Le oferim tuturor cursanților un ajutor imens la angajare

ÎMPREUNĂ CU VOI CĂTRE O CARIERĂ DE SUCCES!

Misiunea noastră este mult mai mult decât educația practică pentru cele mai de perspectivă profesii din viitor. Vom fi suportul vostru pe întreaga carieră – de la ajutor în alegerea programului, respectiv a viitoarei profesii, până la angajarea într-una din companiile de succes și progres în continuare. Scopul nostru este simplu, să vă construiți o carieră și să obțineți câștigul dorit.

SUPORT PE DRUMUL CĂTRE SUCCES

În programul ales veți dobândi cunoștințe practice și aplicabile din domeniul de care vă veți ocupa, și aceasta este baza pentru cariera voastră de succes. Noi vrem să vă oferim mai mult. Aveți la dispoziție:

1. PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM – MENTOR ȘI ABILITĂȚI PENTRU UN AVANTAJ SIGUR LA ANGAJARE

Vă vom pregăti pentru toate provocările care vă așteaptă pe piața muncii tot mai dură. Veți primi complet gratuit Personal Development Program, prin care veți dobândi așa-numitele abilități transversale, necesare pentru succes în fiecare carieră. Experiența arată că aceste abilități, precum comunicarea de afaceri, vorbirea în public, prezentarea, analiza și motivația sunt ceea ce vă deosebește de masă ca și candidat pentru job și vă asigură progres în carieră.

2. CENTRU PENTRU DEZVOLTAREA CARIEREI – LEGĂTURA VOASTRĂ CĂTRE O CARIERĂ ÎN CELE MAI DE SUCCES COMPANII

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei (Center for Career Development) vă oferă suport complet în timpul și după școlarizare. Seminarele educaționale, legătura cu companiile partenere, orientarea profesională, conferințele și târgurile de joburi sunt doar o parte din ce aveți la dispoziție.

Oportunitatea de a lucra cu cei mai buni

Datorită parteneriatului cu peste 260 de companii naționale și străine, precum IBM, UBISOFT, ADOBE, SIEMENS, ZITEC, STEFANINI, CONTINENTAL, CEGEKA, ALTEN, ATOS, NETOP, BERG SOFTWARE etc., sunteți în permanență conectați cu posturile vacante active, atât cu cele publice, cât și cu cele închise, ceea ce vă oferă un mare avantaj din start și șansa de a avea un job foarte bun.

3. PLATFORMA ONLINE PENTRU CREAREA UNUI CV PROFESIONAL

Vrem ca abilitățile, cunoștințele și experiența dobândite în calitate de cursant al nostru, să le prezentați viitorilor angajatori în cel mai bun mod posibil! De aceea, aveți la dispoziție platforma online pentru crearea unui CV profesional, care va fi observat și cu care vă veți prezenta în cea mai bună lumină. Important este să prezentați în cel mai bun mod ce și cât știți!

4. CU UN PAS ÎNAINTE ÎN PREZENTAREA VIITORILOR ANGAJATORI – CV VIDEO

Dacă vreți să vă prezentați CV-ul într-un mod cât mai creativ, experții de top din producția video vă vor ajuta să înregistrați un CV video, care te lasă fără suflare. Nimeni nu va uita o astfel de prezentare, iar CV-ul vostru video va fi un detaliu care va prevala și vă va asigura jobul în cele mai bune companii.

5. SUPORT ȘI SFATURI DE LA EXPERȚI HR – VEȚI DEVENI CANDIDATUL IDEAL

Pe lângă legătura cu cele mai de succes companii, Centrul pentru Dezvoltarea Carierei vă stă la dispoziție și pentru suport de specialitate. Dacă aveți orice fel de nelămuriri cu privire la căutarea unui job, echipa noastră de experți HR vă oferă sfaturi și vă răspunde la toate întrebările legate de dezvoltarea voastră profesională.

6. ÎMBUNĂTĂȚIREA GRATUITĂ A ABILITĂȚILOR PERSONALE ȘI PROFESIONALE

În colaborare cu Centrul pentru Dezvoltarea Carierei (CCD), veți avea ocazia să participați chiar de câteva ori pe lună la seminare gratuite, unde vorbesc cei mai mari experți din domeniul îmbunătățirii abilităților personale și profesionale, a afacerii și a IT-ului. Astfel, veți putea stabili o legătură cu oamenii care vă vor oferi sfaturi verificate pentru succes în carieră.

7. CONFIRMAREA ABILITĂȚILOR ȘI A CUNOȘTINȚELOR VOASTRE ÎNTR-UN SINGUR LOC

Pentru a vă prezenta cât mai bine cunoștințele și abilitățile dobândite, după programul finalizat la LINK Academy veți primi și un supliment la certificatul dobândit, unde este menționat cu precizie tot ce ați învățat în timpul frecventării programului. Astfel, viitorul vostru angajator va avea o imagine despre toate abilitățile și cunoștințele dobândite în timpul programului. Va fi imediat clar că sunteți alegerea perfectă.

8. PERFECȚIONARE GRATUITĂ PE VIAȚĂ

Cunoștințele se învechesc. Și asta foarte rapid. În unele domenii, perioada de învechire a informațiilor avute este mai scurtă de 6 luni. De aceea, am creat programul care vă oferă posibilitatea ca, după finalizarea școlarizării, să continuați cu perfecționarea de fiecare dată când este nevoie. Imediat ce apare în programul LINK Academy o nouă versiune a software-ului pentru care ați frecventat cursul, vă puteți înscrie pentru școlarizare gratuită prin intermediul platformei avansate pentru studiu la distanță.

9. SUPORT PENTRU PRIMII PAȘI ÎN AFACEREA VOASTRĂ. REALIZAȚI-VĂ IDEEA!

Pentru toți cei care au o idee despre începerea propriei afaceri, dar insuficientă experiență, vă asigurăm un Plan de afaceri + cunoștințe despre cum să-l faceți. Pe lângă faptul că veți dobândi cunoștințe teoretice utile despre cum se face un plan de afaceri, veți avea întotdeauna suport deplin, sub formă de indicații și sfaturi de la mentor cu ajutorul căruia vă veți dezvolta propriul plan de afaceri.

10. SUPORT PENTRU PRIMII PAȘI ÎN AFACEREA VOASTRĂ. REALIZAȚI-VĂ IDEEA!

Pentru toți cei care au o idee despre începerea propriei afaceri, dar insuficientă experiență, vă asigurăm un Plan de afaceri + cunoștințe despre cum să-l faceți. Pe lângă faptul că veți dobândi cunoștințe teoretice utile despre cum se face un plan de afaceri, veți avea întotdeauna suport deplin, sub formă de indicații și sfaturi de la mentor cu ajutorul căruia vă veți dezvolta propriul plan de afaceri.

Vrem să devenim și să rămânem stâlpul vostru de sprijin în construirea unei cariere de succes.

Vă vom arăta că cunoștințele dobândite în urma școlarizării la LINK Academy sunt cel mai mare capital al vostru. Și vă vom ajuta, pe viață, să continuați să vă creșteți capitalul.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te