Cum vă ajutăm la angajare

În cadrul LINK Academy există Centrul de dezvoltare a carierei. Misiunea Centrului este de a oferi cursanţilor care au absolvit LINK Academy cele mai bune condiţii de angajare în funcţie de calificările şi capacităţile lor. În acest mod, și angajatorilor  le oferim angajaţi care au calităţi personale și profesionale înalte. 

Cursanţilor LINK Academy, pe lângă educaţie în domeniul IT, oferim şi posibilitatea pentru o carieră profitabilă de succes. Credem că nu există niciun vis pentru care nu există puterea de a îl realiza, astfel încât toate eforturile noastre sunt investite atât în educaţia cadrelor moderne, cât şi în plasarea acestora pe piaţă.

În special subliniem că, după absolvirea LINK Academy, candidatul primeşte o listă de referinţe şi de proiecte pe care a lucrat în timpul şcolarizării, prezentare Web cu toate lucrările şi proiectele, ceea ce îmbogăţeşte foarte mult CV-ul şi facilitează calea către angajarea viitoare. 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2020/21 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.