Cum să-ţi asiguri un loc de muncă interesant, căutat şi bine plătit

Dezvoltarea foarte rapidă a tehnologiei informaţiei a dus la apariţia unui număr mare de noi specializări ca de exemplu programatori, IT manageri, administratori de reţea, web designeri...În această categorie de specializări intră vânzările şi marketingul produselor şi serviciilor IT, Internet marketingul, etc.  

LINK Academy a luat naştere ca urmare a studierii tendinţelor de pe piaţă şi a nevoii de specialişti pe acest domeniu.

Toţi indicatorii economici din lume arată că cele mai bine plătite locuri de muncă sunt cele enumerate mai sus . Salariul mediu anual al specialiştilor IT, potrivit datelor oficiale din Occident, este în jur de 70.000 USD. Se estimează că deficitul de specialişti IT în Uniunea Europeană a crescut de la 800.000 în 2001, la 1,5 milioane în 2003, şi este într-o continuă creştere.  

E puţin cunoscut faptul că şi la noi există un mare număr de companii specializate în IT - aproximativ 5000 la număr. Se aşteaptă ca numărul lor să crească în mod semnificativ, luând în considerare strategia de dezvoltare a României care prevede mari investiţii în dezvoltarea industriei IT. Cu toate acestea, potenţialul de angajare e mult mai mare. Astăzi, marea majoritate a companiilor în business-ul lor folosesc calculatoare, având mare nevoie de personal specializat, care să ştie să folosească tehnologia calculatoarelor.

Pe de altă parte, există prea puţine insituţii precum e LINK Academy, care oferă educaţie adecvată în domeniul IT.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.