Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cum să vă găsiți un job interesant, căutat şi bine plătit

Dezvoltarea foarte rapidă a tehnologiei informaţiei a cauzat apariţia unui număr mare de profesii noi, cum ar fi profesia de programator, manager IT, administrator de reţea, web designer, dezvoltator de aplicaţii mobile… Tot mai căutaţi sunt şi specialiştii în vânzări şi marketingul produselor şi serviciilor IT, precum şi experţii în domeniul internet marketingului.

LINK Academy a fost înfiinţată după un studiu al tendinţelor de pe piaţă care a relevat nevoia de specialişti în IT. LINK Academy instruieşte viitorii profesionişti IT, aceştia dobândind cunoştinţe şi abilităţi practice concrete pentru lucrul într-un mediu IT dinamic, oriunde în lume. Certificările internaţionale de prestigiu pe care le puteţi obţine după terminarea şcolarizării, vă vor crește competitivitatea pe piaţa internaţională a muncii.

Nu doar joburi bine plătite, ci și joburi interesante

Când vorbim de locurile de muncă în IT, vorbim de un domeniu larg, cu cele mai bine plătite joburi, dar și cele mai interesante. Indiferent dacă aveți o natură analitică sau creativă, dacă vă pasionează aspectul paginilor web sau al aplicaţiilor sau ce se află „sub capotă“, în IT veţi găsi cu siguranță un job cu care veți atinge succesul profesional şi veți câștiga un salariu foarte mare.

La LINK Academy vă oferim şase departamente în cadrul cărora veţi putea să dobândiţi cunoştinţele şi competenţele necesare pentru un job interesant şi bine plătit în România sau oriunde în lume.

Dacă vă pasionează programarea, alegeţi un program din cadrul Departamentului de Programare şi deveniţi un adevărat profesionist în programarea PHP sau Java, deveniţi expert în platforma Microsoft Windows şi Web sau dezvoltator software.

Pentru persoanele creative care adoră culorile, desenul şi sunetul şi care vor să trăiască bine datorită talentului lor, alegerea ideală este Design & Multimedia Department. În funcţie de interesele voastre, puteţi alege unul din programele la care veţi dobândi cunoştinţe necesare pentru a deveni designer web sau designer grafic, producător video şi audio sau profesionist în arta multimedia, televiziune, radio şi producţie internet.

În cadrul Departamentului Administration  veţi dobândi cunoştinţe valoroase şi aplicabile pentru a participa la întregul proces de planificare, proiectare, configurare şi mentenanţă a întregii infrastructuri de reţea în cadrul sistemelor Microsoft Windows Server sau Linux. După finalizarea şcolarizării, aveți la dispoziţie joburi bine plătite de administrator de reţea sau adminstrator Microsoft.

cele mai bine platite joburi

Cei cu spirit antreprenorial, dar totodată interesaţi de posibilităţile oferite de noile tehnologii, îşi vor putea satisface interesele în cadrul Departamentului IT Business. Cunoştinţe interesante, dinamice şi joburi bine plătite de IT manager , expert în marketing sau în conţinuturi SEO, se pot dobândi la unul dintre următoarele programe:

Dacă vă pasionează desenul, proiectarea şi designul cu ajutorul calculatorului, în cadrul  Departamentului Design 3D şi CAD puteţi înscrie unul dintre programele care vă vor ajuta să creați obiecte digitale interesante şi să obțineți unul dintre cele mai bune joburi.

Un alt domeniu IT care oferă joburi bine plătite şi proiecte interesante este dezvoltarea aplicaţiilor pentru telefoanele mobile. Dacă vă vedeţi lucrând în acest domeniu profitabil, atunci Mobile Development Department este alegerea ideală. Specializaţi-vă în domeniul programării Android, deveniţi dezvoltator Android şi creaţi aplicaţii pe care le va folosi toată lumea.

În IT sunt cel mai bine plătite joburi

Indiferent dacă doriţi să lucraţi în România sau în străinătate, toţi indicatorii economici din lume arată că joburile din IT sunt cele mai căutate şi interesante, cel mai bine plătite în România, dar şi în întreaga lume. Era informaticii în care trăim este o dovadă că IT-ul nu reprezintă doar viitorul, ci şi prezentul marilor economii globale. Tocmai de aceea, datorită rolului important pe care îl deține IT-ul, există o mare nevoie de experţi de calitate. Prin urmare, acesta este momentul ideal pentru construirea unei cariere în acest domeniu profitabil.

În România şi UE cel mai bine plătite joburi sunt în domeniul IT

Dacă vă atrage ideea să trăiți într-unul din marile oraşe europene, să fiţi bine plătit datorită cunoştinţelor şi competenţelor IT dobândite la LINK Academy, obţinerea unui job în România sau în străinătate este o perspectivă reală.

Salariul mediu lunar al unui expert IT în România este de câteva mii de euro. La fel și în restul lumii, salariile sunt, de asemenea, de câteva mii de euro, în funcţie de ţară. Pe lângă aceasta, dezvoltarea continuă a domeniului IT duce la crearea de noi locuri de muncă în acest domeniu, în timp ce sistemul educaţional nu poate satisface aceste nevoi, aşadar, există un deficit constant de profesionişti IT, ceea ce determină unele ţări să „importe“ angajaţi calificaţi din străinătate. De exemplu, în fiecare an, în industria IT în Europa se angajează peste 100 000 de persoane, iar Comisia Europeană a estimat că până la sfârșitul anului, vor fi disponibile chiar 900 000 de locuri de muncă vacante în domeniul IT. Aceasta este o mare oportunitate pentru toţi cei care îşi caută un loc de muncă bine plătit în străinătate, iar certificatele internaţionale pe care le puteţi obţine la LINK Academy vor face dovada cunoştinţelor voastre în ochii oricărui angajator din România, dar şi din restul lumii.

În ziua de astăzi, majoritatea companiilor folosesc în activitatea lor calculatoarele şi au nevoie de personal care să administreze eficient tehnologia de calcul.

Pe de altă parte, sunt foarte puţine instituţii, pe lângă LINK Academy, care oferă educaţie adecvată în domeniul IT.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te