Afilierea la diverse organizații

Calitatea înaltă a şcolarizării este garantată prin participarea ca membri sau parteneri în organizații internaționale şi în cele mai renumite companii şi instituţii IT la nivel mondial.


Cambridge Assessment International EducationÎn august 2005, am devenit Cambridge International School, ceea ce permite cursanților LINK Academy dobândirea unuia dintre cele mai recunoscute certificate internaționale.

Cambridge International Certificate deschide ușa către o carieră de succes, permite dezvoltarea personală și profesională. În același timp, oferă recunoaşterea oficială şi certificarea cunoştinţelor şi a abilităţilor obţinute.


CompTIA Authorized Partner ProgramLINK Academy este oficial CompTIA Authorized Partner, ceea ce le garantează cursanților cea mai modernă pregătire și șansa de a asimila cele mai actuale cunoștințe și abilități pentru începerea sau avansarea carierei în IT.

Datorită acestui parteneriat, cursanții de la departamentele Network Administration și Microsoft Administration au posibilitatea de a se pregăti în cel mai rapid mod calitativ pentru dobândirea certificării CompTIA recunoscută la nivel global.


IQN International Qualifications Network logoÎncepând cu 2013, LINK Academy LINK group a devenit Exam Preparation Partner pentru International Qualifications Network (IQN).

 


ACT - LINK AcademyLINK Academy LINK group este un centru de training autorizat Android ATC. Datorită parteneriatului cu organizația Advanced Training Consultants, cursanții noștri au posibilitatea de a obține unele dintre certificatele tot mai căutate când vine vorba de programare pentru Android.


LPI - LINK AcademyLINK Academy este LPI Approved Academic Partner, ceea ce garantează cel mai înalt nivel de expertiză în lucrul cu tehnologiile Linux. Parteneriatul dintre LINK Academy şi Linux Professional Institute înseamnă că LINK Academy a îndeplinit toate condiţiile programului LPI, asigurând astfel cursanţilor săi cea mai modernă formare susţinută de acest institut.


SEO PowerSuite logoCompania LINK group este un utilizator licențiat al software-ului SEO PowerSuite, un instrument de top în industria SEO. SEO PowerSuite are peste jumătate de milion de utilizatori la nivel mondial, printre care se află și cursanții LINK Academy. Licența PRO permite cursanților noștri să utilizeze gratuit cele mai avansate funcții care aduc o clasificare mai bună a paginilor web în browsere.


Pearson Vue Authorised Test CenterPearson VUE este lider printre centrele de testare internaţionale şi ca atare, provider exclusiv al examenelor oficiale pentru companiile: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems şi multe altele. Diplomele, certificatele şi licenţele emise de Pearson VUE fac dovada unor competenţe de nivel superior și au devenit un standard şi o condiţie impusă de toate companiile din domeniul IT în 165 de ţări din întreaga lume. 


PSI Authorised Test CenterPSI Services este lider global în domeniul resurselor umane, cu peste 70 de ani de experiență în organizarea testărilor care asigură experților succesul la nivel academic și personal. În peste 160 de țări, PSI organizează programe esențiale pentru fiecare sector, cu rezultate extraordinare în domeniul tehnologiei informației, certificărilor, aviației, finanțelor, asigurării de sănătate și producției.


Certiport Authorized Partner Program logoCertiport, unul dintre cele mai mari centre internaţionale autorizate de testare, oferă un proces complet de certificare pentru cele mai influente instituţii. Certificatele, diplomele şi licenţele sale reprezintă confirmarea unei specializări de nivel superior. Status Testing Center, deținut de LINK Academy, oferă doar studenților acestei academii privilegiul de a susţine acest tip de examinări.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te