Zece motive pentru care platforma Link e-learning şi cursurile Link online sunt mai bune decât altele

Dacă doriţi să învăţaţi singuri, dar să aveţi posibilitatea de a pune întrebări şi de a primi răspunsuri de la specialişti, fără să pierdeţi din caracteristicile metodei tradiţionale de învăţare, atunci cursurile noastre online vă stau la dispoziţie.

Vă oferim 10 motive pentru care puteţi alege cursurile noastre online, având şi sprijinul unui cadru didactic specializat:

 1. Aveţi propriul dvs. mentor
 2. Folosiţi sistemul de testare online
 3. Assignment-uri verificate şi evaluate care vă ajută în timpul studiului
 4. Consultaţii şi sesiunii chat online
 5. Materiale didactice care vă stau la dispoziţie şi după terminarea cursului 
 6. Un nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor
 7. Rata mare de promovare a cursurilor 
 8. Învăţaţi de la cadre didactice competente
 9. Suport tehnic ireproşabil
 10. Certificat la sfârşitul cursului
   

Aveţi propriul dvs. mentor

Fiind cursantul nostru, în timpul cursurilor veţi beneficia de suport din partea unui specialist. Când veţi adresa întrebări, specialiştii noştri vă vor trimite răspunsul în cel mai scurt timp. De exemplu, la cursurile de limba engleză, instructorul vă corectează lucrarea pentru a vă arăta cum să completaţi şi să duceţi la bun sfârşit temele primite. Vedeţi aici impresiile studenţilor >>>

Folosiţi sistemul de testare online

Cum puteţi să vă verificaţi eficient cunoştinţele dobândite, fără influenţa subiectivă a altora? Răspunsul este simplu: veţi completa testele online din baza noastră de date, pentru cursul pe care l-aţi ales, iar apoi veţi putea să vă verificaţi cunoştinţele dobândite după fiecare lecţie şi modul în parte. Sistemul vă va calcula automat procentajul, numărul de puncte obţinute şi vă va sublinia greşelile pe care le-aţi făcut, pentru a putea relua lecţia. Aici puteţi vedea câteva din testele noastre.  >>>

Assignment-uri verificate şi evaluate care vă vor ajuta în timpul studiului 

Cum să învăţaţi să programaţi sau să faceţi design dacă nu încercaţi să transpuneţi şi în practică acest lucru? Şi cum o să ştiţi dacă aţi făcut bine sau nu, dacă nu aveţi pe nimeni care să vă verifice lucrarea şi să vină cu sugestii? De aceea primiţi Assignment-uri (exerciţii, lucrări de seminar, proiecte etc.), care să vă permită să avansaţi pe parcurs. 

Înainte de a aplica toate cele învăţate, trebuie în primul rând să exersaţi. Completarea testelor şi verificarea răspunsurilor vă sunt de mare ajutor, dar totuşi nu pot să înlocuiască în totalitate Assignment-urile practice. 

Consultaţii şi sesiuni chat online

Unii oameni învaţă mai bine prin interacţiuni de grup. De aceea, cursurile noastre au ca opţiune sesiunile chat. De exemplu, la diferite cursuri de design, folosim sesiuni pentru schimbul de idei şi Brainstorming.   

Materiale didactice care vă stau la dispoziţie şi după terminarea cursurilor

Prin achiziţionarea cursurilor noastre, veţi primi şi un material didactic complet care va rămâne în posesia dvs. şi după terminarea cursurilor. În acest mod, puteţi lucra şi offline (în cazul în care aveţi o conexiune slabă la Internet) sau puteţi folosi materialul didactic ca referinţă şi după terminarea cursului. Pe lângă aceasta, nu trebuie să vă comandaţi alte cărţi pentru a putea termina cursul. De ce aţi cumpăra un curs şi să aruncaţi banii şi pe cărţi? La noi beneficiaţi şi de curs, şi de carte în acelaşi timp.

Un nivel ridicat de satisfacţie a clienţilor

Căutarea unui curs potrivit cerinţelor dvs. poate să fie foarte solicitantă. De aceea, noi vă cerem să evaluaţi şi să daţi un calificativ cursurilor noastre online. Până acum, am primit de la cursanţii noştri feedback-uri foarte mare cu privire la angajamentul şi implicarea noastră în educaţia lor.

Rata mare de promovabilitate a cursurilor

Procentul de absolvire a cursurilor de la LINK Academy variază între 98% și 100% pentru cursanții care respectă dinamica de lucru recomandată, fac testele cu regularitate și rezolvă taskurile. Făcând o mică comparaţie între studenţii noştri şi cei înscrişi la universitate, doar 60% dintre cei din urmă reuşesc să treacă din primul an în următorul. Iar celelalte şcoli de e-learning au cu 20% şi până la 40% şanse mai mici de promovare decât noi. De ce este rata de succes atât de mare la noi? Pentru că folosim o modalitate constructivă de adaptare la nevoile, timpul şi cerinţele fiecărui cursant.  

Învăţaţi de la cadre didactice competente

Cursurile noastre sunt orientate spre tehnologiile informaţionale, limbi străine, management, marketing, design şi spre aplicarea lor în toate domeniile. Aceste domenii sunt cunoscute şi îndrăgite de specialiştii noştri. Credem că aceasta înseamnă o educaţie mai bună pe care să v-o putem oferi şi o mai mare satisfacţie pentru angajaţii noştri. 

Suport tehnic ireproşabil

De câte ori nu vi s-a întâmplat să cumpăraţi anumite servicii sau produse, dar să nu vi se ofere şansa de a trimite sugestii sau reclamaţii vânzătorului? Sau v-au trimis să sunaţi la numere de telefon la care să vă răspundă robotul? Din grijă pentru clienţii noştri, vă oferim mai multe moduri pentru a ne putea contacta. La fiecare întrebare a dvs., veţi primi răspuns în termen de 24 ore.

Certificat la sfârşitul cursului

După absolvirea cu succes a cursului, veţi primi un certificat Link de la Şcoala de business a companiei LINK group. Acest certificat există pe piaţă de 10 ani şi este un document valoros care confirmă nivelul cunoştinţelor dvs. Nivelul de cunoştinţe este determinat prin standarde internaţionale. Preţul certificatului Link este inclus în preţul cursului, iar livrarea lui se va face la adresa dvs. după completarea tuturor informaţiilor şi cerinţelor prevăzute de cursul online. Pe lângă aceasta, puteţi aplica şi pentru alte certificate şi diplome atestate la nivel internaţional, deoarece fiecare dintre cursurile noastre se bazează pe standarde si programe adecvate care au o certificare corespunzătoare.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te