ISTQB® – certificare recunoscută pe plan global pentru testeri

ISTQB® (International Software Testing Qualifications Board) este o asociație non-profit care adună sute de experți internaționali pentru testarea software. Această organizație a creat cea mai de succes schemă pentru certificarea testerului software, cu peste 720.000 de certificări emise în 129 de țări la nivel global.

Fie că începeți o carieră în domeniul testării software sau aveți mai mulți ani de experiență în acest domeniu, certificarea ISTQB® are numeroase beneficii:

  • dovada independentă, recunoscută la nivel internațional pentru abilitatea acceptată de toți angajatori;
  • dovada privind expertiza pentru ocuparea forței de muncă curentă și viitoare;
  • îmbunătățirea abilităților necesare pentru progres în carieră;
  • îmbunătățirea credibilității profesionale (deținătorii de certificate au dreptul de a folosi logoul ISTQB® Certified Tester).

ISTQB® Certified Tester Foundation Level

Studiind Software Testing and QA Program la LINK Academy, obțineți cunoștințele necesare pentru susținerea examenului din cadrul certificării ISTQB® Tester Foundation Level, care reprezintă baza și cea mai importantă parte a schemei ISTQB® Certified Tester.

ISTQB® Certified Tester Foundation Level se poate aplica în numeroase practici de livrare software, inclusiv Waterfall, Agile, DevOps și Continuous Delivery.

ISTQB

Calificarea Tester Foundation Level este destinată tuturor celor care vor să dea dovadă de cunoaștere practică a conceptelor de bază de testare software, inclusiv testeri, analiști de test, ingineri de test, consultanți de test, manageri de test, testeri de acceptabilitate a utilizatorului și programatori software.

Mai multe informații despre această certificare le puteți vedea pe site-ul ISTQB®.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te