JOACĂ INTELIGENT ȘI TRECI LA UN NIVEL SUPERIOR!

Utilizarea sistemului DL

Înscrierea utilizatorilor şi accesul la sistem

Înscrierea la sistemul DL se face accesând adresa http://www.link-elearning.com/. După primirea numelui de utilizator (Username) şi a parolei (Password) puteţi accesa sistemul. După prima accesare a sistemului, vă puteţi schimba parola pe linkul Schimbarea parolei.

Materialele multimedia pe CD

Unele cursuri includ o anumită cantitate de materiale multimedia de înaltă calitate, care se copiază pe CD sau DVD şi vi se trimit la domiciuliu. De aceea vă rugăm să introduceţi corect adresa dvs. completă, pentru a putea intra în posesia CD-ului.

Modul de utilizare a sistemului

După înregistrarea în sistem a utilizatorului, pe partea stângă a ferestrei veţi avea la dispoziţie linkurile cu toate funcţiile DLS-ului. DLS-ul se poate utiliza de pe orice calculator care are conexiune la Internet şi CD player (pentru cursuri care au prezentări multimedia pe CD). Aceasta înseamnă că puteţi folosi DLS-ul atât de acasă, cât şi de la locul de muncă în ritmul şi timpul care vi se potriveşte.

Materialele de învăţare

Accesarea materialelor de studiu se face folosind linkul Cursuri oferite de pe pagina principală a DLS-ului. Pe pagina Cursuri oferite se află tabelul cu toate cursurile. Accesând printr-un simplu clic un anumit curs, vi se va deschide o nouă fereastră cu informaţiile de bază pentru acel curs, cât şi lista modulelor şi a unităţilor din acel modul. Dând clic pe unitatea de învăţare, se deshide o fereastră cu elemente de studiu aferente unității respective.

Module şi unităţile de învăţare

Fiecare curs în parte este compus dintr-un anumit număr de module, iar modulele -dintr-un anumit număr de unităţi de învăţare. Trecerea la modulul următor se face printr-un examen/test, cu alte cuvinte, trebuie să daţi un test de cunoştinţe din modulul trecut pentru a putea trece la următorul modul şi de asemenea trebuie efectuate assignment-urile (exerciţii, proiecte, lucrări de seminar care sunt oferite și acceptate de profesor). Assingment-ul poate (dar nu e obligatoriu) să fie oferit în funcţie de modul de lucru al profesorului.

Elementelele de învăţare

Elementele de studiu reprezintă elementul de bază al conţinutului de învăţare. Elementele pot fi prezentate în format diferit (pdf, avi, mpeg, tls, ppt, şi altele), după tipul unităţii de învăţare, putând fi accesate prin anumite linkuri din partea de sus a paginii. Pentru deschiderea unui anume material într-o anume unitate de învăţare, este nevoie de conexiune la Internet. Verificarea materialului deschis se poate efectua şi offline. Numărul de accesări ale materialelor se notează în baza de date, cât şi activitatea pe forum şi întrebările puse în FAQ legate de unitatea de învăţare.

Testele

În cadrul DLS-ului, există teste de progres, teste pe modul, cu alte cuvinte teste după completarea fiecărui curs. Testele de progres sunt de fapt verificări ale cunoştinţelor după citirea şi terminarea fiecărui modul în parte şi participă la câştigarea unui anumit număr de credite pentru acel modul, prin urmare şi la nota finală la terminarea cursului.

Notarea şi acreditarea

Fiecare activitate a studentului în sistemul DL se monitorizează şi se valorifică printr-un anumit număr de credite. După terminarea fiecărui modul în parte, profesorul atribuie un anumit număr de credite pentru fiecare assignment finalizat, pentru testele efectuate din modul şi pentru activităţile studentului în timpul cursului.

Întrebări şi răspunsuri

Dacă aveţi întrebări referitoare la unitatea tematică desfăşurată, puteţi contacta profesorul prin linkul din partea de sus a paginii, în fereastra unitatea de învăţare. Pentru fiecare domeniu tematic, vă stă la dispoziţie şi baza de date cu cele mai frecvente întrebări, această bază putând fi completată, în timpul cursului, cu lucrarea dvs. şi cu alte seturi de întrebări. Cele mai bune întrebări se vor publica oficial, împreună cu răspunsurile, prin acest mod putând să participaţi la crearea unei baze unice de cunoştinţe pentru tematica de unităţi. Pe lângă cursuri, sunt prevăzute, o dată pe lună, şi consultaţii chat oferite de profesor, care se stabilesc din timp, şi la care studenţii vor avea posibilitatea să beneficieze de consultaţii directe cu profesorul.

Obiecţii, sugestii şi suportul tehnic

Aveţi libertatea de a ne adresa orice fel de comentariu sau greşeală observată, astfel participând la îmbunătăţirea DLS-ului. În cazul în care aveţi orice problemă legată de utilizarea DLS-ului, vă rugăm să contactaţi departamentul de suport tehnic la numărul de telefon +40 (0)356 408-877 sau pe e-mail support@link-academy.com

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.