Pregătirea la distanță cu suport permanent din partea experților IT

Mentorii LINK Academy disponibili permanent vă poartă către cunoștințe și rezultate extraordinare!

Ghidați de faptul că, în fiecare școlarizare, cel mai important participant este cel care vă învață abilități, la LINK Academy permitem tuturor cursanților să aibă sprijin constant din partea mentorului. Toți mentorii LINK Academy sunt profesioniști, experimentați și realizați în domeniul lor, așadar, datorită lor, veți avea posibilitatea să obțineți un nivel foarte serios de cunoștințe la fiecare curs frecventat.

instructorul personal

Misiunea mentorului LINK Academy este să vă evalueze temeinic taskurile și proiectele, să vă ofere feedbackuri legate de întrebările și problemele voastre, să vă direcționeze și să vă motiveze suplimentar când vine vorba de asimilarea unei materii noi. Astfel, veți putea să urmăriți împreună cât progresați.

Așadar, pe durata școlarizării, aveți posibilitatea de a fi în contact permanent cu instructorul vostru pentru un anumit curs, pentru a dobândi cunoștințe de calitate în cel mai practic mod.

Veți dobândi cunoștințe foarte bune, nu note foarte bune! 

Credem că fiecare profesionist este calificat pentru îmbunătățirea carierei IT, prin asimilarea abilităților noi și nu doar prin obținerea de note bune. De fapt, voi nu primiți note. În loc de asta, instructorii LINK Academy au grijă să aveți cunoștințe de calitate pentru fiecare concept și task care vă este alocat, înainte de a trece la lecția următoare. În practică, asta înseamnă că nu se trece la taskul sau la lecția următoare dacă nu sunteți siguri că ați învățați sau înțeles materia.

Toți instructorii LINK Academy au o experiență semnificativă în educația și predarea la distanță prin intermediul acestei metodologii de învățare și dobândire a unui nivel ridicat de cunoștințe. Datorită sistemului unic online folosit la LINK Academy, aveți posibilitatea de a comunica cu mentorii voștri, iar ei să estimeze calitatea muncii voastre și să țină cont de stilul vostru de studiu. Mai mult, această platformă avansată pentru studiu evită ca tehnologia să fie în prim plan, deși este foarte importantă, și să umbrească ceea ce este cel mai important, voi și dezvoltarea abilităților voastre.

De fapt, fiecare aspect al metodologiei unice pentru studiu este verificat cu atenție, pentru ca participanții să poată folosi la maximum posibilitățile ei. Pe de altă parte, toți profesorii LINK Academy, mentorii voștri, sunt calificați la nivel înalt, experți în domeniul lor, care sunt pregătiți să vă împărtășească cunoștințele lor.

Tocmai în acest fel, vrem să atingem obiectivele cheie dedicate vouă și care vă vor aduce numeroase beneficii în timpul școlarizării:

1. Experți cu experiență, realizați în domeniul lor, vă vor transmite cunoștințe și abilități

Indiferent de domeniul IT ales, în timpul școlarizării la LINK Academy, veți întâlni profesori cu experiență, pregătiți să vă împărtășească expertiza lor în programare, design, administrare, IT management. Tocmai aceste persoane vor fi mentorii voștri și suportul pe durata școlarizării. Prin intermediul platformei unice pentru studiu la distanță, care este disponibilă 24h zilnic, veți avea posibilitatea de a comunica cu mentorul vostru în timp real, oriunde v-ați afla.

Astfel, prin interacțiunea cu instructorii, veți parcurge materia fără probleme și greutăți și, în orice moment, veți avea o persoană care vă urmărește activitatea și de la care primiți un feedback pentru fiecare task rezolvat. Cu ajutorul mentorilor voștri, experților IT, veți asimila cunoștințe și abilități de calitate și aplicabile în cel mai scurt timp. Iar urmărindu-le, veți avea șansa și de a afla totul despre cele mai actuale trenduri legate de domeniul pe care îl studiați.

În rest, în urma unor sondaje desfășurate după finalizarea școlarizării, activitatea online cu ajutorul instructorului a fost aleasă drept una dintre cele mai bune experiențe în timpul școlarizării printre cursanții LINK Academy.

2. Veți asimila mult mai ușor materia planificată

Cursurile la LINK Academy sunt create astfel încât să folosească modelul de asimilare a unităților de învățare (unit mastery), care include evaluarea formativă (formative assessment), cu scopul de a crea un dialog între voi și instructorul vostru.

Astfel, veți obține feedbackuri utile despre lucrările voastre, pentru a vă îmbunătăți munca până când veți înțelege complet conceptul abordat momentan. Aceasta presupune că vi se cere explicația deplină a soluțiilor voastre. Această metodă vă permite să lucrați la proiecte în felurile care reflectă abordările voastre individuale de rezolvare a problemelor. Când taskul vă este acceptat, veți fi siguri că ați asimilat lecția în mod complet și că ați pus baza pe care veți îmbunătăți abilitățile din lecția care urmează.

3. Vă veți bucura la maximum de studiu

Dacă știm că copiii învață prin joacă și se distează, de ce nu am aplica acest sistem și la o vârstă mai înaintată?

Conștienți de faptul că distracția este o formă de învățare și că cel mai bine se învață din greșeli, la LINK Academy tindem să facem din fiecare cursant un jucător activ în procesul de descoperire, exercițiu și creație. Dacă apare o greșeală, mentorul este aici să vă arate cel mai bun drum către rezolvarea probemelor. De asemenea, cu un șir de exemple practice, care vă așteaptă la cursuri, fiți siguri că instructorii voștri au pregătit taskuri și proiecte interesante prin care veți învăța în timpul școlarizării, distrându-vă.

Tocmai această formă de studiu presupune o mai bună înțelegere și o reținere mai îndelungată a cunoștințelor dobândite, încurajând aplicarea sa imediată.

4. Veți fi surprinși de nivelul înalt de cunoștințe dobândite

Rezultatele voastre următoare vor reprezenta cel mai bun exemplu.

Pe lângă materialul bogat pentru studiu, datorită dedicării mentorului, care vă monitorizează activitatea și vă oferă direcțiuni clare pentru rezolvarea problemelor, veți observa cât de ușor asimilați materia și cât de bine o înțelegeți. Când vă pregătiți să lucrați singuri la taskuri și la proiecte, înseamnă că ați atins un anumit nivel de cunoștințe, iar sentimentul va fi inestimabil.

Studiul cu profesionișt IT experimentați, monitorizarea propriului progres, contactul permanent cu mentorii LINK Academy, deschiderea pentru toate întrebările și rezolvarea problemelor, modul practic de dobândire a cunoștințelor de calitate sunt doar câteva din numeroasele beneficii și metode speciale care vă vor ușura școlarizarea și care vă vor transforma într-un profesionist de top în IT.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te