Aceste standarde recunoscute la nivel mondial pentru formarea specialiștilor IT sunt conținute în documentele EUCIP Syllabus (European Certification of Informatics Professionals) și CC (Computing Curricula).

LINK Academy, ca ramură a companiei LINK group, este membru al acestor asociații, ceea ce înseamnă că programa şcolarizării noastre este în conformitate cu standardele mondiale și europene amintite, și asta în cele mai noi versiuni ale lor – EUCIP Syllabus 2.4 și CC2001.

Pearson Vue Authorised Test Center

Pearson VUE este lider printre centrele de testare internaţionale şi ca atare, provider exclusiv al examenelor oficiale pentru companiile: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies şi multe altele. Diplomele, certificatele şi licenţele emise de Pearson VUE fac dovada unor competenţe de nivel superior și au devenit un standard şi o condiţie impusă de toate companiile din domeniul IT în 165 de ţări din întreaga lume.

Certiport Authorized Partner Program logo

Certiport, unul dintre cele mai mari centre internaţionale autorizate de testare, oferă un proces complet de certificare pentru cele mai influente instituţii. Certificatele, diplomele şi licenţele sale reprezintă confirmarea unei specializări de nivel superior. Status Testing Center, deținut de LINK Academy, oferă doar studenților acestei academii privilegiul de a susţine acest tip de examinări.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.